BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tkd
#4201 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Može dobiti pasoš naš kao i Pjanić ili Castle ili Wright samo je potrebna volja.
-
Crvena Tifoza
#4202 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa majstore nacionalnost se vodi po mjestu rodjenja. Ako uopste znas znacenje te rijeci...luckylaka wrote:![]()
Bravo majstore ali ovdje se radi o ovom podebljanom a ne mjestu rodjenja
Name in native country: Zvjezdan Misimović
Date of birth: 05.06.1982
Place of birth: München
Height: 1,79
Nationality: Germany
Position: Midfield - Attacking Midfield
Foot: both
Market value: 5.700.000 £
6.500.000 €
-
SaPnA
#4203 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
mali kada bi procitao komentare sa fb na linku sto je postavila reprezentacija bih bilo bi mu dovoljno za odluku
koji debili sve komentarisu, kao da mu je 25 godina a ne 16 
- just principe
#4204 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
todd_smith wrote: Ali malo mi glupo da se mali stavlja na listu ako nije izjavio da hoce da igra, i jos ovi sa strane govori da ce igrati za Hrvatsku
Nesto se dosta muti oko toga
a jel izjavio da nece mozda za nas igrati.
Nije, prema tome prica oko tome kako je glupo pozvati talenta ti ne prilici. Uostalom nijedan novi igrac nije izjavio da hoce da igra pa je pozvan
-
udrch
#4205 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
bičakčića treba zvati u A tim..koji kurac igramo sa Poljacima ako nećemo isprobati bar 2,3 mlada igrača..
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4206 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hajrovic veceras opet pogodio za Grasshopers

- luckylaka
#4207 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Crvena Tifoza wrote:Pa majstore nacionalnost se vodi po mjestu rodjenja. Ako uopste znas znacenje te rijeci...luckylaka wrote:![]()
Bravo majstore ali ovdje se radi o ovom podebljanom a ne mjestu rodjenja
![]()
![]()
Name in native country: Zvjezdan Misimović
Date of birth: 05.06.1982
Place of birth: München
Height: 1,79
Nationality: Germany
Position: Midfield - Attacking Midfield
Foot: both
Market value: 5.700.000 £
6.500.000 €
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- amoninan
#4209 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nipošto. Jagodić je pogriješio s pozivom, mali je bio jasan još prije mjesec. Nije se odazvao ni pozivu U19 Hrvatske.
-
Elme
#4210 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
i to kakva golcina hajrovicaSlo Burner wrote:Hajrovic veceras opet pogodio za Grasshopers
- shake69
#4211 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
S pozivom se preuranilo, dakako. Nepotrebno je dodatno vrsen pritisak na Halilovice koji opet nastupaju kao 'uvrijedjena mlada' pa traze da im na noge dolazi i sam Ivica Osim!amoninan wrote:Nipošto. Jagodić je pogriješio s pozivom, mali je bio jasan još prije mjesec. Nije se odazvao ni pozivu U19 Hrvatske.
Neka bude sta biti mora, ali se nadam da ce djecak igrati pod bh. zastavom. Kad-tad!
- Koolin1
#4212 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovaj kao da Messia ima za sina pa trazi da mu Osim dolazi na noge

- amoninan
#4213 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sasvim je normalno da Savez u sličnim situacijama pošalje svog operativca, radi lobing itsl.
Ja nisam stekao utisak da se momak ponaša kao "uvrijeđena mlada", nego da zbog specifičnosti situacije u kojoj se nalazi postupa jako pametno i zrelo. S malim treba nastaviti redovno održavati kontakt, pametno i planski. Nipošto neodazivanje Jagodiću pridavati nekakav apokaliptički predznak itsl..
Ako pratimo malo detaljnije hr medije, može se primjetiti da su u panici.
maloprije čitam izbod iz jutarnjeg, kako saznaju da je Alenu životni san igrati zajedno s Džekom.
Ja nisam stekao utisak da se momak ponaša kao "uvrijeđena mlada", nego da zbog specifičnosti situacije u kojoj se nalazi postupa jako pametno i zrelo. S malim treba nastaviti redovno održavati kontakt, pametno i planski. Nipošto neodazivanje Jagodiću pridavati nekakav apokaliptički predznak itsl..
maloprije čitam izbod iz jutarnjeg, kako saznaju da je Alenu životni san igrati zajedno s Džekom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4214 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma stari mu previše sere.
- shake69
#4215 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislio sam na Halilovica sr., bezbeli!amoninan wrote:Sasvim je normalno da Savez u sličnim situacijama pošalje svog operativca, radi lobing itsl.
- amoninan
#4216 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Šta je s njim? Nisam upratio. Pa ako nije mrsko da šarneš.shake69 wrote:Mislio sam na Halilovica sr., bezbeli!amoninan wrote:Sasvim je normalno da Savez u sličnim situacijama pošalje svog operativca, radi lobing itsl.
- shake69
#4217 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ciljao sam na oca Sejada koji je eto povrijedjen jer mu se nije doslo na noge u najvisoj delegaciji N/FS BiH ne bi li se udobrovoljili Halilovici da mali igra za BiH!amoninan wrote:Šta je s njim? Nisam upratio. Pa ako nije mrsko da šarneš.shake69 wrote:Mislio sam na Halilovica sr., bezbeli!amoninan wrote:Sasvim je normalno da Savez u sličnim situacijama pošalje svog operativca, radi lobing itsl.
- amoninan
#4218 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nisam to upratio.
Svejedno, od malog ne odustajati. Da se to sve izgladiti i njihovi mediji malo zakuhavaju. Pa nedavno je Večernji haman izmislio Sejadov intervju. Kao, žao mu što nije bio s Hrvatskom an 1996 prvenstvu. Kad ono ustvari, Sejo rekao da i ako bi sigurno bio na psisku za to prvenstvo ne žali što je obukao dres BiH.
Prljave s eigre igraju s hrvatske strane, ne smijemo nasjedati. Momak je fakat vrijedan "bitke". Ako ništa onda zbog nas samih, zbog ugleda Saveza. Što ste otimali, otimali ste.
Svejedno, od malog ne odustajati. Da se to sve izgladiti i njihovi mediji malo zakuhavaju. Pa nedavno je Večernji haman izmislio Sejadov intervju. Kao, žao mu što nije bio s Hrvatskom an 1996 prvenstvu. Kad ono ustvari, Sejo rekao da i ako bi sigurno bio na psisku za to prvenstvo ne žali što je obukao dres BiH.
Prljave s eigre igraju s hrvatske strane, ne smijemo nasjedati. Momak je fakat vrijedan "bitke". Ako ništa onda zbog nas samih, zbog ugleda Saveza. Što ste otimali, otimali ste.
-
stokton
#4219 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kako se ova naša raja pali to nije normalno.
Neke tamo novine odrade neki tamo izmišljen intervju i odma se malom i seadu počinje sve jebavat.
Ako išta trebamo znati je da su naši susjedi svjetski prvaci u dezinformacijama.
Neke tamo novine odrade neki tamo izmišljen intervju i odma se malom i seadu počinje sve jebavat.
Ako išta trebamo znati je da su naši susjedi svjetski prvaci u dezinformacijama.
- Muhamed Đakmić
#4220 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Meni više djeluje kao da je Sejo poručio šta nam je činiti, ali je to malo zapakovao da izgleda kao kritika.
-
joe_cole
#4221 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma mali rodjen tamo, odrastao, skouluje se, sve mu je pruzeno u Hrvatskoj tako da cisto sumnjam da ce zaigrati za nasu reprezentaciju, ali eto za nadati se cudu.
- Koolin1
#4222 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
thisNuken wrote:Jebem ja njima obojici najmilije.Državni dres je svetinja,a onaj Alen ako neće da igra ne mora.Jesul mu trebali doći sa helikopterom/limuzinom pred kuću pa odvesti u kakav restoran na večeru pa poslije na kurve da bi on zaigrao za nas?Nije mali Maradona pa da ga na koljenima molimo da zaigra za nas...
-
SaPnA
#4223 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
cuj da mu ivica ide na noge
a mali tek poceo da igra, nije jos ni i od igraca pa i da je mesi nije vrijedan svabinog dolaska 
- BHF_Manijak
#4224 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Logican slijed dogadjaja...Ovo sam najavio i prije izlaska ovog clanka, taktizira i porodica Halilovic. Suludo bi bilo ocekivati sad da se mali odazove nasoj U21 repki. Ja garantujem da ce za nas igrati, ali kad se malo sitaucija smiri i kada ode iz DInama, sada bi i preveliki pritisak bio da to ucini. Samo da nasi bekani sad ne odustanu od malog! 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4225 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ako treba trebali su i to.Nuken wrote:Jebem ja njima obojici najmilije.Državni dres je svetinja,a onaj Alen ako neće da igra ne mora.Jesul mu trebali doći sa helikopterom/limuzinom pred kuću pa odvesti u kakav restoran na večeru pa poslije na kurve da bi on zaigrao za nas?Nije mali Maradona pa da ga na koljenima molimo da zaigra za nas...
Da mali je vrrlo moguce nesto slicno Maradoni
Ali nadam se da ce nekom doci iz guzice u glavui da ne salje sljedeci put nekog Pirića tamo, nego da odu Barbarez i Dzeko i pojedu kolace sa klincom u Zagrebu