SDP
- Bosanski_kralj
#41977 Re: SDP
Dobronamjerno sam ti predložio jednu od opcija, šteta glas bacati na sprdnjuInfologicar wrote:Napisao sam već za koga ću
- Infologicar
#41978 Re: SDP
Tko su lažni muslimani?Bosanski_kralj wrote:Dobronamjerno sam ti predložio jednu od opcija, šteta glas bacati na sprdnjuInfologicar wrote:Napisao sam već za koga ću
- spree
#41979 Re: SDP
Fakat nema covjek za koga glasati. Za sda i sbb ne mogu nikako. Nasa stranka kad se tek pojavila uradila je nesto skroz suprotno obecanjima, pa su se izvinjavali, a svakako su mali. Df koalirao sa sda, a zeljko budzetsku lovu na zimovanje koristio. Ostaje sdp, mada nisu ni oni nista bolji od sda i sbba. Kod mene u opstini kandidat neki pjevac propali
.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
-
zippoo87
#41980 Re: SDP
haha kako ljudi nasjedaju na spinove i gluposti sa forumaspree wrote:Fakat nema covjek za koga glasati. Za sda i sbb ne mogu nikako. Nasa stranka kad se tek pojavila uradila je nesto skroz suprotno obecanjima, pa su se izvinjavali, a svakako su mali. Df koalirao sa sda, a zeljko budzetsku lovu na zimovanje koristio. Ostaje sdp, mada nisu ni oni nista bolji od sda i sbba. Kod mene u opstini kandidat neki pjevac propali.
i onda kazu politicari su krivi...pa nije tebi niko kriv sto ne citas,ne istrazujes i ne informises se
ako u danasnje vrijeme,vrijeme imformacija ti ne mozes naci informacije koje te zanimaju,to je druze do tebe a nije do stranke ili politicara
i da citiram jednog dobrog covjeka koji kaze "ne postoje velike i male stranke,postoje samo dobri i losi ljudi"
na tebi je kakve ces birati
-
putokaz1
#41981 Re: SDP
tako je.spree wrote:Fakat nema covjek za koga glasati. Za sda i sbb ne mogu nikako. Nasa stranka kad se tek pojavila uradila je nesto skroz suprotno obecanjima, pa su se izvinjavali, a svakako su mali. Df koalirao sa sda, a zeljko budzetsku lovu na zimovanje koristio. Ostaje sdp, mada nisu ni oni nista bolji od sda i sbba. Kod mene u opstini kandidat neki pjevac propali.
- MikroBelaj
#41982 Re: SDP
Samo SDP,nikad koalicija lopova....
-
putokaz1
#41983 Re: SDP
Kako mi se čini,mogo bi sdp pozitivno iznenadit na TK?MikroBelaj wrote:Samo SDP,nikad koalicija lopova....
-
Android Knego
#41984 Re: SDP
To je i moj jedini motiv. Iako to nikad ranije nisam radio...Infologicar wrote:Ja na izbore izlazim da nacrtam kurč.inu sa potpisom, kar.am vas k'o što vi karate nas :thumbup
- MikroBelaj
#41985 Re: SDP
Ta kurchina sto je nacrtas ce biti dodata glasovima sda-sbb....Android Knego wrote:To je i moj jedini motiv. Iako to nikad ranije nisam radio...Infologicar wrote:Ja na izbore izlazim da nacrtam kurč.inu sa potpisom, kar.am vas k'o što vi karate nas :thumbup
-
putokaz1
#41986 Re: SDP
Znači glasate za sdaAndroid Knego wrote:To je i moj jedini motiv. Iako to nikad ranije nisam radio...Infologicar wrote:Ja na izbore izlazim da nacrtam kurč.inu sa potpisom, kar.am vas k'o što vi karate nas :thumbup
pa zar i vi
-
Android Knego
#41987 Re: SDP
Nisam nesto primijetio razliku ni kada sam glasao kako ti mislis da bi trebalo.MikroBelaj wrote:Ta kurchina sto je nacrtas ce biti dodata glasovima sda-sbb....Android Knego wrote:To je i moj jedini motiv. Iako to nikad ranije nisam radio...Infologicar wrote:Ja na izbore izlazim da nacrtam kurč.inu sa potpisom, kar.am vas k'o što vi karate nas :thumbup
U stvari jesam, lazem... Primijetio sam nesto zbog cega sam morao sam sebi reci: "Konju jedan, eto za koga si ti glas'o..."
-
putokaz1
#41988 Re: SDP
Glas za sda-sbb-sbih je glas za loše- za isto
praz ,izšaran glas je glas za sda-sbb-sbih
ali pronađi dobrog
nemora to bit ni sdp ni df ni crveni uopće
pronađi negdje ima svjetlo na kraju tunela ,mora bit
samo treba nać
ali pronađi dobrog
samo treba nać
-
Android Knego
#41989 Re: SDP
Drugar, kao obicni glasac prosao sam mnoge faze. Od poleta da mogu promijeniti svijet (mrzeci one koji laprdaju kako 'nemaju za koga', kako 'njihov glas nece nista promijeniti' itd.) znajuci uvijek na kojoj sam strani, pa sve do potpuno razocaranosti u one kojima sam uvijek vjerovao. Nakon svih ovih godina NAZALOST znam da ono sto kod nas treba mijenjati ne mogu rijesiti izbori. Izbori su korisni onima koji su se uhljebili, a mi sluzimo kao malter koji ce betonirati njihove pozicije. Mozemo im samo dudlati dok nam se smiju i govore 'pa imali ste izbore, mogli ste promijeniti'...putokaz1 wrote:Glas za sda-sbb-sbih je glas za loše- za isto
ali pronađi dobrog
samo treba nać
Sve je ovo velika farsa u kojoj je normalan svijet odavno donji...
-
putokaz1
#41990 Re: SDP
Ja sam pronašao
neću za sda i samim time neću pogriješiti
neću za sda i samim time neću pogriješiti
- kamen spoticanja
- muha_sa
#41992 Re: SDP
Android Knego wrote:Drugar, kao obicni glasac prosao sam mnoge faze. Od poleta da mogu promijeniti svijet (mrzeci one koji laprdaju kako 'nemaju za koga', kako 'njihov glas nece nista promijeniti' itd.) znajuci uvijek na kojoj sam strani, pa sve do potpuno razocaranosti u one kojima sam uvijek vjerovao. Nakon svih ovih godina NAZALOST znam da ono sto kod nas treba mijenjati ne mogu rijesiti izbori. Izbori su korisni onima koji su se uhljebili, a mi sluzimo kao malter koji ce betonirati njihove pozicije. Mozemo im samo dudlati dok nam se smiju i govore 'pa imali ste izbore, mogli ste promijeniti'...putokaz1 wrote:Glas za sda-sbb-sbih je glas za loše- za isto
ali pronađi dobrog
samo treba nać
Sve je ovo velika farsa u kojoj je normalan svijet odavno donji...
-
The BEN10
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#41994 Re: SDP
Nista novo od esdepea. Jos davno je Alija—pijani Batman rekao da su borci ABIH gori od cetnika. To je i Lagumdzija arlaukao, a u PC ne smiju ni nosom promolit. Ni kao slucajni prolaznici..
-
The BEN10
#41995 Re: SDP
Crveni su odavno izgubili kompas i to je jasno. Ali ovako nastupiti protiv građana svoje zemlje koji izgledaju kako izgledaju, bez da se ikome sudilo...
Mislim, hoćemo li sutra udarit' na cigane zato što su..., ili na nekog trećeg...!?

Mislim, hoćemo li sutra udarit' na cigane zato što su..., ili na nekog trećeg...!?
-
mario001
#41997 Re: SDP
Tipa svi smo braca i sestre osim ovih sa kratkim pantalonamaKB9 wrote:dibidus luda stranka, svega mi
-
saim_adka
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#41999 Re: SDP
Ko puno ocekuje dublje mu je razocarenje. Uvijek sam znala da su smradovi, cast iznimkama, pa se nisam mi razocarala. Recite Niksicu da.meni brat nije i ne moze biti onaj ko je ubijao moje sugradjane i ljude pi cijeloj BIH. Meno vojnik VRS nije i ne moze biti brat. Neka govori u svoje i samo svoje ime
- sledge
#42000 Re: SDP
Kontam izać na izbore i prvi put glasat i to za SDP, aali kad viđo ko ih sve zastupa kod mene (TK) i ko su im kandidati- dokazani lopovi, ratni profiteri, SVODNICI koji su poslije rata ukrajinkama i rumunkama trgovali- Šokirao sam se i odustao od te glupe ideje.