Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

GeeTnT

#4201 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GeeTnT »

pirmin wrote:Ima li gdje opis orgija u kojima je ucestvovao Donald?
Sta je sve radio sa prostitutkama?
...ako ko ima, onda je to Berlusconi, a to kosta... :D
jeza u ledja

#4202 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Pandakonda wrote:
Ja sam Bosanac i Hercegovac tako da ne vidim razlog zašto bi me Kosovo zanimalo :-)
Dvije stvari u jednom? You don't say... :hm:
MyTao

#4203 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Evo upravo se zavrsi press conference sa president elect :)

Konacno je priznao da se Rusija mjesala I da je bilo hakovanja... kaze I njeg su pokusali hakovati ali posto je on najpametniji covjek na svijetu nisu mogli :D Jos je na kraju odbio da izjavi kako on I niko od njegovih nije imao kontakt sa Rusima prije I za vrijeme kampanje.

majko draga, pa njega slusati samo pet minuta I dovoljno je vidjeti o kakvom psihopati se radi... Nadao sam se da je sve oni prije izbora bio show, ali ono sto prica sada I kakvim se likovima okruzuje je jako zabrinjavajuce. Sve sami teoreticari zavjere oko njega, evo sada nekog lika koji je anti vaccine ubacio na neku funkciju koja se tice zdravlja :-) :-) Da ne pricamo o rasistima, climate change deniers itd itd...

Svijet je nejebao ali bas pravo sa ovim covjekom... jedina nada je da ispliva nesto sto ga moze unistiti...
GeeTnT

#4204 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GeeTnT »

pasha078 wrote:Brzinski da dodam, jer sam bizi, za Balkanske trumpovce:

Od Kosova u Srbiji nema nista, osim ako niste raspolozeni ginut u vecim kolicinama, sto bi prouzrocilo destabilizaciju i u Bosni, pa bi ginuli u jos i vecim kolicinama za jos manju srbiju.
...neko se rodi da postane plen...
Pandakonda

#4205 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Nabacao si gomilu gluposti s brda s dola, sve to nekako pokusao povezati i to bi trebao biti kao krucijalni dokaz kako su cia i fbi nasjeli na neku trollersku pricu nekog bezveznjakovica sa tog foruma kojeg spominjes?
Stvari su ozbiljne, sam Trump je priznao nakon sastanka sa obavjestajnim sluzbama da postoji dokaz kako su ruski hakeri ucestvovali u pokusajima da se sjebu izbori. Jedino sto ne zeli da prizna je da mu to kao nije islo u korist, mada i najveci tupan koji moze sabrati dva i dva moze shvatiti o cemu se tu radi.
Jasno je meni zasto ti navijas za taj blesavi savez Trump-Putin, jarane, nema od Kosova nista.
Dobicete opet po picki bezveze petljajuci se u budalastine kojima niste dorasli i za koje nemate kila.
Ja sam Bosanac i Hercegovac tako da ne vidim razlog zašto bi me Kosovo zanimalo :-)
Jesi k'o sto sam i ja Japanac.
Šta sad hoćeš da kažeš da ne znam ko sam ? :-)
jeza u ledja wrote:
Pandakonda wrote:
Dvije stvari u jednom? You don't say... :hm:
Tako mi se država zove ne vidim u čemu je problem :-)

Ja milion puta kažem da ne podržavam alt right niti imam šta sa njima i opet me spajaju sa njima :-)
Kažem milion puta da nemam veze sa Srbijom nego da sam pro Bosanski orjentisan i ljudi me opet zovu četnikom i spominju Kosovo :-) Ako neko može pronaći post gdje veličam Srbiju ili spominjem Kosovo bio bi zahvalan. Mene samo zanima BiH i njena stabilnost. Ne znam stvarno odakle vam te lude ideje.

Ovdje dobivam osjećaj da mnogi ljudi nisu dovoljno dugo na internetu i ne razumiju meme-ove, ili su tu ali ne koriste stranice tipa 9gag itd. Ne postoji ovdje nikakva zavjera oko žabe, to je zajebancija koja postoji od 2008-e godine i uvijek se koristila kao zajebancija. To je bukvalno template na koju ljudi rade šta hoće. Već sam napisao da jedina osoba koja tvrdi da je žaba rasist jeste Clinton koja se triggerovala kad je neko napravio zajebanciju sa žabom i meksikancima iza ograde. Ali eto, takvo je vrijeme došlo da se i zajebancija mora objašnjavati.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pepe_the_Frog
TomANDJerry

#4206 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by TomANDJerry »

ne brinite , Trump nije : rasista , budaletina , islamofob , mrzac latinosa , razmazeno deriste , ogranicen IQ-om , lazov , prevarant , glupan , reality TV zvijezda , idiot , psihopata , egocentrik , neobrazovan , los covjek itd itd

sve se to samo cini (kao sto se cinilo i prije izbora) , vidjet cete da ce biti drugaciji i da ce biti : super , najbolji ikada , najjaci , sveznajuci , pravedni itd itd

Najvaznije je da Hillary (ili neko normalan) nije predsjenik

P.S. nadam se da ce steta koju ce ova budala prouzrokovati biti skoncentrisana sto vise na SAD a sto manje na ostatak svijeta , ti tamo ljudi su ga birali - eto im ga --- premda i kod nas nije puno bolje , sto si blizi narodu (sto vise pricas kao oni, razmisljas kao oni, ponasas se kao oni) to ces prije biti izabran (umjesto da vodja bude najpametniji , najbolji , najsposobniji kao sto su Merkel , Trundeu , Obama)
Pandakonda

#4207 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Evo ga:

http://www.mccain.senate.gov/public/ind ... FEA01E0FAE
STATEMENT BY SENATOR JOHN McCAIN ON RECENT REPORTS:

Washington, D.C. ­– U.S. Senator John McCain (R-AZ) released the following statement on recent news reports:

Late last year, I received sensitive information that has since been made public. Upon examination of the contents, and unable to make a judgment about their accuracy, I delivered the information to the Director of the FBI. That has been the extent of my contact with the FBI or any other government agency regarding this issue.”
Ko je pogledao stranicu iza vidio je da sam ja napisao istu stvar još prije ovog njegovog statementa, ali ne Panda je lud i fašista ko će njemu vjerovat :-) Ljudi su od tolike mržnje prema Trumpu počeli da guraju sve priče protiv njeg bez da su provjerili da li je istina.
Fudo387

#4208 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

TomANDJerry wrote:ne brinite , Trump nije : rasista , budaletina , islamofob , mrzac latinosa , razmazeno deriste , ogranicen IQ-om , lazov , prevarant , glupan , reality TV zvijezda , idiot , psihopata , egocentrik , neobrazovan , los covjek itd itd

sve se to samo cini (kao sto se cinilo i prije izbora) , vidjet cete da ce biti drugaciji i da ce biti : super , najbolji ikada , najjaci , sveznajuci , pravedni itd itd

Najvaznije je da Hillary (ili neko normalan) nije predsjenik

P.S. nadam se da ce steta koju ce ova budala prouzrokovati biti skoncentrisana sto vise na SAD a sto manje na ostatak svijeta , ti tamo ljudi su ga birali - eto im ga --- premda i kod nas nije puno bolje , sto si blizi narodu (sto vise pricas kao oni, razmisljas kao oni, ponasas se kao oni) to ces prije biti izabran (umjesto da vodja bude najpametniji , najbolji , najsposobniji kao sto su Merkel , Trundeu , Obama)
Previse je Amerika vojno i finansijski upetljana u sva svjetska cuda i zajebancije da bi eventualni gafovi ovog idiota ostali ograniceni samo na Ameriku. Lik je neuracunljiv i sve su opcije u opticaju. Onaj sef sa kodovima za atomske treba zavarit' i skloniti mu od ociju, haj ti znaj sta njemu sve moze svintat' u neka doba.
raoul duke

#4209 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Trump :thumbup: :thumbup: jebe ne vadi :lol: :lol:

burgundy

#4210 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by burgundy »

Zlatni tus na CNN-ovog novinara :lol:
jeza u ledja

#4211 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Pandakonda wrote:
Ovdje dobivam osjećaj da mnogi ljudi nisu dovoljno dugo na internetu i ne razumiju meme-ove, ili su tu ali ne koriste stranice tipa 9gag itd. Ne postoji ovdje nikakva zavjera oko žabe, to je zajebancija koja postoji od 2008-e godine i uvijek se koristila kao zajebancija. To je bukvalno template na koju ljudi rade šta hoće. Već sam napisao da jedina osoba koja tvrdi da je žaba rasist jeste Clinton koja se triggerovala kad je neko napravio zajebanciju sa žabom i meksikancima iza ograde. Ali eto, takvo je vrijeme došlo da se i zajebancija mora objašnjavati.

"Triggerovan" je jos jedan code word kojeg koristi alt-right.
Ne treba se praviti lud. Upravo pacurlija poput tebe po sajtovima kakav je 4chan su adaptirali tu zabu kao maskotu fasistickih motiva. Ne bi bez potrebe neko o tome digao halabuku. Ne predstavlja zaba ko zaba nista, vec njen lik u zadnje vrijeme koriste alt-rightovci. Tako kad vidis da se neko razmahuje s njim, isto kao kad vidis da neko koristi cesto izraz "triggered", onda znas odakle ta osoba kupi informacije. ;)
Nisu dovoljno dugo na internetu kazes? Pa ja imam email adresu stariju od tebe bolan. :zjev:
jeza u ledja

#4212 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:Trump :thumbup: :thumbup: jebe ne vadi :lol: :lol:

Prenosi Russia Today. :lol:
jefferson

#4213 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jefferson »

Jednostavno ne mogu vjerovati sta sam gledao na TV.
Fudo387

#4214 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

jefferson wrote:Jednostavno ne mogu vjerovati sta sam gledao na TV.
:lol:
Navikavaj se, najbolje tek dolazi.
haos1

#4215 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by haos1 »

Bolje Trumpu da govori kako mu kaže CIA da ga ne ubiju.
jefferson

#4216 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jefferson »

Fudo387 wrote:
jefferson wrote:Jednostavno ne mogu vjerovati sta sam gledao na TV.
:lol:
Navikavaj se, najbolje tek dolazi.
I ja sam mislio da, hajde kad je vec pobjedio, bit ce bar interesantno gledati.
Ali ovo je takav napad na inteligenciju da fakat pocinjem zaliti za danima Busha.
haos1

#4217 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by haos1 »

Fudo387 wrote: Previse je Amerika vojno i finansijski upetljana u sva svjetska cuda i zajebancije da bi eventualni gafovi ovog idiota ostali ograniceni samo na Ameriku. Lik je neuracunljiv i sve su opcije u opticaju. Onaj sef sa kodovima za atomske treba zavarit' i skloniti mu od ociju, haj ti znaj sta njemu sve moze svintat' u neka doba.
Hillary je imala epileptičke napade... Hillary. Trump je legenda. Za Trumpa su rekli da je najzdraviji predsjednik ikada. Po čemu je on idiot i neuračunljiv? Samo zato jer to kažu takvi kao ti? Već poznata liberalna taktika; svi u glas povikati, etiketirati i to mora da je tako, jel?
Last edited by haos1 on 11/01/2017 19:43, edited 1 time in total.
Pandakonda

#4218 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

jeza u ledja wrote:
Pandakonda wrote:

"Triggerovan" je jos jedan code word kojeg koristi alt-right.
Ne treba se praviti lud. Upravo pacurlija poput tebe po sajtovima kakav je 4chan su adaptirali tu zabu kao maskotu fasistickih motiva. Ne bi bez potrebe neko o tome digao halabuku. Ne predstavlja zaba ko zaba nista, vec njen lik u zadnje vrijeme koriste alt-rightovci. Tako kad vidis da se neko razmahuje s njim, isto kao kad vidis da neko koristi cesto izraz "triggered", onda znas odakle ta osoba kupi informacije. ;)
Nisu dovoljno dugo na internetu kazes? Pa ja imam email adresu stariju od tebe bolan. :zjev:
:lol: :lol:

Triggered je najobicnija rijec koja se koristi kad je neko "uznemiren". To koristi svako živ na interenetu, to što koristi alt right nema nikakve veze sa ostalim normalnim ljudima. Kakvih fašističkih motiva ? Jel' ti ovo fašistički motiv ? Daj mi primjer fašističkog pepea

Image

Pepe postoji od 2008 godine što je naravno i prije alt righta i prije ovih izbora. Koristio se još u vrijeme My Spacea. Možeš ti imati kakvu god adresu hoćeš ali opet nisi upućen u memeove. Cilton je jedina digla halabuku zbog gore navedene slike i onda je njena SJW brigada počela to da koristi kako bi markirali fašistom, rasistom svakoga ko neće da glasa za nju.

Image
jeza u ledja

#4219 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Pandakonda wrote:
Triggered je najobicnija rijec koja se koristi kad je neko "uznemiren". To koristi svako živ na interenetu, to što koristi alt right nema nikakve veze sa ostalim normalnim ljudima. Kakvih fašističkih motiva ? Jel' ti ovo fašistički motiv ? Daj mi primjer fašističkog pepea

Image

Pepe postoji od 2008 godine što je naravno i prije alt righta i prije ovih izbora. Koristio se još u vrijeme My Spacea. Možeš ti imati kakvu god adresu hoćeš ali opet nisi upućen u memeove. Cilton je jedina digla halabuku zbog gore navedene slike i onda je njena SJW brigada počela to da koristi kako bi markirali fašistom, rasistom svakoga ko neće da glasa za nju.

Image
Trigger je termin koji koristi alt right, kao eto i jos jedan "SGW". Ti si pun takvih kodnih rijeci jer vijesti citas na alt right medijima.

Naravno da su sve to "najobicnije rijeci". Danas je fasizam u rukavicama.
Pandakonda

#4220 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

jeza u ledja wrote:
Pandakonda wrote:

Image

Image
Trigger je termin koji koristi alt right, kao eto i jos jedan "SGW". Ti si pun takvih kodnih rijeci jer vijesti citas na alt right medijima.

Naravno da su sve to "najobicnije rijeci". Danas je fasizam u rukavicama.
Kakve bolan kodne riječi ? SJW ti je social justice warrior koji su oni SAMI SEBI dali, znači niko im nije dao to ime.
The phrase originated in the late 20th century as a neutral or positive term for people engaged in social justice activism.
To su naravno organizacije tipa black lives matter, treći val feminizima itd. bukvalno svaki pokret koji ima dobru namjeru ali je skroz fulio realizaciju. Ako ćeš tako gledat onda je svaka živa stranica fašistička jer svaka stranica od facebooka do 9gaga koristi te termine.

Čistka je krenula :-)

Mađarska planira "ukloniti" sve nevladine organizacije koje finansira George Soros

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/madj ... /170111113
MyTao

#4221 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Na jednoj drugoj temi jedan islamista sa africkim imenom je koristio taj termin "triggered"... nista mi nije bilo jasno... ali sada kontam :)

Inace postoji velika slicnost sa ljudima koji na ovoj temi "brane" trumpa i sa sportskim navijacima... oni ovo svataju kao utakmicu i "navijaju" za svoj tim :) njima nije vazno ko je u pravu, sta je tacno a sta nije... njima je vazno biti najglasniji i u sto vecem broju...
jeza u ledja

#4223 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Pandakonda wrote: Kakve bolan kodne riječi ? SJW ti je social justice warrior koji su oni SAMI SEBI dali, znači niko im nije dao to ime.
The phrase originated in the late 20th century as a neutral or positive term for people engaged in social justice activism.
Znaci lik ode na Wikipediju da pogleda sta znaci "social justice warrior", gdje pise ovako, od pocetka:
"Social justice warrior" (commonly abbreviated SJW) is a pejorative term for an individual promoting socially progressive views,[1] including feminism,[1][2] civil rights,[1] multiculturalism,[1] and identity politics.[3] The accusation of being an SJW carries implications of pursuing personal validation rather than any deep-seated conviction,[4] and being engaged in disingenuous social justice arguments or activism to raise personal reputation, also known as virtue signalling.[5]

The phrase originated in the late 20th century as a neutral or positive term for people engaged in social justice activism.[1] In 2011 when the term first appeared on Twitter it changed from a primarily positive term to an overwhelmingly negative one.[1] During the Gamergate controversy, the negative connotation gained increased use, and was particularly aimed at those espousing views adhering to social liberalism, cultural inclusiveness, or feminism, as well as views deemed to be politically correct.[1][2]
I onda dodje ovdje i postavi prvu recenicu drugog paragrafa, a preskoci prvu recenicu uopste na stranici gdje pise "SJW is a PEJORATIVE term". (pejorative - pezorativan - uvrjedljiv). Tacno slika kako funkcionise logika i argumentacija alt right ispranih mozgova. Negiraj, izvrci, skreci temu, skreci argument, iskrivljuj napisano, izmisljotine predstavljaj kao stvarne, i obratno.
Najgore sto je lik i sam ne shvata da je tako naucen da manipulira.

Za jedno 30 godina izucavace se mentalno stanje mozda odraslom na internetu. Ako bude uopste koga da to izucava.
GandalfSivi

#4224 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Isplatili se tv upaliti? Mrsko mi se pomaci...
Pandakonda

#4225 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

jeza u ledja wrote:
Pandakonda wrote: Kakve bolan kodne riječi ? SJW ti je social justice warrior koji su oni SAMI SEBI dali, znači niko im nije dao to ime.
Znaci lik ode na Wikipediju da pogleda sta znaci "social justice warrior", gdje pise ovako, od pocetka:
"Social justice warrior" (commonly abbreviated SJW) is a pejorative term for an individual promoting socially progressive views,[1] including feminism,[1][2] civil rights,[1] multiculturalism,[1] and identity politics.[3] The accusation of being an SJW carries implications of pursuing personal validation rather than any deep-seated conviction,[4] and being engaged in disingenuous social justice arguments or activism to raise personal reputation, also known as virtue signalling.[5]

The phrase originated in the late 20th century as a neutral or positive term for people engaged in social justice activism.[1] In 2011 when the term first appeared on Twitter it changed from a primarily positive term to an overwhelmingly negative one.[1] During the Gamergate controversy, the negative connotation gained increased use, and was particularly aimed at those espousing views adhering to social liberalism, cultural inclusiveness, or feminism, as well as views deemed to be politically correct.[1][2]
I onda dodje ovdje i postavi prvu recenicu drugog paragrafa, a preskoci prvu recenicu uopste na stranici gdje pise "SJW is a PEJORATIVE term". (pejorative - pezorativan - uvrjedljiv). Tacno slika kako funkcionise logika i argumentacija alt right ispranih mozgova. Negiraj, izvrci, skreci temu, skreci argument, iskrivljuj napisano, izmisljotine predstavljaj kao stvarne, i obratno.
Najgore sto je lik i sam ne shvata da je tako naucen da manipulira.

Za jedno 30 godina izucavace se mentalno stanje mozda odraslom na internetu. Ako bude uopste koga da to izucava.
Pa jesam li ja to isto napisao samo na našem da se SJW odnosti na današnje pokrete tipa black lives matter, third wave feminizam itd. ? To je danas postao uvrijedljiv termin jer kao što sam napisao likovi su fulili temu i metu. Ono što sam ja tebi napisao (na eng) jeste od kada je krenuo SJW pokret i ko im je dao ime jer si ti rekao je alt right izmislio termin SJW dok su oni ustvari sami sebi dali to ime. Pa pogledaj sebe šta radiš, ja ti pedeset puta govorim da osuđujem i ne podržavam alt right i ti opet govoriš kako sam ja njihov politron :-)

Dobro brate ako hoćeš živi u svom balonu gdje je svaki meme rasizam, fašizam, itd. i kako je svakome ispran mozak osim tebe.
Post Reply