BH vojna industrija i naoruzanje
-
krater
#4201 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
VOGOŠĆA: Javni konkurs za izbor i imenovanje izvršnog direktora za tehniku privrednog društva ” Pretis” d.d. Vogošća

-
krater
#4202 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Remont i testiranje tenka M60A3 "Patton"
U pogonima Tehničkog Remontnog Zavoda Hadžići je uspješno okončan kompletan remont i testiranje tenka M60A3 "Patton" Oružanih Snaga BiH.
Oružane snage BiH posjeduju oko 85 tenkova ovog tipa.

U pogonima Tehničkog Remontnog Zavoda Hadžići je uspješno okončan kompletan remont i testiranje tenka M60A3 "Patton" Oružanih Snaga BiH.
-
krater
#4203 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Remont haubica D-30, testiranje – TRZ Hadžići
Testno gađanje i testiranje svih sistema na artiljerijskom opitnom poligonu nakon kompletnog remonta haubice 122 mm D-30 u pogonima TRZ Hadžići.

Testno gađanje i testiranje svih sistema na artiljerijskom opitnom poligonu nakon kompletnog remonta haubice 122 mm D-30 u pogonima TRZ Hadžići.

- andromeda101
#4204 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Izvandredna vijest.krater wrote:Remont i testiranje tenka M60A3 "Patton"
![]()
![]()
![]()
-
krater
-
mehoxy
#4206 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Nije bas vezano za temu, samo par interesantnih slika

-
Nuken
#4207 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Samohotka 155mm
Granate 155mm dometa 42km
Razvoj granate 122mm (forumi i razne priče, pretpostavljam da se radi na VBR-u 122mm)
Novi pancir iz Koteksa
Jurišna puška
Automat
Pištolj
Remont haubice (ja sam čuo da je D-30 prevučena u TRZ prije nekih 10tak mjeseci ali nisam obraćao pažnju na to...moja greška
)
Remont tenka...
Nikad jači bili nismo, a tek smo na početku

Granate 155mm dometa 42km
Razvoj granate 122mm (forumi i razne priče, pretpostavljam da se radi na VBR-u 122mm)
Novi pancir iz Koteksa
Jurišna puška
Automat
Pištolj
Remont haubice (ja sam čuo da je D-30 prevučena u TRZ prije nekih 10tak mjeseci ali nisam obraćao pažnju na to...moja greška
Remont tenka...
Nikad jači bili nismo, a tek smo na početku
-
archi_a
#4208 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
A ja se pitam posljednjih sedmica, kakve detonacije dopiru do mene dok pijem kafu na balkonu... A ono eho ispaljenja na haubici odbija od Igman....
Plotun paliiiiii! Eho kilometrima.
Plotun paliiiiii! Eho kilometrima.
- heckler
#4209 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Te se nase M60tke razmnozile ko amebe i uduplale broj odjednom
Salu na stranu, znamo li koji nivo remonta se radi u Hadzicima za M60te?
PS Znaci jos jedna nebulozna stranica koju je sastavio neko ko je u zivotu nije sastavio i izgleda prevodio sa google translate. Evo ja sam spreman licno financirati profesionalnu izgradnju sajta ako iko zna odgovorne za to da nas stave u kontakt, i ne samo TRZ nego i za druge fabrike iz namjenske.
Samo da ne moram ovo da citam i crvenim se:
- Shells, shirts, top hats, prirubnice
- Vijčana goods with special requirements
Military tanks ističnog and western origin
PS Znaci jos jedna nebulozna stranica koju je sastavio neko ko je u zivotu nije sastavio i izgleda prevodio sa google translate. Evo ja sam spreman licno financirati profesionalnu izgradnju sajta ako iko zna odgovorne za to da nas stave u kontakt, i ne samo TRZ nego i za druge fabrike iz namjenske.
-
155_mm
#4210 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
nemoj samo da nam sta mjenjas na onoj stranici UNIS-Group.heckler wrote:Te se nase M60tke razmnozile ko amebe i uduplale broj odjednom![]()
-
155_mm
#4211 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
izgleda da ovi u OS BiH nisu pazili na tenkove i dozvolili da muski i zenski tenkovi budu skladisteni u istom hangaru. i sad moraju hraniti 85 tenkova. umjesto samo 45.
a ujedno to mjesanje muskaci i zenskacinije po serijatu.
a ujedno to mjesanje muskaci i zenskacinije po serijatu.
- heckler
#4212 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Ja se zajebavao kad sam rekao da izgleda kao da su provukli kroz google translate, a ono fakat izgleda da su tacno to uradili. Na masu mjesta pomjesan engleski i bosanski.
Cak su i adresu provukli kroz google translate pa 6. marta posta 6. March
TRZ HADŽIĆI
6. March bb, 71240 Hadžići,
Bosnia and Herzegovina,

Cak su i adresu provukli kroz google translate pa 6. marta posta 6. March
TRZ HADŽIĆI
6. March bb, 71240 Hadžići,
Bosnia and Herzegovina,
Odstampacu je prvo kao knjigu tebi kao uspomenu155_mm wrote: nemoj samo da nam sta mjenjas na onoj stranici UNIS-Group.
- Njanjavi
#4213 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Imal ko da prodaje pracku, al onu pravu zajebanu sa kederima sto mores cojka ubit sa njom 
-
BISCANIN2
#4214 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
I ja ću dati novčani prilog, Hekler podržavam te.
- 512MB
#4215 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Izrada profesionalne stranice kosta minimalno 50k kaemova, hocetel skupit tolko vas dvojica? 
- Njanjavi
#4216 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Cega ba 50000 kralju???
I da samo priupitam, po cemu razlikujes "profesionalnu" od obicne stranice???
Cega bolan 50 hiljada za stranicu, ja ti garantujem da u bosni niko al doslovno niko nije platio toliko za izradu stranice, a bgmi kad ih gledas sasvim su ok.
A sad sta tebi znaci taj termin profesionalna web stranica, to pejgamber ne zna dok nas ti ne prosvjetlis.
- 512MB
#4217 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Profesionalna znaci iz nule izgradjena stranica a ne komad wordpress il neki jeftini crm sistem. Pored individualnog designa, slozenosti layouta i kojekakvih animacija uglavnim je pitanje: automatski backup sistem, zastita protiv brut force napada, user tracking, mobilna verzija, responsive design, SEO, integrirani newsletter, google optimizacija, logo, profesionalni content tojest tekst i slike, statistike, conversion rate, landing pages, itd itd itdNjanjavi wrote:![]()
![]()
Cega ba 50000 kralju???
Cega bolan 50 hiljada za stranicu, ja ti garantujem da u bosni niko al doslovno niko nije platio toliko za izradu stranice, a bgmi kad ih gledas sasvim su ok.
A sad sta tebi znaci taj termin profesionalna web stranica, to pejgamber ne zna dok nas ti ne prosvjetlis.
Osim ako ti komsijin mali sklepa preko vikenda onda je mozda jeftinije (kratkorocno)
- mO k3
#4218 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
objasni mi to molim te kratkorocno , hvala unaprijed512MB wrote:Profesionalna znaci iz nule izgradjena stranica a ne komad wordpress il neki jeftini crm sistem. Pored individualnog designa, slozenosti layouta i kojekakvih animacija uglavnim je pitanje: automatski backup sistem, zastita protiv brut force napada, user tracking, mobilna verzija, responsive design, SEO, integrirani newsletter, google optimizacija, logo, profesionalni content tojest tekst i slike, statistike, conversion rate, landing pages, itd itd itdNjanjavi wrote:![]()
![]()
Cega ba 50000 kralju???
Osim ako ti komsijin mali sklepa preko vikenda onda je mozda jeftinije (kratkorocno)
- Njanjavi
#4219 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
De sad kad si nas donekle prosvjetlio tom masom termina, daj nam koji primjer takve bosanske stranice, znaci ono sve tako kako kazes i da je preko 50000 izaslo pravljenje web site-a.512MB wrote:Profesionalna znaci iz nule izgradjena stranica a ne komad wordpress il neki jeftini crm sistem. Pored individualnog designa, slozenosti layouta i kojekakvih animacija uglavnim je pitanje: automatski backup sistem, zastita protiv brut force napada, user tracking, mobilna verzija, responsive design, SEO, integrirani newsletter, google optimizacija, logo, profesionalni content tojest tekst i slike, statistike, conversion rate, landing pages, itd itd itdNjanjavi wrote:![]()
![]()
Cega ba 50000 kralju???
Hajd bas me zanima ta razlika izmedju "profesionalne" i obicne stranice
- 512MB
#4220 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
https://www.bhtelecom.baNjanjavi wrote:De sad kad si nas donekle prosvjetlio tom masom termina, daj nam koji primjer takve bosanske stranice, znaci ono sve tako kako kazes i da je preko 50000 izaslo pravljenje web site-a.512MB wrote:Profesionalna znaci iz nule izgradjena stranica a ne komad wordpress il neki jeftini crm sistem. Pored individualnog designa, slozenosti layouta i kojekakvih animacija uglavnim je pitanje: automatski backup sistem, zastita protiv brut force napada, user tracking, mobilna verzija, responsive design, SEO, integrirani newsletter, google optimizacija, logo, profesionalni content tojest tekst i slike, statistike, conversion rate, landing pages, itd itd itdNjanjavi wrote:![]()
![]()
Cega ba 50000 kralju???
Hajd bas me zanima ta razlika izmedju "profesionalne" i obicne stranice
- 512MB
#4221 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
To znaci da ti hekeri pokradu podatke il sruse stranicu pa dok ti uganjas komsijinog malog ode sve u helacmO k3 wrote:objasni mi to molim te kratkorocno , hvala unaprijed512MB wrote:Profesionalna znaci iz nule izgradjena stranica a ne komad wordpress il neki jeftini crm sistem. Pored individualnog designa, slozenosti layouta i kojekakvih animacija uglavnim je pitanje: automatski backup sistem, zastita protiv brut force napada, user tracking, mobilna verzija, responsive design, SEO, integrirani newsletter, google optimizacija, logo, profesionalni content tojest tekst i slike, statistike, conversion rate, landing pages, itd itd itdNjanjavi wrote:![]()
![]()
Cega ba 50000 kralju???
- Njanjavi
#4222 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
512MB wrote: https://www.bhtelecom.ba
Oj sto se ismijah alahu, nece na dobro!!!
I to je znaci ta "profi" stranica???
E moj druze, pa oni na toj profi stranici imaju bagova vise nego klix forum ljeb te nejebo, GODINAMA!
- 512MB
#4223 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Bugs ko bugs ima ih svugdje, radi se o stvarima koje sam gore naveo.Njanjavi wrote:512MB wrote: https://www.bhtelecom.ba
![]()
![]()
Oj sto se ismijah alahu, nece na dobro!!!
I to je znaci ta "profi" stranica???
E moj druze, pa oni na toj profi stranici imaju bagova vise nego klix forum ljeb te nejebo, GODINAMA!
-
BISCANIN2
#4224 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
Remontnom zavodu, neko da hakira stranicu, i njima da preuzme podatke?????
Kralji si, puno pojmova, puno termina čini mi se da je jako malo prakse u tebe, James Bond 007. Ne radi se o Toyotinom i boing portalu za razvoj industrijskih robota i turbomlaznih motora v generacije. Po meni Njima je dovoljan site sa kvalitetnom grafičkom prezentacijom proizvoda i usluga, na dva jezika pored našeg, Njemački, i nekog lektora da pregleda, sa osnovnim paketom zaštite, da je u skladu sa pravilima doborg sajta, što Hamdin mali sa nešto talenta za grafiku i nezavršenim kursom sa Bjelava kod Šemse može pristojno odraditi. Inače radi se o specijilaiziranoj grani industrije kojoj nije od ključnog značaja online prisustvo, i broj klikova. Ovdje se svi dogovori uglavnom započinju i zavaršavaju bilateralno.
Reference su specijalističko znanje, i mašine naravno uz kvalitet.
Ti misliš da remontni zavod ima server koji je umrežen, online, sa poslovnim fajlovima
. 
Kralji si, puno pojmova, puno termina čini mi se da je jako malo prakse u tebe, James Bond 007. Ne radi se o Toyotinom i boing portalu za razvoj industrijskih robota i turbomlaznih motora v generacije. Po meni Njima je dovoljan site sa kvalitetnom grafičkom prezentacijom proizvoda i usluga, na dva jezika pored našeg, Njemački, i nekog lektora da pregleda, sa osnovnim paketom zaštite, da je u skladu sa pravilima doborg sajta, što Hamdin mali sa nešto talenta za grafiku i nezavršenim kursom sa Bjelava kod Šemse može pristojno odraditi. Inače radi se o specijilaiziranoj grani industrije kojoj nije od ključnog značaja online prisustvo, i broj klikova. Ovdje se svi dogovori uglavnom započinju i zavaršavaju bilateralno.
Reference su specijalističko znanje, i mašine naravno uz kvalitet.
Ti misliš da remontni zavod ima server koji je umrežen, online, sa poslovnim fajlovima
- mO k3
#4225 Re: BH vojna industrija i naoruzanje
koje podatke?? ...jeli ti mislis da se neki vazni podatci drze na hostovanim serverima za webstranice?? ....512MB wrote: To znaci da ti hekeri pokradu podatke il sruse stranicu pa dok ti uganjas komsijinog malog ode sve u helaca vi pricate o NAMJENSKOJ industriji drzave, vjerujem da je osjetljivo podrucje...