Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MOSALJOZE
#41926 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta vas ispunjava u životu??
jbg valjda je ovo veselo,nisam maštovit
jbg valjda je ovo veselo,nisam maštovit
-
Jokericious
#41927 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zasto me ne volis? Nista ti uradio nisam.ladyblue18 wrote:Haj ti djecace fino nadji definiciju spamma.Jokericious wrote:Lejdi opet spamas. Odgovori na pitanje.
A na pitanja odgovaram koja ja hocu, kome hocu i najvaznije na koja se uopste ima sta odgovoriti.
- alkalna_baterija
#41928 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Već sam svojima naglasila da daju da se iskoristi sve što bude moglo nekome život spasiti, nek ostave samo nešto za zemlju.MOSALJOZE wrote:Da li bi donirali svoje organe nakon smrti??
crnjak pitanje,sad ide nešto veselije ako odgovorite
Smijali se, ali ja sam stvarno ozbiljna.
I ako ikad dođem u situaciju da mogu potpisat za tako nešto, hoću.
- insomnia78
#41929 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Joj kako ste svi, sto bi francuzi rekli, gentil 
Nema, organi se daruju
Da ne znam kakvo je stvarno stanje sa donorima u BiH jos bih mozda i povjerov'o
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nema, organi se daruju
- KPNCTNJAH
#41930 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Fol bi dale bubreg dragom, a ne daju sifru od fba.. 
-
pashasolidni
#41931 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ljudi bi dali,al' ih niko nista ne pita kad umru 
- alkalna_baterija
#41932 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa jarane ne mogu me živu odrat da mi uzmu organe jebogatiinsomnia78 wrote:Joj kako ste svi, sto bi francuzi rekli, gentil
Nema, organi se daruju
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41933 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta biste mi dale da vas upoznam sa Vedadom Ibiševićem?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41934 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tebe ću upoznat' sa Mandžukićem i nagovorit' ga da te povali, pa da ne spamaš više po probošnjačkom forumu..
- PravimHaos
#41935 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Imate li instagram?
- alkalna_baterija
#41936 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nePravimHaos wrote:Imate li Instagram?
-
Jokericious
#41937 Re: Odg: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
heal wrote:Zamislite sljedecu situaciju... klinka, zaljubljena u momka, ne poznaje ga licno nego onako iz mahale. On to ukapira al ne reaguje, cak izbjegne upoznavanje u par navrata, da se ne bi dovodio u neugodnu situaciju jer mu se ona ne svidja bas, balavica vako nako...iii prodju godine, klinka je sad cura samo takva, nije samo fizicki izgled u pitanju, ono kompletna osoba, da ne povjerujes. Kako bi reagovale da ste vi bili ta mala koju je momak iskuliro, i sad vam taj momak (vjerovatno prva veca simpatija) dodje sa uletom i zeljom da se upozna??
-
Niemand
#41938 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ni instagram, ni fb, ni viberPravimHaos wrote:Imate li instagram?
- Butmiran
#41939 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja vas mogu s Bavčićem upoznati ako ima koja zainteresovana. 
- Secer_033
#41940 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pokazat sta je sve te godine propustao.heal wrote:Zamislite sljedecu situaciju... klinka, zaljubljena u momka, ne poznaje ga licno nego onako iz mahale. On to ukapira al ne reaguje, cak izbjegne upoznavanje u par navrata, da se ne bi dovodio u neugodnu situaciju jer mu se ona ne svidja bas, balavica vako nako...iii prodju godine, klinka je sad cura samo takva, nije samo fizicki izgled u pitanju, ono kompletna osoba, da ne povjerujes. Kako bi reagovale da ste vi bili ta mala koju je momak iskuliro, i sad vam taj momak (vjerovatno prva veca simpatija) dodje sa uletom i zeljom da se upozna??
- Secer_033
#41941 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Broj telefona kolumbijanske novinarke.Velkoski wrote:Šta biste mi dale da vas upoznam sa Vedadom Ibiševićem?
- Secer_033
#41942 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Imam. Slikam se na soljama u javnim wc-ima.PravimHaos wrote:Imate li instagram?
-
dječak sa šibicama
#41943 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Secer_033 wrote:Imam. Slikam se na soljama u javnim wc-ima.PravimHaos wrote:Imate li instagram?
- ultima_palabra
#41944 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako neku zapamtim kao curicu, kasnije je ne mogu doživjeti kao ženu u potpunosti... čak i ako se razvila u gotivnu ribu, uvijek mi nekako ta slika curice u glavi 
- Butmiran
#41945 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Je li on tad želio s tobom u vezu?krvava wrote:K vragu! Desilo mi se to kao curici! S tim da me nije bas iskuliro nego ga je starije musko iz moje obitelji sprijecilo. Meni bilo 16 a njemu 30. Sad se malo muntamoheal wrote:Zamislite sljedecu situaciju... klinka, zaljubljena u momka, ne poznaje ga licno nego onako iz mahale. On to ukapira al ne reaguje, cak izbjegne upoznavanje u par navrata, da se ne bi dovodio u neugodnu situaciju jer mu se ona ne svidja bas, balavica vako nako...iii prodju godine, klinka je sad cura samo takva, nije samo fizicki izgled u pitanju, ono kompletna osoba, da ne povjerujes. Kako bi reagovale da ste vi bili ta mala koju je momak iskuliro, i sad vam taj momak (vjerovatno prva veca simpatija) dodje sa uletom i zeljom da se upozna??
Ide to teze brate mili. Puno kalkulacije na obje strane.
-
Jokericious
#41946 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Propustao je bas da bude sa djetetom.Secer_033 wrote:Pokazat sta je sve te godine propustao.heal wrote:Zamislite sljedecu situaciju... klinka, zaljubljena u momka, ne poznaje ga licno nego onako iz mahale. On to ukapira al ne reaguje, cak izbjegne upoznavanje u par navrata, da se ne bi dovodio u neugodnu situaciju jer mu se ona ne svidja bas, balavica vako nako...iii prodju godine, klinka je sad cura samo takva, nije samo fizicki izgled u pitanju, ono kompletna osoba, da ne povjerujes. Kako bi reagovale da ste vi bili ta mala koju je momak iskuliro, i sad vam taj momak (vjerovatno prva veca simpatija) dodje sa uletom i zeljom da se upozna??
- Capajebo
#41947 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako jesteButmiran wrote:Je li on tad želio s tobom u vezu?krvava wrote:K vragu! Desilo mi se to kao curici! S tim da me nije bas iskuliro nego ga je starije musko iz moje obitelji sprijecilo. Meni bilo 16 a njemu 30. Sad se malo muntamoheal wrote:Zamislite sljedecu situaciju... klinka, zaljubljena u momka, ne poznaje ga licno nego onako iz mahale. On to ukapira al ne reaguje, cak izbjegne upoznavanje u par navrata, da se ne bi dovodio u neugodnu situaciju jer mu se ona ne svidja bas, balavica vako nako...iii prodju godine, klinka je sad cura samo takva, nije samo fizicki izgled u pitanju, ono kompletna osoba, da ne povjerujes. Kako bi reagovale da ste vi bili ta mala koju je momak iskuliro, i sad vam taj momak (vjerovatno prva veca simpatija) dodje sa uletom i zeljom da se upozna??
- Secer_033
#41948 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dobro ja sam mislila da razlika nije toliko velika. Vidim vi kontate na veliku razliku u godinama. Do mene je.Jokericious wrote:Propustao je bas da bude sa djetetom.Secer_033 wrote:Pokazat sta je sve te godine propustao.heal wrote:Zamislite sljedecu situaciju... klinka, zaljubljena u momka, ne poznaje ga licno nego onako iz mahale. On to ukapira al ne reaguje, cak izbjegne upoznavanje u par navrata, da se ne bi dovodio u neugodnu situaciju jer mu se ona ne svidja bas, balavica vako nako...iii prodju godine, klinka je sad cura samo takva, nije samo fizicki izgled u pitanju, ono kompletna osoba, da ne povjerujes. Kako bi reagovale da ste vi bili ta mala koju je momak iskuliro, i sad vam taj momak (vjerovatno prva veca simpatija) dodje sa uletom i zeljom da se upozna??
- lua
#41949 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
imam donorsku karticu, dakle bih xDMOSALJOZE wrote:Da li bi donirali svoje organe nakon smrti??
crnjak pitanje,sad ide nešto veselije ako odgovorite
- Butmiran
#41950 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ali baš.Capajebo wrote:Ako jesteButmiran wrote:Je li on tad želio s tobom u vezu?krvava wrote: K vragu! Desilo mi se to kao curici! S tim da me nije bas iskuliro nego ga je starije musko iz moje obitelji sprijecilo. Meni bilo 16 a njemu 30. Sad se malo muntamo