fosna2014 wrote:Par imena danas nastradalih - kako ih opetja naziva - FSA-ovaca. Samo me cudi sto ih Nusra stavlja na svoju stranicu.![]()
Je li se ti pravis lud ili fakat imas problema sa razumijevanjem osnovnih recenica? Ili spamas ili si retardiran, treceg nema. A mislim da je ovo prvo u pitanju.
Pa ja sam pisao o tome da i Nusra ucestvuje u ovoj ofanzivi, spominjao sa i Mastoumah i Jisr al Shugur. Cak sa koje strane Nusra napada na Jisr al Shugur.
Govorimo o Simaniyah, gdje ti tvrdis (bez ijednog jedinog izvora) da je Nusra kontrolisala taj gradic a i sama wikimapa potvrdjuje da se tu nalazi FSA a ne Nusra. Cak sam ti tacno naveo koja je jedinica u pitanju. Ovo sto si napisao upravo meni ide u prilog jer nijedno od imena nije sa fronta u Simaniyah. Dakle sam postavljas izvore koji dokazuju u kolikoj mjeri lazes.
Drugim rijecima ti ocekujes da ce se tebi vjerovati samo zato sto ti kazes a da zanemarimo sta jedan izvor poput wikimape (kakav - takav ali najneutralniji je). Ne lupetaj svega ti.