mO k3 wrote:citam da je Davor fasovao palicu
Istresce se na njemu. Skupljalo se to duze vrijeme. Jos plus imaju pripravnicki odradjen u devedesetim pa nisu dugo imali priliku da pokazu znanje.
mO k3 wrote:citam da je Davor fasovao palicu
to se desava samo djeci genijalcima, koji provale u sisteme i u najvece drzavne/narko dilove i tajne.mO k3 wrote:Pazi da se i ti jednoga dana ne nadjes na Davorovom mjestu ..radostan dan wrote:more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?mO k3 wrote: koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje
Cistoca je tu ponovo da uklone sve sa trga ...dezurni_ucenik wrote:mO k3 wrote:citam da je Davor fasovao palicu
Istresce se na njemu. Skupljalo se to duze vrijeme. Jos plus imaju pripravnicki odradjen u devedesetim pa nisu dugo imali priliku da pokazu znanje.
Sto bi se naso?mO k3 wrote:Pazi da se i ti jednoga dana ne nadjes na Davorovom mjestu ..radostan dan wrote:more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?mO k3 wrote: koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje
koji je to poganuluk... i ponoc ciste "tragove"...mO k3 wrote:Ovolika policija radi njih 10 koji su bili jos na trgu .... Zastrasivanje , level Sjeverne Koreje
mnogo si ti nasekiran i za davorom i za mnom, u pičku materinu...mO k3 wrote:Pazi da se i ti jednoga dana ne nadjes na Davorovom mjestu ..radostan dan wrote:more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?mO k3 wrote: koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje
znaci, vucicevi ljudi stigli?vatrogasac wrote:Viče jedan policajac ....Sava 10491 obezbjedi vozila za prevoz lica lišenih slobode. Drugi viče u megafon....Pažnja!!! Pozivaju se medije da se udalje radi vaše bezbednosti, na bezbednu distancu.
karanana wrote:to se desava samo djeci genijalcima, koji provale u sisteme i u najvece drzavne/narko dilove i tajne.mO k3 wrote:Pazi da se i ti jednoga dana ne nadjes na Davorovom mjestu ..radostan dan wrote:
more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?
Sretno ....Ja sta vidim da covjek trazi istinu i pravdu za svoije dijete i to me pogadja jer imam i ja djecuradostan dan wrote: mnogo si ti nasekiran i za davorom i za mnom, u pičku materinu...
vatrogasac wrote:Viče jedan policajac ....Sava 10491 obezbjedi vozila za prevoz lica lišenih slobode. Drugi viče u megafon....Pažnja!!! Pozivaju se medije da se udalje radi vaše bezbednosti, na bezbednu distancu.
mO k3 wrote:Sretno ....Ja sta vidim da covjek trazi istinu i pravdu za svoije dijete i to me pogadja jer imam i ja djecuradostan dan wrote: mnogo si ti nasekiran i za davorom i za mnom, u pičku materinu...
A ti koji nasjedas na price o rusenju popisam te se na republiku srpsku vjeruj i dalje
vozdra biseru
jes kurac...insomnia78 wrote:Nego postoji jedno pravilo kojeg se pridrzavaju policajci na svim meridijanima a bgm i paralelama. Iza ledja ne ostavljas nikog na nogama. Kad ovako krene kordon onda je kasno za sve
Neka trazi i treba da trazi ali u zakonskim granicama,lik svjesno sam sebi skace usta i daje im povoda da ga hapse i tuku.mO k3 wrote:Sretno ....Ja sta vidim da covjek trazi istinu i pravdu za svoije dijete i to me pogadja jer imam i ja djecuradostan dan wrote: mnogo si ti nasekiran i za davorom i za mnom, u pičku materinu...
A ti koji nasjedas na price o rusenju popisam te se na republiku srpsku vjeruj i dalje
vozdra biseru
Postoji i ono pravilo da pemetnjakovici imaju malu kitu ...insomnia78 wrote:Nego postoji jedno pravilo kojeg se pridrzavaju policajci na svim meridijanima a bgm i paralelama. Iza ledja ne ostavljas nikog na nogama. Kad ovako krene kordon onda je kasno za sve
Ne bih znao. Ja kad udarim u celo resetujem na fabricke postavkemO k3 wrote:Postoji i ono pravilo da pemetnjakovici imaju malu kitu ...insomnia78 wrote:Nego postoji jedno pravilo kojeg se pridrzavaju policajci na svim meridijanima a bgm i paralelama. Iza ledja ne ostavljas nikog na nogama. Kad ovako krene kordon onda je kasno za sve
ja sam fino radojičiću govorio, halida bešlića zovi, kurac smiju na kralja udarit...dezurni_ucenik wrote:Hocel Dzinovic vratiti honorar