Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Chisum

#41876 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

Opet ovaj... :lol:

Ko ti bolan brani, pishi sta hoces, jebe mi se, niti sam te kad primijetio na forumu, niti znam sta pishes, kome pishes, o cemu pshes, samo se prodji mene, i nemoj meni drzati pridike, svega ti.

Eto ti onog gore havera, pa se dopisujte, pazite na rijecnike, na nivo, itd... siroko vam polje.
Kikibombona

#41877 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kikibombona »

Chisum wrote:I ti i ovaj gore... Ta predavanja drzite svojima, u svojoj kuci.

Ko se vama obratio i ko ste mi to vi? Ko je vama sta pisao? Da niste vi gospodja sa slike?

Ako vam sta smeta, prijavi post k'o i svi sto rade i prodji se mene.
Ne obaziri se. Ovaj Stjui je i mene ganjao po temi Sirija, gdje podrzava vjerske fanatike, optuzivajuci me za bogohuljenje i nekakvo vrijedjanje poslanika. Kao, glavom bi platio da tako picam u javnosti. :D

Da ne bude skroz off. Dodik je bivsi. Treba otvoriti temu posvecenu lideru SDSa. :evil:
155_mm

#41878 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Chisum wrote:Opet ovaj... :lol:

Ko ti bolan brani, pishi sta hoces, jebe mi se, niti sam te kad primijetio na forumu, niti znam sta pishes, kome pishes, o cemu pshes, samo se prodji mene, i nemoj meni drzati pridike, svega ti.

Eto ti onog gore havera, pa se dopisujte, pazite na rijecnike, na nivo, itd... siroko vam polje.
ma boli nas ovdje sviju cuna jeli se tebi jebe ili ne. ali ne mozes ti nama ovdje odredjivati dali se mi tebi mozemo bratiti ili ne. i na kraju, kome si se obratio sa svojim postom nama forumasima ili samom sebi. imao si priliku da sam sebi posaljes privatni post ili da izjavis nesto u javnosti. izjavio si se u javno i sad kao svi moraju da cute kad ti postujes ako to tebi ne odgovara.

ovo je tema o preCedniku a ne o glumljenju preCednika. ocigledno si pobrkao loncice.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#41879 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Dodik poručio da opozicija ruši Srpsku :mrgreen:

Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a, Milorad Dodik izjavio je da se opozicija usaglasila sa svojim nalogodavcima i da rade na rušenju mira i poretka u Republici Srpskoj,ne bi li, kako je rekao, “ućarili i izmuljali” nešto za sebe i sebi slične, prije izbora i van njih. :lol: :lol: :lol:
- Lažu, obmanjuju, falsifikuju na svakom koraku, jer im istina ne ide na ruku. Ništa im nije sveto! :mrgreen: A zašto?
Zato što se plaše poštenih izbora, normalnog suočavanja snaga, zato što znaju kakav ih poraz čeka- rekao je Dodik.
- Nećemo im takvima, nečasnima, predati Srpsku, ne cijelu, nego ni jedan njen pedalj, jer ova zemlja i ovi ljudi zaslužiju bolje od njih- poručio je Dodik
Guardian,uvijek staložen i lijepe riječi za svakoga,više nije izdržao.Pokuljale su iskrene riječi iz ove gromade,više
se nije moglo prešutkivati ovim zlikovcima iz opozicije,dosta je bilo.Laži,spletke,obmane,falsifikati........I njima u
ruke predati slobodarsku šumsku?
Nikada! :oops:

Ivica Dačić: Ljut sam na Dodika :? :-? :facepalm:

Dodik se Dačiću žalio i ogovarao pojedine političare iz Srbije i pored toga pomagao im u predizbornoj kampanji.

“Dodik deli ordenje i lente šakom i kapom, kao da su u pitanju guslarske večeri, a nikada nije dao onima koji su stvorili Republiku Srpsku. To je uvrediljivo. Jesu li guslari stvarali RS? Nisu! :lol: :lol: :lol: Stvarala je SPS i Slobodan Milošević
i zbog toga smo trpeli sankcije. Sramotno je i za one koji su dali krv za RS, kome sve Dodik deli lente. Jer da su znali
ko će dobijati ta priznanja, sigurno se tokom rata ne bi žrtvovali”, kazao je Ivica Dačić premijer Srbije u ostavci
u intervju za BN TV.
On je ocjenio neprincipjelnim to što se Dodik uključio u predizborniu kampanjuju u Srbiji, što je dolazio na predizborne mitinge pojedinih političara u Srbiji i što će to vjerovatno to učiniti ponovo.
“Dodik mi se žalio na neke političare iz Srbije, a opet je godinama dolazio kod njih u predizbornu kampanju.
Kod mene nikada nije bio”, kazao je Dačić.
On je istako da su mu dobri odnosi između Beograda i Sarajeva jako važni i da se sa u razgovorima sa Bakirom Izetbegovićem slaže u pojedinim stvarima.
“Neka se Republika Srpska ne ljuti zbog naših odnosa sa Sarajevom. Meni je bliži neko sa Bašćaršije nego neki Litvanac
ili Estonac. Bog nas je na ovom prostoru pomešao i mi moramo učiniti sve kako bi nam bilo bolje. Mi se ovde svađamo vekovima. Pa dosta je više. Sa tom politikom se mora stati. Čuvajmo mi naše državne i nacionalne interese ali hajde da živimo bolje. Ukoliko ovako nastavimo doživećemo da nam Albanija bude zapad”, kazao je Dačić

Šta jede govna ovaj kućni prijatelj Bakira Izetbegovića?Pa ovaj sere nešto protiv Guardiana koji je svojom mirovnom
inicijativom prije samo par dana spriječio izbijanje trećeg svjestskog rata i nuklearnog holokausta!? :? :oops:

Ma goni se ti Ivice u p.... materinu! :mrgreen:
Maharadza

#41880 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maharadza »

155_mm wrote:
Chisum wrote:Opet ovaj... :lol:

ma boli nas ovdje sviju cuna jeli se tebi jebe ili ne. ali ne mozes ti nama ovdje odredjivati dali se mi tebi mozemo bratiti ili ne. i na kraju, kome si se obratio sa svojim postom nama forumasima ili samom sebi. imao si priliku da sam sebi posaljes privatni post ili da izjavis nesto u javnosti. izjavio si se u javno i sad kao svi moraju da cute kad ti postujes ako to tebi ne odgovara.

ovo je tema o preCedniku a ne o glumljenju preCednika. ocigledno si pobrkao loncice.
Image

:lol:
oakville

#41881 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oakville »

prljavi Hare wrote:

Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a, Milorad Dodik izjavio je da se opozicija usaglasila sa svojim nalogodavcima i da rade na rušenju mira i poretka u Republici Srpskoj,ne bi li, kako je rekao, “ućarili i izmuljali” nešto za sebe i sebi slične, prije izbora i van njih. :lol: :lol: :lol:
- Lažu, obmanjuju, falsifikuju na svakom koraku, jer im istina ne ide na ruku. Ništa im nije sveto! :mrgreen: A zašto?
Zato što se plaše poštenih izbora, normalnog suočavanja snaga, zato što znaju kakav ih poraz čeka- rekao je Dodik.
- Nećemo im takvima, nečasnima, predati Srpsku, ne cijelu, nego ni jedan njen pedalj, jer ova zemlja i ovi ljudi zaslužiju bolje od njih- poručio je Dodik
Guardian,uvijek staložen i lijepe riječi za svakoga,više nije izdržao.Pokuljale su iskrene riječi iz ove gromade,više
se nije moglo prešutkivati ovim zlikovcima iz opozicije,dosta je bilo.Laži,spletke,obmane,falsifikati........I njima u

Dodik se Dačiću žalio i ogovarao pojedine političare iz Srbije i pored toga pomagao im u predizbornoj kampanji.

“Dodik deli ordenje i lente šakom i kapom, kao da su u pitanju guslarske večeri, a nikada nije dao onima koji su stvorili Republiku Srpsku. To je uvrediljivo. Jesu li guslari stvarali RS? Nisu! :lol: :lol: :lol: Stvarala je SPS i Slobodan Milošević
i zbog toga smo trpeli sankcije. Sramotno je i za one koji su dali krv za RS, kome sve Dodik deli lente. Jer da su znali
ko će dobijati ta priznanja, sigurno se tokom rata ne bi žrtvovali”, kazao je Ivica Dačić premijer Srbije u ostavci
u intervju za BN TV.
On je ocjenio neprincipjelnim to što se Dodik uključio u predizborniu kampanjuju u Srbiji, što je dolazio na predizborne mitinge pojedinih političara u Srbiji i što će to vjerovatno to učiniti ponovo.
“Dodik mi se žalio na neke političare iz Srbije, a opet je godinama dolazio kod njih u predizbornu kampanju.
On je istako da su mu dobri odnosi između Beograda i Sarajeva jako važni i da se sa u razgovorima sa Bakirom Izetbegovićem slaže u pojedinim stvarima.
“Neka se Republika Srpska ne ljuti zbog naših odnosa sa Sarajevom. Meni je bliži neko sa Bašćaršije nego neki Litvanac
ili Estonac. Bog nas je na ovom prostoru pomešao i mi moramo učiniti sve kako bi nam bilo bolje. Mi se ovde svađamo vekovima. Pa dosta je više. Sa tom politikom se mora stati. Čuvajmo mi naše državne i nacionalne interese ali hajde da živimo bolje. Ukoliko ovako nastavimo doživećemo da nam Albanija bude zapad”, kazao je Dačić

Šta jede govna ovaj kućni prijatelj Bakira Izetbegovića?Pa ovaj sere nešto protiv Guardiana koji je svojom mirovnom
inicijativom prije samo par dana spriječio izbijanje trećeg svjestskog rata i nuklearnog holokausta!? :? :oops:

Jel se to sin osnivača bošnjačkog fataha i slobin mali konačno mogu i javno izljubiti :mrgreen:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#41882 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Aha...to sto nema Srbije na spisku rusitelja Sumske ne cudi-Srbija je otadjbina. 8)

To sto nema Rusije, ni to ne cudi-Rusija je majka i njoj se daje sve. :oops:

To sto nema Kine, i to ne cudi-Kina je najveci investitor u Sumskoj na prCednikovoj listi snova. :-)

S. Koreju da i ne pominjem-slicnost nije slucajna. :izet:

Ali to sto nema NVZ na tom spisku je zaista cudno, a i onaj madner je bas nesto sumnjiv. :evil: :D
5 0 5

#41883 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

vee-jay

#41884 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

zavrzlama wrote:Veoma cesto se moze cuti od srpskih politicara i analiticara izreka" Zasto nas srbe svi izbjegavaju,ne slazu se sa nasim interesima i politikom"...a jos nikad nisam cuo niti od jednog politicara,prosjecnog srbina da kaze" Ljudi moji,zasto mi konstantno guramo drugima prst u oko i pravimo se licemjerni,jer sve gdje mi zivimo smo prekrstili samo srpskim i pravoslavnim imenima i svecima i to na teritorijama gdje smo druge etnicki ocistili"

Pitam se kad neko napise plakat gdje spominje srpska ,srpsko,da li ikad pomisli da je to u stvari unaprijed aparthejd,nepravda i fasizam najgore vrste...bas iz ovih razloga,srbi kao narod i njihova politika u buducnosti ce dozovljavati neuspjeh za neuspjehom...

Najveci neprijatelj srba je neznanje,nehtjenje i nemogucnost zivota sa drugim i drugacijim na ravnopravnim osnovama..
upravo tako. toliko daleko smo od sustine otisli.
155_mm

#41885 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

sta je ovo, prljavi hare se cijelo vrijem hvali kako je preCednik nosilac nekog kozackog ordenja i da je cak neki kozacki oficir nesto kao djenerl-bojnik (ovo bojnik sam morao zbog covica od hacijende da stavim) u kozaka a sad kad druga milu kozaci trebaju da pomogne u borbi protiv osovine CIA-NATO-VATIKAN-VOZUCA on se zajebava ovdje sa bosicom i ostalim nebitnicima.

stvarno sam razocaran sa preCednikom. :sad:
Skijaš

#41886 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Balkanist phoned the new office on Pennsylvania Avenue at least half a dozen times, and each time we got a voicemail message recorded by a perky intern who struggled to pronounce “Republika Srpska”. Though the voice on the recording claims the office is open “between 8:30 AM and 5:00 PM, Monday through Friday”, and a FARA document says the government of Republika Srpska has allocated $30,000 per month to pay for costs associated with the office, including a director, an executive assistant, office space, supplies, and a car, Balkanist has repeatedly been frustrated in its attempts to make contact with an klix human being. In fact, the exact same thing happened when Balkanist repeatedly dialed and redialed Republika Srpska’s commercial administrative offices in Brussels, Belgrade, Jerusalem, Moscow, Stuttgart, and Vienna. If expenses in the other locations are similar to those in Washington D.C., the government of Republika Srpska is paying about $2.9 million each year for an office staff that may not work — or even exist.
:!:
“QGA [Quinn Gillepside and Associates] is hereby obliged to provide publishing of at least three media titles in U.S. media outlets each month. This can include public statements, topic specific articles, opinion editorials, or letters to editors in media like: The Washington Post, The Washington Times, The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today, The L.A. Times, The Chicago Tribune, AOL Money News, The Examiner, Reuters, Yahoo! Politics, The Washington Business Journal, or other media outlets whose reputation is not lesser than that of the media listed above.”

There are many problems here, the most important being that nobody reads AOL Money News, Yahoo! Politics, or The Washington Business Journal. Balkanist found one Quinn Gillepsie and Associates-planted article titled, “Bosnian Serb Government Praised for Role in Restoring Mosque”, which reveals both the futility of the strategy, and what appear to be its true purpose.
cifra koju je Dodik plaćao samo ovim sjecikesama: $122,600 mjesečno. I kada sve sabereš, svo lobiranje i "podmazivanje", ispostaviće se da je to u suštini ubrzalo propadanje manjeg entiteta.
čaika

#41887 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

prljavi Hare wrote:

u intervju za BN TV.

Opoziciji ništa nije sveto zato što su satanisti! Guardian posti svaki post, može ga se uvijek vidjeti kako se pričešćuje u Hramu u Bakincima, u ribarnicama kako kupuje jeftinu ribu, na pijaci gdje kupuje grah i krompir. Ne treba ni spominjati sve Šumnjake kojima je pomogao, a nerotkinje će mu biti zauvijek zahvalne.

Za to vrijeme esdesovci satanistički orgijaju po grobljima, čupaju i naopako okreću krstove, crtaju satanističke petokrake i napadaju prolaznike! Poznato je da Čavić svakog krmokolja popije litre krvi tovljenika, čak mu komšije i poznanici donose vrelu krv, da se ne baci. Za Zdravka Krsmanovića se sumnja da je potpuno zastranio, da po šumi lovi sitne životinje, zečeve, jazavce, divlje svinje pa im onda u krvavim obrednim ritualima svašta radi. Udruženje za zaštitu životinja iz Mađarske podnosilo je krivične prijave protiv njega jer je napastvovao vjeverice u jednom parku u Budimpešti, ali na vrijeme je napustio seminar. Cenićka se seksala sa 4 muška labuda usred parka u Banjaluci, zamalo ju je policija uhvatila na prijavu zgađenih građana.
Ućariti, izmuljati, napraviti smutnju i ujdurmu, ovim izrodima je isto kao reći dobar dan.

I takvima da Guardian preda Šumsku na čuvanje? Da njihovim osnivačima dijeli šumsko ordenje? Mogu biti srećni što imaju imunitet, pa ih za sada nezavisno šumsko sudstvo ne može procesuirati. Ali neće oni još dugo, kad na sljedećim izborima guardianska partija osvoji 85% glasova, svi će odgovarati.
zavrzlama

#41888 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Skijaš wrote:
Balkanist phoned the new office on Pennsylvania Avenue at least half a dozen times, and each time we got a voicemail message recorded by a perky intern who struggled to pronounce “Republika Srpska”. Though the voice on the recording claims the office is open “between 8:30 AM and 5:00 PM, Monday through Friday”, and a FARA document says the government of Republika Srpska has allocated $30,000 per month to pay for costs associated with the office, including a director, an executive assistant, office space, supplies, and a car, Balkanist has repeatedly been frustrated in its attempts to make contact with an klix human being. In fact, the exact same thing happened when Balkanist repeatedly dialed and redialed Republika Srpska’s commercial administrative offices in Brussels, Belgrade, Jerusalem, Moscow, Stuttgart, and Vienna. If expenses in the other locations are similar to those in Washington D.C., the government of Republika Srpska is paying about $2.9 million each year for an office staff that may not work — or even exist.
“QGA [Quinn Gillepside and Associates] is hereby obliged to provide publishing of at least three media titles in U.S. media outlets each month. This can include public statements, topic specific articles, opinion editorials, or letters to editors in media like: The Washington Post, The Washington Times, The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today, The L.A. Times, The Chicago Tribune, AOL Money News, The Examiner, Reuters, Yahoo! Politics, The Washington Business Journal, or other media outlets whose reputation is not lesser than that of the media listed above.”

There are many problems here, the most important being that nobody reads AOL Money News, Yahoo! Politics, or The Washington Business Journal. Balkanist found one Quinn Gillepsie and Associates-planted article titled, “Bosnian Serb Government Praised for Role in Restoring Mosque”, which reveals both the futility of the strategy, and what appear to be its true purpose.
cifra koju je Dodik plaćao samo ovim sjecikesama: $122,600 mjesečno. I kada sve sabereš, svo lobiranje i "podmazivanje", ispostaviće se da je to u suštini ubrzalo propadanje manjeg entiteta.
Iskreno novac koji je dodik potrosio na lobiranje je ipak dalo neke rezultate...

Prvi rezultat je da je zadnjih 6 godina dodik izlobirao zasutavljanje bilo kakvih reformi koji jacaju drzavni aparat BIH..
Drugi i najvazniji za velikosrpski stab je da je za dodikove vladavine dosad,medju BIH srbima pokopana ikakava sansa da prihvate BIH i nekad u buducnosti na miran nacin prihvate ustavne reforme koje bi eleminisale aparthejd u manjem entitetu....

Zakljucak: plan dodika je uspio,ali rezulati plana se nikad nece moci iskoristiti u zavrsni i ciljani projekat,a to je podjela BIH...krecio je dzaba,jedini rezultat je bezbroj mrlja po parketu od silnog krecenja..
Mr.Sojic

#41889 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mr.Sojic »

zavrzlama wrote:
Skijaš wrote:

Iskreno novac koji je dodik potrosio na lobiranje je ipak dalo neke rezultate...

Prvi rezultat je da je zadnjih 6 godina dodik izlobirao zasutavljanje bilo kakvih reformi koji jacaju drzavni aparat BIH..
Drugi i najvazniji za velikosrpski stab je da je za dodikove vladavine dosad,medju BIH srbima pokopana ikakava sansa da prihvate BIH i nekad u buducnosti na miran nacin prihvate ustavne reforme koje bi eleminisale aparthejd u manjem entitetu....

Zakljucak: plan dodika je uspio,ali rezulati plana se nikad nece moci iskoristiti u zavrsni i ciljani projekat,a to je podjela BIH...krecio je dzaba,jedini rezultat je bezbroj mrlja po parketu od silnog krecenja..
Krecio ne krecio krmak ostaje krmak.
Koliko god krecio ostaje mu genocid zauvijek.

/Sent from my iPhone/
oakville

#41890 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oakville »

Skijaš wrote:

Da li stvarno vjeruješ da je ovaj novac (i još masa novca) bila namjenjena "lobiranju" i da će nestanak tog novca imati bilo kakav efekat na entitet? Amerikanci su tu da podrže rs na način kako oni žele da ona postoji, bilo kakvo lobiranje da promjene mišljenje mimo njihovog interesa u bilo kojem pravcu neće uspjeti.
XOX100

#41891 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by XOX100 »

oakville wrote:
Da li stvarno vjeruješ da je ovaj novac (i još masa novca) bila namjenjena "lobiranju" i da će nestanak tog novca imati bilo kakav efekat na entitet? Amerikanci su tu da podrže rs na način kako oni žele da ona postoji, bilo kakvo lobiranje da promjene mišljenje mimo njihovog interesa u bilo kojem pravcu neće uspjeti.
Nisam siguran za Amerikance. Oni bi rado koristili BiH u EU kao kukavicje jaje. Slicno kao i Tursku.
Da se Amera samo pita, PC bi vec nestala.
Evropljani su puno veci problem. Njima ideja Islama u Evropi jednostavno ne godi. Pogotovo Njemackoj i Britaniji.
Dodik ne treba tu nista raditi. To je osjecaj koji postoji stotinama godina. Od prvog kampovanja Osmanlija pred Becom prije 600 godina.
zavrzlama

#41892 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

oakville wrote:

Naravno,Americi je strateski interes rs kao besplatan kontrolor bosnjaka i ujedno odrzavanje potencijalnog sukoba,kad amerima bude trebao....medjutim velikosrbima ta uloga se ne poklapa sa strateskim interesom ,jer ih predugo zadrzavanje u medjunarodno priznatoj BIH sve vise slabi i na kraju ako zapad i podrzi podjelu BIH,ta podjela nece biti onako kako velikosrbi zamisljaju jer ce demografski toliko oslabiti da teritorijalna ponuda na stolu ce biti tesko prihvatljiva za njih,pa ce od najvecih neprijatelja BIH postati najveci zagovornici iste...djeluje smijesno danas,ali za nekih 10-tak godina ce biti realnost :D

prevod,rahat patnja se nastavlja :D
Danguba

#41893 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

zavrzlama wrote:
Naravno,Americi je strateski interes rs kao besplatan kontrolor bosnjaka i ujedno odrzavanje potencijalnog sukoba,kad amerima bude trebao....medjutim velikosrbima ta uloga se ne poklapa sa strateskim interesom ,jer ih predugo zadrzavanje u medjunarodno priznatoj BIH sve vise slabi i na kraju ako zapad i podrzi podjelu BIH,ta podjela nece biti onako kako velikosrbi zamisljaju jer ce demografski toliko oslabiti da teritorijalna ponuda na stolu ce biti tesko prihvatljiva za njih,pa ce od najvecih neprijatelja BIH postati najveci zagovornici iste...djeluje smijesno danas,ali za nekih 10-tak godina ce biti realnost :D

Naravno da se slazem sa svim osim sa ovim boldiranim.
To je EU interes ili tacnije receno njemacki, francuski i engleski sto je nedavno potvrdio i sam Incko rekavsi da oni sprecavaju bonske ovlasti a svi znamo cemu one sluze.
oakville

#41894 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oakville »

Danguba wrote:
zavrzlama wrote:

Naravno da se slazem sa svim osim sa ovim boldiranim.
To je EU interes ili tacnije receno njemacki, francuski i engleski sto je nedavno potvrdio i sam Incko rekavsi da oni sprecavaju bonske ovlasti a svi znamo cemu one sluze.

Zapad nemaizvodljiv rezervni plan za podjelu bih (izvodljiv u smislu da se ne protjera i rastjera joše jedno 300 hiljada ljudi), jer su računali da će srbe uspeti ubjediti da ostanu u BiH - loša računica :D

Osnivanje rs-a (jer je rs tvorevina medjunarodne zajednice) danas smatraju greškom samo utoliko ukoliko su shvatili da je to doprinjelo odlasku srba iz BiH i ostavljanju bošnjaka nasamo, što se pokušalo izbjeći svim sredstvima - opet loša računica :mrgreen:
vivaldi

#41895 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vivaldi »

Danguba wrote: Naravno da se slazem sa svim osim sa ovim boldiranim. To je EU interes ili tacnije receno njemacki, francuski i engleski sto je nedavno potvrdio i sam Incko rekavsi da oni sprecavaju bonske ovlasti a svi znamo cemu one sluze.
mislim da je to prilicno diskutabilno. mi smo periferna pojava i briselu i amerima - o nama ponekad progovore jos samo bivsa braca i sestre -kacin i fajonka
casica

#41897 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by casica »

gdje je onaj hare sto se bori protiv poturanja neistina, hare sta nam ovo rade :?
BHCluster

#41898 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

casica wrote:gdje je onaj hare sto se bori protiv poturanja neistina, hare sta nam ovo rade :?
Kolega hare necisti je na terenu ja misli drugi sprat u nekom od Tuzlanski hotela.
zavrzlama

#41899 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Dodik otputovao u posjetu Rusiji

SRNA - 09.03.2014 15:20
BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik otputovao je u zvaničnu posjetu Ruskoj Federaciji, gdje će mu biti uručeno odlikovanje Fonda jedinstva pravoslavnih naroda za istaknutu djelatnost na jačanju jedinstva pravoslavnih naroda i unapređenje i jačanje hrišćanskih vrijednosti u društvu.
Dobro je sad ce se rijesiti kriza u Ukrajini... :D

Pitam se ako su hriscanske vrijednosti kao mali ausvic :-)
155_mm

#41900 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

zavrzlama wrote:

SRNA - 09.03.2014 15:20
BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik otputovao je u zvaničnu posjetu Ruskoj Federaciji, gdje će mu biti uručeno odlikovanje Fonda jedinstva pravoslavnih naroda za istaknutu djelatnost na jačanju jedinstva pravoslavnih naroda i unapređenje i jačanje hrišćanskih vrijednosti u društvu.
Dobro je sad ce se rijesiti kriza u Ukrajini... :D

Pitam se ako su hriscanske vrijednosti kao mali ausvic :-)
naj veca hriscanska vrijednost u miletovoj republici je crkva fate orlovic. ni jedan od protivkandidata nije imao da ponudi nista slicno i precednik osvoji nagradu, zasluzeno.
Locked