Ne budali! Amar je isit stari,uvijek će ispred igre staviti rezultat. I meni to odgovara,a oni što misle subotom doći na Grbavicu,a gledati igru kao sa Nou Campa bi psovalo svom ocu za potrošenih 5/7/10KM na ŽeljuUtokkha wrote:elSaik, znaš i sam da nije tako.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MojaMalenkost
#4201 Re: FK Zeljeznicar
-
Utokkha
#4202 Re: FK Zeljeznicar
Haris Redžepi o golu protiv Hajduka:
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 57033.aspx
Uvijek je publika na Grbavici bila objektivna, stručna. Zaista se divim i divio sam se vrlom znanju plavih fanatika, svih taktičko-strateških finesa.
Nekad, kad budem čitao tekst o prelasku Šehića u neki veliki klub, rado ću napomenuti neke da su mu psovali mrtvu sestru.
Uvijek je publika na Grbavici bila objektivna, stručna. Zaista se divim i divio sam se vrlom znanju plavih fanatika, svih taktičko-strateških finesa.
Nekad, kad budem čitao tekst o prelasku Šehića u neki veliki klub, rado ću napomenuti neke da su mu psovali mrtvu sestru.
- simonese
#4203 Re: FK Zeljeznicar
Utokkha wrote:Haris Redžepi o golu protiv Hajduka:
da,sjecam se komentara o "sipcu"
-
LSD
#4204 Re: FK Zeljeznicar
Jao sranja clanka o midgetu Redžepiju "igram u jacem klubu" a levat igra u yebenom Karlovcu..."nisu mi dali šansu i sad sam im zahvalan na tome" pa papcicu maleni dobivao si ti šansi i mnogo više nego što si zasluživao jer te neko dobro gurao dok si bio u Želji,e kako je Amar došao i procjenio sav tvoj talenat tako si i dobio expresno nogu u pakaš...da Bogda ti postao bosanski (ili šiptarski,svejedno) Messi,ali daleko ti kuca od Želja bila.
- Šibicar
#4205 Re: FK Zeljeznicar
Šeha,što jes' jes',zna odbraniti nemoguće,ali brate isto tako nas je znao ukopati bez ikakvog razloga.Znači on ima perspektivu,refleks,brzinu i sve one predispozicije koje mu trebaju da postane odličan golman,ali on ima neki psihološki problem,i kad to riješi sam sa sobom,ne sumnjam da će biti više nego odličan golman.Istina je da mu ne treba psovati mrtvu sestru,pa čak i da nas ukopava svaku tekmu,to nema nikakvog smisla...Utokkha wrote:Haris Redžepi o golu protiv Hajduka:
Last edited by Šibicar on 26/10/2009 19:36, edited 1 time in total.
- Lekler
#4206 Re: FK Zeljeznicar
Svako ko je iole upucen zna zasto ovaj mali smrad nije igrao...Utokkha wrote:Haris Redžepi o golu protiv Hajduka:
- Šibicar
#4207 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:Jao sranja clanka o midgetu Redžepiju "igram u jacem klubu" a levat igra u yebenom Karlovcu..."nisu mi dali šansu i sad sam im zahvalan na tome" pa papcicu maleni dobivao si ti šansi i mnogo više nego što si zasluživao jer te neko dobro gurao dok si bio u Želji,e kako je Amar došao i procjenio sav tvoj talenat tako si i dobio expresno nogu u pakaš...da Bogda ti postao bosanski (ili šiptarski,svejedno) Messi,ali daleko ti kuca od Želja bila.
Šta tebi na um pade...
- JThomas
#4208 Re: FK Zeljeznicar
svaki put kad odem na sjever, to i požalim, upravo zbog "stručnjaka" koji dođu samo da psuju i seru po svojim igračima. eto meni ne smeta kad loše igraju, eto ja mislio da je bekrić iniesta pa si mi ti sad pojasnio da je limitiran igrač...ne znam za druge stadione, ali to je dramatično koliko mi imamo takvih...
s tim u vidu - redžepi jeste dobio šansu u želji, i to možda i više nego što je zaslužio igrama kad je dobio šansu...
s tim u vidu - redžepi jeste dobio šansu u želji, i to možda i više nego što je zaslužio igrama kad je dobio šansu...
-
nikad_izvini
#4209 Re: FK Zeljeznicar
Nema on psihološki problem ako mene pitate, njegov i naš problem je kloc Gušo koji ga trenira, koji je doveo Pjanića nebil on sjedio na klupi i ponekad stao na gol.Šibicar wrote:Šeha,što jes' jes',zna odbraniti nemoguće,ali brate isto tako nas je znao ukopati bez ikakvog razloga.Znači on ima perspektivu,refleks,brzinu i sve one predispozicije koje mu trebaju da postane odličan golman,ali on ima neki psihološki problem,i kad to riješi sam sa sobom,ne sumnjam da će biti više nego odličan golman.Istina je da mu ne treba psovati mrtvu sestru,pa čak i da nas ukopava svaku tekmu,to nema nikakvog smisla...Utokkha wrote:Haris Redžepi o golu protiv Hajduka:
To je isto kao da profesora matematike na fakultetu ja učim o aritmetici. Jasno je da sam ja debil povodom navedene stvari
Ko je malo stariji i ko je pratio Želju, zna da je ovakav Šeha DUPLO bolji golman od Guše kada je branio za Želju. Ispali bi iz lige da debila nisu skinuli sa gola i doveli Brajlovića. O njegovim bravurama i lobovima koje je dobijao iz, haman, peterca, ne bih da pričam, Da mene trenira Gušo i ja bih imao raznih mentalno-psiholoških problema.
Al jok, DEBILI Šehi zvižde.Džaba što je recimo Bekrić gori od njega, po meni i Bešlija. I ne, nije mi Šeha rod.
- Šibicar
#4210 Re: FK Zeljeznicar
Sjećam se ja vrlo dobro gušinih "parada",ispucavanje lopte u aut(nakon gol autanikad_izvini wrote:Nema on psihološki problem ako mene pitate, njegov i naš problem je kloc Gušo koji ga trenira, koji je doveo Pjanića nebil on sjedio na klupi i ponekad stao na gol.Šibicar wrote:Šeha,što jes' jes',zna odbraniti nemoguće,ali brate isto tako nas je znao ukopati bez ikakvog razloga.Znači on ima perspektivu,refleks,brzinu i sve one predispozicije koje mu trebaju da postane odličan golman,ali on ima neki psihološki problem,i kad to riješi sam sa sobom,ne sumnjam da će biti više nego odličan golman.Istina je da mu ne treba psovati mrtvu sestru,pa čak i da nas ukopava svaku tekmu,to nema nikakvog smisla...Utokkha wrote:Haris Redžepi o golu protiv Hajduka:
To je isto kao da profesora matematike na fakultetu ja učim o aritmetici. Jasno je da sam ja debil povodom navedene stvari![]()
Ko je malo stariji i ko je pratio Želju, zna da je ovakav Šeha DUPLO bolji golman od Guše kada je branio za Želju. Ispali bi iz lige da debila nisu skinuli sa gola i doveli Brajlovića. O njegovim bravurama i lobovima koje je dobijao iz, haman, peterca, ne bih da pričam, Da mene trenira Gušo i ja bih imao raznih mentalno-psiholoških problema.
Al jok, DEBILI Šehi zvižde.Džaba što je recimo Bekrić gori od njega, po meni i Bešlija. I ne, nije mi Šeha rod.
- rado_vidjen
#4211 Re: FK Zeljeznicar
slazem se. ova pudlica mi je vazda isla na zivce. nesto kao krene, i onda se sam spetlja. (bucan je skoro identican)LSD wrote:Jao sranja clanka o midgetu Redžepiju "igram u jacem klubu" a levat igra u yebenom Karlovcu..."nisu mi dali šansu i sad sam im zahvalan na tome" pa papcicu maleni dobivao si ti šansi i mnogo više nego što si zasluživao jer te neko dobro gurao dok si bio u Želji,e kako je Amar došao i procjenio sav tvoj talenat tako si i dobio expresno nogu u pakaš...da Bogda ti postao bosanski (ili šiptarski,svejedno) Messi,ali daleko ti kuca od Želja bila.
sto se tice sehica, reci cu samo da mi nemamo vremena uzivo pratit njegovo igracko sazrijevanje. sve dok ne dodje bolji golman, desavace se se gradacac i modrica, i gubice se masa vaznih bodova (to sto poenkad odbrani nesto, nimalo ga ne vadi)
nek se ide kalit negdje, sta ima veze, ha ja
-
LSD
#4212 Re: FK Zeljeznicar
U suštini se slažem u vezi Šehića,momak zna cupati živce svojim prenosima to je cudo jedno...ali on je naše djete,na takve sam "slab" (kao i Muharemović koji se uvijek bori do kraja iako nije neki igrac,Cocalić me iznenadio negativnorado_vidjen wrote:slazem se. ova pudlica mi je vazda isla na zivce. nesto kao krene, i onda se sam spetlja. (bucan je skoro identican)LSD wrote:Jao sranja clanka o midgetu Redžepiju "igram u jacem klubu" a levat igra u yebenom Karlovcu..."nisu mi dali šansu i sad sam im zahvalan na tome" pa papcicu maleni dobivao si ti šansi i mnogo više nego što si zasluživao jer te neko dobro gurao dok si bio u Želji,e kako je Amar došao i procjenio sav tvoj talenat tako si i dobio expresno nogu u pakaš...da Bogda ti postao bosanski (ili šiptarski,svejedno) Messi,ali daleko ti kuca od Želja bila.
sto se tice sehica, reci cu samo da mi nemamo vremena uzivo pratit njegovo igracko sazrijevanje. sve dok ne dodje bolji golman, desavace se se gradacac i modrica, i gubice se masa vaznih bodova (to sto poenkad odbrani nesto, nimalo ga ne vadi)
nek se ide kalit negdje, sta ima veze, ha ja
-
salle_eh1986
#4213 Re: FK Zeljeznicar
Šeha je čovjek kao i svi mi. Ponese ga nekad i previše u želji da se dokaže. Da ima kvalitet-ima, za jednog Želju možda da a možda i ne. Uglavnom nije ni on bezgriješan, čovjek se trudi, a to da li može da odgovori poslu koji se zahtijeva od njega to je druga priča. Valjda se i trud cijeni, eto recimo jedan Gatuzo nema veze ali trudom nadoknadi svo "znanje". Sa Šehom treba neko da radi pametno i da mu objasni neke stvari, kad treba izlijetati i tako to, ali tu ima i krivice u odbrani, jednostavno ne ulijevaju povjerenje jedni drugima...
-
Adi_vp
#4214 Re: FK Zeljeznicar
Lsd i mislio sam najvise na simpatizere Veleza da smanje malo zapaljivu retoriku...
Nisam bio na kup tekmi s Velezom u Mostaru,al sam cuo sta je bilo,opet kazem ne znam jer nisam bio al kao sto Utokkha rece vidio sam sta je bilo nedaleko od Grbavice nakon zavrsetka prvenstvene tekme,ne ide brate,ne valja...
Jebo ti to kad padne mrtva glava,a svi znamo da u 90 % slucajeva pada mrtva glava onom ko nije luka jeo ni lukom smrdio.
Simonese isto tako ima pravo kad kaze da ima vise struja na jugu,pa je i to razlog sto ce me neka gostovanja zaobici u sirokom luku.
I JThomas je u pravu i vjeruj mi da nije tako samo na sjeveru.Na jugu je slicna prica bar na onom dijelu s kojeg ja u zadnje vrijeme pratim tekme.Seru supci a ne znaju nabrojat 5 igraca Zelje.
Ima likova koji ascare dodju,plate tih 5 kolko vec km-ova da bi jebavali sve zivo i mrtvo nasim igracima,halooo nasimmm!
Sehinoj familiji se stuca ja mislim svakih 5 minuta kolko ljudi psuju i seru po njemu,nervira me to al bas me nervira.
Jbg nase je dijete i treba ga pustiti doci ce on na svoje.
Ne vidim nigdje da je iko napisao da nas je bas on spasio da nam Velez ne uzme bod ili mozda i sva 3 kad je pred kraj tekme kod 1-0 za nas odbranio zicer jedan na jedan kao i slobodnjak koji je isao pod samu precku.
Im'o bi jos puno toga al mi se na da...
Nisam bio na kup tekmi s Velezom u Mostaru,al sam cuo sta je bilo,opet kazem ne znam jer nisam bio al kao sto Utokkha rece vidio sam sta je bilo nedaleko od Grbavice nakon zavrsetka prvenstvene tekme,ne ide brate,ne valja...
Jebo ti to kad padne mrtva glava,a svi znamo da u 90 % slucajeva pada mrtva glava onom ko nije luka jeo ni lukom smrdio.
Simonese isto tako ima pravo kad kaze da ima vise struja na jugu,pa je i to razlog sto ce me neka gostovanja zaobici u sirokom luku.
I JThomas je u pravu i vjeruj mi da nije tako samo na sjeveru.Na jugu je slicna prica bar na onom dijelu s kojeg ja u zadnje vrijeme pratim tekme.Seru supci a ne znaju nabrojat 5 igraca Zelje.
Ima likova koji ascare dodju,plate tih 5 kolko vec km-ova da bi jebavali sve zivo i mrtvo nasim igracima,halooo nasimmm!
Sehinoj familiji se stuca ja mislim svakih 5 minuta kolko ljudi psuju i seru po njemu,nervira me to al bas me nervira.
Ne vidim nigdje da je iko napisao da nas je bas on spasio da nam Velez ne uzme bod ili mozda i sva 3 kad je pred kraj tekme kod 1-0 za nas odbranio zicer jedan na jedan kao i slobodnjak koji je isao pod samu precku.
- ultima_palabra
#4216 Re: FK Zeljeznicar
Ma ja bih takvim likovima zabranio ulaz na stadion, ili ih makar poslao na neku prinudnu edukaciju. Dobro, platio si 5-10 KM za kartu, imaš pravo na mišljenje, ali tolika količina negativne energije i primitivizmaAdi_vp wrote:Lsd i mislio sam najvise na simpatizere Veleza da smanje malo zapaljivu retoriku...
Nije loše na jugoistoku sa penzionerima, tamo haman da nema takvih likova, a i možeš čuti svakakvih provala od penzića
- veljaca
#4217 Re: FK Zeljeznicar
IBRAHIM ŠEHIĆsalle_eh1986 wrote:Šeha je čovjek kao i svi mi. Ponese ga nekad i previše u želji da se dokaže. Da ima kvalitet-ima, za jednog Želju možda da a možda i ne. Uglavnom nije ni on bezgriješan, čovjek se trudi, a to da li može da odgovori poslu koji se zahtijeva od njega to je druga priča. Valjda se i trud cijeni, eto recimo jedan Gatuzo nema veze ali trudom nadoknadi svo "znanje". Sa Šehom treba neko da radi pametno i da mu objasni neke stvari, kad treba izlijetati i tako to, ali tu ima i krivice u odbrani, jednostavno ne ulijevaju povjerenje jedni drugima...
Mora samo nabiti jedno 10-tak kilograma da ima masu i misice i onda ce biti medju prvim golmanima u Evropi ....
-
Adi_vp
#4218 Re: FK Zeljeznicar
Ne mozes edukovat nekog ko ima 4 osnovne nikako jbg.U zadnje vrijeme je posebno istaknuta ogromna kolicina negativne energije,za cim fakat nema potrebe,al raja isfrustrirana pa se to prenijelo i na stadione.ultima_palabra wrote: Ma ja bih takvim likovima zabranio ulaz na stadion, ili ih makar poslao na neku prinudnu edukaciju. Dobro, platio si 5-10 KM za kartu, imaš pravo na mišljenje, ali tolika količina negativne energije i primitivizmaA Šeha nas je sigurno 3 puta više izvadio ove sezone nego što nas je ukopao.
Nije loše na jugoistoku sa penzionerima, tamo haman da nema takvih likova, a i možeš čuti svakakvih provala od penzića
Naravno da nas je Seha vise izvadio,sjeti se samo tekme u Travniku ako si bio,lik je skinuo sve sto je islo na nas gol.
Super ti je ta opaska,mozda je bolje sjediti sa bivsim proslavljenim asovima Zelje mada nisam siguran da se i tamo ne nadje neko ko ce jebavat Amaru,Sehi,petom desetom mater svakih pola minute.Ne znam probam nekad
-
samo_ovaj_put
#4219 Re: FK Zeljeznicar
mozete vi pricati sta hocete,ali dominkovic opet sudi zelji
4 put ove sezone,a odigrano je 13 utakmica
ispade da nasa liga ima 5 sudija koji se stalno izmjenjuju
rudar dolazi u kombinovanom sastavu,trebalo bi da sudija nema neki uticaj sutra,ali vjerovatno rutine radi sudi
4 put ove sezone,a odigrano je 13 utakmica
ispade da nasa liga ima 5 sudija koji se stalno izmjenjuju
rudar dolazi u kombinovanom sastavu,trebalo bi da sudija nema neki uticaj sutra,ali vjerovatno rutine radi sudi
- ultima_palabra
#4220 Re: FK Zeljeznicar
Ma i prije je toga bilo, sjećam se stvari koje su govorili Čiči, Raščiću, Džeki... ma oni bi i Kaki i Ronaldu našli nešto za rećAdi_vp wrote:Ne mozes edukovat nekog ko ima 4 osnovne nikako jbg.U zadnje vrijeme je posebno istaknuta ogromna kolicina negativne energije,za cim fakat nema potrebe,al raja isfrustrirana pa se to prenijelo i na stadione.ultima_palabra wrote: Ma ja bih takvim likovima zabranio ulaz na stadion, ili ih makar poslao na neku prinudnu edukaciju. Dobro, platio si 5-10 KM za kartu, imaš pravo na mišljenje, ali tolika količina negativne energije i primitivizmaA Šeha nas je sigurno 3 puta više izvadio ove sezone nego što nas je ukopao.
Naravno da nas je Seha vise izvadio,sjeti se samo tekme u Travniku ako si bio,lik je skinuo sve sto je islo na nas gol.
Super ti je ta opaska,mozda je bolje sjediti sa bivsim proslavljenim asovima Zelje mada nisam siguran da se i tamo ne nadje neko ko ce jebavat Amaru,Sehi,petom desetom mater svakih pola minute.Ne znam probam nekad
Ma joj, teško je se i pozicionirati, na zapadu neka kvazi-elita, na sjeveru ima bruka tih frustriranih, malo sam prestar za kopa na jugu, tako da mi je ta varijanta idealna.
Amar i Šeha su uz Mešanovića najzaslužniji za ovo bodova što ih imamo.
@lolo
Otkud to da dolaze u kombinovanom sastavu? Jeste previše za Dominkovića, ali imamo pobjedu, neriješeno i poraz u tim utakmicama, i nije neka pljačka
- do_tokija
#4221 Re: FK Zeljeznicar
ma ja ba bice u rangu kasiljasa i bufona takav talenat se rijetko vidjaveljaca wrote:IBRAHIM ŠEHIĆsalle_eh1986 wrote:Šeha je čovjek kao i svi mi. Ponese ga nekad i previše u želji da se dokaže. Da ima kvalitet-ima, za jednog Želju možda da a možda i ne. Uglavnom nije ni on bezgriješan, čovjek se trudi, a to da li može da odgovori poslu koji se zahtijeva od njega to je druga priča. Valjda se i trud cijeni, eto recimo jedan Gatuzo nema veze ali trudom nadoknadi svo "znanje". Sa Šehom treba neko da radi pametno i da mu objasni neke stvari, kad treba izlijetati i tako to, ali tu ima i krivice u odbrani, jednostavno ne ulijevaju povjerenje jedni drugima...![]()
![]()
![]()
![]()
je jedan od najvecih talenata trenutno u FK Željezničar. Ovo odgovorno tvrdim ...
Mora samo nabiti jedno 10-tak kilograma da ima masu i misice i onda ce biti medju prvim golmanima u Evropi ....
-
samo_ovaj_put
#4222 Re: FK Zeljeznicar
evo na ss.ba prica ovaj trener da im je cilj opstanak,te da dolaze na grbavicu u kombinovanom sastavu i pruzice priliku igracima koji dosad nisu igraliultima_palabra wrote:Ma i prije je toga bilo, sjećam se stvari koje su govorili Čiči, Raščiću, Džeki... ma oni bi i Kaki i Ronaldu našli nešto za rećAdi_vp wrote:Ne mozes edukovat nekog ko ima 4 osnovne nikako jbg.U zadnje vrijeme je posebno istaknuta ogromna kolicina negativne energije,za cim fakat nema potrebe,al raja isfrustrirana pa se to prenijelo i na stadione.ultima_palabra wrote: Ma ja bih takvim likovima zabranio ulaz na stadion, ili ih makar poslao na neku prinudnu edukaciju. Dobro, platio si 5-10 KM za kartu, imaš pravo na mišljenje, ali tolika količina negativne energije i primitivizmaA Šeha nas je sigurno 3 puta više izvadio ove sezone nego što nas je ukopao.
Super ti je ta opaska,mozda je bolje sjediti sa bivsim proslavljenim asovima Zelje mada nisam siguran da se i tamo ne nadje neko ko ce jebavat Amaru,Sehi,petom desetom mater svakih pola minute.Ne znam probam nekad![]()
Ma joj, teško je se i pozicionirati, na zapadu neka kvazi-elita, na sjeveru ima bruka tih frustriranih, malo sam prestar za kopa na jugu, tako da mi je ta varijanta idealna.
Amar i Šeha su uz Mešanovića najzaslužniji za ovo bodova što ih imamo.
@lolo
Otkud to da dolaze u kombinovanom sastavu? Jeste previše za Dominkovića, ali imamo pobjedu, neriješeno i poraz u tim utakmicama, i nije neka pljačka
imate kuci pobjedu sa ovim govnetom,imate nerjeseno sa slavijom(osim regoje)ostalo je maksimalno bilo na zelju(i onaj go se ne bi ponistio domacoj ekipi,pa da i manchester gostuje,a ne zeljo),i taj gostujuci poraz,ne sjecam se skim ste igrali
- ultima_palabra
#4223 Re: FK Zeljeznicar
Sloboda kući, Modriča u gostima, te dvije se niko nije žalio. U Lukavici je bilo svegasamo_ovaj_put wrote:imate kuci pobjedu sa ovim govnetom,imate nerjeseno sa slavijom(osim regoje)ostalo je maksimalno bilo na zelju(i onaj go se ne bi ponistio domacoj ekipi,pa da i manchester gostuje,a ne zeljo),i taj gostujuci poraz,ne sjecam se skim ste igrali
- Lekler
#4224 Re: FK Zeljeznicar
U Modrici je sudio predobro 
-
samo_ovaj_put
#4225 Re: FK Zeljeznicar
sekunda je falila da modrici bod uzmete
iako ja mislim da je on nekad ranije svirao zelji u gostima
prvih kola tamo nekad,u gradaccu je ibrisimbegovic svirao,imali ste i penal,niste se nimalo zalili,dok su u slobodi imali strasne primjedbe na sudjenje
ne znam skim ste jos igrali
iako ja mislim da je on nekad ranije svirao zelji u gostima
prvih kola tamo nekad,u gradaccu je ibrisimbegovic svirao,imali ste i penal,niste se nimalo zalili,dok su u slobodi imali strasne primjedbe na sudjenje
ne znam skim ste jos igrali