insomnia78 wrote:Challenger__ wrote:- istočna perferija provincije Homs. Kamenovanje homoseksualaca
LINK
izvor
LINK
Koji babuni
Dobro neko rece neki dan
Original scene iz Odiseja 2001
Sto se tice ovih optuzbi za homoseksualnost, ma oni ovo nako ubijaju likove
Zamjeris se nekom, sutnes mu papuce, odvezes magarca, nisi mu dao hurme na veresiju i sad kad dodju oslobodioci ovaj, bezbeli pravovjerniji od tebe i eno ga derpe, cap ode glava a on sav sretan u tvojim papucama
Jbt zivim evo peta godina na tom liberalnom zapadu i stvarno srecem veliki krug ljudi, sto poslovno sto privatno, do sad sam upozn'o samo dvojicu ljudi za koje znas da su homoseksualci
Kod njih svaki dan koknu po makar jednog
Ma primitivan narod, ja ne znam sto se kod nas ustrucavaju reci ono sto jeste... prica mi rodjak, radio u Iraku godinama prije rata, u Kerbali ja mislim ili je Najjaf, nebitno, siitski je sveti grad. I sad ovi nasi radnici, vole cugnuti, ovaj jedan previse cugnuo i otisao setati ulicom, pokucao na vrata nekom iracaninu onako iz zajebancije, ovaj kad je vidio ovog pijanog, uzeo asov da ga umlati na licu mjesta. Kao, gdje ces biti pijan u svetom siitskom gradu.
Jedva mu zivot spasili kolege. Jeste malo glupo sto je lupao covjeku na vrata i pjevao neku narodnu pjesmu

ali uzeti asov i jurisati na nepoznatog covjeka, hvatali ga ovi nasi radnici da ne ubije ovog naseg pijanog nesretnika.