Nako si škiljav ali u toj škiljavosti se krije oko za izabrati.... ma samo tako.
Padam u iskušenje da budem vuligaran u vezi dame
Divi Faleta sta karindzapici wrote:badalpur wrote:Kakav premijer takva mu i sekretarica. Ne znam, mozda je do mene ali dolaziti ovako odjevena na posao je meni nepostovanje radnog mjesta, poslodavca, institucije....
ja bi ovo jebo
Better Man wrote:Dotična sa slika je imala pofino viška kilograma i stesala se i vjerovatno sad ima želju da se naslikava. Čist dokaz da kod nas nema kodeksa odijevanja, odnosno ima, ali se ne poštuje i niko na to ne gleda. Mislim da bi svi mi sami trebali imati svijest i znati gdje se i u kojoj prilici i kako treba biti odjeven. Treba imati šlifa i elegancije modu i znatio se obući. Kad trebaš biti u odijelu budi u odijelu, a kad ne trebaš onda možeš i ležernije se obući. Koliko ima ljudi u odijelu koji uopšte nisu elegantni i izgledaju kao klovnovi, jer im je odijelo preveliko ili premalo. Ima ljudi u dobrim trapericama, košulji i cipelama koji su elegantniji, nego neko u odijelu. Odjeću treba da vi nosite, a ne ona vas. Koliko vidite ženskih osoba koje na posao idu pod teškom šminkom koja nije primjerena ni za noćne izlaske i izgledaju baš ogavno. Dok imate s druge strane normalne ženske osobe koje vole prirodan izgled i minimalizam kad je šminka u pitanju i takve su i poslovno i u noćnim izlascima i takve osobe uglavnom imaju jako razvijenu svijest o kodeksu odijevanja i uvijek su u svakoj prilici odjeveni sa velikom dozom ukusa i elegancije. Moja najbolja prijateljica ima neki svoj stil, koji je orginalan i poseban i zrači nekom profinjenošću i elegancijom. Ona gaji prirodan izgled sa minimalno šminke i kad je u pitanju posao i poslovno odijevanje uvijek je odjevena na jedan svoj orginalan, ali profinjen način i u skladu sa poslom koji radi. Isto tako u slobodno vrijeme, tj kad ne radi, znači vrijeme kad izađe vani u grad je ležerno odjevena, bilo da je u pitanju jeans ili neka suknja ili haljina i sve to na jedan fin način. Ona ne voli obuću sa visokim petama, tj štikle i slično, jer preferira prije svega udobnost i nosi obuću koja ima malu poptpeticu ili je riječ o obući sa ravnom petom. Kad kažem obuća sa ravnom petom, time ne mislim na skroz ravnu obuću, već obuću koja ima petu od 2 do 3 centimetra kao kod muške obuće samo što je peta ženskog obilka. jedna osoba nije samo odjeća na njoj, već i sve ostalo. Kosa, nokti, lice itd.
što vi "naivno" skrećete temu na nepoštovanje institucije,poslodavca i sl...badalpur wrote:Kakav premijer takva mu i sekretarica. Ne znam, mozda je do mene ali dolaziti ovako odjevena na posao je meni nepostovanje radnog mjesta, poslodavca, institucije....
Vidi vidi gdje Butthead odmara očibadalpur wrote:Kakav premijer takva mu i sekretarica. Ne znam, mozda je do mene ali dolaziti ovako odjevena na posao je meni nepostovanje radnog mjesta, poslodavca, institucije....
Upravo tako. Potpisujem.badalpur wrote:Better Man wrote:Dotična sa slika je imala pofino viška kilograma i stesala se i vjerovatno sad ima želju da se naslikava. Čist dokaz da kod nas nema kodeksa odijevanja, odnosno ima, ali se ne poštuje i niko na to ne gleda. Mislim da bi svi mi sami trebali imati svijest i znati gdje se i u kojoj prilici i kako treba biti odjeven. Treba imati šlifa i elegancije modu i znatio se obući. Kad trebaš biti u odijelu budi u odijelu, a kad ne trebaš onda možeš i ležernije se obući. Koliko ima ljudi u odijelu koji uopšte nisu elegantni i izgledaju kao klovnovi, jer im je odijelo preveliko ili premalo. Ima ljudi u dobrim trapericama, košulji i cipelama koji su elegantniji, nego neko u odijelu. Odjeću treba da vi nosite, a ne ona vas. Koliko vidite ženskih osoba koje na posao idu pod teškom šminkom koja nije primjerena ni za noćne izlaske i izgledaju baš ogavno. Dok imate s druge strane normalne ženske osobe koje vole prirodan izgled i minimalizam kad je šminka u pitanju i takve su i poslovno i u noćnim izlascima i takve osobe uglavnom imaju jako razvijenu svijest o kodeksu odijevanja i uvijek su u svakoj prilici odjeveni sa velikom dozom ukusa i elegancije. Moja najbolja prijateljica ima neki svoj stil, koji je orginalan i poseban i zrači nekom profinjenošću i elegancijom. Ona gaji prirodan izgled sa minimalno šminke i kad je u pitanju posao i poslovno odijevanje uvijek je odjevena na jedan svoj orginalan, ali profinjen način i u skladu sa poslom koji radi. Isto tako u slobodno vrijeme, tj kad ne radi, znači vrijeme kad izađe vani u grad je ležerno odjevena, bilo da je u pitanju jeans ili neka suknja ili haljina i sve to na jedan fin način. Ona ne voli obuću sa visokim petama, tj štikle i slično, jer preferira prije svega udobnost i nosi obuću koja ima malu poptpeticu ili je riječ o obući sa ravnom petom. Kad kažem obuća sa ravnom petom, time ne mislim na skroz ravnu obuću, već obuću koja ima petu od 2 do 3 centimetra kao kod muške obuće samo što je peta ženskog obilka. jedna osoba nije samo odjeća na njoj, već i sve ostalo. Kosa, nokti, lice itd.
Nek se naslikava koliko hoce, to je njena stvar. Mene je iznenadio ovakav stil odijevanja u kabinetu jednog premijera zbog toga što mi prijateljica radi isti posao, na nižem nivou vlasti doduše, i što znam koliko kuburi s odjecom i koliko joj je šef rigorozan što se tiče toga. Nema golotinje, nema jeansa, nema minjaka, čipke, dekoltea, negližea....Znači svega onog što ima kod ove. Da dodjem na sastanak kod Novalića i ova me dočeka prvo što bih pomislila je "od kojeg makroa je pobjegla"!
Lucky bustard taj njen muzBetter Man wrote:Udata je i ima dvoje djece...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
A to je kao neka prepreka danas?Better Man wrote:Udata je i ima dvoje djece...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Nije.GeeTnT wrote:...jeli i ova ofajla u esdea?
O'zone wrote:ZNAČI Fadile Alal vera![]()
Nako si škiljav ali u toj škiljavosti se krije oko za izabrati.... ma samo tako.
Padam u iskušenje da budem vuligaran u vezi dame
Da mi je samo znati kako te dilfasova sekretarica navede na pricu o tvojoj glavnoj jaraniciBetter Man wrote:Dotična sa slika je imala pofino viška kilograma i stesala se i vjerovatno sad ima želju da se naslikava. Čist dokaz da kod nas nema kodeksa odijevanja, odnosno ima, ali se ne poštuje i niko na to ne gleda. Mislim da bi svi mi sami trebali imati svijest i znati gdje se i u kojoj prilici i kako treba biti odjeven. Treba imati šlifa i elegancije modu i znatio se obući. Kad trebaš biti u odijelu budi u odijelu, a kad ne trebaš onda možeš i ležernije se obući. Koliko ima ljudi u odijelu koji uopšte nisu elegantni i izgledaju kao klovnovi, jer im je odijelo preveliko ili premalo. Ima ljudi u dobrim trapericama, košulji i cipelama koji su elegantniji, nego neko u odijelu. Odjeću treba da vi nosite, a ne ona vas. Koliko vidite ženskih osoba koje na posao idu pod teškom šminkom koja nije primjerena ni za noćne izlaske i izgledaju baš ogavno. Dok imate s druge strane normalne ženske osobe koje vole prirodan izgled i minimalizam kad je šminka u pitanju i takve su i poslovno i u noćnim izlascima i takve osobe uglavnom imaju jako razvijenu svijest o kodeksu odijevanja i uvijek su u svakoj prilici odjeveni sa velikom dozom ukusa i elegancije. Moja najbolja prijateljica ima neki svoj stil, koji je orginalan i poseban i zrači nekom profinjenošću i elegancijom. Ona gaji prirodan izgled sa minimalno šminke i kad je u pitanju posao i poslovno odijevanje uvijek je odjevena na jedan svoj orginalan, ali profinjen način i u skladu sa poslom koji radi. Isto tako u slobodno vrijeme, tj kad ne radi, znači vrijeme kad izađe vani u grad je ležerno odjevena, bilo da je u pitanju jeans ili neka suknja ili haljina i sve to na jedan fin način. Ona ne voli obuću sa visokim petama, tj štikle i slično, jer preferira prije svega udobnost i nosi obuću koja ima malu poptpeticu ili je riječ o obući sa ravnom petom. Kad kažem obuća sa ravnom petom, time ne mislim na skroz ravnu obuću, već obuću koja ima petu od 2 do 3 centimetra kao kod muške obuće samo što je peta ženskog obilka. jedna osoba nije samo odjeća na njoj, već i sve ostalo. Kosa, nokti, lice itd.
garant mu tiha patnja_BataZiv_0809 wrote:
Da mi je samo znati kako te dilfasova sekretarica navede na pricu o tvojoj glavnoj jaranici
Htjedoh upitati stalka li jeChmoljo wrote:garant mu tiha patnja_BataZiv_0809 wrote:
Da mi je samo znati kako te dilfasova sekretarica navede na pricu o tvojoj glavnoj jaranici