Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
liaar wrote:
Zato što auto troši 22l deklarisane gradske. Ovo auto niko, ali baš niko ne uzima kao daily driver vozilo, nego da ima da se kurči. Ne kažem da ljudi vani nemaju da ga sipaju, ali je ovo poskupo i za malo jače džepove
Prijatelju.Ono sto je meni i tebi preskupo,nekome je smijurija. Znam i poznajem licno osobe koje vozaju slicna ili vozila koja trose mnogo vise nego ovaj Lambo. Neke americke marke po 5,6 ili 8 hiljada kubika,i vjeruj mi voze ih svakodnevno i ne razmisljaju da predju npr.na elektricna gdje je skoro sve gratis.
Volimo mi brinut tudju brigu i brojat tudje pare iz perpektive be-ha vozaca to je cudo jedno.
S druge strabe, Lambo je supercar cija je osnovna svrha uzivanje u voznji, ne s posla na poso. Svaki dan ga izvezi pola sata na autoput ili kakvu stazu da ocejfis, da ne kazem da krenes na organizovanu turneju, i napravio si 100 km dnevno, a to je 30k km godisnje.
konektovan wrote:
A sve se moglo izbjeci kupovinom nekog novog auta, drugog proizvodjaca, ali kurko, mora se golf uzeti.
Nije bitno sto ne zna koliko je placen i da li se mogao kupiti nov auto te klase i karateristika, nije bitno sto je olimpijski preskocio najbitnije u samoj temi, bitno je da klixov strucnjak ne moze da pobjedi svoju zajedljivost i zavist nego komentarise i zadada nos u ono sto ga se apsolutno ne tice.
Nego kad smo kod komentara, da rjesimo nedoumice, napisi ti nama kolkiko si novih auta primjenio, a koliko polovnih auta i da li ti se ikad desilo da na polovnom autu nije bilo ispravno?
konektovan wrote:A sve se moglo izbjeci kupovinom nekog novog auta, drugog proizvodjaca, ali kurko, mora se golf uzeti.
šta ću Bošnjo pravi, jebo avliju ako u njoj nije golf
Tek kupio, a odmah neki kvarovi. Sreca, pa su te ispoštovali.
Nadam se da ce ostati na tome, i da slijede bezbrizni kilometri, sretno....
@Goran
Pozzz za tebe
Sta da ti kazem, nikad nisam imao para za novo a jedva i do polovnjaka dobacim.
Ako nisi u mom postu, vidio barem djelić šale, ja ti tu ne mogu pomoći.
basicm wrote:33 hiljade za godinu u lambu je mnogo. Mnogo!
Zasto?
Zato sto ovi auti ne prelaze mnogo kilometara bez ozbiljnih zahvata na motoru i ostalim sklopovima, visokoturazne masine trpe velike pritiske i nisu konstruisane za mnogo, nego za malo i brzo.
Pogledaj sve aute ove vrste i kilometrazu koju prelaze. Nadji ferrari sa 200 hiljada na satu.
Znaci ovaj Lambo star godinu dana sa 33 milje na satu je smeće? Teško onome ko ga kupi. Žao mi lika pravo. daj da vidimo sa nešto organizujemo da spriječimo kupovinu. Da spasimo čovjeka jbt. Sevap je.
Pozzz za tebe
Sta da ti kazem, nikad nisam imao para za novo a jedva i do polovnjaka dobacim.
Ako nisi u mom postu, vidio barem djelić šale, ja ti tu ne mogu pomoći.
golfista ba niko nije rekao da je smece sta ti je ... citaj dje ces reci da je smece jesi lud ?
Ferrari na nove automobile nudi 15 godina garancije ... a Lamborghini 12 ( zato sto je premaskirani Audi )
15 godina na sve jbt .... toliko su sigurni....
I dalje je 33.000 km puno ... ali treba Kramar pitati zasto prodaje pismenu garanciju u trajanju od 24 mjeseca za samo 495,00 KM , kad ovaj Lambo vjerovatno ima jos 11 godina farbricke garancije .... osim ako ...
Da li to znaci da ako se nesto desi Lambu , sto je malo vjerovatno .... hoce li ga oni slepat do Italije ili platiti covjeka da dodje u Listicu
basicm wrote:33 hiljade za godinu u lambu je mnogo. Mnogo!
Zasto?
Zato sto ovi auti ne prelaze mnogo kilometara bez ozbiljnih zahvata na motoru i ostalim sklopovima, visokoturazne masine trpe velike pritiske i nisu konstruisane za mnogo, nego za malo i brzo.
Pogledaj sve aute ove vrste i kilometrazu koju prelaze. Nadji ferrari sa 200 hiljada na satu.
Znaci po tvojoj logici svi sportski automobili kada predju odredjeni broj kilometara,po mome shvatanju a tvome pisanju,otprilike 100-150 hiljada idu u smece?
Po tvojoj logici,ne mozes imati sportski automobil i voziti ga u "granicama normale"? Znaci 100% vazda samo pun gas? Nista ono npr.idemo od tacke A do tacke B ali vozit cu oko ogranicenja?Po tebi nemoguce,mora vazda biti 250+ km/h???
Mislim,teorija ti ne stoji nikako.
Da ti ne postam ovdje Ferrarije koji se prodaju sa preko predjenih 100+ hiljada
Boze sacuvaj ... nemam ja nista protiv njih ... ali ako napises da je BMW koji prodajes Sport paket , pa nek onda i ima taj Sport paket .... a ne fol full oprema , sport paket ... tamo sjedista koja dodju u osnovnom paketu etc desilo se to vise puta , postavljao sam linkove.. znaci supljak
A svako sebi nek kupi sta mu se svidja i gdje mu se svidja
Boze sacuvaj ... nemam ja nista protiv njih ... ali ako napises da je BMW koji prodajes Sport paket , pa nek onda i ima taj Sport paket .... a ne fol full oprema , sport paket ... tamo sjedista koja dodju u osnovnom paketu etc desilo se to vise puta , postavljao sam linkove.. znaci supljak
A svako sebi nek kupi sta mu se svidja i gdje mu se svidja
Slažem se, to sam vidio kad si komentarisao. Ali, tako ti je kod nas malo ljudi zna šta znači sportpaket
Inače ponuda bmw-ova im je slaba, obično su osnovni modeli i osnovna motorizacija, a kod drugih gotovo da ih nema. Šteta, da je veća ponuda cijene bi bile povoljnije.
Ti kao bmw fan, šta misliš o GT izvedbama 3 ili 5-ce ?
Konkretno šta bi prije, i zbog čega klasičnu 3 ili 5- cu ili GT izvedbu ?
Pun pik full fulova i nekakvih paketa
Znaci nije samo kramar taj koji nabraja nepostojece
Ja liku kazem nije ti to full fali mu to to to on izbriše komentar a prije toga bi se svadjao
Jedan samo je prihvatio to i promjenio (r)
Golf 7 kupljen kod njih, nakon par dana skontam da ne radi motorić od rezervoara goriva, tj. kada se zaključa vozilo ne zaključa se i poklopac.
Motorić naručen u Porsche-u nov, zamjenjen.
Nakon 10ak dana skontam da ne radi grijanje (kada sam kupovao vozilo na 30+ mi nije palo na pamet da provjeravam grijanje a klima je regularno radila), odem kod njih i pošalju me u Klimacentar gdje se utvrdi da hladnjak grijanja ne radi.
Nov hladnjak također naručen u Porscheu/Asi, uz uzamjenu i ugradnju novog hladnjaka opran kompletan sistem grijanja, ispušten antifriz i nasut novi.
Znači svi novi dijelovi iz Porschea zamjena rađena u Klimacentru.
Vrijednost dijelova sa rukama cca 650 KM koje je Kramar preuzeo na sebe. Ljudi uljudni, zvali i pitali ima li još nekih problema.
AS Kramar
Pohvalno, a hladno su se mogli napraviti budale, jer ovi kvarovi ne spadaju pod garanciju za auta koja oni prodaju.
Golf 7 kupljen kod njih, nakon par dana skontam da ne radi motorić od rezervoara goriva, tj. kada se zaključa vozilo ne zaključa se i poklopac.
Motorić naručen u Porsche-u nov, zamjenjen.
Nakon 10ak dana skontam da ne radi grijanje (kada sam kupovao vozilo na 30+ mi nije palo na pamet da provjeravam grijanje a klima je regularno radila), odem kod njih i pošalju me u Klimacentar gdje se utvrdi da hladnjak grijanja ne radi.
Nov hladnjak također naručen u Porscheu/Asi, uz uzamjenu i ugradnju novog hladnjaka opran kompletan sistem grijanja, ispušten antifriz i nasut novi.
Znači svi novi dijelovi iz Porschea zamjena rađena u Klimacentru.
Vrijednost dijelova sa rukama cca 650 KM koje je Kramar preuzeo na sebe. Ljudi uljudni, zvali i pitali ima li još nekih problema.
AS Kramar
Pohvalno, a hladno su se mogli napraviti budale, jer ovi kvarovi ne spadaju pod garanciju za auta koja oni prodaju.
Valjda je stvar u tome da ovo nije radilo pa prestalo i tad ne bi ulazilo pretpostavljam pod garanciju.. već je stvar u tome da je ovo i njima promaklo pa su prodali auto sa pokvarenim navedenim stvarima i sve je reklamirano u prvi 10-15 dana od kupovine.
Kako god pohvalno za Kramara...