Dešavanja u Srbiji
- LBVIEW
#41851 Re: Dešavanja u Srbiji
Sibicar, ako kome treba terapija to si ti, notorni lazov i spletkaros - avatar ti pravo pristaje. 
- LBVIEW
#41852 Re: Dešavanja u Srbiji
Serpska verzija one hercegovacke zamlate, samozvanog doktora, statisticara i jebaca.ljevoruki wrote:Na to sam i ja reagovao.LBVIEW wrote:Nes' ti patetike i kuknjave za prostorom, pazi molim te, od Skoplja do Bihaca, uz poslovicni izostanak identifikacije uzroka takvog stanja. A sto bas Bihac - pa, ovaj, znamo da Bihac nikad nije prezaljen, svjesni smo kako je isti odgovoran za upokojenje II Krajiskog Korpusa, pa onih studenata - specijalaca...
Kakav je to domobran, sad ce se uhinjit par dana i pojavit’ se ponovo na erotskim gifovima.
Talentiran co’ek, geostrateski strucnjak i jebac u paketu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#41853 Re: Dešavanja u Srbiji
Last edited by pici on 03/03/2019 18:35, edited 1 time in total.
- insomnia78
#41854 Re: Dešavanja u Srbiji
Zato imaju ‘ercegovce

Last edited by insomnia78 on 03/03/2019 18:32, edited 1 time in total.
- insomnia78
#41855 Re: Dešavanja u Srbiji
E jebi se pici s fulanjem tema
- pici
#41856 Re: Dešavanja u Srbiji
sHa letis oma na prvuinsomnia78 wrote:E jebi se pici s fulanjem tema
- Maraschino
-
zavrzlama
#41858 Re: Dešavanja u Srbiji
Hajd sve,sto ga bakir tjera na referendum,nego u ostatku intervjua kaze ukoliko kosovo bude primljeno u UN i manji entitet ce isto traziti za sebe...
sto veli,ako bakir zakaze ima rezervna opcija 
- animals
#41859 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma problem je sto je i Bakir idiot kao i Mile..zavrzlama wrote:Hajd sve,sto ga bakir tjera na referendum,nego u ostatku intervjua kaze ukoliko kosovo bude primljeno u UN i manji entitet ce isto traziti za sebe...sto veli,ako bakir zakaze ima rezervna opcija
a ima i treci..i sta ocekujes od tri idiota..
- Sanjarko
#41860 Re: Dešavanja u Srbiji
animals wrote:Ma problem je sto je i Bakir idiot kao i Mile..zavrzlama wrote:Hajd sve,sto ga bakir tjera na referendum,nego u ostatku intervjua kaze ukoliko kosovo bude primljeno u UN i manji entitet ce isto traziti za sebe...sto veli,ako bakir zakaze ima rezervna opcija
Kako su idioti kad svi imaju + na racunu ili racunici kako god hoces.
-
zavrzlama
#41861 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne mozes porediti bakira i dodika..dodik rusi drzavu i tjera svoj narod u nove zlocine i anticivilizacijske vrijednosti..bakir je samo nesposobnjakovic koji se nezna oduprijet dodiku,pa ih se stavlja u isti kos neprijatelja BIH..bakir ima podrsku svoje ideologije(ako je i ima) manje od 30% bosnjackog naroda ,dok dodik za svoju ideologiju ima podrsku 99% srba u BIH...Bakiru se ne gadi zastava BIH i drzava BIHI...dodiku sve to smeta i mrzi isto...mozemo do sutra ovako...animals wrote:Ma problem je sto je i Bakir idiot kao i Mile..zavrzlama wrote:Hajd sve,sto ga bakir tjera na referendum,nego u ostatku intervjua kaze ukoliko kosovo bude primljeno u UN i manji entitet ce isto traziti za sebe...sto veli,ako bakir zakaze ima rezervna opcija
- CSKA
#41862 Re: Dešavanja u Srbiji
Kazu da dolazi Folksvagen umjesto Fiata.Ostaje pitanje samo da li je to jos jedna Vuciceva patka ?
Posle objavljivanja ove informacije u srpskim medijima, otvorilo se niz pitanja:
Imamo li mi dovoljno stručnih kadrova za rad u jednoj takvoj fabrici? Da li je to najveća i najvažnija investicija o kojoj predsednik Vučić govori poslednjih dana? Nudimo li bolje uslove od Bugara i koliko bi ta investicija značila za domaću privredu.
Govori se o 300.000 automobila godišnje, a investicija je "teška" 1,4 milijarde evra. U kom gradu bi se otvorila fabrika za 5.000 radnika?
Nezvanično, nemački gigant bi otvorio novu fabriku u Šumadiji. Međutim, još uvek se ne tačno mesto gde će se fabrika graditi. Spekuliše se da bi Folksvagen preuzeti Fijatova postrojenja u Kragujevcu. Proizvodnja u prva dva meseca je smanjena. Sve manja potražnja na evropskom tržištu za Fiat 500L, a za prva dva meseca proizvedeno je 7.000 automobila, što je trećina od uobičajene dvomesečne proizvodnje. Prošle nedelje je prekinuta proizvodnja i biće nastavljena 5. marta. Dalja sudbina je neizvesna.
Ulazak Folksvagena bi bio izvodljiv jer ne bi morali da grade potpuno nova postrojenja. Eventualno renoviranje i dogradnja dodatnih potrebnih pogona.
Posle objavljivanja ove informacije u srpskim medijima, otvorilo se niz pitanja:
Imamo li mi dovoljno stručnih kadrova za rad u jednoj takvoj fabrici? Da li je to najveća i najvažnija investicija o kojoj predsednik Vučić govori poslednjih dana? Nudimo li bolje uslove od Bugara i koliko bi ta investicija značila za domaću privredu.
Govori se o 300.000 automobila godišnje, a investicija je "teška" 1,4 milijarde evra. U kom gradu bi se otvorila fabrika za 5.000 radnika?
Nezvanično, nemački gigant bi otvorio novu fabriku u Šumadiji. Međutim, još uvek se ne tačno mesto gde će se fabrika graditi. Spekuliše se da bi Folksvagen preuzeti Fijatova postrojenja u Kragujevcu. Proizvodnja u prva dva meseca je smanjena. Sve manja potražnja na evropskom tržištu za Fiat 500L, a za prva dva meseca proizvedeno je 7.000 automobila, što je trećina od uobičajene dvomesečne proizvodnje. Prošle nedelje je prekinuta proizvodnja i biće nastavljena 5. marta. Dalja sudbina je neizvesna.
Ulazak Folksvagena bi bio izvodljiv jer ne bi morali da grade potpuno nova postrojenja. Eventualno renoviranje i dogradnja dodatnih potrebnih pogona.
-
zavrzlama
#41863 Re: Dešavanja u Srbiji
Jos malo pa ce srbija raspisat konkurs" Trazimo nekog ko ce protjerat srbe sa sjevera Kosva"POLITIKA
0
"Haradinaj pokušava da isprovocira sukob sa Srbima"
"Izjava premijera privremenih prištinskih institucija da bi takozvana "vojska Kosova" mogla da uđe na sever KiM, predstavlja pretnju miru za čitav region".
Srbi na Kosovu su najveca smetnja srbiji da otpocne radikalnije sa dodikom rusiti BIH...
- Maraschino
#41864 Re: Dešavanja u Srbiji
Koriste sva sredstva da ih isprepadaju.zavrzlama wrote:Jos malo pa ce srbija raspisat konkurs" Trazimo nekog ko ce protjerat srbe sa sjevera Kosva"POLITIKA
0
"Izjava premijera privremenih prištinskih institucija da bi takozvana "vojska Kosova" mogla da uđe na sever KiM, predstavlja pretnju miru za čitav region".
Srbi na Kosovu su najveca smetnja srbiji da otpocne radikalnije sa dodikom rusiti BIH...
Sve sto rade, rade u dogovoru sa Pristinom.
Davno sam ovdje pisao da je Vucic najveci neprijatelj Srbima na Kosovu.
-
llull
#41865 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucic sa Albancima radi isto sto Bake sa Dodikom radi, samo sto Vucic bukvalno prepusta Kosovo dok Bake ipak samo ostaje na prici i muljavini zarad funkcije. Sva sreca nemamo ovakvu budalu u BIH kakav je u Srbiji, taj bi bukvalno RS otjerao pravo u EU.
- Banksy
#41866 Re: Dešavanja u Srbiji
Oni ovog gluperdu zaista uzimaju ozbiljno...
https://www.jutarnji.hr/nedjeljni/nije- ... i/8443682/
- Nedavno sam imao sastanak s političkim savjetnikom u američkom veleposlanstvu. Sastali smo se u hotelu Hilton. Razgovarali smo o Kosovu i rekao sam mu...
-
llull
#41867 Re: Dešavanja u Srbiji
Sergej je idiot, ludak i moze se jos milion stvari njemu nakaciti ali je sada samo okidac, onaj koji se zrtvuje da bi se masa pokrenula i nesto desilo. On i sam zna da nema nikakvu buducnost pa cak i da skinu Vucica, jednostavno lik ce svakako izgubiti sta god da se desi. Ali eto valjda misli da gradjani mogu dobiti promjene.
-
zavrzlama
#41868 Re: Dešavanja u Srbiji
"Smrt u Tuzli 1995. sejalo sedam islamskih terorista"
Beograd -- Na Tuzlanskoj kapiji 25. maja 1995. nije eksplodirala granata ispaljena iz srpskog topa sa Ozrena, kako stoji u presudama suda u BiH iz 2008. odnosno 2010.
neki dan ja ovo napisa
- pici
#41869 Re: Dešavanja u Srbiji
zavrzlama wrote:"Smrt u Tuzli 1995. sejalo sedam islamskih terorista"
Beograd -- Na Tuzlanskoj kapiji 25. maja 1995. nije eksplodirala granata ispaljena iz srpskog topa sa Ozrena, kako stoji u presudama suda u BiH iz 2008. odnosno 2010.
neki dan ja ovo napisa
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1512589
tako se pisHe srBska istorija... dze gusle da ovo obznane mitoloski
-
daddy-kool
#41870 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije bilo genocida, sami se bombardovali, islamski teroristi...zavrzlama wrote:"Smrt u Tuzli 1995. sejalo sedam islamskih terorista"
neki dan ja ovo napisa
Biće opet rata.
- LBVIEW
#41871 Re: Dešavanja u Srbiji
Zipa komentara.
A kad im se s pravom uspostavi dijagnoza kmece.
A kad im se s pravom uspostavi dijagnoza kmece.
- Helikopter
#41872 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako znas da Srbijja radi u dogovoru sa Pristinom na iseljavanju Srba sa Kosova. Postavi neki dokaz ovdje o tome sto pises.Maraschino wrote:Koriste sva sredstva da ih isprepadaju.zavrzlama wrote:Jos malo pa ce srbija raspisat konkurs" Trazimo nekog ko ce protjerat srbe sa sjevera Kosva"POLITIKA
0
- Maraschino
#41873 Re: Dešavanja u Srbiji
Ti se zezas?Helikopter wrote:Kako znas da Srbijja radi u dogovoru sa Pristinom na iseljavanju Srba sa Kosova. Postavi neki dokaz ovdje o tome sto pises.Maraschino wrote:
Koriste sva sredstva da ih isprepadaju.
Svaku Vucicevu izjavu ili djelo posmatraj tako kako ja posmatram pa ce ti biti jasno.
Zadnje sto je uradio, pozvao je Srbe da ne ucestvuju u vojnim formacijama Kosova. Poziva Srbe da izadju iz vlasti Pristine...pa kako misle funkcionisati ako nemaju svoje predstavnike. Ovo se posebno odnosi na Srbe juzno od Ibra.
Zasto je likvidiran Ivanovic? Oteo se Beogradu i cvrsto je zelio da zivi dole i da gradi suzivot sa Albancima ali zato Vucic ima Radicica.
- Banksy
#41874 Re: Dešavanja u Srbiji
On nije ni ''idiot'', ni ''ludak'', već velikosrpska gluperda koja je ubačena da oslabi i iskompromitira proteste.llull wrote:
Sergej je idiot, ludak i moze se jos milion stvari njemu nakaciti ali je sada samo okidac, onaj koji se zrtvuje da bi se masa pokrenula i nesto desilo. On i sam zna da nema nikakvu buducnost pa cak i da skinu Vucica, jednostavno lik ce svakako izgubiti sta god da se desi. Ali eto valjda misli da gradjani mogu dobiti promjene.
- CSKA
#41875 Re: Dešavanja u Srbiji
Ode i Vulin u svojoj 46 godini prvi put u vojsku
Ministar je rekao da će i sam biti jedan od rezervista, budući da se dobrovoljno prijavio na obuku.
- Od sutra treba da prođem određene preglede. Svi mi koji nismo služili vojsku, sada imamo priliku da to uradimo. Ako mogu ja da idem i dam 15 dana svog života, zašto ne bi neko drugi, tu nema opravdanja - poručio je Vulin.
Ministar je rekao da će i sam biti jedan od rezervista, budući da se dobrovoljno prijavio na obuku.
- Od sutra treba da prođem određene preglede. Svi mi koji nismo služili vojsku, sada imamo priliku da to uradimo. Ako mogu ja da idem i dam 15 dana svog života, zašto ne bi neko drugi, tu nema opravdanja - poručio je Vulin.