Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
noiserr wrote:
Neznam jeli ovo neko rekao, ali smo najnize rangirana (bila) direktno plasirana reprezentacija. Sto govori o kakvom jakom napredku je rijec.
Ove 3 repke iz treceg sesira koje su se plasirale su prekucale kvale. Jedino su Njemacka i Holandija bile bolje.
alanx wrote:
Najaci momenat je Senijad Ibricic i zuti karton
Nije to najjače,
sinoć na FTV prikazuju slavlje po gradovima, kad u jednom trenutku (Travnik čini mi se) ide kamion, narandžasti kiper, pun raje u prikolici. Pjevaju, mašu zastavama i to, kad u sledećem trenutku taj isti kamion ide, sa rajom u prikolici ali frajer dig'o kipu i još turira!
alanx wrote:
Nije to najjače,
sinoć na FTV prikazuju slavlje po gradovima, kad u jednom trenutku (Travnik čini mi se) ide kamion, narandžasti kiper, pun raje u prikolici. Pjevaju, mašu zastavama i to, kad u sledećem trenutku taj isti kamion ide, sa rajom u prikolici ali frajer dig'o kipu i još turira!
Sa stolice kad ne padoh!!
Hahah najjace i ja sam to gledao kad ih frajer poce kipati
alanx wrote:
Nije to najjače,
Mozda je uzeo kamion od babe , pa nije znao za sta je ona rucica sto je potego
jebo majku nek i nas sunce jednom ugrija,iako je kisilo...
sugavci grci radovase se svom prvom golu,a na drugom vec ko pokisli,da moze ikako dabogda izvukli portugal...
ja ne znam,da je ovakvog osjecaja ikad bilo u drzavi,bar ovom dijelu koji je osjeca ko svoju..aferim momci đe čuli i đe ne čuli
Ne mogu jos uvijek da vjerujem. Ustao sam se jutros i odmah upalio TV da vidim sve rezultate. Bojim se da nisam sanjao. A sinoc? Sinoc je bila posebna prica. Od bolova u grudina, psovanja, strahovanja, vikanja, skakanja, smijanja pa sve do plakanja. Svega je bilo. Posljednja noc se nikad zaboraviti nece!
Jos jednom cestitke Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine .....
Neka je i nas posluzila sreca jednom.
U vaznoj utakmici nismo stvorili 100% sanse .... Zatim, sinoc smo dali netipican gol - najbolji strijelac ( CENTARFOR ) igra po krilu, prolazi i centrira odlicno i nije bilo tesko Vedi da dadne tako zeljno ocekivan gol .... Sredina nam je djelovala presporo i bezidejno .... Izmjena tek poslije gola - a toliko nam taj gol treba ..... Do kraja nismo potrosili jos dvije izmjene - a strepili smo da ne primimo gol ....
Ali ovo ostaje za analizu naseg strucnog staba ....
Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine u Brazilu ( kako ovo lijepo zvuci ) .....
Itakoto wrote:Ne mogu jos uvijek da vjerujem. Ustao sam se jutros i odmah upalio TV da vidim sve rezultate. Bojim se da nisam sanjao. A sinoc? Sinoc je bila posebna prica. Od bolova u grudina, psovanja, strahovanja, vikanja, skakanja, smijanja pa sve do plakanja. Svega je bilo. Posljednja noc se nikad zaboraviti nece!
pogotovo plakanje ,muskarcina kao ja ja da zaplacim pih...
alanx wrote:
Nije to najjače,