Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agent_zero
#4201 Re: Reprezentacija BiH
Advokatski troll - zdra'o!
Idi tetoši tamo šunjiće, zahiroviće, vršajeviće. A uskoro ćeš, kako vidim, imati termine i kod pojedinih košarkaša.
Ako ne dođu tobe, u međuvremenu.
Idi tetoši tamo šunjiće, zahiroviće, vršajeviće. A uskoro ćeš, kako vidim, imati termine i kod pojedinih košarkaša.
Ako ne dođu tobe, u međuvremenu.
- House
#4202 Re: Reprezentacija BiH
Protiv Rusije u 19h , stream ?
-
kakavdanakneiskustvu
#4203 Re: Reprezentacija BiH
House wrote:Protiv Rusije u 19h , stream ?
nema ga,tekma je zatvorenog tipa izgleda
- House
#4204 Re: Reprezentacija BiH
kakavdanakneiskustvu wrote:House wrote:Protiv Rusije u 19h , stream ?
nema ga,tekma je zatvorenog tipa izgleda
- Herr Flick
#4205 Re: Reprezentacija BiH
Jbt,nikakvog linka
Ni da se prati na rezultatima
- guber90
#4206 Re: Reprezentacija BiH
Potrudi se malo.Herr Flick wrote:Jbt,nikakvog linka![]()
http://www.sportsport.ba/live-m63553.htm
- Herr Flick
#4207 Re: Reprezentacija BiH
Dankeguber90 wrote:Potrudi se malo.Herr Flick wrote:Jbt,nikakvog linka![]()
http://www.sportsport.ba/live-m63553.htm
- guber90
#4208 Re: Reprezentacija BiH
Ma kako su oni krenuli bojim se da ces ti mene kletHerr Flick wrote:Dankeguber90 wrote:Potrudi se malo.Herr Flick wrote:Jbt,nikakvog linka![]()
http://www.sportsport.ba/live-m63553.htm![]()
Veoma loš šut za dva u prvoj dionici. 22,2%
Mene bi bilo stid da sam profesionalni kosarkas ..., ma stid me i k'o amatera brate mili.
- Herr Flick
#4209 Re: Reprezentacija BiH
Amaterziam na djelu..Bez odbrane u danasnjoj kosarci nema nista

- guber90
#4210 Re: Reprezentacija BiH
Ma hajde odbrana ba, naviko sam na to, ali ovakav napad je cirkus.Herr Flick wrote:Amaterziam na djelu..Bez odbrane u danasnjoj kosarci nema nista![]()
- Mračajski proto
#4211 Re: Reprezentacija BiH
Kakva blamaža. 
- Herr Flick
#4212 Re: Reprezentacija BiH
Ma ne igraju timski,ocito nesto se desava,sta to ,mi ne znamo..Nesto imaaaguber90 wrote:Ma hajde odbrana ba, naviko sam na to, ali ovakav napad je cirkus.Herr Flick wrote:Amaterziam na djelu..Bez odbrane u danasnjoj kosarci nema nista![]()
- BHF_Manijak
#4213 Re: Reprezentacija BiH
Ja sto nas ljudi talamabce!

- rajv0sa
#4214 Re: Reprezentacija BiH
Sad je vec podnosljivo, ipak su rusi sila
-
lajkujMe
#4215 Re: Reprezentacija BiH
Vidim raspad sistema u A selekciji. Znao sam da ce se to desiti.
Nema timske igre jer su odredjeni igraci prenapuhani na licnoj osnovi.
Posebno se tu osvrcem na Teletovica za kojeg sam mislio da je ljudina ali nije vjerujte mi na rijec Teletovic je kao licnost jedna vrlo sebicna i napuhana osoba. On je jedan od 2 glavna krivca sto se reprezentacija raspala u zadnje 2-3 sedmice.
I to ne pricam samo o one sto se desilo u odnosima Teletovic Petrovic nego je tu bilo jos stvari koje se vuku od prosle godine.
Drugi krivac je i Djedovic, insider informacija je ovo i novinari to nisu htjeli objaviti zato sto ne mogu dokazati.
Djedovic se prije 2-3 sedmice potukao na treningu.
Teletovic s druge strane se ponasa kao diva. On mora sutirati, on je glavni, svi drugi su tu da sluze njega loptama.
Bio je i problem s Zekom, slagao bih ko ili sta, ali ga je neko u reprezentaciji maltretirao cvokama, svako malo mu opali cvoku i vrijedjao ga zato sto crnac tako sto je "naredjivao" idi nosi peskire i lopte.
U svakom slucaju, ovo nije ona reprezentacija od prosle godine, sebicnost i arogancija je dovela da se sve raspalo.
Posebno se tu osvrcem na Teletovica za kojeg sam mislio da je ljudina ali nije vjerujte mi na rijec Teletovic je kao licnost jedna vrlo sebicna i napuhana osoba. On je jedan od 2 glavna krivca sto se reprezentacija raspala u zadnje 2-3 sedmice.
I to ne pricam samo o one sto se desilo u odnosima Teletovic Petrovic nego je tu bilo jos stvari koje se vuku od prosle godine.
Drugi krivac je i Djedovic, insider informacija je ovo i novinari to nisu htjeli objaviti zato sto ne mogu dokazati.
Teletovic s druge strane se ponasa kao diva. On mora sutirati, on je glavni, svi drugi su tu da sluze njega loptama.
Bio je i problem s Zekom, slagao bih ko ili sta, ali ga je neko u reprezentaciji maltretirao cvokama, svako malo mu opali cvoku i vrijedjao ga zato sto crnac tako sto je "naredjivao" idi nosi peskire i lopte.
U svakom slucaju, ovo nije ona reprezentacija od prosle godine, sebicnost i arogancija je dovela da se sve raspalo.
- Herr Flick
#4216 Re: Reprezentacija BiH
Idin nosi peskire i lopte..Ma daj ba smijesno
A slozio bi se da je Mirza postao arogantan i malo se umislio
-
fixer
#4217 Re: Reprezentacija BiH
Mirza je takav bio sa 17 godina. Zato njega Memso nikako nije volio.
BTW sukim se pobio ovaj?
BTW sukim se pobio ovaj?
- Arminovski
#4218 Re: Reprezentacija BiH
Može li još ko potvrditi ovo o nerukovanju sa suigračima i odbijanju da ide na klupu?
- Mračajski proto
#4219 Re: Reprezentacija BiH
Jedva čekaš početak Prvenstva i nastup naših, te pročitaš ovo što pročitaš. Ma ne možemo mi bez belaja i nekakvih sekti između sebe. Niko ne smije biti iznad državne selekcije, pa ni taj Teletović. Što se tiče Đedovića, on je svoje rekao onom nezrelom replikom na Saidu izjavu nedavno. Balavac.
-
neno#4
#4220 Re: Reprezentacija BiH
Gomilu vecih gluposti odavno nisam procitao. Doduse, procitao sam ih mnogo u svom zivotu...lajkujMe wrote:Vidim raspad sistema u A selekciji. Znao sam da ce se to desiti.
- House
#4221 Re: Reprezentacija BiH
Nogirati Acu i kraj price
postajemo kanta za nabijanje razlike
-
lajkujMe
#4222 Re: Reprezentacija BiH
Ne moras ti meni vjerovati ne trazim to, ali cinjenica jeste da su se tu desile sebicne svadje zbog koji reprezentacija komplet trpi.neno#4 wrote:Gomilu vecih gluposti odavno nisam procitao. Doduse, procitao sam ih mnogo u svom zivotu...lajkujMe wrote:Vidim raspad sistema u A selekciji. Znao sam da ce se to desiti.
Ovo za Teletovica svi znaju tu ne moram nista pricati
Za Djedovica rijetko ko jer je to zataskano da se u javnosti ne stvori dojam da je sve otislo u K.
Iskreno ne znam skim se potukao, uglavnom tuca izbila na treningu jer dok je djedovic branio ovaj drugi igrac napadao i laktom ga spucao slucajno. Djedovicu se to nije svidjelo pa izbila prepucavanja pa tuca srecom vrlo kratka bez posljedica.
A ovo za wrighta nisam ni 60% siguran jer je izvor los a i ja vala nisam slusao.
Ali sa wrightom isto postoji problem 100% ne da je on pravio belaj, daleko od toga, nego jedna od stvari je sto se Teletovicu ne svidja sto je Zeko dostigao dobru popularnost i sto zna da igra.
A rejon Aco-Teletovic problem se vuce jos od proslogodisnjih kvalifikacija. Ove godine je to samo eskaliralo.
A koliki je Teletovic licemjer dovoljno govori da je prije koju godinu, dao ultimatum savezu da njegovu sestru zaposle u BH telecomu u Jablanici sutradan, inace nece doci na pripreme, Harun izrevoltiran je zaprijetio: dobro ako je tako, ja cu onda sutra u medije pa reci zasto nisi dosao. Nacicemo posao tvojoj sestri ali ne sutra i gotovo.
Na kraju zna se da je ona i zavrsila u Bh telekomu.
Last edited by lajkujMe on 18/08/2013 00:34, edited 2 times in total.
-
neno#4
#4223 Re: Reprezentacija BiH
Sa Wrightom ima jedan drugi problem, a to je da nije agresivan kao protekle godine. Ne napada kos, nema energiju kao u kvalifikacijama. Valjda bi celni ljudi naseg Saveza i reprezentacije to pricali, a to se nigdje ne spominje...Ni blizu..Mozda tvoji izvori bolje znaju, sta znam...
- BHF_Manijak
#4224 Re: Reprezentacija BiH
Jednom rijecju - bal.luk!
Kakve smo mi samo gnjide, generalno, to je fuj! Atmosfera nije ni blizu kao prosle godine, ni blizu i to se osjeti! Na cast onome ko god je sve to razjeb'o zarad licnih interesa, ma kakvi oni bili. Svima je reprezrenetacija cast, samo nama obaveza i teret. Brate ko nece, ko ga jebe, nek' i ne dolazi na okupljanje!
Kakve smo mi samo gnjide, generalno, to je fuj! Atmosfera nije ni blizu kao prosle godine, ni blizu i to se osjeti! Na cast onome ko god je sve to razjeb'o zarad licnih interesa, ma kakvi oni bili. Svima je reprezrenetacija cast, samo nama obaveza i teret. Brate ko nece, ko ga jebe, nek' i ne dolazi na okupljanje!
- Mračajski proto
#4225 Re: Reprezentacija BiH
Još ne mogu vjerovati da je Bavčić u konkurenciji. Bolan, proganjaš me još od onih utakmica KK Bosna, dokad ćeš nas kažnjavati, sovo ušaro?