Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mr. Brightside

#4201 Re: Juventus

Post by Mr. Brightside »

pa dobro, nekom treneru je cilj samo učestvovati, ne i osvojiti nešto.. nemojte tako momci :D
Verocious

#4202 Re: Juventus

Post by Verocious »

oridjidji wrote:
ultima_palabra wrote:
Honours
Manager

Licata

* Serie C2 (1): 1984–85

Foggia

* Serie B (1): 1990–91

Pescara

* Serie B (1): 2011–12
Klovn.
procitas klovnovu biografiju lijepo i vidis koliko je ekipa vodio dokle, ispade covjek taraba zato sto neko ne zna da cita. trenirao je covjek timova, koliko neko na PES-u nije promjenio, na kraju mu oni koji po PES-u kontaju sta je fudbal seru po njemu...
Al koliko sere reko bi covjek da je sta i osvojio pri vodjenju toliko klubova :razz:

p.s.
Ako malo bolje "procitas" vidjet ces da je u svakom tom klubu pustio znacajno korjenje :-)
Zatamnjena stakla

#4203 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Ma ko je ba taj Zeman, šta on hoće?
Sad će dobit po ušima u ligi, ne znam što se frajer diže? Izgubit će od Udinesea, Intera, Napolia, Milan će ih otrest a tek mi, levat je ba :lol:
ultima_palabra

#4204 Re: Juventus

Post by ultima_palabra »

oridjidji wrote:procitas klovnovu biografiju lijepo i vidis koliko je ekipa vodio dokle, ispade covjek taraba zato sto neko ne zna da cita. trenirao je covjek timova, koliko neko na PES-u nije promjenio, na kraju mu oni koji po PES-u kontaju sta je fudbal seru po njemu...
Ja kad sam pratio Zemanovu karijeru, sumnjam da si ti i pravila znao ;-)

Problem je što je lik prestao napredovati u devedesetim... kao on igra ofanzivni fudbal, boem, cigara i taj rad, i razotkriva prevare po Seriji A i B :-) Đe si bio, šta si radio... ništa.
smak

#4205 Re: Juventus

Post by smak »

ElRe

#4206 Re: Juventus

Post by ElRe »

Meni je (iako sam navijac Juventusa) Zeman jedan od najdrazih trenera. Kakav samo napadacki fudbal forsira...
Kad se sjetim Lecea 2004/05, prosjek 3+ golova po utakmici.
bosanska senzacija

#4207 Re: Juventus

Post by bosanska senzacija »

Roma će iduće godine pod vodstvom Zemana sigurno igrati najatraktivniji fudbal u Italiji.

Da li će biti učinkovito teško je sada reći, ali da će biti spektakularan to je sa Zemanom zagarantovano. Njegova taktika je igranje za gol više,bez ikakvih kalkulacija.

A to što pljuje po Juventusu nije ništa novo. On je o kriminalnim aktivnostima tog kluba govorio još 90-ih, i što je najvažnije bio je u pravu.
stidljiv

#4208 Re: Juventus

Post by stidljiv »

Iskompleksirani starac koji nikad trofeja nije osvojio.

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /6750.html

Zao mi Rome sto ce biti ekipa za nabijanje gol razlike sljedece sezone...mada su im ambicije svakako nikakve, tj uhvatiti evropu i to je to
Atticus Finch

#4209 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

bosanska senzacija wrote:
A to što pljuje po Juventusu nije ništa novo. On je o kriminalnim aktivnostima tog kluba govorio još 90-ih, i što je najvažnije bio je u pravu.
Tvoj stav i sudska presuda nisu baš u vinklu. Zemanove tlapnje su u potpunosti oborene na sudu, al', hajde, još kad bi ti to znao...ihhh. ;-)

Čitati sinko, čitati.
ElRe

#4210 Re: Juventus

Post by ElRe »

Juventus se nikada nije bavio kriminalom i to je dokazano!
lelan

#4211 Re: Juventus

Post by lelan »

naravno da se ne bavii nije se bavio kriminalom, ali dok postoji predsjednik kluba i ITALIJE Silvio Berluskoni mora se najtrofejnijem klubu stimat ...
ultima_palabra

#4212 Re: Juventus

Post by ultima_palabra »

ElRe wrote:Juventus se nikada nije bavio kriminalom i to je dokazano!
:lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4213 Re: Juventus

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
:shock: :lol:
Arteta

#4214 Re: Juventus

Post by Arteta »

burgundy

#4215 Re: Juventus

Post by burgundy »

Jedan od vecih lolova od kad sam na forumu.
Logovan

#4216 Re: Juventus

Post by Logovan »

Jok ja sam se bavio kriminalom. :roll:
Zatamnjena stakla

#4217 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

I šta sad :lol:
Atticus Finch

#4218 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Tradicionalnim okupljanjem u Villar Perosi, počinje još jedna sezona. Nadam se novom skudetu, borbi u kupu za novu zvjezdicu, a u Ligi šampiona kako bude. Forza Juve!

kory_galaktikos

#4219 Re: Juventus

Post by kory_galaktikos »

pa sto su izbaceni u drugu ligu..mislis da tako mocan klub kao sto je juve tada bio tako lako prebacit u drugu ligu daj ba...
ElRe

#4220 Re: Juventus

Post by ElRe »

Zato sto su kriminalci tako htjeli, ali sada ih nema ni na mapi, a slijedi im novih 20 god bez trofeja
salle_eh1986

#4221 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

Atticus Finch wrote:Tradicionalnim okupljanjem u Villar Perosi, počinje još jedna sezona. Nadam se novom skudetu, borbi u kupu za novu zvjezdicu, a u Ligi šampiona kako bude. Forza Juve!
u ligi šampiona mora biti minimum četvrtfinale
bosanska senzacija

#4222 Re: Juventus

Post by bosanska senzacija »

Atticus Finch wrote:
bosanska senzacija wrote:
Tvoj stav i sudska presuda nisu baš u vinklu. Zemanove tlapnje su u potpunosti oborene na sudu, al', hajde, još kad bi ti to znao...ihhh. ;-)

Čitati sinko, čitati.
Sinko, za razliku od tebe ja sam stvarno čitao o kriminalnim aktivnostima Juventusa.

Ne sumnjam ja da si i ti to uradio, ali pošto vjerujem da su ti izvori JuveBalkan i Tutosport tvoje odgovore o tome kako je to "Morati sve namjestio" ne moraš ni pisati.

U normalnom svijetu ako nekog klevetaš bez ikakvog pokrića budi siguran da ćeš završiti na sudu i platiti debelu kaznu. Ali, pošto se Zeman poziva na ono što je italijanski sud dosudio i presudio, u Juventusu mogu samo da mu repliciraju vrijeđanjem na ličnom nivou, kao što to ovih dana i rade.

To da je kriminalnim aktivnostima poput dopinga i namještanjem utakmica Juventus osvojio na desetine trofeja nisu nikakve Zemanove tlapnje nego opšte poznate činjenice koje vi navijači Juventusa ne želite da prihvatite jer vam se ne uklapaju u koncepciju o vašem omiljenom klubu.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#4223 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Haj ne seri, onda su i ligu prvaku uzimali stimanjem.
Otvori drugu temu pa pricaj o stimanjima, iskreno boli me racku.
Atticus Finch

#4224 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

@bosanska senzacija: Ako se vratiš na citirani dio koji si sam napisao vidjet ćeš da si spomenuo ''kriminalne aktivnosti'' devedestih godina. Pa sam pretpostavio da govoriš o doping aferi koja je dobila medijsku pažnju kad ju je spomenuo Zeman. Sudska presuda je jasna i oslobađajuća je u vezi sa Juventusom, nešto kasnije i sa doktorom koje nakon žalbenog postupka oslobođen. To smo valjda apsolvirali.

U daljnjem tekstu spominješ i kalćopoli, možemo i o tome. Mada forumsko iskustvo mi govori da nikakvi argumenti ne igraju posebnu ulogu i olako se prelazi preko njih, tako da je ta vrsta rasprave unaprijed osuđena na propast. Dakle, tebi tvoje, meni moje, i najbolje je da ostane tako. Držim da će vrijeme pokazati šta i kako.
bosanska senzacija wrote:U normalnom svijetu ako nekog klevetaš bez ikakvog pokrića budi siguran da ćeš završiti na sudu i platiti debelu kaznu. Ali, pošto se Zeman poziva na ono što je italijanski sud dosudio i presudio, u Juventusu mogu samo da mu repliciraju vrijeđanjem na ličnom nivou, kao što to ovih dana i rade.
Na koju se odluku suda pozvao kada je optužio čelnike Juventusa za dopingiranje svojih igrača? Odakle mu ta informacija, posebno ako uzmemo u obzir, kao što sam već rekao, da je Juventus oslobođen tih optužbi?

Što se tiče kalćopolija, ima pravo da laprda, ali se postavlja drugo pitanje. Šta ga motiviše da iznova i iznova, pa čak i u neformalnim razgovorima, pominje Juventus gotovo uvijek u negativnom kontekstu, opsesivno mantrajući o istim stvarima? Pa taj isti Zeman u istom razgovoru spomene da nije upoznat sa optužnicom niti da je pročitao bilo šta vezano za istu, a u isto vrijeme jasno istakne da Conte ne bi trebao imati pravo da trenira ekipu. Od moralnog dušebrižnika se očekuje, u najmanju ruku, da je upoznat o stvarima o kojima govori, zar ne, u suprotnom je samo laprdalo, bez ikakvog kredibiliteta.
bosanska senzacija wrote:To da je kriminalnim aktivnostima poput dopinga i namještanjem utakmica Juventus osvojio na desetine trofeja nisu nikakve Zemanove tlapnje nego opšte poznate činjenice koje vi navijači Juventusa ne želite da prihvatite jer vam se ne uklapaju u koncepciju o vašem omiljenom klubu.
Ti i Zeman, izgleda, imate iste izvore. Predlažem da se obratiš sudu u Lozani, možda nešto i postigneš. :D

Ovo za Juvebalkan i Tuttosport neću komentarisat. Završavam diskusiju o Zemanu.
hau jes no

#4225 Re: Juventus

Post by hau jes no »

zeman ima jedini muda da nesto kaze u kupleraju zvanom serie a, kao mourinho nekad, iako nista novo ne govori - juventus jeste lopovski klub ali to se vec zna.
Post Reply