Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smiješan operater koji postoji samo zato što niko ne smije ugasit takvo jedno "preduzeće" zbog H-komponente, u bilo kom drugom slučaju uopće ne bi postojao.
Trebali su biti privatizirani 2004. kad je postojala šansa da ih preuzmu austrijski mobilkom (danas A1) i Deutsche Telekom (preko Hrvatskog Telekoma).
Danas od toga nema ništa, ni Telekom ni Eronet oni ne daju, životom bi ih branili. Nepresušan izvor pozicija za stranačke kadrove + solidan izvor finansija.
Ajdinn4 wrote: ↑02/05/2026 13:11
Izbacili Pink a ubacili Alfu
Mislim da su svi ovi kanali koje su ubacili, uključujući Alfa TV, besplatni pa su zato i ubačeni.
Za Hype TV HR nisam siguran, mislim da nije besplatan.
Ajdinn4 wrote: ↑02/05/2026 13:11
Izbacili Pink a ubacili Alfu
Mislim da su svi ovi kanali koje su ubacili, uključujući Alfa TV, besplatni pa su zato i ubačeni.
Za Hype TV HR nisam siguran, mislim da nije besplatan.
jesu, ali nisu morali zakonski ubacivati Alfa TV jer Eronet ne nudi IPTV u KS gdje Alfa ima zemaljsku frekvecniju, ako sam dobro shvatio
OTV Valentino HD
OTV Valentino Music
OTV Valentino Etno
BN HD
BN 2 HD
BN Music HD
Izvorna TV HD
ITV Story HD
ITV Master HD
Prva Hercegovačka TV
HAYAT HD
HAYAT 2
Hayat Music Box
Hayat Folk Box
Hayat Love Box HD
Hayat Stil i život HD
Kafansko veče HD
bogata_sirotinja wrote: ↑29/05/2026 12:36
Ima li neko na forumu da koristi Eronet mrežu ali na dopunu (hej)?
tuspas mene... esim odnedavno... s vremena na vrijeme caste gigabajtima, ali ja u sarajevu nikad nisam uspio da iskoristim ni 10%... sto se tice poziva nigdje nema problema, ali net je jako los...