Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
triliann wrote:Pošto čekam wifi router već 20 dana,i ozbiljno razmišljam o prekidu ugovora sa telemachom.(trio paket),samo me interesuje da li je neko u istoj situaciji ili eventualno čeka duži vremenski period od mene.
Dostavite nam korisničke podatke, provjerićemo i dostaviti router na adresu.[/quo
Poslao sam vam dosad 10 puta podatke, duplo više pozivao telefonom..samo čekam da mi neko od korisnika odgovori da li čeka više od 20 dana.,kao što "Dijana" kaže..
čekala je rodica...haman mjesec dana
a i komšija isto tako...
Tomahawk11 wrote:Poceli izgleda i Sportklubove ukidati....ili su tehnicki problemi? Nadam se da je ovo drugo.
Sinoć je i meni na digitali nestajalo slike, dok je analogna radila uredno! More biti ubacuju nove kanale ili testiraju sve za ovo najavljeno povećanje i nove usluge od 1.03!?
triliann wrote:Pošto čekam wifi router već 20 dana,i ozbiljno razmišljam o prekidu ugovora sa telemachom.(trio paket),samo me interesuje da li je neko u istoj situaciji ili eventualno čeka duži vremenski period od mene.
Poslao sam vam dosad 10 puta podatke, duplo više pozivao telefonom..samo čekam da mi neko od korisnika odgovori da li čeka više od 20 dana.,kao što "Dijana-operaterka " kaže.
Takođe na moj upit da mi kaže samo da li je to za jedan,dva ili sedam dana,pomenuta odgovara da ne zna i takođe navodi kako je ovo (telemach)ozbiljna firma i da će mi dostaviti wifi router..ali kad ne zna..
"Đekna još nije umrla, a ka' će ne znamo"--prevod njenog objašnjenja.
Provjerom svih pristiglih mailova, ovdje na forumu niste nam se obraćali. Molimo Vas pošaljite nam ovdje u inbox tačne korisničke podatke.
Kralj Tvrtko I. wrote:Da li je iko placao racune Telemach-a putem internet bankarstva....?
Hoce li biti problem ako tako uplatim? Imali neko iskustva s ovim?
Ja od prvog racuna placam internetom, nijednom nisam platio u njihovj poslovnici i do sada nije bilo nikakvih problema
van helsing wrote:
Sada pitanja za Telemach.
Postoji li sansa da se ubace na MMDS ovi kanali : Ultra tv,Klasik TV,Fox Movies i RTL HR ?
Ja bih radije mjesecno doplacivao za te kanale nego za hbo paket.
van helsing wrote:
Sada pitanja za Telemach.
Postoji li sansa da se ubace na MMDS ovi kanali : Ultra tv,Klasik TV,Fox Movies i RTL HR ?
Ja bih radije mjesecno doplacivao za te kanale nego za hbo paket.
Ako moze odgovor
Sent from my Nokia 1110 using Tapatalk 2
Ako i kada budu izmjene na MMDS platformi, kao i do sada sve korisnike ćemo blagovremeno obavještavati.
Telemach wrote:
Provjerom svih pristiglih mailova, ovdje na forumu niste nam se obraćali. Molimo Vas pošaljite nam ovdje u inbox tačne korisničke podatke.
Telemach laže kao i obicno. Pravite se ludi. Ono đubre sto radi na reklamacijama na Stupu treba kastrirati a izgleda da ni forum pordska nije nista bolja.