animals wrote:Dokle ste stigli.
jesu propali Hrvatski dobavljaci, a ova cura postala glasnogovornik SDA...
SaraFina 4 El Presidente
animals wrote:Dokle ste stigli.

Zaboravljaš konkurenciju.SaraFina wrote:Hakiz wrote:I to što kažeš.Bloo wrote:Ne mora te ubiti....dovoljno da ti na vrat natovari inspekcije....
Gurne ga preko granice, pa ko Pero Gudelj, sam sebe pokuša riješiti belaja...
Kad je desetak moćnih ljudi u pitanju i njihovih poslova, tu je i Čović lutka na koncu.
Natovari inspekcije, sam sebi puca u nogu. Nema dobiti nikakve tim činom.
Kak joj ne dosadi vise..beni-bu-man wrote:animals wrote:Dokle ste stigli.
SaraFina 4 El Presidente![]()
![]()
gay is okayanimals wrote:Kak joj ne dosadi vise..beni-bu-man wrote:animals wrote:Dokle ste stigli.
![]()
zamisli imas ovakvu zenu, i natovari ti se na kosti
okice moje lijepe, dabogda ne progledale na sabahuBloo wrote:Nego...hoće li se Šefko ove godine tucati sa Željkom za Uskrs? Ili će i on bojkotirati 'rvacka jaja..
Većina je zaboravila šta je Bingo radio prije 15-ak godina, kada mu je vlast dozvolila da udarne artikle prodaje po nabavnim cijenama, a neke je čak prodavao i ispod nabavne dok nije utušio konkurenciju. Nije on jedini, svi veliki trgovački lanci su imali ovu praksu dok nisu utušili male prodavače, nakon toga su prešli tušiti jedni druge i danas imamo to što imamo - manja grupa ljudi vodi monopol.nosara wrote:
Nemas asortiman, nemas promet, propadas, otpustas, zatvaras. Ljudi na cesti, bojkot uspjesan.
Bingo ima svega, zato je bingo. Da prodaje samo domace, grohno bi sutra.
To sto bi odjeknulo medijski je samarcina koju bi dobili od eu, jer krsimo sve pozitivne propise i sporazume unije. a onda bi stigla depesa gdje bi nas zavalili na cekanje jos 10 godina, dok se izigramo bojkota. To cekanje bi posebno pogodilo hrvate jer nemaju pasose eu. Ko ih jebe.SaraFina wrote:nosara wrote: Tim strucnjaka utvrdi da su rafe pune, a niko ne kupuje. Gasi predstavnistvo, otpusta ljude, rafe se prazne, asortiman kurac, sad i prodajni lanac otpustanjima kompenzira slab promet. To tako ide. Kakvo uhodano trziste, niko ne kupuje.
Osim ako ti neces stajat uz rafe i kad ovi strucnjaci nalete reci da ce biti sve ok, samo neka prebace predstavnistvo u Zenicu.
Da se radi o jednom proizvodu i jednom zastupništvu taj scenarijo bi možda i bio moguć. Ili da su 50' prošlog stoljeća.. Ovako apsolutno nema šanse. Jer to bi odjeknulo i medijski, informative bi o uzrocima procurile odmah u roku 24 sata. Samo da bude neki masovniji odaziv.
Nemoguće je u današnje vrijeme da to prođe na način na koji ti opisuješ. Valjda si i sam svjestan. Nego neku vadionu izmišljaš.
Ajd vozdra
beni-bu-man wrote:gay is okayanimals wrote:
Kak joj ne dosadi vise..
zamisli imas ovakvu zenu, i natovari ti se na kosti![]()
![]()
A da bi to uradio, neki političar te mora zaštititi od inspekcija, poreznih uprava itd.almir90 wrote:Većina je zaboravila šta je Bingo radio prije 15-ak godina, kada mu je vlast dozvolila da udarne artikle prodaje po nabavnim cijenama, a neke je čak prodavao i ispod nabavne dok nije utušio konkurenciju. Nije on jedini, svi veliki trgovački lanci su imali ovu praksu dok nisu utušili male prodavače, nakon toga su prešli tušiti jedni druge i danas imamo to što imamo - manja grupa ljudi vodi monopol.nosara wrote:
Nemas asortiman, nemas promet, propadas, otpustas, zatvaras. Ljudi na cesti, bojkot uspjesan.
Bingo ima svega, zato je bingo. Da prodaje samo domace, grohno bi sutra.
nosara wrote:To sto bi odjeknulo medijski je samarcina koju bi dobili od eu, jer krsimo sve pozitivne propise i sporazume unije. a onda bi stigla depesa gdje bi nas zavalili na cekanje jos 10 godina, dok se izigramo bojkota. To cekanje bi posebno pogodilo hrvate jer nemaju pasose eu. Ko ih jebe.SaraFina wrote:nosara wrote: Tim strucnjaka utvrdi da su rafe pune, a niko ne kupuje. Gasi predstavnistvo, otpusta ljude, rafe se prazne, asortiman kurac, sad i prodajni lanac otpustanjima kompenzira slab promet. To tako ide. Kakvo uhodano trziste, niko ne kupuje.
Osim ako ti neces stajat uz rafe i kad ovi strucnjaci nalete reci da ce biti sve ok, samo neka prebace predstavnistvo u Zenicu.
Da se radi o jednom proizvodu i jednom zastupništvu taj scenarijo bi možda i bio moguć. Ili da su 50' prošlog stoljeća.. Ovako apsolutno nema šanse. Jer to bi odjeknulo i medijski, informative bi o uzrocima procurile odmah u roku 24 sata. Samo da bude neki masovniji odaziv.
Nemoguće je u današnje vrijeme da to prođe na način na koji ti opisuješ. Valjda si i sam svjestan. Nego neku vadionu izmišljaš.
Ajd vozdra
Eto ti još dvojice koje ne bi vodila na pusto ostrvo. Valja proširiti spisakSaraFina wrote:beni-bu-man wrote:gay is okayanimals wrote:
Kak joj ne dosadi vise..
![]()
Bolje se Bogu vratiti neotpakovana, da ste samo vas dvojca u igri. Nakon neke recimo apokalipse svjetskih razmjera.
Počnimo od paramecijuma
Naravno da su bili zaštićeni od strane politike, pa ne bi bili to što jesu da nije politike. Još ja mogu ući i u sferu poticaja, olakšica, opraštanja dugovanja, kredita u razvojoj banci koji se nikada nisu vraćali.Hakiz wrote:
A da bi to uradio, neki političar te mora zaštititi od inspekcija, poreznih uprava itd.
A SaraFina bi da bojkotom natjera da privrednici idu protiv "svojih" političara.
Zaboravlja žena da je ovo BiH, zemlja četvrtog svijeta...
animals wrote:Cekaj, vidjeces za koju godinu, kad ova cura, tada vec postarija usjedlica otvori temu..
bojkotujmo domace, kupujmo strano
Sara bi bila kao Elena Čaušeskubeni-bu-man wrote:animals wrote:Dokle ste stigli.
![]()
SaraFina wrote:beni-bu-man wrote:gay is okayanimals wrote:
Kak joj ne dosadi vise..
![]()
Bolje se Bogu vratiti neotpakovana, da ste samo vas dvojca u igri. Nakon neke recimo apokalipse svjetskih razmjera.
Počnimo od paramecijuma
Umjesto ljubavi, u najboljim godinama , forum..SaraFina wrote:animals wrote:Cekaj, vidjeces za koju godinu, kad ova cura, tada vec postarija usjedlica otvori temu..
bojkotujmo domace, kupujmo strano
Dušo, odavno se ja skrasila sa bosanskim gazijom
Na tvoju žalost. Propustio si infos
MarlboroGold wrote:Eto ti još dvojice koje ne bi vodila na pusto ostrvo. Valja proširiti spisakSaraFina wrote:
Počnimo od paramecijuma
animals wrote:Umjesto ljubavi, u najboljim godinama , forum..SaraFina wrote:
Hoćeš reći, na radnom mjestu si.SaraFina wrote:animals wrote:Umjesto ljubavi, u najboljim godinama , forum..SaraFina wrote:
Na poslu samšta ću ..od ljubavi se ne plaćaju računi
almir90 wrote:Naravno da su bili zaštićeni od strane politike, pa ne bi bili to što jesu da nije politike. Još ja mogu ući i u sferu poticaja, olakšica, opraštanja dugovanja, kredita u razvojoj banci koji se nikada nisu vraćali.Hakiz wrote:
A da bi to uradio, neki političar te mora zaštititi od inspekcija, poreznih uprava itd.
A SaraFina bi da bojkotom natjera da privrednici idu protiv "svojih" političara.
Zaboravlja žena da je ovo BiH, zemlja četvrtog svijeta...
Hakiz wrote:Hoćeš reći, na radnom mjestu si.SaraFina wrote:
Na poslu samšta ću ..od ljubavi se ne plaćaju računi
Da si na poslu, ne bi imala vremena za forum