Uskoro.predstavnik wrote:A kada se ocekuju ti novi pakti, usluge i sl. koje se stalno spominju?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
mirza_15
#41901 Re: BHTelecom All About
- BarbaDue
#41902 Re: BHTelecom All About
Mirza, ingec i ostala ekipa najmisteriozni likovi foruma ovog kvartalamirza_15 wrote:Uskoro.predstavnik wrote:A kada se ocekuju ti novi pakti, usluge i sl. koje se stalno spominju?
-
mirza_15
#41903 Re: BHTelecom All About
Dali smo par informacija. Ono sto smo smjeliBarbaDue wrote:Mirza, ingec i ostala ekipa najmisteriozni likovi foruma ovog kvartalamirza_15 wrote:Uskoro.predstavnik wrote:A kada se ocekuju ti novi pakti, usluge i sl. koje se stalno spominju?
- BarbaDue
#41904 Re: BHTelecom All About
Možda da ipak prošormulišem...
"najpopularniji" ste definitivno
"najpopularniji" ste definitivno
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#41905 Re: BHTelecom All About
nisam ja od onih koji zovu...bas kad ne radi...
ugasim upalim i proradi...
valjda se zagrijava oprema
otkud mi hbo3
komsija nasao
ugasim upalim i proradi...
valjda se zagrijava oprema
otkud mi hbo3
komsija nasao
-
predstavnik
#41906 Re: BHTelecom All About
Kada li ce Sport Klub na Moju TV?
Dzaba presude, odluke, zalbe ali Srbi i Amerikanci to ne daju
Dzaba presude, odluke, zalbe ali Srbi i Amerikanci to ne daju
-
Astrix
#41907 Re: BHTelecom All About
Samo neka bude do 14.04 da mogu uletiti u onu akciju ''podijeli osmjeh'', gdje mi dođe 50% manje tri mjeseca...mirza_15 wrote: Dali smo par informacija. Ono sto smo smjeliNismo rekli cijene, datume (mada se da naslutiti kada pocinje ako se zna da je vec kod RAK-a na potvrdjivanju i da postoje neke zakonske odredbe u pogledu novih usluga) i neke nove stvari koje ce biti omogucene u paketima, a koje ne smijemo iznositi dok ponuda ne bude zvanicna. Ali zvanicna informacija o novim paketima bi trebali biti jako brzo.
- ala7
#41908 Re: BHTelecom All About
Mene samo interesuje kako BHTelecom ne izbaci nešto kao " uskoro noviteti..." Ili slično. Ipak ne čita svaki korisnik ovaj forum, ni 1% od ukupnog broja korisnika.. Mnogi bi i strpili se pa razmislili da ne mjenjaju operatera..
-
doff
#41909 Re: BHTelecom All About
Da, baš da se ne natežemo...Pravila za bh tržištezateznistub wrote:Da se bezze ne natežemo...
Nije mi bilo mrsko potražit dva garantna lista, oba telefona kupljena u BiH uvezena od strane ovlaštenih uvoznika, i ista pravila važe (jedino se razlikuju dani)

-
bumerangss
#41910 Re: BHTelecom All About
Jooooj vise! Mi kao muž poslije ženinog poroda kad se zaželi... poslije dugog vremena apstinencije a ti mirza ko porodilja se neckas i hoces i neces da nam daš.... daješ nam nešta malo predigre
Daješ nam oskudne informacije
De nam makar reci da nece biti od 01.04 da ne otvaram temu i portal svakih pola sata u nadi da cu konacno ugledati te promjene
Daješ nam oskudne informacije
De nam makar reci da nece biti od 01.04 da ne otvaram temu i portal svakih pola sata u nadi da cu konacno ugledati te promjene
-
made_in_sarajevo
#41911 Re: BHTelecom All About
fulit ces tu akciju, ali trebalo bi biti opet akcija,beneficija i tih cudaAstrix wrote:Samo neka bude do 14.04 da mogu uletiti u onu akciju ''podijeli osmjeh'', gdje mi dođe 50% manje tri mjeseca...mirza_15 wrote: Dali smo par informacija. Ono sto smo smjeliNismo rekli cijene, datume (mada se da naslutiti kada pocinje ako se zna da je vec kod RAK-a na potvrdjivanju i da postoje neke zakonske odredbe u pogledu novih usluga) i neke nove stvari koje ce biti omogucene u paketima, a koje ne smijemo iznositi dok ponuda ne bude zvanicna. Ali zvanicna informacija o novim paketima bi trebali biti jako brzo.
@ala7 eeee govorio sam ja sto ne opale reklamu na fazon " datum taj i taj ... bh telecom". svi bi se pitali sta je tog datuma,mahalali bi,zivkali,cekali... ne moze ti RAK sa tim nista,sta je imamo fetis na reklame sa datumom
-
mirza_15
#41912 Re: BHTelecom All About
Ma moze on sada uzeti neki paket u ovoj akciji. Brzine ce biti povecane svakako, a njemu benefiti ostaju. Trebao bi imati kompletnu informaciju o novim paketima prije 14.04. tako da moze sacekati i to pa donijeti odluku. Nisam siguran, ali mislim da ce biti i akcija koja ce pratiti ove promjene kada stupe na snagu.made_in_sarajevo wrote:fulit ces tu akciju, ali trebalo bi biti opet akcija,beneficija i tih cudaAstrix wrote:Samo neka bude do 14.04 da mogu uletiti u onu akciju ''podijeli osmjeh'', gdje mi dođe 50% manje tri mjeseca...mirza_15 wrote: Dali smo par informacija. Ono sto smo smjeliNismo rekli cijene, datume (mada se da naslutiti kada pocinje ako se zna da je vec kod RAK-a na potvrdjivanju i da postoje neke zakonske odredbe u pogledu novih usluga) i neke nove stvari koje ce biti omogucene u paketima, a koje ne smijemo iznositi dok ponuda ne bude zvanicna. Ali zvanicna informacija o novim paketima bi trebali biti jako brzo.
.
@ala7 eeee govorio sam ja sto ne opale reklamu na fazon " datum taj i taj ... bh telecom". svi bi se pitali sta je tog datuma,mahalali bi,zivkali,cekali... ne moze ti RAK sa tim nista,sta je imamo fetis na reklame sa datumom
-
samoTEgledam
#41913 Re: BHTelecom All About
Dok se telecomovci nakana da nešto promijene ili bar pošteno najave da će uskoro to i to promijeniti, ja odlepršah Telemachu i to nakon xx godina a jedini je razlog slab upload, odnosno preskup upload.
-
Astrix
#41914 Re: BHTelecom All About
Pa i ja sam nesto tako razmisljao, izabrati neki paket i svakako kad bude neko povecanje ili nesto i mene bi zakacilo, tako da je mozda bolje sad pocetkom mjeseca uzeti mojatv...
- zateznistub
#41915 Re: BHTelecom All About
Pa šta sam ja stavio? Za Sjvernu Koreju?doff wrote:Da, baš da se ne natežemo...Pravila za bh tržištezateznistub wrote:Da se bezze ne natežemo...
Ispade da zavisi od servisa do servisa...
-
made_in_sarajevo
#41916 Re: BHTelecom All About
dobit ce vece brzine ali nece promjenu cijena docekatimirza_15 wrote:
Ma moze on sada uzeti neki paket u ovoj akciji. Brzine ce biti povecane svakako, a njemu benefiti ostaju. Trebao bi imati kompletnu informaciju o novim paketima prije 14.04. tako da moze sacekati i to pa donijeti odluku. Nisam siguran, ali mislim da ce biti i akcija koja ce pratiti ove promjene kada stupe na snagu.
- friskyoreo
#41917 Re: BHTelecom All About
Nije prvi put da se nesto pompezno najavljuje, i na kraju ispadne nesto povoljno za 1% korisnika bht-a, a vecini ostaje isto, ili postane gore...
Takav je bio trend do sada, nadam se da ce me demantovati...
Takav je bio trend do sada, nadam se da ce me demantovati...
-
arelinho
#41918 Re: BHTelecom All About
Nikada ove roditeljske zastite nije bilo na kanalu pink plus i od danas ima. Da pitam vas da li je moguce ukinuti ovu zastitu ikako za odredjene kanale ili ona mora biti? I imam jos jedan problem, a vezan je isto za ovo. Znaci prije je bilo kad ukucas pin da bi otkljucao kanal i kanal je otkucaljan 10 minuta. Eh sada prije je bilo da kada ne prebacujes i ako ti stoji samo taj kanal i mozes normalno gledati ne izbacuje da kucas opet pin, a sada nakon 10 minuta gledanja tog kanal ono ti izabaci opet da kucas pin ??
Ima li neko nacin da ovo rijesim ??
hvala unaprijed na odgovoru
-
quarterback
#41919 Re: BHTelecom All About
u postavkama odredjujes za sta treba pin a za sta nearelinho wrote:Nikada ove roditeljske zastite nije bilo na kanalu pink plus i od danas ima. Da pitam vas da li je moguce ukinuti ovu zastitu ikako za odredjene kanale ili ona mora biti? I imam jos jedan problem, a vezan je isto za ovo. Znaci prije je bilo kad ukucas pin da bi otkljucao kanal i kanal je otkucaljan 10 minuta. Eh sada prije je bilo da kada ne prebacujes i ako ti stoji samo taj kanal i mozes normalno gledati ne izbacuje da kucas opet pin, a sada nakon 10 minuta gledanja tog kanal ono ti izabaci opet da kucas pin ??
-
mirza_15
#41920 Re: BHTelecom All About
To je zbog odluke RAK o reality programima. A evo gore ti je vec objasnjeno. Imas u postavkama opciju da zakljucas i otkljucas koji god hoces program.arelinho wrote:Nikada ove roditeljske zastite nije bilo na kanalu pink plus i od danas ima. Da pitam vas da li je moguce ukinuti ovu zastitu ikako za odredjene kanale ili ona mora biti? I imam jos jedan problem, a vezan je isto za ovo. Znaci prije je bilo kad ukucas pin da bi otkljucao kanal i kanal je otkucaljan 10 minuta. Eh sada prije je bilo da kada ne prebacujes i ako ti stoji samo taj kanal i mozes normalno gledati ne izbacuje da kucas opet pin, a sada nakon 10 minuta gledanja tog kanal ono ti izabaci opet da kucas pin ??
-
arelinho
#41921 Re: BHTelecom All About
Znaci bez obzira sta god je na pink plusu oni zakljucaju taj program zbog realitya ??mirza_15 wrote:To je zbog odluke RAK o reality programima. A evo gore ti je vec objasnjeno. Imas u postavkama opciju da zakljucas i otkljucas koji god hoces program.arelinho wrote:Nikada ove roditeljske zastite nije bilo na kanalu pink plus i od danas ima. Da pitam vas da li je moguce ukinuti ovu zastitu ikako za odredjene kanale ili ona mora biti? I imam jos jedan problem, a vezan je isto za ovo. Znaci prije je bilo kad ukucas pin da bi otkljucao kanal i kanal je otkucaljan 10 minuta. Eh sada prije je bilo da kada ne prebacujes i ako ti stoji samo taj kanal i mozes normalno gledati ne izbacuje da kucas opet pin, a sada nakon 10 minuta gledanja tog kanal ono ti izabaci opet da kucas pin ??
-
mirza_15
#41922 Re: BHTelecom All About
Pa tako ti je ostavio mogucnost da ipak gledas. Samo moras ukucati kod ili sam skroz iskljuciti roditeljsku zastitu u postavkama. Da se zatamnjuju relity programi standardno ne bi ih mogao gledati nikako. Dakle, sada nisu zakljucani nego je program pod roditeljslom zastitom. Ako ti to ne odgovara, udjes u meni i iskljucis roditeljsku zastitu za taj kanal, a ako hoces i za sve ostale, a ukljucis po volji na koje god hoces.
-
arelinho
#41923 Re: BHTelecom All About
Hajde sada cu probati da ukinem tu zastitu za ovaj pink plus.mirza_15 wrote:Pa tako ti je ostavio mogucnost da ipak gledas. Samo moras ukucati kod ili sam skroz iskljuciti roditeljsku zastitu u postavkama. Da se zatamnjuju relity programi standardno ne bi ih mogao gledati nikako. Dakle, sada nisu zakljucani nego je program pod roditeljslom zastitom. Ako ti to ne odgovara, udjes u meni i iskljucis roditeljsku zastitu za taj kanal, a ako hoces i za sve ostale, a ukljucis po volji na koje god hoces.
- P.Starck
#41924 Re: BHTelecom All About
sve radi tj. svi portovi rade na ruteru + wifi samo port 2 kojeg sam ostavio za stb moja tv ne radi, tj. radi on ali stb prijavljuje gresku i ta nakon par dana kasljucanja rutera, stba i mreze. speed na ca. 4 Mb.
ima li ko slicnih problema?
ima li ko slicnih problema?
-
bumerangss
#41925 Re: BHTelecom All About
Saznah da je telemah generalni sponzor Sarajevo film festivala! Pitam se zasto to nije BHTelecom? Tako svijetski poznat dogadjaj a oni uzeli sponzorisati šerifovicku