Fascinantno.

Btw, kakav li mora biti mozak i ideologija čovjeka koju je u stanju zaklati taoca...?
U šta li on vjeruje, čemu li se on nada, šta li je u njegovoj jebenoj glavi...?

L u c i f e r wrote:Ah vidim ima i stručnjaka koje izjednačavaju SAD i ISIS.
Fascinantno.
Btw, kakav li mora biti mozak i ideologija čovjeka koju je u stanju zaklati taoca...?
Naravno da je zločin zločin bez obzira na kontekst. Kao što je i osveta osveta, bez obzira na uzrok i ishod.L u c i f e r wrote:Relativizacija zločina je njegovo odobravanje...
Zločin je zločin, bez obzira na kontekst.
Ako razmišljaš tako, vrlo lahko Srebrenica dođe u kontekst sa dahijama...
L u c i f e r wrote: Btw, kakav li mora biti mozak i ideologija čovjeka koju je u stanju zaklati taoca...?
L u c i f e r wrote:Ti zločin pokušavaš da pravdaš osvetom.
Ne ide to.
Barem ne u civilizovanom svijetu 21 vijeka.
Na kraju krajeva, da je osveta nešto dobro, ne bi bila krivično djelo.
Da su mu svi amerikanci jebali mater, onaj koljač nema pravo da nekoga zakolje.
jebo ti taj zakon najmilijearmin_42 wrote:L u c i f e r wrote:Ti zločin pokušavaš da pravdaš osvetom.
Ne ide to.
Šta kažeš na ovo ?
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54720313
I šta je to tebi "civilizovani svijet 21 vijeka" ??
Jasan je cilj ,uspostava Allahovog zakona na Allahovoj Zemlji.
animals wrote:Ne mogu da vjerujem da poneki Bosanci brane one zvijeri od ljudi..
Prvi post pa budalaština.armin_42 wrote:L u c i f e r wrote:Ti zločin pokušavaš da pravdaš osvetom.
Ne ide to.
Šta kažeš na ovo ?
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54720313
I šta je to tebi "civilizovani svijet 21 vijeka" ??
Jasan je cilj ,uspostava Allahovog zakona na Allahovoj Zemlji.
Daj link, da protabirimo...Darkstorm wrote:L u c i f e r wrote: Btw, kakav li mora biti mozak i ideologija čovjeka koju je u stanju zaklati taoca...?
Ne interesuju me ni jedni ni drugi ni treci niti njihove prljave politicke igre u kojima strada samo neduzni narod, ali vidjeh ovo i odlucih se da te upitam..
Kakav je mozak i ideologija covjeka koji uzme 16 ljudi u Kandaharu za taoce i onda ih pobije ? Da li si se zapitao ista ova pitanja i tad ?
Ja osuđujem svaki zločin. Čak kad bi neko htio da pravda - ne može jer opravdanja za bilo koji zločin nema. Ono što jeste stvarnost jer da postoje razlozi za sve. Ništa se ne dešava bezveze. Uzrok i posljedica - o tome ja govorim. Da bi se zločinu stalo u kraj mora se riješiti uzrok. Kao i kod bolesti - neš izliječit ako ne izliječiš uzrok.L u c i f e r wrote:Ti zločin pokušavaš da pravdaš osvetom.
Ne ide to.
Fak, ako ne nastavimo, biću devastiran...Darkstorm wrote:Upravo iz razloga sto vecina nepismenih ljudi komentarise na ovim temama sam morao ekskluzivno dodati i to da ne podrzavam nikoga, cisto da me ne bi opet svrstavali tu i tamo.Ali ocito ni to ne ide...
Pitanje sam ti uputio jer si previse zabijen u jedan cosak i iz istog ne izlazis.Eto samo jedan od primjera, bitno je da se ti pitas zasto je musliman ili neko ko glumi muslimana (jer ni ovo cak nije sigurno za ISISove zvijeri) ubije taoce, ali kad to isto uradi Amerikanac, onda boze moj...
Nabaci cale s dioptrijom pa mi reci gdje sam napisao da pravda.Kad to razjasnis, mozemo nastaviti.
Mogu ti reći da i jesam, kad vidim s kim sve dijelim havu...Darkstorm wrote:Ma cini ti se, vec jesi.
Jesi dosadan.Darkstorm wrote:Dobro bi bilo poci od svog praga, a i sto ne bi kad si uspio procitati nesto sto ne pise ?! Nije ni to bezazleno.
Dobro zanimljivi.Mislio sam da imas bar malo pameti, ali nista.L u c i f e r wrote:Jesi dosadan.Darkstorm wrote:Dobro bi bilo poci od svog praga, a i sto ne bi kad si uspio procitati nesto sto ne pise ?! Nije ni to bezazleno.
L u c i f e r wrote:Idi ba jarane guzi šta il barem izdrkaj na onu sliku klanja, kad ih već tako zdušno braniš...
Darkstorm wrote: Ne interesuju me ni jedni ni drugi ni treci niti njihove prljave politicke igre u kojima strada samo neduzni narod, ali vidjeh ovo i odlucih se da te upitam..
Darkstorm wrote: Obmana ili placenik.Treceg nema.
Kakvi Allahovi zakoni, kakve Allahove drzave... a u ime Allaha zvjerstva pocinise i religiju osramotise.
Challenger__, Darkstorm, L u c i f e r i 7 gostiju.