What to wear???
Moderator: anex
- alica.k
#4201 Re: What to wear???
mostarko
znas li kada vam se otvara brodomerkur? tj mepas mall?
- hadzinicasa
#4202 Re: What to wear???
ahahahahahahaalica.k wrote:mostarkoznas li kada vam se otvara brodomerkur? tj mepas mall?
jedva dočekala
- alica.k
#4203 Re: What to wear???
nestrpljivo ocekujem i skupljam pare 
- Nadinka
#4204 Re: What to wear???
Haha, nisi jedina, mi vec se organizujemo za grupni shoppingalica.k wrote:nestrpljivo ocekujem i skupljam pare
- hadzinicasa
#4205 Re: What to wear???
pala sam sa stolice od smijehaalica.k wrote:nestrpljivo ocekujem i skupljam pare
skupljam i ja pare
- Nadinka
#4206 Re: What to wear???
Evo i jedne dnevne kombinacije, proljetne:)
http://malezensketeme.net/?p=22925
- alica.k
#4207 Re: What to wear???
ma necu ja nista opustosit, samo kakvu krpicu da kupim, eto cisto ono -
da udjem u zaru u bosni (a ne azel) i kupim zarinu majicu
.
da udjem u zaru u bosni (a ne azel) i kupim zarinu majicu
- hadzinicasa
#4208 Re: What to wear???
ma ne moraš me tješitialica.k wrote:ma necu ja nista opustosit, samo kakvu krpicu da kupim, eto cisto ono -
da udjem u zaru u bosni (a ne azel) i kupim zarinu majicu.
-
mostar22
#4209 Re: What to wear???
Kažu za Uskrs, pratimo svi radove i željno očekujemo da nam otvore vrata, izgleda da će biti velika gužva , što će se peglati kartice 
-
*mima*
#4210 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Evo i jedne dnevne kombinacije, proljetne:)
mene odusevljavjaju tvoje kombinacije....al brate nisu za nase prljavstine....evo ova ti je odlicna....al da ono uskocis u auto....do posla i opet iskocis............
- Nadinka
#4211 Re: What to wear???
Hvala mimo, ali hajde sad ce ljepsi dani pa ce moci ova i u nasim uslovima*mima* wrote:Nadinka wrote:Evo i jedne dnevne kombinacije, proljetne:)
mene odusevljavjaju tvoje kombinacije....al brate nisu za nase prljavstine....evo ova ti je odlicna....al da ono uskocis u auto....do posla i opet iskocis............
- alica.k
#4212 Re: What to wear???
mostar22 wrote:Kažu za Uskrs, pratimo svi radove i željno očekujemo da nam otvore vrata, izgleda da će biti velika gužva , što će se peglati kartice
- jedna tamo
#4213 Re: What to wear???
Nadinka i ja te pratim na fejsu i sve kombinacije su super samo zamjerka što su skoro uvijek u kombinaciji pete i to visoke a koje većina žena na posao baš i ne nosi, znam da sve izgleda na petama mrak pa i obične farmerke al et nekad ubaci i neku kombnaciju onako sa nekim cipelicama ravnije pete...
ja sad radim na mjestu gdje sam bukvalno eksponirana i svaki dan mi je muka šta obući, a nemam baš neku garderobu jer sam do sad radila po fabrikama tako da mi i nije trebala za posao...
ja sad radim na mjestu gdje sam bukvalno eksponirana i svaki dan mi je muka šta obući, a nemam baš neku garderobu jer sam do sad radila po fabrikama tako da mi i nije trebala za posao...
- thea
#4214 Re: What to wear???
Drage djevojcice...
ovo proljece-ljeto najavljuje pastelne boje odjece u ducanima.
Eh sad zanima me jedno, kako odabrati odgovarajucu boju za sebe, svoj ten, svoju osobnost. neki dan sam slucajno cula jednog francuskog modnog dizajera da su pastelne boje koplikovane sto se tice odabira, jer zene vrlo cesto odaberu onu pogresnu tj. navodno pastelne boje ne stoje svima te ih je jako tesko uskladiti.
dok recimo tamnije nijanse se vrlo lako navuku na svaku boju koze.
Meni osobno, bijela dominaira ljeti, a volim i nude look. Ostale boje...tesko
ovog ljeta su, pastelne narancasta, nebo plava, bebi rose, zuta, zelena, lila u modi
Kako odabrati pastelnu boju, ako bilo tko ima kakve preporuke nek se javi.
Eh sad zanima me jedno, kako odabrati odgovarajucu boju za sebe, svoj ten, svoju osobnost. neki dan sam slucajno cula jednog francuskog modnog dizajera da su pastelne boje koplikovane sto se tice odabira, jer zene vrlo cesto odaberu onu pogresnu tj. navodno pastelne boje ne stoje svima te ih je jako tesko uskladiti.
ovog ljeta su, pastelne narancasta, nebo plava, bebi rose, zuta, zelena, lila u modi
- male_okice
#4215 Re: What to wear???
jedna tamo wrote:Nadinka i ja te pratim na fejsu i sve kombinacije su super samo zamjerka što su skoro uvijek u kombinaciji pete i to visoke a koje većina žena na posao baš i ne nosi, znam da sve izgleda na petama mrak pa i obične farmerke al et nekad ubaci i neku kombnaciju onako sa nekim cipelicama ravnije pete...
joj kako ti zavidim
- jedna tamo
#4216 Re: What to wear???
e da baš ću danas do azela..vidjela sam sinoć sniženja...
kontam dat lovu za kvalitetniju garderobu al onda imaš 3 komada i vrtiš stalno pa ispade da se ne presvlačiš
ovako nekih krpica malo pronosaš i u smeće a uvijek si u nečem novom....
kontam dat lovu za kvalitetniju garderobu al onda imaš 3 komada i vrtiš stalno pa ispade da se ne presvlačiš
ovako nekih krpica malo pronosaš i u smeće a uvijek si u nečem novom....
-
zamzija
#4217 Re: What to wear???
hahahaamale_okice wrote: joj kako ti zavidimti sad mozes bez grizodusja u soping
![]()
joj dobra si, al garantujem ti da su rijetke one koje imaju grizodušje povodom šopinga
čik nek se javi ako smije
- Nadinka
#4218 Re: What to wear???
Kritika prihvacena i shvacena ozbiljnojedna tamo wrote:Nadinka i ja te pratim na fejsu i sve kombinacije su super samo zamjerka što su skoro uvijek u kombinaciji pete i to visoke a koje većina žena na posao baš i ne nosi, znam da sve izgleda na petama mrak pa i obične farmerke al et nekad ubaci i neku kombnaciju onako sa nekim cipelicama ravnije pete...
Priznajem, i ja jako rijetko u zadnje vrijeme nosim visoke pete na posao, samo sto s druge strane ih puno vise volim i jednostavno je uvijek ljepsi i veci izbor visokih peta nego ravnih cipela, koje se na žalost svedu u glavnom na baletanke kod nas..kad god naidjem na neke zanimljive ja ih ubacim
- Nadinka
#4219 Re: What to wear???
Draga Thea, evo mi smo malo pisali o pastelama, ali hvala za ovaj prijedlog, u narednim danima na MZT dolazi članak n a ovu temu!thea wrote:Drage djevojcice...
-
*mima*
#4220 Re: What to wear???
Stvarno Nadi.....daj malo ravne obuce....ima nas jos dosta koji ne nosimo stikle...... 
- Nadinka
#4221 Re: What to wear???
Ok zene, moraću nešto učiniti po tom pitanju*mima* wrote:Stvarno Nadi.....daj malo ravne obuce....ima nas jos dosta koji ne nosimo stikle......
- hadzinicasa
#4222 Re: What to wear???
+1*mima* wrote:Stvarno Nadi.....daj malo ravne obuce....ima nas jos dosta koji ne nosimo stikle......
- Irish
#4223 Re: What to wear???
Fakat se divim zenama koje po cijele dane provode na petama. Obucem ih 1-2 put godisnje (ni toliko) i obicno zavrsim bosa sa sandalama u rukama 
- Michun
#4224 Re: What to wear???
najbolje se osjecam kad sam u udobnim stiklama - ni velike ni premale, one srednje.Irish wrote:Fakat se divim zenama koje po cijele dane provode na petama. Obucem ih 1-2 put godisnje (ni toliko) i obicno zavrsim bosa sa sandalama u rukama
- Nadinka
#4225 Re: What to wear???
Ja sam prije zaista znala po cijeli dan biti na petama, i to bas visokim i to bas duge dane i dinamicne. Sad s druge strane sjedim ukancelariji cijeli dan, ali vec mi se rijetko da nositi stikle, jednostvano me nekako smore..godien valjdaIrish wrote:Fakat se divim zenama koje po cijele dane provode na petama. Obucem ih 1-2 put godisnje (ni toliko) i obicno zavrsim bosa sa sandalama u rukama