u pravu si, ja greškom stavih -avetinja wrote:prije bih rekao +11alkalna_baterija wrote:na skali od 0 do 10, -1avetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?
klonirani, ne odaji mi položaje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
u pravu si, ja greškom stavih -avetinja wrote:prije bih rekao +11alkalna_baterija wrote:na skali od 0 do 10, -1avetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?
Nimalo. Imam vozacku i sretna sam sto imam auto samo kad kisa pada. Auto je ocevo, meni ne pada na pamet da kupim svoje.avetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?
Bolje slaži.kiki-miki wrote:avetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?
Istinu ili da te lažem?
Sta ce mi njegovo imam svojeavetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?
koje jeamiliana wrote:Sta ce mi njegovo imam svojeavetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?
korsa, fiesta, punto ili peugeot 306kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Ne bih ni rekla koje je
onda je mečkakiki-miki wrote:Nisam tako predviljiva Nesuđeni pa džaba da pogađaš
Sve što je iznad golfa 4 ili škode je pretjerivanje.kiki-miki wrote:Nisam tako predviljiva Nesuđeni pa džaba da pogađaš
dođeš sa golfom dvojkom 1.6D '84 godište i ako joj se svidiš znaš da to nije zbog autaavetinja wrote:@klonirani dođeš sa bengom i ne brineš se da li će joj se svidjeti.![]()
@kiki jesam li pogodio?
Nije M, nego A.kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Nisi to ti valjda M.?
Raduj se, imam bengu, ma kakav crni M.kiki-miki wrote:Pih sad ne znam je li mi drago ili žao što nisi Mavetinja wrote:Nije M, nego A.kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Nisi to ti valjda M.?
Nikakve, ja ti imam golfa 2, a u bengi sam se toliko puta vozio sa jaranom pa često se hvalim da je imam.kiki-miki wrote:Bravo za tebe![]()
Nego kakve veze ja imam s tvojim bengom?
Ja sa muskarcima koji nemaju auto nemam ni drugarske odnose, a kamoli da sam u vezi sa jednim takvim.avetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?
Pazim ja na svog punoljetnika itekako.kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Samo da dam opasku - vozači golfova su u najvećem broju slučajeva najbezobrazniji i najbezobzirniji vozači.
Ja ne znam flertovati.yoda82 wrote:Koliko često flertujete sa muškarcima da bi sebi podigle samopouzdanje?
Bitno, ali ne previse. Lijepo je vidjeti kad ima dobru vezu sa svojom porodicom ali da bas nista ne moze bez njih...motorna_pila wrote:Koliko Vam je bitno u vezi da je muškarac neovisan od roditelja?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
isto to vazi i za ove sto vozaju novija auta bilo koje markekiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Samo da dam opasku - vozači golfova su u najvećem broju slučajeva najbezobrazniji i najbezobzirniji vozači.
ladyblue18 wrote:Ja sa muskarcima koji nemaju auto nemam ni drugarske odnose, a kamoli da sam u vezi sa jednim takvim.avetinja wrote:Koliko vam je bitno u vezi da li momak ima auto?