Ozbiljan sam. Momak se izgurao i svaka mu cast na tome. Nije babin sin kao mnogi vec je za sve zasluzan sam.Tempo wrote:Xavier1 wrote:Koliko ljubomore na forumu. Covjek se snasao i ja sam sretan zbog njega.
Vi biste da i on radi za 600KM da bi se sami osjecali bolje. Jadno.
ozbiljno?
Zahiragić opet jaše
- Xavier1
#4201 Re: Zahiragić opet jaše
-
Guadalajara
#4202 Re: Zahiragić opet jaše
Jeste...aha...Xavier1 wrote:
Ozbiljan sam. Momak se izgurao i svaka mu cast na tome. Nije babin sin kao mnogi vec je za sve zasluzan sam.
- bingov buraz
#4203 Re: Zahiragić opet jaše
Svaki lokalni piljar koji je preživio dolazak Konzuma i Binga je sposobniji da ne pričam o poslodavcima realnog sektora koji i pored uhljebsko parazitskog sistema zapošljavaju i rade.
- HAVANA
#4204 Re: Zahiragić opet jaše
Tako nekako uvijek i ja kazem za ove podobne i satro sposobne.Haj da te skinem sa sise,ukinem ti pozadinu,okacim ti pdv broj iznad glave,za bilo koju djelatnost...Pa da vidimo sta ces napraviti.bingov buraz wrote:Svaki lokalni piljar koji je preživio dolazak Konzuma i Binga je sposobniji da ne pričam o poslodavcima realnog sektora koji i pored uhljebsko parazitskog sistema zapošljavaju i rade.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4205 Re: Zahiragić opet jaše
Ovo je gore nego da je babin sin.Guadalajara wrote:Jeste...aha...Xavier1 wrote:
Ozbiljan sam. Momak se izgurao i svaka mu cast na tome. Nije babin sin kao mnogi vec je za sve zasluzan sam.
- bingov buraz
#4206 Re: Zahiragić opet jaše
Broj socijalnih slučajeva bi naglo skočio.
-
Guadalajara
#4207 Re: Zahiragić opet jaše
.
Last edited by Guadalajara on 29/07/2019 23:12, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4208 Re: Zahiragić opet jaše
Zato i kažem, gore.
Babo uvaljuje svoje dijete, ovi hahari...ovo već graniči sa incestom.
Babo uvaljuje svoje dijete, ovi hahari...ovo već graniči sa incestom.
- problemnatravunu
#4209 Re: Zahiragić opet jaše
I sta kažu, lik BRILJIRAO na prijemnom testiranju za taj posao...hahahaha
Baš ste ovce svi vi koji ga kao branite i vjerujete u posteno i nepristrasno testiranje
Haujesnou
Baš ste ovce svi vi koji ga kao branite i vjerujete u posteno i nepristrasno testiranje
Haujesnou
-
The BEN10
#4210 Re: Zahiragić opet jaše
Jel' ono Hare u neka doba pisao na ovoj temi?
Ako ništa, vjerovatno sada prati i zadovoljno se smješka sa izmišljenog radnog mjesta. A onda će napisati post u kojem će selamiti braću Bošnjake ispred čije djece se utrpao na budžet i moralisati.
Ako ništa, vjerovatno sada prati i zadovoljno se smješka sa izmišljenog radnog mjesta. A onda će napisati post u kojem će selamiti braću Bošnjake ispred čije djece se utrpao na budžet i moralisati.
-
Guadalajara
#4211 Re: Zahiragić opet jaše
Cekaj...cekaj..Koji je ovo Haris Zahiragic ? Znamo li se mi ?
Hare je moj skolski drug. Isao je sa mnom u osnovnu skolu Mula Mustafa Baseskija u Logavinoj ulici na opstini Stari Grad. Razredna nam je bila ona mala Sonja.
Mislim da je on dosao u sestom ili sedmom razredu iz Saburine.
Halida nam je predavala fiziku, ludi Dzevad sport, Hiba hemiju, Galib matematiku, Huso likovno, Branka muzicko...
Dobar je momak/drug bio, ne znam da li su ga ovi stariji dripci pokvarili.
I Merima Serdarevica znam kad je bio dijete..Mislim da smo zajedno isli u obdaniste i u dvije osnovne skole Skender Kulenovic i Osman Nuri Hadzic. On je isao u trenerci u osnovnoj skoli, dok su drugi skolski drugovi bili fino obuceni. U osnovnoj skoli O.N.H. Emira Krslak nastavnica muzickog bila je razredna u mojem odjeljenju, Ana je predavala sport, onaj celavi matematiku. Ne znam u kojem je on bio odjeljenju.
Iskreno, drago mi je sto su se izgurali jer su im uvijek glavu savijali, maltretirali ih...
Ako neko od njih cita ovu temu, slobodne se javite na PP.
Hare je moj skolski drug. Isao je sa mnom u osnovnu skolu Mula Mustafa Baseskija u Logavinoj ulici na opstini Stari Grad. Razredna nam je bila ona mala Sonja.
Mislim da je on dosao u sestom ili sedmom razredu iz Saburine.
Halida nam je predavala fiziku, ludi Dzevad sport, Hiba hemiju, Galib matematiku, Huso likovno, Branka muzicko...
Dobar je momak/drug bio, ne znam da li su ga ovi stariji dripci pokvarili.
I Merima Serdarevica znam kad je bio dijete..Mislim da smo zajedno isli u obdaniste i u dvije osnovne skole Skender Kulenovic i Osman Nuri Hadzic. On je isao u trenerci u osnovnoj skoli, dok su drugi skolski drugovi bili fino obuceni. U osnovnoj skoli O.N.H. Emira Krslak nastavnica muzickog bila je razredna u mojem odjeljenju, Ana je predavala sport, onaj celavi matematiku. Ne znam u kojem je on bio odjeljenju.
Iskreno, drago mi je sto su se izgurali jer su im uvijek glavu savijali, maltretirali ih...
-
Guadalajara
#4212 Re: Zahiragić opet jaše
Nevjerovatno kako je svijet mali
Mislim i da je sin od Nasira Jabucara (Asim) isao sa nama u MMB skolu.
Nedavno je majka (od Asima) preselila da joj Allah dz.s podari lijepi dzennet i dzennetski devlet, a njenoj porodici i rodbini sabur. Amin. Bila je dobar covjek.
Mislim i da je sin od Nasira Jabucara (Asim) isao sa nama u MMB skolu.
Nedavno je majka (od Asima) preselila da joj Allah dz.s podari lijepi dzennet i dzennetski devlet, a njenoj porodici i rodbini sabur. Amin. Bila je dobar covjek.
-
The BEN10
#4213 Re: Zahiragić opet jaše
Jesi vidio što su se muminske duše fino progurale? Kako je samo dirljiva njhova priča - između toliko potencijalnih dobrih kandidata, oni su se uspjeli izlaktati.Guadalajara wrote:Iskreno, drago mi je sto su se izgurali jer su im uvijek glavu savijali, maltretirali ih...
Aferim!
- spreca
#4214 Re: Zahiragić opet jaše
Sve uz Alahovu pomoc i GO SDAThe BEN10 wrote:Jesi vidio što su se muminske duše fino progurale? Kako je samo dirljiva njhova priča - između toliko potencijalnih dobrih kandidata, oni su se uspjeli izlaktati.Guadalajara wrote:Iskreno, drago mi je sto su se izgurali jer su im uvijek glavu savijali, maltretirali ih...
Ako neko od njih cita ovu temu, slobodne se javite na PP.![]()
Aferim!
-
Bodkin
#4215 Re: Zahiragić opet jaše
Frajer je parazit i personifikacija svega sto ne valja u bosni ali nije ovo tvoje jedina mjera. Nisu svi sposobni da vode biznis i mjerilo uspjeha nije samo tuHAVANA wrote:Tako nekako uvijek i ja kazem za ove podobne i satro sposobne.Haj da te skinem sa sise,ukinem ti pozadinu,okacim ti pdv broj iznad glave,za bilo koju djelatnost...Pa da vidimo sta ces napraviti.bingov buraz wrote:Svaki lokalni piljar koji je preživio dolazak Konzuma i Binga je sposobniji da ne pričam o poslodavcima realnog sektora koji i pored uhljebsko parazitskog sistema zapošljavaju i rade.
-
Guadalajara
#4216 Re: Zahiragić opet jaše
Šta ćeš sve je to život...Kako se ko snađe...A i Allah dž.š. daje nafaku ne daju ljudi...The BEN10 wrote:Jesi vidio što su se muminske duše fino progurale? Kako je samo dirljiva njhova priča - između toliko potencijalnih dobrih kandidata, oni su se uspjeli izlaktati.Guadalajara wrote:Iskreno, drago mi je sto su se izgurali jer su im uvijek glavu savijali, maltretirali ih...
Aferim!
Ti potencijalno dobri kandidati da su bili sposobniji bili bi na njihovom mjestu...
-
Guadalajara
#4217 Re: Zahiragić opet jaše
Što je on parazit ? Što se bori za sebe i za svoju egzistenciju i lični napredak i prosperitet ? Za lični interes sigurno nije parazit, već vjerujem da vrijedno radi za sebe naravno.Bodkin wrote: Frajer je parazit i personifikacija svega sto ne valja u bosni ali nije ovo tvoje jedina mjera. Nisu svi sposobni da vode biznis i mjerilo uspjeha nije samo tu
-
baglama
#4218 Re: Zahiragić opet jaše
Mislim ja imam djon obraz ali me je stvarno sramota komentarisat ovog majmuna.Guadalajara wrote:Što je on parazit ? Što se bori za sebe i za svoju egzistenciju i lični napredak i prosperitet ? Za lični interes sigurno nije parazit, već vjerujem da vrijedno radi za sebe naravno.Bodkin wrote: Frajer je parazit i personifikacija svega sto ne valja u bosni ali nije ovo tvoje jedina mjera. Nisu svi sposobni da vode biznis i mjerilo uspjeha nije samo tu
- ultima_palabra
#4219 Re: Zahiragić opet jaše
Sta je definicija parazita u biologiji? Parazit svakako radi za licni interes, egzistenciju, napredak i prosperitet.Guadalajara wrote:Što je on parazit ? Što se bori za sebe i za svoju egzistenciju i lični napredak i prosperitet ? Za lični interes sigurno nije parazit, već vjerujem da vrijedno radi za sebe naravno.Bodkin wrote: Frajer je parazit i personifikacija svega sto ne valja u bosni ali nije ovo tvoje jedina mjera. Nisu svi sposobni da vode biznis i mjerilo uspjeha nije samo tu
-
The BEN10
#4220 Re: Zahiragić opet jaše
Nemoj ti Allaha džš trpati u nečasne rabote i boj Ga se dobro što to radiš! Allah džš je propisao da se radi kako treba, da se najbolji biraju na pozicije, a ne da to radi stranka po principu podobnosti.Guadalajara wrote:Šta ćeš sve je to život...Kako se ko snađe...A i Allah dž.š. daje nafaku ne daju ljudi...The BEN10 wrote:Jesi vidio što su se muminske duše fino progurale? Kako je samo dirljiva njhova priča - između toliko potencijalnih dobrih kandidata, oni su se uspjeli izlaktati.Guadalajara wrote:Iskreno, drago mi je sto su se izgurali jer su im uvijek glavu savijali, maltretirali ih...
Aferim!
Ti potencijalno dobri kandidati da su bili sposobniji bili bi na njihovom mjestu...
Po kojem PRINCIPU je Zahiragić sposobniji od drugih kandidata - gdje se pozvalo na testiranje, pa da se to vidi!? Koliko je samo Zahiragić studirao - tek na osnovu toga se može reći da nije bolji od mnogih drugih! Fuj, gadite se običnom narodu zbog iskorištavanja vjere - radite suprotno vjeri, a pozivate se na nju. Sva sreća, nećete to još dugo raditi.
-
hAZNADAR
#4221 Re: Zahiragić opet jaše
On ti usput i promovira standarde koji su danas in i koji su formula uspjeha. A u tim standardima je vise busanja i primitivizma negoli morala, postenja i vjere.Guadalajara wrote:Što je on parazit ? Što se bori za sebe i za svoju egzistenciju i lični napredak i prosperitet ? Za lični interes sigurno nije parazit, već vjerujem da vrijedno radi za sebe naravno.Bodkin wrote: Frajer je parazit i personifikacija svega sto ne valja u bosni ali nije ovo tvoje jedina mjera. Nisu svi sposobni da vode biznis i mjerilo uspjeha nije samo tu
Pao je socijalizam jer se preko slicnih likova ogadio narodu. Sta ce u buducnosti pasti?
-
Bodkin
#4222 Re: Zahiragić opet jaše
Pa jel znas sta je parazit? Nema sistem nikakve koristi od njega. Cak je i stetan po sistem, a uz to se deblja od sistema maksimalno. Isto kao ovaj indijanac. Nista korisno za drustvo od njega. Da samo sjedi i prima platu bi manje stetan bio nego ovako kad prosipa ovu pricuGuadalajara wrote:Što je on parazit ? Što se bori za sebe i za svoju egzistenciju i lični napredak i prosperitet ? Za lični interes sigurno nije parazit, već vjerujem da vrijedno radi za sebe naravno.Bodkin wrote: Frajer je parazit i personifikacija svega sto ne valja u bosni ali nije ovo tvoje jedina mjera. Nisu svi sposobni da vode biznis i mjerilo uspjeha nije samo tu
-
kakavdanakneiskustvu
- tranquil
#4224 Re: Zahiragić opet jaše
Ne znam drugog, ali žarko želim da SDA dobije mladog funkcionera kakvog apsolutno zaslužuje, tako da se nadam Zahiragićevom uspjehu.kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/asocija ... /190826056
BTW, ko su "delageti" pomenuti u tekstu koji biraju rukovodstvo? Jel' to neka SDA nomenklatura, nešto kao "delegat", ali samo polupismen?
-
Seyfo
#4225 Re: Zahiragić opet jaše
To ide po zaslugama,tako da nas junak nema konkurenciju. To Zahsoneeeeeeeee