SDP
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#41876 Re: SDP
SDP je imao povijesnu sansu kad je reketas, oportunista, destruktivac, kriminalac, lopov i veliki dusmanin drzave BIH K O N A C N O odhajao staviti nekompromitirane kadrove kao sto je Sucur, Magazinovic, donekle Masic i polako krenuti u obnovu jasno se ne samo distancirajuci, nego asumirajuci greske. Umjesto tog i takvog scenarija odabiru pogubnu opciju izabrati propalog premijera —laticu. Tako i poslije Zlatka Zlatko. I poslije destrukcije jos gore i poslije ponora provalija.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#41877 Re: SDP
ti pobrojani su tu, samo što niko od njih nije predsjednik i očito da je članstvo sdpa htjelo da poslije zlatka dođe mini zlatko.KatarinaKosaca wrote:SDP je imao povijesnu sansu kad je reketas, oportunista, destruktivac, kriminalac, lopov i veliki dusmanin drzave BIH K O N A C N O odhajao staviti nekompromitirane kadrove kao sto je Sucur, Magazinovic, donekle Masic i polako krenuti u obnovu jasno se ne samo distancirajuci, nego asumirajuci greske. Umjesto tog i takvog scenarija odabiru pogubnu opciju izabrati propalog premijera —laticu. Tako i poslije Zlatka Zlatko. I poslije destrukcije jos gore i poslije ponora provalija.
o šućuru stvarno sve najbolje mislim.
-
mario001
#41878 Re: SDP
Za NS nije zainteresovan niko ziv izvan Sarajevazippoo87 wrote:nego,zasto tuzlaci nisu zainteresovani za kandidata Nase stranke u Tuzli...Adnanu Burini ?
je li to on stvarno nije dostatan za nacelnika ili pro SDPovci naucili glasati po sablonu,za koga se kaze da se glasa,za tog se glasa
evo ako vam je dosta Imamovica a vjerujem da jeste vecini,zasto ne podrzite Burinu...i on je lijeva opcija ??
ja isto nisam da Tuzlu uzme SDA ,ali nisam ni za jednoumlje koje provodi JAsmin
jbte JAsmin i NUsret Helic kod nas u Gracanici po 15 godina na vlasti
kakva je to demokratija gdje je neko 15 godina nesto...mandate definitivno treba ograniciti na maksimalno 2 i to je to a najbolje bi bilo na jedan mandat i cao amore
-
putokaz1
#41879 Re: SDP
Sad će te Zippo ''razbit'',šalim se malomario001 wrote:Za NS nije zainteresovan niko ziv izvan Sarajevazippoo87 wrote:nego,zasto tuzlaci nisu zainteresovani za kandidata Nase stranke u Tuzli...Adnanu Burini ?
je li to on stvarno nije dostatan za nacelnika ili pro SDPovci naucili glasati po sablonu,za koga se kaze da se glasa,za tog se glasa
evo ako vam je dosta Imamovica a vjerujem da jeste vecini,zasto ne podrzite Burinu...i on je lijeva opcija ??
kakva je to demokratija gdje je neko 15 godina nesto...mandate definitivno treba ograniciti na maksimalno 2 i to je to a najbolje bi bilo na jedan mandat i cao amore
Bolje dat šansu NS da uđe u vijeće nego zadržavat ove iste sad sbih sdp sbb....
-
zippoo87
#41880 Re: SDP
@mario
meni tvoji postovi protiv NSa djeluju na licnoj osnovi
za NS su itekako zainteresovani izvan Sarajeva...samo ti nemas pojma o tome,jer logicno ne zivis u 10 drugih gradova pa da to vidis
ovakve izvale te degradiraju
sto se tice mog pitanja upucenog Tuzlacima ovdje...pitam za Burinu,jer ne poznajem covjeka,ne znam kakva je on licnost u Tuzli...pa pitam da li on kao osoba odgovara TUzlacima
da li bi recimo glasali za Burinu da ga je SDP predlozio umjesto Jasmina?
za NS su itekako zainteresovani izvan Sarajeva...samo ti nemas pojma o tome,jer logicno ne zivis u 10 drugih gradova pa da to vidis
sto se tice mog pitanja upucenog Tuzlacima ovdje...pitam za Burinu,jer ne poznajem covjeka,ne znam kakva je on licnost u Tuzli...pa pitam da li on kao osoba odgovara TUzlacima
-
putokaz1
#41881 Re: SDP
Tuzlacima je bitno smao nek nije sdazippoo87 wrote:@mario
- MikroBelaj
#41882 Re: SDP
Demokratija dok god ima glasove gradjana,nisu dosli puchem na svoje pozicije vec voljom vecine.zippoo87 wrote:nego,zasto tuzlaci nisu zainteresovani za kandidata Nase stranke u Tuzli...Adnanu Burini ?
Ko zeli da mjenja ide 2 oktobar,pa nek mjenja ako moze
-
putokaz1
#41883 Re: SDP
pa nek mjenja ako moze
tu rečenicu koristi sda godinama svugdje
tu rečenicu koristi sda godinama svugdje
- KB9
#41884 Re: SDP
imam osjecaj da je citava sdp kampanja u fazonu da su oni ljevica koja dolazi da spasi drzavu u svakom gradu, pruzaju nesto novo, bolje, nevidjeno a vamo kako je stao rat jedni od glavnih krivaca za banana drzavu u kojoj se nalazimo
-
VjecitiStudent
#41885 Re: SDP
Kamočaj, "ljevičar" čijom isključivom zaslugom su hiljade nezaposlenih u Sarajevu skinute sa biroa za nezapošljavanje, i tako ostali bez zdravstvenog, jer su se drznuli da nekad u svojim bijednim životima zarade više od 208KM, a sve samo da bi se mali birokrata, koji nikakvog drugog posla u svom životu osim onog sdpovskog nikad nije radio, ulizao starim i novim šefovima i tako obezbijedio svoju bijednu egzistenciju.johntra wrote:Za tvoju informaciju, Kamočaji je već razriješen mjesta dužnosti direktora ZZZ KS..i to na svoj zahtjev, mada bi ga Dino i zelena bratija svakako ukinula kad mu istekne mandat...a to je bilo nekad u oktobru ili novembru...
eto, je li ti sad lakše?
Centar su prodali likovi koji će upravo najviše štete nanijeti lijevim strankama, tipa Mijović ili Nikšić...zato će Ajnadžić i uzeti...mada on svoju kampanju radi već nekoliko mjeseci kao predsjedavajući OV Centar...
Takvo brisanje nezaposlenih je rađeno samo u Kantonu Sarajevo i nigdje drugo.
To je ta statisika smanjenja nezaposlenosti u Kantonu Sarajevo s kojom se u zadnje vrijeme stalno hvališe Dino K.
Radujemo se još jednom potopu ovih žohara.
- johntra
#41886 Re: SDP
Ja se tako radujem tvojim prognozama, jer me onda tako nasmiju nakon oktobra... 
- JThomas
#41887 Re: SDP
jel prije dva oktobra bilo baš tako smiješno?
-
VjecitiStudent
#41888 Re: SDP
VjecitiStudent wrote:Kamočaj, "ljevičar" čijom isključivom zaslugom su hiljade nezaposlenih u Sarajevu skinute sa biroa za nezapošljavanje, i tako ostali bez zdravstvenog, jer su se drznuli da nekad u svojim bijednim životima zarade više od 208KM, a sve samo da bi se mali birokrata, koji nikakvog drugog posla u svom životu osim onog sdpovskog nikad nije radio, ulizao starim i novim šefovima i tako obezbijedio svoju bijednu egzistenciju.johntra wrote:Za tvoju informaciju, Kamočaji je već razriješen mjesta dužnosti direktora ZZZ KS..i to na svoj zahtjev, mada bi ga Dino i zelena bratija svakako ukinula kad mu istekne mandat...a to je bilo nekad u oktobru ili novembru...
eto, je li ti sad lakše?
Centar su prodali likovi koji će upravo najviše štete nanijeti lijevim strankama, tipa Mijović ili Nikšić...zato će Ajnadžić i uzeti...mada on svoju kampanju radi već nekoliko mjeseci kao predsjedavajući OV Centar...
Takvo brisanje nezaposlenih je rađeno samo u Kantonu Sarajevo i nigdje drugo.
To je ta statisika smanjenja nezaposlenosti u Kantonu Sarajevo s kojom se u zadnje vrijeme stalno hvališe Dino K.
Radujemo se još jednom potopu ovih žohara.
johntra wrote:Ja se tako radujem tvojim prognozama, jer me onda tako nasmiju nakon oktobra...
Ima nešto netačno u podvučenim dijelovima?
- johntra
#41889 Re: SDP
jes bilo teško dati prognozu prošlog oktobra, ali ono pravo, baš...JThomas wrote:jel prije dva oktobra bilo baš tako smiješno?
- johntra
#41890 Re: SDP
Ima dosta...ali govoriti tebi ili zidu, isto...VjecitiStudent wrote: Ima nešto netačno u podvučenim dijelovima?
-
VjecitiStudent
#41891 Re: SDP
Nije uopće više pitanje koliko ćete dalje potonuti na sljedećim izborima, već koliko vas preostale nekretnine mogu držati na površini.
A kad ni njih više ne bude ... SBiH ovim stopama ... do potpune anonimnosti.
A kad ni njih više ne bude ... SBiH ovim stopama ... do potpune anonimnosti.
- johntra
#41892 Re: SDP
Daj još...bring it on... 
- johntra
#41894 Re: SDP
Nisam, jer sam znao na šta će izaći...nisam očekivao baš onakav pad, ali sam znao...treba biti realan, što neki na ovom forumu nisu...nažalost...ultima_palabra wrote:Smijao si se i u oktobru 2014.?johntra wrote:Ja se tako radujem tvojim prognozama, jer me onda tako nasmiju nakon oktobra...
- ultima_palabra
#41895 Re: SDP
Pa realno je da je SDP stranka u propadanju... ništa i nikoga nemaju više za ponuditi. 2015. je bila krajnji rok da podvuku crtu i naprave neke promjene, to se nije desilo i sad slijedi odumiranje.johntra wrote:Nisam, jer sam znao na šta će izaći...nisam očekivao baš onakav pad, ali sam znao...treba biti realan, što neki na ovom forumu nisu...nažalost...ultima_palabra wrote:Smijao si se i u oktobru 2014.?johntra wrote:Ja se tako radujem tvojim prognozama, jer me onda tako nasmiju nakon oktobra...
- johntra
#41896 Re: SDP
Znači, mislite da će SDP imati manje glasova od izbora 2014?
Eto, samo me to zanima i samo da vidim koliko ćete tu biti realni...
- madner
#41897 Re: SDP
Tesko, nema alternative da objedini glasove. Ima dosta alternativa, no fragmentacija znaci da nema odumiranja.
- ultima_palabra
#41898 Re: SDP
Teško je reći, obzirom na drugačiji tip izbora... da su sad opšti, dobili bi još manje nego 2014. Doduše, čini mi se da je SDP uvijek slabije prolazio na lokalnim... ne znam gdje mogu dobiti načelnika osim Tuzle i još 1-2 grada u TK. Jel Ibro još u vas?johntra wrote:Znači, mislite da će SDP imati manje glasova od izbora 2014?
- johntra
#41899 Re: SDP
Lokalni su uvijek bili slabiji...mada, ja mislim, realno, da SDP ne može nikad pasti ispod 100.000, odnosno ispod praga od 2014....džaba na svu fragmetaciju, razjedinjenju ljevicu i slično...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#41900 Re: SDP
Dakle, toliko je partijski uposlenih kadrova?johntra wrote:Lokalni su uvijek bili slabiji...mada, ja mislim, realno, da SDP ne može nikad pasti ispod 100.000