Ja sam Pro kupio prije mjesec-dva od neke radnje iz Banja Luke preko olx, 710KM. A ovaj hsamir, htio od njega kupiti, javio mu se da pitam koji je broj modela konzole, samo da uslika sa kutije frajer mi napisao poruku kao ti hoces cipovati konzolu ovako onako i blokira meSanskiBiser wrote:Mustang1 wrote:Ja uzimao i sve ok, na neku foru je garancija u Sancta Domenici a jeftinije je nego tamo.SanskiBiser wrote:Da ne kopam po temi, kod HSamir je sigurna kupovina na OLX ?
Hvala! Bas znatno jefinije, Pro model mu je vjerovatno najjeftiniji u BiH koliko vidim.
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- arnes_king
#4201 Re: PlayStation 4 - all about
- klixoris
#4202 Re: PlayStation 4 - all about
Evo dobio i ja mail da u mojoj drzavi (NewYork)
krece naplata taxi za igrice.
Moze li neko navesti koja drzava je jos uvijek postedjena taksi ? Da se preselim
Moze li neko navesti koja drzava je jos uvijek postedjena taksi ? Da se preselim
- arnes_king
#4203 Re: PlayStation 4 - all about
vi obidjoste cijelu USAklixoris wrote:Evo dobio i ja mail da u mojoj drzavi (NewYork)krece naplata taxi za igrice.
- beni-bu-man
#4204 Re: PlayStation 4 - all about
Pomalo, ja se preselio u Alaskuarnes_king wrote:vi obidjoste cijelu USAklixoris wrote:Evo dobio i ja mail da u mojoj drzavi (NewYork)krece naplata taxi za igrice.
- klixoris
#4205 Re: PlayStation 4 - all about
I? Kako je gore ? Ima l' nasih ljudi ?beni-bu-man wrote:Pomalo, ja se preselio u Alaskuarnes_king wrote:vi obidjoste cijelu USAklixoris wrote:Evo dobio i ja mail da u mojoj drzavi (NewYork)krece naplata taxi za igrice.
- beni-bu-man
#4206 Re: PlayStation 4 - all about
ma ima, medjeda na sve straneklixoris wrote:I? Kako je gore ? Ima l' nasih ljudi ?beni-bu-man wrote: Pomalo, ja se preselio u Alasku
-
r_faruk
#4207 Re: PlayStation 4 - all about
ja platih 4.99 dolara, nemam ps plus, a kako sam odselio iz alabame u oregon nisu mi ni porez naplatiliTomahawk11 wrote:Uzeo The Order 1886 za 3.99beni-bu-man wrote: Jes upratio ovo sad Double Discounts
neko je spominjao i battlefield za 7-8 dolara, ali ga nisam uspio naci, mozda je zavrsila akcija.
gledam ovaj Red Dead Redemption 2, tacno mi dodje da ga uzmem danas, ali cu sacekati kraj novembra da vidim hoce li biti kakvih snizenja
- beni-bu-man
#4208 Re: PlayStation 4 - all about
Double Discounts Battlefield Bundle uz plus 75% popust sa $29.99 na $7.45r_faruk wrote:ja platih 4.99 dolara, nemam ps plus, a kako sam odselio iz alabame u oregon nisu mi ni porez naplatiliTomahawk11 wrote:Uzeo The Order 1886 za 3.99beni-bu-man wrote: Jes upratio ovo sad Double Discounts.... (ako se ne varam nas je vec dvoje s foruma preselilo u oregon, bujrum, fina neka zemlja)
neko je spominjao i battlefield za 7-8 dolara, ali ga nisam uspio naci, mozda je zavrsila akcija.
gledam ovaj Red Dead Redemption 2, tacno mi dodje da ga uzmem danas, ali cu sacekati kraj novembra da vidim hoce li biti kakvih snizenja
https://store.playstation.com/en-us/pro ... 0000001701
- klixoris
#4209 Re: PlayStation 4 - all about
Znaci Oregon je obecana zemlja. Nista, tovarim stvari i familiju na kociju, palimo konjer_faruk wrote:ja platih 4.99 dolara, nemam ps plus, a kako sam odselio iz alabame u oregon nisu mi ni porez naplatiliTomahawk11 wrote:Uzeo The Order 1886 za 3.99beni-bu-man wrote: Jes upratio ovo sad Double Discounts.... (ako se ne varam nas je vec dvoje s foruma preselilo u oregon, bujrum, fina neka zemlja)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4210 Re: PlayStation 4 - all about
Ja se još sunčam na Floridi, nemam još nikakvih taksi 
-
r_faruk
#4211 Re: PlayStation 4 - all about
eeeeee, hvala drug, evo sad pogledah, skontao sam da sam obje igrao na kompujteru... u svakom slucaju hvalabeni-bu-man wrote: Double Discounts Battlefield Bundle uz plus 75% popust sa $29.99 na $7.45
https://store.playstation.com/en-us/pro ... 0000001701
-
r_faruk
#4212 Re: PlayStation 4 - all about
Upravo zavrsih beyond two souls, ne znam smijem li pitati kako ste zavrsili igru, da ne spojlam.... Mozda da obojite u bijelu boju odgovor ili nesto slicno 
- arnes_king
#4213 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam odabrao da zivim, i na kraju odabrao sa onim likom sto je bio s njom do samog kraja. Na kraju dodje ona do njega, i valjda se uzmu. Zadnja scena oni na nekoj plazi sjede sami, kad odjednom ona osjeti nesto, i pogodi sta, kad ono Aiden se vratio dao joj je neki znak na pijeskur_faruk wrote:Upravo zavrsih beyond two souls, ne znam smijem li pitati kako ste zavrsili igru, da ne spojlam.... Mozda da obojite u bijelu boju odgovor ili nesto slicno
- beni-bu-man
#4214 Re: PlayStation 4 - all about
nope nije PRO, to ti je obicna slim verzija plejkeIzudinES wrote:Za par dana vlasnik konzole![]()
Ovo sto bh telecom nudi PlayStation 4 500GB + HZD/RC/DC/PS Plus 90 D jeli to PRO?
prvi na listi uzeo
https://www.bhtelecom.ba/playstation4.html
takodjer trebat ce mi pomoc i info oko patcheva kako ih skinuti pa uplodavati i nadograditi na sam PS4, na tom polju sam totalni mulac, od 1 do 10 oko cetvorke se vrtim sto se tice znanja, pa se iskreno nadam da cu ovdje kupiti sve sto me interesuje i sto me intersuje
Pozdrav
za sta te pachevi interesuju
- beni-bu-man
#4215 Re: PlayStation 4 - all about
fino fino dobro dosaoIzudinES wrote:Evo da se poFalim ko najveci papak![]()
![]()
Firma ko firma savjetuje jedno sto se tice pravljena US acc., oni su kao zastupnici sta god da ne bude moglo nece biti do njih, kao oni to ne savjetuju, a vidim raja na netu ipak drugo o tome, mi smo regija dva sto se tice igrica i slicno, i ne moze covjek biti pametan sto se tice toga
sto se tuce patcheva interesuje me kako uplooudovati, totalni sam laik sto se tice toga i nemam sta da krijem![]()
nasa liga pes 2019? sta trebam radititi, skinuti na usb pa na ps? ili onlajn direkt, dali je uopste moguce to, nemam blage stvarno
drugo ovo trial 90 dana sto imam to je za online igranje, ne kanim iskreno igrati online, imat ce te vi posla samnom izgleda ko i ova firma
Napravio sam US acc iz razloga sto su igrice jeftinije na odnosu evrope, jebi ga jeftiniji dolara od evra
sto se tice patcheva za PES ima ih ja sam nekakav probao za PES 18 snimis ga na stik u glavnom ljudi objasne sve na youtube
Eh ovo 90dana PSplus ti je za online igranje i dobije svaki mjesec 2 igre gratis i kad budu popusti dobijes popust na popust, prodaj taj hrvatski i uzmi za citavu godinu americki
- SanskiBiser
#4216 Re: PlayStation 4 - all about
IzudinES wrote:Evo da se poFalim ko najveci papak![]()
![]()
Firma ko firma savjetuje jedno sto se tice pravljena US acc., oni su kao zastupnici sta god da ne bude moglo nece biti do njih, kao oni to ne savjetuju, a vidim raja na netu ipak drugo o tome, mi smo regija dva sto se tice igrica i slicno, i ne moze covjek biti pametan sto se tice toga
sto se tuce patcheva interesuje me kako uplooudovati, totalni sam laik sto se tice toga i nemam sta da krijem![]()
nasa liga pes 2019? sta trebam radititi, skinuti na usb pa na ps? ili onlajn direkt, dali je uopste moguce to, nemam blage stvarno
drugo ovo trial 90 dana sto imam to je za online igranje, ne kanim iskreno igrati online, imat ce te vi posla samnom izgleda ko i ova firma
Jel to dosla i macka u Bundle ?
- beni-bu-man
#4217 Re: PlayStation 4 - all about
Vid mojih ljepotica

- beni-bu-man
#4218 Re: PlayStation 4 - all about
cijena npra evo sad kad su izlazili soccer i fifa bile su 59.99 eura i dolara pa skontajIzudinES wrote:![]()
Kolika je razlika u cijeni? bas drasticna?, ako je do cvaje udure je, mislim da mi je ipak pametnije da se drzim ovogo sto su mi oni rekli, buduci da sam laik na tom polju nesto cu zajebati pa onda ni tamo ni vamo, takodjer imam popust na dodatne igrice u ovoj firmi ako budem uzimao preko bh telekoma pa na kraju to je tu negdje, popust pa jos na rate, igrica na rate 24 mjeseca tri do cetiri marke mjesecno placam![]()
jeli ovih 90 dana ima neki rok trajanja do aktiviranja? da se ne zajebavam sa tim sada, malo dok izgustiram klasicno igranje, pa da onda prelazim na vece levele, nauku i tehniku
sto se tice account-a mozes ih imat koliko hoces i mislim da je to shuplja sto su ti rekli
- beni-bu-man
#4219 Re: PlayStation 4 - all about
bijela je PRO a crna je prva verzija PS4IzudinES wrote:
ja sad otvorio kutiju da vidim jeli ko kod mene, nije![]()
nalikuje na ovaj prvi, ovo dole nebi ni prepozno da je ps
pro garant? vidi se da si profi
- alibaba_i_30_godina
#4220 Re: PlayStation 4 - all about
Sretno Izudine ... a i svima vama ostalim sa njim.
- beni-bu-man
#4221 Re: PlayStation 4 - all about
Skopcaj plejku na tv i malo pogledaj po njoj u settings pa ce ti jasno bitiIzudinES wrote:![]()
i sta je sa memorijom, moze li se ista na sam ps sacuvati ili je potrebna memory kartica? znam da na dvici nista nije moglo bez memori kartice, npr, igram ligu na sokeru i hocu da spasim, jeli mi potrebna memori kartica ili mogu na ps-u sacuvati do odredjenog prostora, ima li uopste memoriju ugradjenu
- Sir Charles
#4222 Re: PlayStation 4 - all about
Naručio sam danas u BHTelecomu PS4 Pro i već neko vrijeme čitam ovu temu da pokupim informacije. Inače sam okorjeli PC gamer, ali moram klincu kupiti PS4, pa mi je sve ovo totalno novi svijet. Odlučio sam da napravim US account i koliko sam shvatio, najbolje je kupovati gift card kodove na amazonu. Otišao sam na amazon i kad izaberem gift karticu, dobijam upozorenje “Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States.”. Nisam pokušavao kupiti, ali me zanima da li je neko od vas kupovao ovako sa karticama iz BiH i da li je to uopšte moguće? Hvala
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#4223 Re: PlayStation 4 - all about
https://cardscodes.com/Playstation_Netw ... fault.htmlSir Charles wrote:Naručio sam danas u BHTelecomu PS4 Pro i već neko vrijeme čitam ovu temu da pokupim informacije. Inače sam okorjeli PC gamer, ali moram klincu kupiti PS4, pa mi je sve ovo totalno novi svijet. Odlučio sam da napravim US account i koliko sam shvatio, najbolje je kupovati gift card kodove na amazonu. Otišao sam na amazon i kad izaberem gift karticu, dobijam upozorenje “Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States.”. Nisam pokušavao kupiti, ali me zanima da li je neko od vas kupovao ovako sa karticama iz BiH i da li je to uopšte moguće? Hvala
tu uzimam preko paypal-a u $ (US)valuti.
- Sir Charles
#4224 Re: PlayStation 4 - all about
Haha, igraću ja RDR2, ali samo zato što ga nema na PC-u. Ali fakat je za sina 
@heat Ovo je sigurna varijanta?
@heat Ovo je sigurna varijanta?
- REDDEVILS
#4225 Re: PlayStation 4 - all about
Da i ja postavim svoju PS4 konzolu

S tim da jos imam jednu fizicku kopiju Red Dead Redemption 2 sve mi je ostalo u digitalnom obliku
PS
Da ubacim jos koju sliku iz gameplay-a
Red Dead Redemption 2

Uncharted The Lost Legacy™

S tim da jos imam jednu fizicku kopiju Red Dead Redemption 2 sve mi je ostalo u digitalnom obliku
PS
Da ubacim jos koju sliku iz gameplay-a
Red Dead Redemption 2

Uncharted The Lost Legacy™