Ramazan, opet ;)
- ofr
#4201 Re: Ramazan, opet ;)
U vf na iftarski sastanak 
- wewa
#4202 Re: Ramazan, opet ;)
da ne bi jos ko osim ofr-a pomislio sta krivo - ja bih samo drustvo za jelo, decka imamofr wrote:U vf na iftarski sastanak
- ofr
#4203 Re: Ramazan, opet ;)
Ništa ja nisam pomisliowewa wrote:da ne bi jos ko osim ofr-a pomislio sta krivo - ja bih samo drustvo za jelo, decka imamofr wrote:U vf na iftarski sastanak
- wewa
#4204 Re: Ramazan, opet ;)
majka, mujo, kocka... jel ti zvuci poznato?ofr wrote:Ništa ja nisam pomisliowewa wrote:da ne bi jos ko osim ofr-a pomislio sta krivo - ja bih samo drustvo za jelo, decka imamofr wrote:U vf na iftarski sastanak
- ofr
#4205 Re: Ramazan, opet ;)
Glup sam danas, a i spava mi se 
- wewa
#4206 Re: Ramazan, opet ;)
ja zacudo budna... valjda zato sto ponesto i uradim na poslu danasofr wrote:Glup sam danas, a i spava mi se
- elizabeth a
#4207 Re: Ramazan, opet ;)
Danas bi svi samo spavaliofr wrote:Glup sam danas, a i spava mi se
Ja spavala od pola 5 do pola 10, i nimalo mi se ne spava
Još 7 sati
- arzuhal
#4209 Re: Ramazan, opet ;)
Pa daj, bona, i svom dečku da šta pojede...baildisat će sewewa wrote:da ne bi jos ko osim ofr-a pomislio sta krivo - ja bih samo drustvo za jelo, decka imam
- wewa
#4210 Re: Ramazan, opet ;)
kad god je tu, sit se najedearzuhal wrote:Pa daj, bona, i svom dečku da šta pojede...baildisat će sewewa wrote:da ne bi jos ko osim ofr-a pomislio sta krivo - ja bih samo drustvo za jelo, decka imam
- arzuhal
#4211 Re: Ramazan, opet ;)
Blago njemu, s dunjalučke strane.wewa wrote:kad god je tu, sit se najedearzuhal wrote:Pa daj, bona, i svom dečku da šta pojede...baildisat će sewewa wrote:da ne bi jos ko osim ofr-a pomislio sta krivo - ja bih samo drustvo za jelo, decka imam
- wewa
#4213 Re: Ramazan, opet ;)
a bice aBd i na onoj drugoj, ljepsojarzuhal wrote:Blago njemu, s dunjalučke strane.wewa wrote:kad god je tu, sit se najedearzuhal wrote:
Pa daj, bona, i svom dečku da šta pojede...baildisat će se
a da ti malo prosetas, umijes se? smislis sta ces kuhati za iftar?plemba wrote:
- plemba
#4214 Re: Ramazan, opet ;)
sad sam dos'o sa setnje... islo se malo do Begove
a iftar, veceras je u VF-u. zao mi mene. ne smijem kuhat. prejeo se sinoc, nisam mog'o disati, na sehuru nisam mog'o da jedem kao i obicno i evo sad osjecam "posljedice"
i samo da razjasnimo, po mom pisanju reklo bi se da imam najmanje 120 kg. nema
a iftar, veceras je u VF-u. zao mi mene. ne smijem kuhat. prejeo se sinoc, nisam mog'o disati, na sehuru nisam mog'o da jedem kao i obicno i evo sad osjecam "posljedice"
- wewa
#4215 Re: Ramazan, opet ;)
ma kontam ja tebe totalno - svaki iftar muku mucim da se ne prejedem. srecom, sve mi bolje ide od ruke. mada, moja je taktika suprotna, manje cu sebi izvaditi u tanjir, nego oni u restoranu, a od rata mi ostalo da se sve mora pojestiplemba wrote:sad sam dos'o sa setnje... islo se malo do Begove![]()
- plemba
#4216 Re: Ramazan, opet ;)
ja kod kuce ne jedem iz tanjirawewa wrote:ma kontam ja tebe totalno - svaki iftar muku mucim da se ne prejedem. srecom, sve mi bolje ide od ruke. mada, moja je taktika suprotna, manje cu sebi izvaditi u tanjir, nego oni u restoranu, a od rata mi ostalo da se sve mora pojestiplemba wrote:sad sam dos'o sa setnje... islo se malo do Begove![]()
- wewa
#4217 Re: Ramazan, opet ;)
u tom zecu lezi grmplemba wrote:ja kod kuce ne jedem iz tanjirawewa wrote:ma kontam ja tebe totalno - svaki iftar muku mucim da se ne prejedem. srecom, sve mi bolje ide od ruke. mada, moja je taktika suprotna, manje cu sebi izvaditi u tanjir, nego oni u restoranu, a od rata mi ostalo da se sve mora pojestiplemba wrote:sad sam dos'o sa setnje... islo se malo do Begove![]()
i samo da razjasnimo, po mom pisanju reklo bi se da imam najmanje 120 kg. nema![]()
![]()
- arzuhal
#4218 Re: Ramazan, opet ;)
Inša-Allahwewa wrote:a bice aBd i na onoj drugoj, ljepsoj
- plemba
#4219 Re: Ramazan, opet ;)
wewa, nemoj nikome reci
elizabeth, gdje ti nestade šćeri?
- wewa
#4220 Re: Ramazan, opet ;)
i ne zna niko - samo ja i po' carsijeplemba wrote:wewa, nemoj nikome reci![]()
fakat, gdje nam je odbrojavalica?
- arzuhal
#4221 Re: Ramazan, opet ;)
Plemba, bolan, u koji VF ideš na iftar!? Koliko mi je poznato, nema više VF?
- plemba
#4222 Re: Ramazan, opet ;)
ono ce meni ostati VF dok je menearzuhal wrote:Plemba, bolan, u koji VF ideš na iftar!? Koliko mi je poznato, nema više VF?
koreja u konzumu na pofalicima
- bijela
#4223 Re: Ramazan, opet ;)
što 'no kaže: oni vole Kur'an samo slušati, uhom običnim. dođu u džamiju, naslušaju se, a poslije toga prst u isto to uho.kolega wrote: eh moja bijela, ... imamo takmičenja u učenju Kur'ana a kamo puste sreće da se takmičimo u činjenju dobrih dijela na šta nas upućuje Allah Uzvišeni u Kur'anu i sunnet Devletlije Pejgambera a.s.
svi danas rade na eksterijeru a malo je onih koji rade na interijeru, svi se zadali da oblože svoje duše rigipsom a unutra čerpić![]()
ne vide Kur'an onim srčanim vidom, besiretom..
a ja ga baš volim slušati, ono kad neko potegne, zvijezde brojim
nekad se u toku toga i zamrlo srce probudi.. a koža kad se naježi, to je najbolje
kažu u starim ćitabima, za lejletul-kadr kad se spuštaju meleki - onaj ko bude u ibadetu pa osjeti kako mu se koža naježila - bit će da je to znak da je kraj njega prošao i dodirnuo ga mubarek Džibril, himself.
selam svima i još nisam ožednila
- arzuhal
#4224 Re: Ramazan, opet ;)
Kont'o sam da je to, al nezgodno reć: u ''Konzum'' na iftarplemba wrote:ono ce meni ostati VF dok je menearzuhal wrote:Plemba, bolan, u koji VF ideš na iftar!? Koliko mi je poznato, nema više VF?
koreja u konzumu na pofalicima
- arzuhal
#4225 Re: Ramazan, opet ;)
Lažu, lažu tebijela wrote: selam svima i još nisam ožednila
da pizza vodu išće
možda sudžuka ili suho some
ali' pizza nikad ne
neee ne ne neeeeeeeeeee
Lažu, lažu te...