FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post Reply
O'zone
Globalni moderator

#4201 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by O'zone »

ZNAČI Fadile Alal vera :thumbup:

Nako si škiljav ali u toj škiljavosti se krije oko za izabrati.... ma samo tako.

Padam u iskušenje da budem vuligaran u vezi dame :mrgreen:
Better Man

#4202 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Better Man »

Dotična sa slika je imala pofino viška kilograma i stesala se i vjerovatno sad ima želju da se naslikava. Čist dokaz da kod nas nema kodeksa odijevanja, odnosno ima, ali se ne poštuje i niko na to ne gleda. Mislim da bi svi mi sami trebali imati svijest i znati gdje se i u kojoj prilici i kako treba biti odjeven. Treba imati šlifa i elegancije modu i znatio se obući. Kad trebaš biti u odijelu budi u odijelu, a kad ne trebaš onda možeš i ležernije se obući. Koliko ima ljudi u odijelu koji uopšte nisu elegantni i izgledaju kao klovnovi, jer im je odijelo preveliko ili premalo. Ima ljudi u dobrim trapericama, košulji i cipelama koji su elegantniji, nego neko u odijelu. Odjeću treba da vi nosite, a ne ona vas. Koliko vidite ženskih osoba koje na posao idu pod teškom šminkom koja nije primjerena ni za noćne izlaske i izgledaju baš ogavno. Dok imate s druge strane normalne ženske osobe koje vole prirodan izgled i minimalizam kad je šminka u pitanju i takve su i poslovno i u noćnim izlascima i takve osobe uglavnom imaju jako razvijenu svijest o kodeksu odijevanja i uvijek su u svakoj prilici odjeveni sa velikom dozom ukusa i elegancije. Moja najbolja prijateljica ima neki svoj stil, koji je orginalan i poseban i zrači nekom profinjenošću i elegancijom. Ona gaji prirodan izgled sa minimalno šminke i kad je u pitanju posao i poslovno odijevanje uvijek je odjevena na jedan svoj orginalan, ali profinjen način i u skladu sa poslom koji radi. Isto tako u slobodno vrijeme, tj kad ne radi, znači vrijeme kad izađe vani u grad je ležerno odjevena, bilo da je u pitanju jeans ili neka suknja ili haljina i sve to na jedan fin način. Ona ne voli obuću sa visokim petama, tj štikle i slično, jer preferira prije svega udobnost i nosi obuću koja ima malu poptpeticu ili je riječ o obući sa ravnom petom. Kad kažem obuća sa ravnom petom, time ne mislim na skroz ravnu obuću, već obuću koja ima petu od 2 do 3 centimetra kao kod muške obuće samo što je peta ženskog obilka. jedna osoba nije samo odjeća na njoj, već i sve ostalo. Kosa, nokti, lice itd.
Last edited by Better Man on 06/01/2017 22:55, edited 2 times in total.
madner

#4203 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by madner »

Prljava masta i pokvarene misli, ozenjen covjek :evil:
detroit-mercy

#4204 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by detroit-mercy »

pici wrote:
badalpur wrote:Kakav premijer takva mu i sekretarica :run: . Ne znam, mozda je do mene ali dolaziti ovako odjevena na posao je meni nepostovanje radnog mjesta, poslodavca, institucije....

Image

ja bi ovo jebo :izet:
Divi Faleta sta karindza :mrgreen: a sve kazu ljakse, ne zna se hljeba najest :skoljka:
Btw, otreso bi je ko slinac od asfalt :mrgreen:
badalpur

#4205 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by badalpur »

Better Man wrote:Dotična sa slika je imala pofino viška kilograma i stesala se i vjerovatno sad ima želju da se naslikava. Čist dokaz da kod nas nema kodeksa odijevanja, odnosno ima, ali se ne poštuje i niko na to ne gleda. Mislim da bi svi mi sami trebali imati svijest i znati gdje se i u kojoj prilici i kako treba biti odjeven. Treba imati šlifa i elegancije modu i znatio se obući. Kad trebaš biti u odijelu budi u odijelu, a kad ne trebaš onda možeš i ležernije se obući. Koliko ima ljudi u odijelu koji uopšte nisu elegantni i izgledaju kao klovnovi, jer im je odijelo preveliko ili premalo. Ima ljudi u dobrim trapericama, košulji i cipelama koji su elegantniji, nego neko u odijelu. Odjeću treba da vi nosite, a ne ona vas. Koliko vidite ženskih osoba koje na posao idu pod teškom šminkom koja nije primjerena ni za noćne izlaske i izgledaju baš ogavno. Dok imate s druge strane normalne ženske osobe koje vole prirodan izgled i minimalizam kad je šminka u pitanju i takve su i poslovno i u noćnim izlascima i takve osobe uglavnom imaju jako razvijenu svijest o kodeksu odijevanja i uvijek su u svakoj prilici odjeveni sa velikom dozom ukusa i elegancije. Moja najbolja prijateljica ima neki svoj stil, koji je orginalan i poseban i zrači nekom profinjenošću i elegancijom. Ona gaji prirodan izgled sa minimalno šminke i kad je u pitanju posao i poslovno odijevanje uvijek je odjevena na jedan svoj orginalan, ali profinjen način i u skladu sa poslom koji radi. Isto tako u slobodno vrijeme, tj kad ne radi, znači vrijeme kad izađe vani u grad je ležerno odjevena, bilo da je u pitanju jeans ili neka suknja ili haljina i sve to na jedan fin način. Ona ne voli obuću sa visokim petama, tj štikle i slično, jer preferira prije svega udobnost i nosi obuću koja ima malu poptpeticu ili je riječ o obući sa ravnom petom. Kad kažem obuća sa ravnom petom, time ne mislim na skroz ravnu obuću, već obuću koja ima petu od 2 do 3 centimetra kao kod muške obuće samo što je peta ženskog obilka. jedna osoba nije samo odjeća na njoj, već i sve ostalo. Kosa, nokti, lice itd.

Nek se naslikava koliko hoce, to je njena stvar. Mene je iznenadio ovakav stil odijevanja u kabinetu jednog premijera zbog toga što mi prijateljica radi isti posao, na nižem nivou vlasti doduše, i što znam koliko kuburi s odjecom i koliko joj je šef rigorozan što se tiče toga. Nema golotinje, nema jeansa, nema minjaka, čipke, dekoltea, negližea....Znači svega onog što ima kod ove. Da dodjem na sastanak kod Novalića i ova me dočeka prvo što bih pomislila je "od kojeg makroa je pobjegla"!
vješalica

#4206 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by vješalica »

badalpur wrote:Kakav premijer takva mu i sekretarica :run: . Ne znam, mozda je do mene ali dolaziti ovako odjevena na posao je meni nepostovanje radnog mjesta, poslodavca, institucije....
što vi "naivno" skrećete temu na nepoštovanje institucije,poslodavca i sl...
u pitanju su očito druge stvari i to prolazi upravo sa dozvolom dotičnog a motivi se znaju
GeeTnT

#4207 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by GeeTnT »

...jeli i ova ofajla u esdea?
bingov buraz

#4208 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by bingov buraz »

Image
Vidi vidi gdje Butthead odmara oči :mrgreen:
Better Man

#4209 Re: RE: Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Better Man »

badalpur wrote:
Better Man wrote:Dotična sa slika je imala pofino viška kilograma i stesala se i vjerovatno sad ima želju da se naslikava. Čist dokaz da kod nas nema kodeksa odijevanja, odnosno ima, ali se ne poštuje i niko na to ne gleda. Mislim da bi svi mi sami trebali imati svijest i znati gdje se i u kojoj prilici i kako treba biti odjeven. Treba imati šlifa i elegancije modu i znatio se obući. Kad trebaš biti u odijelu budi u odijelu, a kad ne trebaš onda možeš i ležernije se obući. Koliko ima ljudi u odijelu koji uopšte nisu elegantni i izgledaju kao klovnovi, jer im je odijelo preveliko ili premalo. Ima ljudi u dobrim trapericama, košulji i cipelama koji su elegantniji, nego neko u odijelu. Odjeću treba da vi nosite, a ne ona vas. Koliko vidite ženskih osoba koje na posao idu pod teškom šminkom koja nije primjerena ni za noćne izlaske i izgledaju baš ogavno. Dok imate s druge strane normalne ženske osobe koje vole prirodan izgled i minimalizam kad je šminka u pitanju i takve su i poslovno i u noćnim izlascima i takve osobe uglavnom imaju jako razvijenu svijest o kodeksu odijevanja i uvijek su u svakoj prilici odjeveni sa velikom dozom ukusa i elegancije. Moja najbolja prijateljica ima neki svoj stil, koji je orginalan i poseban i zrači nekom profinjenošću i elegancijom. Ona gaji prirodan izgled sa minimalno šminke i kad je u pitanju posao i poslovno odijevanje uvijek je odjevena na jedan svoj orginalan, ali profinjen način i u skladu sa poslom koji radi. Isto tako u slobodno vrijeme, tj kad ne radi, znači vrijeme kad izađe vani u grad je ležerno odjevena, bilo da je u pitanju jeans ili neka suknja ili haljina i sve to na jedan fin način. Ona ne voli obuću sa visokim petama, tj štikle i slično, jer preferira prije svega udobnost i nosi obuću koja ima malu poptpeticu ili je riječ o obući sa ravnom petom. Kad kažem obuća sa ravnom petom, time ne mislim na skroz ravnu obuću, već obuću koja ima petu od 2 do 3 centimetra kao kod muške obuće samo što je peta ženskog obilka. jedna osoba nije samo odjeća na njoj, već i sve ostalo. Kosa, nokti, lice itd.

Nek se naslikava koliko hoce, to je njena stvar. Mene je iznenadio ovakav stil odijevanja u kabinetu jednog premijera zbog toga što mi prijateljica radi isti posao, na nižem nivou vlasti doduše, i što znam koliko kuburi s odjecom i koliko joj je šef rigorozan što se tiče toga. Nema golotinje, nema jeansa, nema minjaka, čipke, dekoltea, negližea....Znači svega onog što ima kod ove. Da dodjem na sastanak kod Novalića i ova me dočeka prvo što bih pomislila je "od kojeg makroa je pobjegla"!
Upravo tako. Potpisujem.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4210 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by pici »

šHa fali kod droljaste sekretarice... ja bi je sutra zaposlijo usebe u kabinetu, ako ništa fino za gledat, kad me jebe premijer u mozak makar da ja njemu sekretaricu... dje izlazi imal zagondžiju
Better Man

#4211 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Better Man »

Udata je i ima dvoje djece...

jazzer

#4212 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by jazzer »

Better Man wrote:Udata je i ima dvoje djece...

Lucky bustard taj njen muz :) ..

Al nema veze, moze i u troje, odradila bi nas ona bez po' muke :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4213 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Velkoski »

Better Man wrote:Udata je i ima dvoje djece...

A to je kao neka prepreka danas? :roll: :mrgreen:
Better Man

#4214 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Better Man »

GeeTnT wrote:...jeli i ova ofajla u esdea?
Nije.
KB9

#4215 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by KB9 »

O'zone wrote:ZNAČI Fadile Alal vera :thumbup:

Nako si škiljav ali u toj škiljavosti se krije oko za izabrati.... ma samo tako.

Padam u iskušenje da budem vuligaran u vezi dame :mrgreen:

:mrgreen:
JThomas

#4216 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by JThomas »

evo i fadilu hakovan profil... :mrgreen:

dva puta ništa je ništa, izvještaja nije ni bilo :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4217 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by _BataZiv_0809 »

Da mi je samo znati kako te dilfasova sekretarica navede na pricu o tvojoj glavnoj jaranici :D
MOSALJOZE

#4218 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by MOSALJOZE »

Sve je to dio agende :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4219 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

_BataZiv_0809 wrote:
Da mi je samo znati kako te dilfasova sekretarica navede na pricu o tvojoj glavnoj jaranici :D
garant mu tiha patnja :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4220 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by _BataZiv_0809 »

Chmoljo wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
garant mu tiha patnja :D
Htjedoh upitati stalka li je :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4221 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Chmoljo »

garnt su im se ruke dodirnule kada su krenuli uzeti isti nosač zvuka u prodavnici istih u Londonu :D
zforumas

#4222 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by zforumas »

u Londonu je sasvim normalno napisati naucni rad na temu "kako se odjeva moja najbolja prijateljica"
Hendrix

#4223 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Hendrix »

Kako se lik naprica o prijateljici, mislim da joj je on stilista ustvari. :D Ovoliko detalja o zenskom odjevanju i nacinu nosnje od muskarca da cujes... :shock:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4224 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Tomahawk11 »

Treba se bavit politikom :mrgreen:
Zna Faja poso :thumbup:
madner

#4225 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by madner »

Ovo bez slika nema smisla od boljeg covjeka.

:D
Post Reply