S Evansom je pogotovo polozio
Mirza je dokazao da moze igrati sve, i napad i odbranu. Jedino jos popraviti igru pod kosem u napadu, tu fali malo samopouzdanja.
Mirza, hvala sto si pokrio hendikep od 5,5
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ameri bolesni, koliko posla za ovo treba, jarane... Ali svaka im cast.Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:http://stats.nba.com/playerGameLogs.htm ... PerPage=25
Ne znam je li neko postao prije, uglavnom, kliknete na recimo 3PM i prikaže sve postignute trice u toj utakmici. Tako i za ostale kategorije.
Odlično ovo! ZahvaljujemEjch-ju-es-i-aj-en wrote:http://stats.nba.com/playerGameLogs.htm ... PerPage=25
Ne znam je li neko postao prije, uglavnom, kliknete na recimo 3PM i prikaže sve postignute trice u toj utakmici. Tako i za ostale kategorije.
statixx wrote:Ako neko ima neka postavi highlights asap.
MOSALJOZE wrote:statixx wrote:Ako neko ima neka postavi highlights asap.![]()
Misliš da bi igrao od prve u Raptorsima?OldMayor wrote:Ma kakve je kupio minute.
Nek trazi trade pod hitno, nek kaze hocu prvu postavu il dovidjenja, sad ima pravo na to. Sta se ima vise jebavati s glupim Kiddom.
Uvodi ga na -20, samo u takvim tekmama igra.
Ne znam sta treba da uradi da dokaze da moze igrati prvu postavu. Pa nek ga stavi barem 2-3 tekme ko startera. Nece mu propast sezona, ionako su rinaka.
Steph wrote:Navodno je moguć trade u Raptorse.
Propustih ja sinoc ovo veselje. Evo upravo upalio snimak pa na miru pogledati.insaneinthebrain wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Butmiran wrote:17 poena, 1 asistencija, 4 skoka, 1 blokada.
Šut 6-10, za tri poena 5-6 i pored svega odličan u odbrani
ovo je extra imas bukvalno sve poene (postignute i promasene), skokova, blokade po svakoj utakmiciEjch-ju-es-i-aj-en wrote:http://stats.nba.com/playerGameLogs.htm ... PerPage=25
ko li je kome prenioMirza Teletovic sat out Sunday's practice due to an illness.
Joe Johnson was also out and it seems a cold or flu is going around the Nets locker room. Teletovic is coming off a stellar 17-point performance in 24 minutes vs. the Pistons, including 5-of-6 shooting from downtown. He could be a reliable source of 3-pointers if he were to get steady playing time but that hasn't happened yet, and Andrei Kirilenko's possible return later this month presents another threat to Teletovic's bench role.
Butmiran wrote:Mirzin šut "sa parkinga" je proglašen za najluđi koš u 2013. godini u glasanju na Fibinoj stranici.
Covjek bi rekao da pricamo o dokazanoj NBA zvijezdi a ne sofmor igracu rotacijskih kvaliteta...OldMayor wrote:Ma kakve je kupio minute.
Nek trazi trade pod hitno, nek kaze hocu prvu postavu il dovidjenja, sad ima pravo na to. Sta se ima vise jebavati s glupim Kiddom.
Uvodi ga na -20, samo u takvim tekmama igra.
Ne znam sta treba da uradi da dokaze da moze igrati prvu postavu. Pa nek ga stavi barem 2-3 tekme ko startera. Nece mu propast sezona, ionako su rinaka.
A i logično je da je njegov koš izabran.Butmiran wrote:Mirzin šut "sa parkinga" je proglašen za najluđi koš u 2013. godini u glasanju na Fibinoj stranici.
fearza teletovicButmiran wrote: