Žao mi je što to moram reći, ali Željko je stvarno blećak ili namjerno želi ostaviti takav utisak. Samo dobra namjera nije dovoljna.mousstapha wrote:http://www.tv1.ba/produkcija/specijal-t ... rsima.html
Demokratska fronta Željko Komšić
- ultima_palabra
#4201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
zulfikar2
#4202 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel formiran ijedan općinski odbor?
- Shahab
#4203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko Komšić u javnost izlazi prepričavajući kafanske tračeve. On je toliko lijen da nije u stanju čitati materijale i analize koje mogu njegove poglede podići na jedan kvalitetan nivo. Ukratko on je infantilna tragikomična pojava na političkoj sceni. Pod hitno ga treba smjeniti i na čelo DF dovesti Gorana Marjanovića koji je za njega Pentagon...ultima_palabra wrote:Žao mi je što to moram reći, ali Željko je stvarno blećak ili namjerno želi ostaviti takav utisak. Samo dobra namjera nije dovoljna.mousstapha wrote:http://www.tv1.ba/produkcija/specijal-t ... rsima.html
- vatrogasac
#4204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Imam poznanika (bivši SDP-ovac) koji se priključio DF-u i priča se za njega da će biti prvi čovjek općinskog odbora što mi i potvrdio i pitam ga kako će i šta će i on meni o tome kako će to biti novi SDP samo redefinisan i u nastavku mi nešto pričao o Titu i Jugoslaviji...valjda što se potrefio Dan mladosti.zulfikar2 wrote:Jel formiran ijedan općinski odbor?
-
rahmanjin
#4205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
De nam vise odgovori ko je Goran Marjanovic??Shahab wrote:Željko Komšić u javnost izlazi prepričavajući kafanske tračeve. On je toliko lijen da nije u stanju čitati materijale i analize koje mogu njegove poglede podići na jedan kvalitetan nivo. Ukratko on je infantilna tragikomična pojava na političkoj sceni. Pod hitno ga treba smjeniti i na čelo DF dovesti Gorana Marjanovića koji je za njega Pentagon...ultima_palabra wrote:Žao mi je što to moram reći, ali Željko je stvarno blećak ili namjerno želi ostaviti takav utisak. Samo dobra namjera nije dovoljna.mousstapha wrote:http://www.tv1.ba/produkcija/specijal-t ... rsima.html
- Pasiflora
#4206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@vatrogasac ne lozi! Nje korektnovatrogasac wrote:Imam poznanika (bivši SDP-ovac) koji se priključio DF-u i priča se za njega da će biti prvi čovjek općinskog odbora što mi i potvrdio i pitam ga kako će i šta će i on meni o tome kako će to biti novi SDP samo redefinisan i u nastavku mi nešto pričao o Titu i Jugoslaviji...valjda što se potrefio Dan mladosti.
Niti je u bilo kom slucaju tacno to sto kazes, vjeruj mi.
- vatrogasac
#4207 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoćeš reći da sam izmislio? I da tebi više vjerujem nego svojim očima i ušima.Pasiflora wrote: @vatrogasac ne lozi! Nje korektno![]()
Niti je u bilo kom slucaju tacno to sto kazes, vjeruj mi.
-
denter
#4208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Žao mi je što to moram reći, ali Željko je stvarno blećak ili namjerno želi ostaviti takav utisak. Samo dobra namjera nije dovoljna.[/quote]
Željko Komšić u javnost izlazi prepričavajući kafanske tračeve. On je toliko lijen da nije u stanju čitati materijale i analize koje mogu njegove poglede podići na jedan kvalitetan nivo. Ukratko on je infantilna tragikomična pojava na političkoj sceni. Pod hitno ga treba smjeniti i na čelo DF dovesti Gorana Marjanovića koji je za njega Pentagon...[/quote]
De nam vise odgovori ko je Goran Marjanovic??[/quote]
Gogu za predsjednika ! A i resko je pokazao sklonost ka liderstvu...
Željko Komšić u javnost izlazi prepričavajući kafanske tračeve. On je toliko lijen da nije u stanju čitati materijale i analize koje mogu njegove poglede podići na jedan kvalitetan nivo. Ukratko on je infantilna tragikomična pojava na političkoj sceni. Pod hitno ga treba smjeniti i na čelo DF dovesti Gorana Marjanovića koji je za njega Pentagon...[/quote]
Gogu za predsjednika ! A i resko je pokazao sklonost ka liderstvu...
-
rahmanjin
#4209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko Komšić u javnost izlazi prepričavajući kafanske tračeve. On je toliko lijen da nije u stanju čitati materijale i analize koje mogu njegove poglede podići na jedan kvalitetan nivo. Ukratko on je infantilna tragikomična pojava na političkoj sceni. Pod hitno ga treba smjeniti i na čelo DF dovesti Gorana Marjanovića koji je za njega Pentagon...[/quote]denter wrote:Žao mi je što to moram reći, ali Željko je stvarno blećak ili namjerno želi ostaviti takav utisak. Samo dobra namjera nije dovoljna.
Gogu za predsjednika ! A i resko je pokazao sklonost ka liderstvu...[/quote]
- dustaban
#4210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bogme si ti ovo dobro ubo!Shahab wrote: Željko Komšić u javnost izlazi prepričavajući kafanske tračeve. On je toliko lijen da nije u stanju čitati materijale i analize koje mogu njegove poglede podići na jedan kvalitetan nivo. Ukratko on je infantilna tragikomična pojava na političkoj sceni. Pod hitno ga treba smjeniti i na čelo DF dovesti Gorana Marjanovića koji je za njega Pentagon...
-
Area_51
#4211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko,
Jel nam mozes jos jednom odgovorit ili opisati koje su ono tvoje dvije najvece zelje, od kojih se jedna ispunila.
Jel nam mozes jos jednom odgovorit ili opisati koje su ono tvoje dvije najvece zelje, od kojih se jedna ispunila.
- Pasiflora
#4212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Spominjanje Tita i drzanje njegovih slika po kancelarijama je toliko deplasirano, da je ....vatrogasac wrote: Zar se ne uklapa u profil predsjednika mu koji je bivši SDP-ovac i ima Tita u kabinetu?
Svaka mu cast (dobro se sjecam njegova doba - kada je Bog po zemlji hodao), ali mi je stvarno vise suludo spominjati covjeka koji je mrtav - koliko ono? - skoro 30 godina
Bez veze.
- Mister Yes
#4213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori. DF je očigledno projekat međunarodne zajednice a sa kojim ciljem to ćemo još vidjeti.Skijaš wrote:Pošteno Željko, bar me nisi zavlačio. S pričom kako je međunarodna zajednica pogriješila kada je intervenisala prekidom HDZ-ove blokade formiranja vlasti, i pričom kako je čitav koncept nametanja pogrešan jer mi (bezbeli i Dodik) treba da volimo ovu zemlju više od stranaca, pokazuješ da onaj gaf s titranjem muda Radončiću i nije gaf. Ti stvarno nemaš blage veze.
Pa jeb'o ga led, kakav bi ti bio grb stranke da nije bilo nametanja rješenja neprijateljima ove zemlje ? Dodik negira genocid a ti pričaš o nekoj njegovoj ljubavi prema BiH. Jesi ti dobar ? Da nije bilo pritisaka, danas ne bi bilo ni SIPA-e ni zastave ni Oružanih Snaga, tebe su izgleda ti analgetici za kuk pravo sjebali.
- Banksy
#4214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...Mister Yes wrote: Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori.
DF je očigledno projekat međunarodne zajednice a sa kojim ciljem to ćemo još vidjeti.
S ciljem eliminiranja kompletne aktuelne 2+2+2 ekipe i instaliranja novih snaga za koje procjenjuju da bi BiH mogli povući naprijed.
Što je pogrešna procjena, jer naprijed neće moći ukoliko temeljito ne pretresu Dayton i ne učine drastične rekonstrukcije ove ustavne nesreće u kojoj živimo ...
- heckler
#4215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...Mister Yes wrote: Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori.
DF je očigledno projekat međunarodne zajednice a sa kojim ciljem to ćemo još vidjeti.
S ciljem eliminiranja kompletne aktuelne 2+2+2 ekipe i instaliranja novih snaga za koje procjenjuju da bi BiH mogli povući naprijed.
Sacuvaj me boze procjena "medjunarodne zajednice". Od Mladena Ivanica, Dodika, Krsmanovica preko Radnocica ili mozebiti i Komsica.
Sto skijas veli ovaj me nije uspio ni razocarati koliko je brzo ispuhao. Takav spektakularan nabacaj na volej i promasaj jos nije zabiljezen cini mi se na ovim prostorima
Mozda se za par godina ujedine sa novoujedinjenim NSom i LDSom pa sve skupa predju izborni prag.
Jebiga Zeljko...
-
palermo
#4216 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma kakav projekat....ne vjerujem ja u to, nego je Komšić jednostavno tupson. Da je projekat, valjda bi ga netko savjetovao šta da kaže i o čemu da priča. Ako je i bilo ideja da se u njega uloži, gotovo sam siguran da se od njega odustalo.Mister Yes wrote:Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori. DF je očigledno projekat međunarodne zajednice a sa kojim ciljem to ćemo još vidjeti.Skijaš wrote:Pošteno Željko, bar me nisi zavlačio. S pričom kako je međunarodna zajednica pogriješila kada je intervenisala prekidom HDZ-ove blokade formiranja vlasti, i pričom kako je čitav koncept nametanja pogrešan jer mi (bezbeli i Dodik) treba da volimo ovu zemlju više od stranaca, pokazuješ da onaj gaf s titranjem muda Radončiću i nije gaf. Ti stvarno nemaš blage veze.
Pa jeb'o ga led, kakav bi ti bio grb stranke da nije bilo nametanja rješenja neprijateljima ove zemlje ? Dodik negira genocid a ti pričaš o nekoj njegovoj ljubavi prema BiH. Jesi ti dobar ? Da nije bilo pritisaka, danas ne bi bilo ni SIPA-e ni zastave ni Oružanih Snaga, tebe su izgleda ti analgetici za kuk pravo sjebali.
Mislim, nije meni iznenađenje da Komšić pokazuje nedovoljne poličke i intelektualne kapacitete da vodi jedan pokret. Ja sam ga uvijek više doživljavao kao simbol, a ne kao istinskog vođu. Al razočaran sam ljudima koji su tu uz njega. Sudeći po onoj osnivačkoj skupštini ima tu pametnih ljudi....al džaba. Pa eto i ta kleta, toliko spomenuta Hanka, na stranu to što se haj veže uz nju afere, ali kažete da je pametna, zar recimo ne zna reći Željku, stani malo, povuci se, propadasmo jadan ne bio. (Hanka uzeta samo ako primjer, da ne bi pričao njoj opet počela)
- Banksy
#4217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Procjene su im često bile pogrešne, često su investirali u pogrešne ljude, no svaka ta investicija je besmislena i uzaludna sve dok postoji besmisleni i nesprovedivi Dejtonski sistem i uređenje koje generira haos i podjele.heckler wrote:Sacuvaj me boze procjena "medjunarodne zajednice". Od Mladena Ivanica, Dodika, Krsmanovica preko Radnocica ili mozebiti i Komsica...Banksy wrote:+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...Mister Yes wrote: Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori.
Sve da dignu i mrtvog Titu i zadaju mu ovaj okvir i sistem, propali bi k'o Grčka.
- heckler
#4218 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sto jest jestBanksy wrote:Procjene su im često bile pogrešne, često su investirali u pogrešne ljude, no svaka ta investicija je besmislena i uzaludna sve dok postoji besmisleni i nesprovedivi Dejtonski sistem i uređenje koje generira haos i podjele.heckler wrote:Sacuvaj me boze procjena "medjunarodne zajednice". Od Mladena Ivanica, Dodika, Krsmanovica preko Radnocica ili mozebiti i Komsica...Banksy wrote:
+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...
Sve da dignu i mrtvog Titu i zadaju mu ovaj okvir i sistem, propali bi k'o Grčka.
Iako dusu na srce ne moze se ni Dejton i traktorista kriviti za sve. Nema Dejton veze stim sto Kanton Sarajevo nece da rijesi problem pasa lutalica
Da ima malo manje prokletih politicara i bar zrno pameti i postenja mogla je bar ova pederacija prodisati skoro punim plucima do sada.
Ima i u tom Dejtonu prostora koliko hoces za svakakve opcije a da ne govorimo o ovim naprednijim poput eliminacije blokada entitetskog glasanja kroz pristup tipa Prva Mart itd.
- dustaban
#4219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja ne znam koji naivcina moze jos vjerovati u "projekte medjunarodne zajednice"!Banksy wrote:+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...Mister Yes wrote: Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori.
Što je pogrešna procjena, jer naprijed neće moći ukoliko temeljito ne pretresu Dayton i ne učine drastične rekonstrukcije ove ustavne nesreće u kojoj živimo ...
Ovdje jedino ferceraju projekti PRINCIPijelne naravi.
- Banksy
#4220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema ''projekta'' (da bogdo ima ...) tek procjena koga vrijedi pogurati i u koga investirati.dustaban wrote:Ja ne znam koji naivcina moze jos vjerovati u "projekte medjunarodne zajednice"!Banksy wrote:+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...Mister Yes wrote: Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori.
Ovdje jedino ferceraju projekti PRINCIPijelne naravi.
- webby-x
#4221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Točno. SAD je sastavio i prvu "platformu".Banksy wrote:+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...Mister Yes wrote: Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori.
S ciljem eliminiranja kompletne aktuelne 2+2+2 ekipe i instaliranja novih snaga za koje procjenjuju da bi BiH mogli povući naprijed. Što je pogrešna procjena, jer naprijed neće moći ukoliko temeljito ne pretresu Dayton i ne učine drastične rekonstrukcije ove ustavne nesreće u kojoj živimo ...
Evo sada sastavljaju i drugu, a očito ne razumiju ili
neće da razumije stvarnost BiH.
Dobar je Komšić u ovoj emisiji. Hvali se onom "nagradom"
što mu je Mesić uručio. Koji lik.
- Banksy
#4222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobro Komšić, al' evo Raguž je dobar, jel? Jel' ti on po volji?webby-x wrote:Točno. SAD je sastavio i prvu "platformu".Banksy wrote:+ Raguž na čelu ''hrvatske komponente'' + Fahro Radončić + Čavić ili ko već iz RS-a ...Mister Yes wrote: Otkako je izašao iz SDP-a priča istu priču koju priča Incko i ambasadori.
S ciljem eliminiranja kompletne aktuelne 2+2+2 ekipe i instaliranja novih snaga za koje procjenjuju da bi BiH mogli povući naprijed. Što je pogrešna procjena, jer naprijed neće moći ukoliko temeljito ne pretresu Dayton i ne učine drastične rekonstrukcije ove ustavne nesreće u kojoj živimo ...
Evo sada sastavljaju i drugu, a očito ne razumiju ili
neće da razumije stvarnost BiH.
Dobar je Komšić u ovoj emisiji. Hvali se onom "nagradom"
što mu je Mesić uručio. Koji lik.
- webby-x
#4223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne. Niti je ikada bio.Banksy wrote:Dobro Komšić, al' evo Raguž je dobar, jel? Jel' ti on po volji?
Dok se BiH ne riješi ovog komunističkog kadra
i nema naprijed. Raguž je nešto kao Komšić.
Nikada nije radio u realnom sektoru, profesionalni
budžetlija sa kompleksima da bude vođa, a za to
nema kapaciteta.
Inače, HDZ90 je mrtva stranka već odavno, tako da
se američka ambasada opet zeznula pri stvaranju "platforme".
Raguž nema čak ni potporu najvećih podružnica ove umiruće
stranke.
- Banksy
#4224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pitanje je bilo skoro retoričko, znala sam da ti se neće svidjeti ...webby-x wrote:Ne. Niti je ikada bio.Banksy wrote:Dobro Komšić, al' evo Raguž je dobar, jel? Jel' ti on po volji?
Dok se BiH ne riješi ovog komunističkog kadra
i nema naprijed. Raguž je nešto kao Komšić.
Nikada nije radio u realnom sektoru, profesionalni
budžetlija sa kompleksima da bude vođa, a za to
nema kapaciteta.
Inače, HDZ90 je mrtva stranka već odavno, tako da
se američka ambasada opet zeznula pri stvaranju "platforme".
Raguž nema čak ni potporu najvećih podružnica ove umiruće
stranke.
- volta dzontra
#4225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uf...otkad nisam bio na forumu...već ste "pokvarili" Komšića...
....nalaze mu se mahane....
A dok je bio samo "pošteni" član predsjedništva iz reda građana bio je Tito....
A dok je bio samo "pošteni" član predsjedništva iz reda građana bio je Tito....