A real? Zbog toga nisi ni dobioAtleticoMadrid wrote:Atletico Madrid, Athletico Bilbao, Barcelona i Valladolid me oborise veceras, a ja igrao na 'siguricu'
Danas Liverpool i Chelsea prelazi. Abramovic se kladio
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
A real? Zbog toga nisi ni dobioAtleticoMadrid wrote:Atletico Madrid, Athletico Bilbao, Barcelona i Valladolid me oborise veceras, a ja igrao na 'siguricu'
Drugu sedmicu uzastopnoAtleticoMadrid wrote:Ma meni se cini da je ovo u Spaniji veceras bilo namjestenodinooh wrote:A real? Zbog toga nisi ni dobioAtleticoMadrid wrote:Atletico Madrid, Athletico Bilbao, Barcelona i Valladolid me oborise veceras, a ja igrao na 'siguricu'![]()
Danas Liverpool i Chelsea prelazi. Abramovic se kladio
Drugu sedmicu uzastopnogolman wrote:[quote="area51"
Ma meni se cini da je ovo u Spaniji veceras bilo namjesteno
dobro dosao dosa doma, nego zadnje kolo udarit samo po siguricamaPriNc_ba wrote:joj kako sam preskocio sve od srijedesad odoh fino da pregledam rezultate sve i da vidim imam li za cim zaliti

uzeti, vidis da su najmanje kvote, a te su najopasnije. I 33KM su dobreperfect_guy wrote:
uzeti ili čekati?
baš zato i govorimdinooh wrote: uzeti, vidis da su najmanje kvote, a te su najopasnije. I 33KM su dobre
Bildas li ti ?AtleticoMadrid wrote:Danas bezveze odigram listic prosao 3 para jos cekam Portland-San Antonio 1x i NY-Yankees-NY Mets 1 (valjda je ovo bejzbol haha)
Kladionica i teretana to je zivot nas.Mustang1 wrote:Iznenadjen sam
zikino koloAtleticoMadrid wrote:Imal neko prijedlog sta da igram sutra ??
Na tenisu se lova uzima ! Samo malo je kriticno u zadnje vrijeme zato ja samo gledam i pratim do Roland Garrosa a onda aBd da se sta i zaradiJokericious wrote:Kladionica i teretana to je zivot nas.Mustang1 wrote:Iznenadjen sam![]()
Nema nista sem tenisa ovih dana.
de nam objasni postupak uclanjenja je li slicno kao u premieru odnosno kako se uplacuje lova je li mo a preko bankovnih kartica ili ono kes na put i kes sa pulta uz rezervaciju iznosa hcalaAtleticoMadrid wrote:Ne cuke preko neta to u bet live igram, nego kazem danas napravio racun na wwin pa odmah 4 listica odigro, jedan sam vec za svjetskoloool wrote:igras cuke preko interneta?
kako se tamo registruje?![]()
a kako podizes pare jesi kad to dozivio?AtleticoMadrid wrote:@noviclan
Samo se registrujes na njihovu stranicu, potvrdis mail a mozes uplatiti sebi na racun putem kreditnih kartica il das kes na pultu u kladionici..