Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑04/02/2026 20:41
Ma ja hrasno je budala kad kaze da Pasalic jednostavno ne zna zatvoriti utakmicu i svaka se na kraju svodi na isto...patnja!
Pasalic reda pobjedu za pobjedom dok je tebi proporcionalno zuc sve veci o veci
E sad je pobjeda protiv Reggianne jako bitna jer sa prvim mjestom izbjegavamo susret sa Murciom i dobijamo znatno lakseg protivnika Rostock ili Trefi Sopot a te se dvije ekipe i te kako mogu dobiti.
Ma ja hrasno je budala kad kaze da Pasalic jednostavno ne zna zatvoriti utakmicu i svaka se na kraju svodi na isto...patnja!
A sta je rekao sto nije tacno. Zna ga Hrasno i šiljiti bez potrebe ali u ovome je u pravu. Svaka utakmica se zavrsava na isti nacin. Uvijek drama, a ekipa ima u nazivu junior.
Last edited by Altsa on 04/02/2026 21:00, edited 1 time in total.
Kako si ti haveru ogranicen da je to cudo jedno. Sta mislis sto se ova ekipa zove Cedevita junior??? Covjece sa ovom ekipom Bosna ne bi smjela uopste da razmislja da citavu utakmicu ima ispod 15 razlike. Vidjet cemo sada u ABA ligi hoce li redati pobjede ako nastavi ja cu se ovdje javno izvinuti a pri tome ne mislim da moze dobiti Dubai, Partizan i Zvezdu ali ako se posteno potuku meni ce to biti kao pobjeda. Medjutim Igokea je druga prica.
Ovo sto se dogadja konstantno u zadnjoj cetvrtini jednostavno nije dobro za same igrace.
hrasno38 wrote: ↑04/02/2026 20:53
E sad je pobjeda protiv Reggianne jako bitna jer sa prvim mjestom izbjegavamo susret sa Murciom i dobijamo znatno lakseg protivnika Rostock ili Trefi Sopot a te se dvije ekipe i te kako mogu dobiti.
U pitanju je Vulcano Energia, a ne Trefl. Ako ne dobije Rostock Murciju, imamo šansu da igramo protiv Mađara.
hrasno38 wrote: ↑04/02/2026 20:53
U pitanju je Vulcano Energia, a ne Trefl. Ako ne dobije Rostock Murciju, imamo šansu da igramo protiv Mađara.
Pored Murcie u grupi su Rostock, Trefi Sopot i Szombathely (skraceno). Nama je vazno da pobjedimo Talijane i onda ne idemo na Murciu a od ove tri ekipe svjedno je sve su u pet deka. Ja sam gledao tabelu dok nije bila zavrsena ta danasnja utakmica.
izvrsni direktor wrote: ↑04/02/2026 21:05
Jos jedna pobjeda ili sto bi hrasno rekao, jos jedan dokaz da ovo nista ne valja
Da ponovimo gradivo za one koji ne znaju citati. Bosna evo konkretno u ABA ligi nije dobila niti jednog protivnika uslovno receno jaceg od sebe. Zijanila je svih 6 utakmica protiv Zvezde, Buducnosti i Olimpije. Spartak je dobio i Buducnost i Zvezdu, Mega je dobila Zvezdu i nas razvalila u prvom kolu, Olimpija je zijanila od Viene i Ilirije a Zvezda zijanila od Zadra, Spartaka i Mege. Otprilike mi smo kao i Igokea u onoj grupi mada su oni dobili Cluj. Dakle sada cemo vidjeti da li Bosna vrijedi i da li Pasalic vrijedi i da li ce znati pobjediti makar jednu utakmicu nekoga od jacih protivnika npr. Cluj i Igokeu i to bi bilo fantasticno a sve ostale nek zijane.
Covjece mi protiv ovih amatera se borimo u zadnjoj cetvrtini za pobjedu pa sta treba da pljescem Pasalicu sto ni jednu utakmicu do sada nije zatvorio kako treba. Eto ti mu pljesci meni ne pada na pamet. Davno sam ja u sebi izgubio onu suplju navijacku "Bosna se voli i kad gubi". Ove godine je ozbiljan projekat u pitanju i onda nek ocekuju kritike!