Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Totalno neinformativna. Možeš se registrovati, i onda, ništa dalje.
Lik očekuje da će ljudi naručivati preko njegove stranice jer je jeftinije pola dolara
Jesi probao naruciti? Pa mozda da steknes neko "iskustvo" pa da vidis je li "samo" do pola dolara.
Ja koliko sam skonto, ljudi rade nepune 3 sedmice, let vec zakazan
Dzakozuki wrote: ↑06/03/2022 17:30
Lik očekuje da će ljudi naručivati preko njegove stranice jer je jeftinije pola dolara
Jesi probao naruciti? Pa mozda da steknes neko "iskustvo" pa da vidis je li "samo" do pola dolara.
Ja koliko sam skonto, ljudi rade nepune 3 sedmice, let vec zakazan
Upravo tako, a pesoto ima sigurno vise narudbi a let isto nakon 3 sedmice let...
pepeljara wrote: ↑06/03/2022 17:40
Pesoto je dobar, ali konkurencija kad ima jos bolje
Vjerovatno ce sada cesce dolaziti posiljke
Treba i tamo i vamo narucivati
Vec jesam, nema utisaka nekih posebno osim da krece u petak avion.
Meni je bitno da mi dodje sto narucim iz Amerike, moze i semso iz hadzica dostavit ako brze dostavlja
pepeljara wrote: ↑06/03/2022 21:58
Meni je bitno da mi dodje sto narucim iz Amerike, moze i semso iz hadzica dostavit ako brze dostavlja
A jesam li dobro shvatio da se plaća prije slanja paketa odozgo?
pepeljara wrote: ↑06/03/2022 21:58
To i nije neki problem, svakako plaćam unaprijed. Prednost je što se može paypalom raditi, tako da mogu i spor pokrenuti. Nego, ne vidim opciju prepakiranja?
SA 071 wrote: ↑06/03/2022 22:47
To i nije neki problem, svakako plaćam unaprijed. Prednost je što se može paypalom raditi, tako da mogu i spor pokrenuti. Nego, ne vidim opciju prepakiranja?
Prepakiranje se radi automatski ako je potrebno, ne naplacuju volumetriju.
Zato jutros sabahile isporuka i odmah registracija u skladištu.
ja sam imao jednu isporuku u subotu, i pise da je isporuceno u subotu, ali u skladištu nije još registrovano...čudno
Bez brige. Oni izgleda uzimaju pakete "s vrha", tako da oni koji zadnji dođu, budu prvi registrovani.
U mom slučaju: paket isporučen njima u ponedjeljak ujutro, registrovali ga kroz sat vremena.
Lepi_Gandalf wrote: ↑07/03/2022 23:24
ja sam imao jednu isporuku u subotu, i pise da je isporuceno u subotu, ali u skladištu nije još registrovano...čudno
Meni tako bilo prije 15 dana, paket isporucen u subotu a registrovan tek u petak, nakon 6 dana.
Zauzeti su pravo, 12.580 paketa dnevno dobijaju
Lepi_Gandalf wrote: ↑07/03/2022 23:24
Meni tako bilo prije 15 dana, paket isporucen u subotu a registrovan tek u petak, nakon 6 dana.
Zauzeti su pravo, 12.580 paketa dnevno dobijaju
hehehe
dobro je, evo vidim veceras su ga skenirali u skladištu
Pozdrav ekipa! Naručio sam na Amazonu par itema preko Kupi Global. Jutros su mi javili da je paket stigao u skladište. Let je valjda zakazan za petak, pa bi pošiljka trebala stići u naredne dvije sedmice, nadam se.
superOdlichan wrote: ↑08/03/2022 21:41
Pozdrav ekipa! Naručio sam na Amazonu par itema preko Kupi Global. Jutros su mi javili da je paket stigao u skladište. Let je valjda zakazan za petak, pa bi pošiljka trebala stići u naredne dvije sedmice, nadam se.
superOdlichan wrote: ↑08/03/2022 21:41