a i baba ispod
nego šta bi baba
šta te to iznervira
Moderator: anex
Od navedenog nisam probao jedino s drugog računara, probam i to.glitch wrote:isprobaj različite browserekorisnik.1 wrote:E hvala, iznenadi me francuski a kako bi tek japanski![]()
Što se neobuxa tiče, ja pokušavam da se reg. zadnje 2 sedmice, i svaki put ovako izbaci, valjda će neko znati nešto više.
ali prije
obriši historiju i cookiese
ili
probaj s drugog računara
djeluje mi kao izolovano nešto do tebe
Ja naslutio, vidim da su mi sinoć u neka doba skinuli flagmikrozadatak wrote: Posvađao sam se s flagovima, više se ne družimo. Ipak sam skontao da oni nisu pravi prijatelji
Znalo se desiti, veliki logo preko cijelog ekrana. Pojavi se pa se vrati na staro, nije mi nikad toliko trajalo. Da probaš s drugim browserom, možda si pokupila nešto što ti blokira sadržaj.melody wrote:Ljudi jel se vama ovako nešto dešavalo: Od juče kad uđem na crowdflower (neobax, clix i elite - ista stvar svuda) job listing mi se uopšte ne otvori normalno. vidi se samo logo i nema šanse da uđem da nešto uradim. Preko nekih ovih starih linkova ako otvorim stari job onda mi se učita stranica haman kao DOS verzija
Probala sam obrisati history, cookies, restart i sve to al opet je isto.
Eh sad kad bi znala kako postaviti sličicu ovdje
Probala. Ista stvar. Kod kuće ok, na poslu nema šanse već dva dana da uđem...a ovaj prokleti ClixAddon samo blinkamikrozadatak wrote:Znalo se desiti, veliki logo preko cijelog ekrana. Pojavi se pa se vrati na staro, nije mi nikad toliko trajalo. Da probaš s drugim browserom, možda si pokupila nešto što ti blokira sadržaj.melody wrote:Ljudi jel se vama ovako nešto dešavalo: Od juče kad uđem na crowdflower (neobax, clix i elite - ista stvar svuda) job listing mi se uopšte ne otvori normalno. vidi se samo logo i nema šanse da uđem da nešto uradim. Preko nekih ovih starih linkova ako otvorim stari job onda mi se učita stranica haman kao DOS verzija
Probala sam obrisati history, cookies, restart i sve to al opet je isto.
Eh sad kad bi znala kako postaviti sličicu ovdje
Ako radiš u velikoj firmi, bojim se ako se još neko uključio da ti ne naprave problem.melody wrote:
Probala. Ista stvar. Kod kuće ok, na poslu nema šanse već dva dana da uđem...a ovaj prokleti ClixAddon samo blinka
Može li biti da je do najdražeg mi telkoma?
Malo nas je u firmi. Niko drugi sigurno ne radi, srećom!mikrozadatak wrote: Ako radiš u velikoj firmi, bojim se ako se još neko uključio da ti ne naprave problem.
Ja srećom radim u maloj firmi, par kompjutera, manji je rizik.
cappuccino wrote:Upravo sam osvojila 0.25$ na clixgridu woot woot
Sinoć sam se registrovala, ovo mora da je početnička srećamikrozadatak wrote:![]()
Ja za 6 mjeseci 1.40$, ali uporan sam, redovno klikćem
babaroga1x wrote:ja jutros na clixgridu, osvojio 0,10 $
ja kolko znam skill testovi su ukinuti a ne test pitanjamrva/mrve wrote:Koji je fazon bio sa ukidanjem ovim Test pitanjima? Ja sam nesto mislio da se to odnosi na ove kvizove, al nista od toga
Bravo, moja greskaMerengues wrote:ja kolko znam skill testovi su ukinuti a ne test pitanjamrva/mrve wrote:Koji je fazon bio sa ukidanjem ovim Test pitanjima? Ja sam nesto mislio da se to odnosi na ove kvizove, al nista od toga
A ne znam drug nisam ga nikako otvarao nije mi primamljiv, ali ev sad cu uradit kviz cisto da vidim sta i kako pa se javimgolff wrote:Dajte ljudi pojasnite ovaj zadatak "Validation of Events" jer mogu samo njega raditi da ne bih zeznuo stagod
Ma ne smijem grijesiti jer pokusavam osvojiti level,al nikako skontati sta tacno treba odgovoriti,gore jedno objasnjenje a dole nesto sasvim drugo za unos odgovora ili ja ne kontamMerengues wrote:A ne znam drug nisam ga nikako otvarao nije mi primamljiv, ali ev sad cu uradit kviz cisto da vidim sta i kako pa se javimgolff wrote:Dajte ljudi pojasnite ovaj zadatak "Validation of Events" jer mogu samo njega raditi da ne bih zeznuo stagod
EDIT: ipak necukad sam otvorio instrukcije muka mi to procitat da 1c po zadatku.
Iscitaj instrukcije ako nemas levela i treba ti ovaj zadatak i radi.. ako bude bugova prijavljuj.