Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ali valjda ima neka domacica da preporuci deterdžent za uklanjanje mrlja od dezodoransa sa odjece, ali da djeluje.
imas u DMu nekih kesica s deterdzentima za uklanjanje rOznih mrlja, te na bijelom te na sarenom vesu, te mrlje od ovog od onog... svapska je proizvodnja, trebalo bi da upali
al ja bih prije svega probala Vanish
Vanish sam probao a i Softly i nista
ugl na crnoj koslji ukaza se bijela mrlja x2 i to od onog nesretnog dezodoransa (no name) sto se reklamira da ne ostavlja mrlje
ali valjda ima neka domacica da preporuci deterdžent za uklanjanje mrlja od dezodoransa sa odjece, ali da djeluje.
imas u DMu nekih kesica s deterdzentima za uklanjanje rOznih mrlja, te na bijelom te na sarenom vesu, te mrlje od ovog od onog... svapska je proizvodnja, trebalo bi da upali
al ja bih prije svega probala Vanish
Vanish sam probao a i Softly i nista
ugl na crnoj koslji ukaza se bijela mrlja x2 i to od onog nesretnog dezodoransa (no name) sto se reklamira da ne ostavlja mrlje
gdje ima uzeti malo deblju trenerku, ali donji dio, ali da nisu uske, već muške malo šire i da nisu ove džiberske najlonske ili šta već, nego pamučne jednobojne sa učkurom na nogavicama
Hemera wrote:gdje ima uzeti malo deblju trenerku, ali donji dio, ali da nisu uske, već muške malo šire i da nisu ove džiberske najlonske ili šta već, nego pamučne jednobojne sa učkurom na nogavicama
Imas u OVS-u kod Interexy identicne po opisu, sive i teget plave, muske pamucne, cini mi se jako kvalitetne, oko 45 KM su
quarterback wrote:gotovo sigurno u electronic centru, radnja kod kafea lisac u gradu (kod vjecne vatre) ili na mdvoru kod tramvajske stanice prema ilidzi
takodje probati u conradu, 1 sprat, interex pofalici, od stepenica desno
HVALA ..nije mi EC pao na pamet..a conrad ima ali neki fancy veliki od 60tak KM sto je previse..
mali savjet, mislio sam da je tablet ultimate device dok ga jednom prije kupovine nisam prvo posudio, probam i vidim da ne da ne mogu da se naviknem nego je to tako radikalno iskustvo da sam odustao nakon pola sata pokusavanja da nesto konkretno uradim sa njim...
posudi i probaj prije nego sto kupis, osim ako si vec probao i znas da ti lezi
po mom iskustvu manje tablete (recimo A5) ces lako naci u vecini prodavnica, one skuplje i vece malo teze, tacnije nigdje ih nisam vidio (doduse moram priznati da nisam ni zagledao nakon epizode sa testiranjem)