Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
dezurni_ucenik

#4201 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

mO k3 wrote:citam da je Davor fasovao palicu :shock:

Istresce se na njemu. Skupljalo se to duze vrijeme. Jos plus imaju pripravnicki odradjen u devedesetim pa nisu dugo imali priliku da pokazu znanje.
SaraFina

#4202 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

PreCednika zovite u Teheran kod nas sutra. Dok ne prodje sve ovo.
karanana

#4203 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by karanana »

mO k3 wrote:
radostan dan wrote:
mO k3 wrote: koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje
more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?
Pazi da se i ti jednoga dana ne nadjes na Davorovom mjestu ..
to se desava samo djeci genijalcima, koji provale u sisteme i u najvece drzavne/narko dilove i tajne.
mO k3

#4204 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

dezurni_ucenik wrote:
mO k3 wrote:citam da je Davor fasovao palicu :shock:

Istresce se na njemu. Skupljalo se to duze vrijeme. Jos plus imaju pripravnicki odradjen u devedesetim pa nisu dugo imali priliku da pokazu znanje.
Cistoca je tu ponovo da uklone sve sa trga ...
i agree

#4206 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by i agree »

mO k3 wrote:
radostan dan wrote:
more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?
Sto bi se naso?
Last edited by i agree on 30/12/2018 23:20, edited 1 time in total.
CPT

#4208 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

mO k3 wrote:Ovolika policija radi njih 10 koji su bili jos na trgu .... Zastrasivanje , level Sjeverne Koreje
koji je to poganuluk... i ponoc ciste "tragove"...

vidi se da imaju prakse :roll:
vatrogasac

#4209 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by vatrogasac »

Viče jedan policajac ....Sava 10491 obezbjedi vozila za prevoz lica lišenih slobode. Drugi viče u megafon....Pažnja!!! Pozivaju se medije da se udalje radi vaše bezbednosti, na bezbednu distancu.
radostan dan

#4210 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

mO k3 wrote:
radostan dan wrote:
mnogo si ti nasekiran i za davorom i za mnom, u pičku materinu...
insomnia78

#4211 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Nego postoji jedno pravilo kojeg se pridrzavaju policajci na svim meridijanima a bgm i paralelama. Iza ledja ne ostavljas nikog na nogama. Kad ovako krene kordon onda je kasno za sve
karanana

#4212 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by karanana »

vatrogasac wrote:Viče jedan policajac ....Sava 10491 obezbjedi vozila za prevoz lica lišenih slobode. Drugi viče u megafon....Pažnja!!! Pozivaju se medije da se udalje radi vaše bezbednosti, na bezbednu distancu.
znaci, vucicevi ljudi stigli?
SaraFina

#4214 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

karanana wrote:
mO k3 wrote:
radostan dan wrote:
to se desava samo djeci genijalcima, koji provale u sisteme i u najvece drzavne/narko dilove i tajne.

Ko god bio i kakav god bio mali David, nije zaslužio da umre kao pseto u bari. A i otac ko god mu je bio u VRS, dijete rodjeno 97' nema veze s tim.
mO k3

#4215 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

radostan dan wrote: mnogo si ti nasekiran i za davorom i za mnom, u pičku materinu...
Sretno ....Ja sta vidim da covjek trazi istinu i pravdu za svoije dijete i to me pogadja jer imam i ja djecu
A ti koji nasjedas na price o rusenju popisam te se na republiku srpsku vjeruj i dalje

vozdra biseru
mO k3

#4216 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

vatrogasac wrote:Viče jedan policajac ....Sava 10491 obezbjedi vozila za prevoz lica lišenih slobode. Drugi viče u megafon....Pažnja!!! Pozivaju se medije da se udalje radi vaše bezbednosti, na bezbednu distancu.
:shock:
dezurni_ucenik

#4217 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

mO k3 wrote:
radostan dan wrote: mnogo si ti nasekiran i za davorom i za mnom, u pičku materinu...
Sretno ....Ja sta vidim da covjek trazi istinu i pravdu za svoije dijete i to me pogadja jer imam i ja djecu
A ti koji nasjedas na price o rusenju popisam te se na republiku srpsku vjeruj i dalje

vozdra biseru

Razumi ga pJepo se da ce mu unistiti Jebuliku Sjpsku.
radostan dan

#4218 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

insomnia78 wrote:Nego postoji jedno pravilo kojeg se pridrzavaju policajci na svim meridijanima a bgm i paralelama. Iza ledja ne ostavljas nikog na nogama. Kad ovako krene kordon onda je kasno za sve
jes kurac...
borenović i mali draško kad je krenuo kordon šmugnuli u prvi kafić, eno ih srču espreso, a ostalih dvadeset igra ćole sa policijom.
Kinaski

#4219 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kinaski »

Svaka cast ovom Davoru, ovako se protestuje, nema nista od mirnih protesta. Malo su se sasrali
i agree

#4220 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by i agree »

mO k3 wrote:

vozdra biseru
Neka trazi i treba da trazi ali u zakonskim granicama,lik svjesno sam sebi skace usta i daje im povoda da ga hapse i tuku.
mO k3

#4221 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

insomnia78 wrote:Nego postoji jedno pravilo kojeg se pridrzavaju policajci na svim meridijanima a bgm i paralelama. Iza ledja ne ostavljas nikog na nogama. Kad ovako krene kordon onda je kasno za sve
Postoji i ono pravilo da pemetnjakovici imaju malu kitu ...
insomnia78

#4222 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

mO k3 wrote:
Postoji i ono pravilo da pemetnjakovici imaju malu kitu ...
Ne bih znao. Ja kad udarim u celo resetujem na fabricke postavke
radostan dan

#4223 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

dezurni_ucenik wrote:Hocel Dzinovic vratiti honorar
ja sam fino radojičiću govorio, halida bešlića zovi, kurac smiju na kralja udarit...
focko

#4224 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by focko »

mile u pravu 1/1 ako imaju dokaze nek iznesu. ovaj davor i zena mu su seljaci sa dna kace ... prozivaju vrijedjaju prijete kunu .... cudi me da,mile ovo ikako tolerise. ako imas nepravdu dokazi je
dezurni_ucenik

#4225 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

Haos na ulicama Banjaluke: Policija uhapsila najmanje četiri osobe, policijske blokade širom grada
Post Reply