jebga druze,kad hos dat moras nekad i primitKinaski wrote: bit ce da si ti cesto dobijao po glavi sumiree![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#41851 Re: Premijer liga BiH
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#41852 Re: Premijer liga BiH
Pa noramlno jer navijaci Zelje su uglavfnom pismeni i znaju da citaju i pisu pa odu na stranicu Sarajeva i procitaju ko sjedi u upravi a i bez toga objavljeno je i na vecini taraba po Sarajevu da je sad kineski lobi vecinski u upravi FK薩拉熱窩KPNCTNJAH wrote:Jok ba, vi ste bitni.. ja prije minutu saznao da imate tamnoputog igraca, a siguran sam da bi to isto bilo novost za preko 50% navijaca Sarajeva... vi zato znate nabrojati sve clanove familije Tana i njegovih pomocnika...
-
sumirprimus
#41853 Re: Premijer liga BiH
skace na ledja?nije lik odljepio od zemlje ni u jednom trenutku!hrasno38 wrote:i ja sam zaista zabezeknut jer se vrlo jasno vidi kako igrac Slobode skace na ledja Muse i ovaj ga otrese kao slinu.....sudija svira i prilazi igracu na zemlji...pogleda ga...Musa izvodi slobodan udarac a sudija kada je vidio da se ovaj zajebava pusta da lopta ide svojim tokom i ZUMBA u raslje. Kada je Musa izveo igrac na zemlji se podize i sjedi kada je postignut gol. Pusti bolan supljiranja on je bio Musi iza ledja a ne Musa njemu. Ja stvarno ne volim nepravdu u sportu ma kako to tebi izgledalo i ovdje sam se svadjao i kada je zaista siljezno za Zelju.sumirprimus wrote:ajm zabezeknut![]()
![]()
koji sivonja dje vidis sivonju, ti ocito imas neke ekstra očijale kad ti u ovih sekundu i po vidis koj na kog kreno ko sivonja i sta je bilo?
drugo je sudija. sudiji je poso da bude na licu mjesa i da vidi...brat bratu 15akmetara udaljen..
al haj, pored ociglednog vi podjebavate.i cudite se poslje nekim reakcijama .sta ces,zivot ide dalje, ne mos vratit ni vrijeme ni bodEve...
pamti pa vrati..
Ovaj ofsajd sto Pitari potenciraju mozda jeste mozda nije jer se radi o milimetarskom ofsajdu iako nisu tako skakali kada su postizali golovoe iz metarskih ofsajda.
alo ba nije ovo kosarka!!!!
PONAVLJAM NIJE OVO KOSARKA!!!
- omega369
#41854 Re: Premijer liga BiH
ma djes sa njima raspravljati. bolje prihvati da se sam nabo'
https://www.youtube.com/watch?v=zMGoAgffooc
to je taj mentalitet
https://www.youtube.com/watch?v=zMGoAgffooc
to je taj mentalitet
Last edited by omega369 on 04/04/2017 15:34, edited 1 time in total.
- hrasno38
#41855 Re: Premijer liga BiH
Ti si treci navijac Sarajeva koji se od jutros pojavio na ovoj temi koja se tice PL BiHLogovan wrote:Ma jok, vi ste bitni, najbitniji, bez vas ovaj forum ne bi opstao, ima vas na hiljade čak i kada ste u buli, kako ti kažeš.hrasno38 wrote:Sto pokazuje koliko ste bitni i koliko vas ima na forumu kad ste u buli!KPNCTNJAH wrote:Vid' fakat imaju nekog crnca u ekipi, kontam sto rasizam spominjunego smoriste vi s tom tekmom, sutra je novo kolo... koga boli racku vise sta je tu bilo, primili i mi gol iz ofsajda, pa se spomenulo u 2-3 posta...
![]()
![]()
- Kinaski
#41856 Re: Premijer liga BiH
haha najjaci lik na forumusumirprimus wrote:jebga druze,kad hos dat moras nekad i primitKinaski wrote: bit ce da si ti cesto dobijao po glavi sumiree![]()
![]()
![]()
- KPNCTNJAH
#41857 Re: Premijer liga BiH
Ovim postom nam jos jednom pokaza koju grupu navijaca Zeljeznicara ti predstavljashrasno38 wrote:Pa noramlno jer navijaci Zelje su uglavfnom pismeni i znaju da citaju i pisu pa odu na stranicu Sarajeva i procitaju ko sjedi u upravi a i bez toga objavljeno je i na vecini taraba po Sarajevu da je sad kineski lobi vecinski u upravi FK薩拉熱窩KPNCTNJAH wrote:Jok ba, vi ste bitni.. ja prije minutu saznao da imate tamnoputog igraca, a siguran sam da bi to isto bilo novost za preko 50% navijaca Sarajeva... vi zato znate nabrojati sve clanove familije Tana i njegovih pomocnika...
-
tcz
#41858 Re: Premijer liga BiH
objektivni sergijashrasno38 wrote:i ja sam zaista zabezeknut jer se vrlo jasno vidi kako igrac Slobode skace na ledja Muse i ovaj ga otrese kao slinu.....sudija svira i prilazi igracu na zemlji...pogleda ga...Musa izvodi slobodan udarac a sudija kada je vidio da se ovaj zajebava pusta da lopta ide svojim tokom i ZUMBA u raslje. Kada je Musa izveo igrac na zemlji se podize i sjedi kada je postignut gol. Pusti bolan supljiranja on je bio Musi iza ledja a ne Musa njemu. Ja stvarno ne volim nepravdu u sportu ma kako to tebi izgledalo i ovdje sam se svadjao i kada je zaista siljezno za Zelju.sumirprimus wrote:ajm zabezeknut![]()
![]()
koji sivonja dje vidis sivonju, ti ocito imas neke ekstra očijale kad ti u ovih sekundu i po vidis koj na kog kreno ko sivonja i sta je bilo?
drugo je sudija. sudiji je poso da bude na licu mjesa i da vidi...brat bratu 15akmetara udaljen..
al haj, pored ociglednog vi podjebavate.i cudite se poslje nekim reakcijama .sta ces,zivot ide dalje, ne mos vratit ni vrijeme ni bodEve...
pamti pa vrati..
Ovaj ofsajd sto Pitari potenciraju mozda jeste mozda nije jer se radi o milimetarskom ofsajdu iako nisu tako skakali kada su postizali golovoe iz metarskih ofsajda.
- hrasno38
#41859 Re: Premijer liga BiH
Kristina....ja sam dijete ovoga grada a u ovom gradu egszistiraju tri kluba...Veliki, srednji i mali (Zeljo, Sarajevo i Olimpik). Osnovna kultura je znati sta se dogadja u tvom rodnom gradu pa izmedju ostalog i klubu za koji ne navijas ali navija tvoja raja. Ali psoto je to za tebe "Higgsov bozon" onda nemoj se mijesati kad odrasli pricaju o sportu. Cika @sumirprimus i cika @hrasno38 polemisu ali u duhu navijackih tradicija a ne u duhu primitivizma. Zato gledaj i uci!KPNCTNJAH wrote:Ovim postom nam jos jednom pokaza koju grupu navijaca Zeljeznicara ti predstavljashrasno38 wrote:Pa noramlno jer navijaci Zelje su uglavfnom pismeni i znaju da citaju i pisu pa odu na stranicu Sarajeva i procitaju ko sjedi u upravi a i bez toga objavljeno je i na vecini taraba po Sarajevu da je sad kineski lobi vecinski u upravi FK薩拉熱窩KPNCTNJAH wrote:Jok ba, vi ste bitni.. ja prije minutu saznao da imate tamnoputog igraca, a siguran sam da bi to isto bilo novost za preko 50% navijaca Sarajeva... vi zato znate nabrojati sve clanove familije Tana i njegovih pomocnika...cuj posjecuje nasu stranicu... pa fakat smo nebitni, ja ne znam ni kako se taj Miske zove kojeg svi spominju, niti cime se bavi... 'ta cu, nepismen.. samo me Sarajevo zanima
- Logovan
#41860 Re: Premijer liga BiH
A ti si 5895 navijač Željezničara koji se pojavio na temi zbog dobrih rezultata.hrasno38 wrote: Ti si treci navijac Sarajeva koji se od jutros pojavio na ovoj temi koja se tice PL BiH![]()
![]()
![]()
Ili da ti bolje objasnim, kada krene loše, ostat će vas toliko da se na prste jedne ruke možete prebrojati. Prepoznat će se vaši koji često nestaju, a ima ih mašala.
- hrasno38
#41861 Re: Premijer liga BiH
Jesam li ja ovdje i kad Zeljo gubi?Logovan wrote:A ti si 5895 navijač Željezničara koji se pojavio na temi zbog dobrih rezultata.hrasno38 wrote: Ti si treci navijac Sarajeva koji se od jutros pojavio na ovoj temi koja se tice PL BiH![]()
![]()
![]()
![]()
Ili da ti bolje objasnim, kada krene loše, ostat će vas toliko da se na prste jedne ruke možete prebrojati. Prepoznat će se vaši koji često nestaju, a ima ih mašala.
- Logovan
#41862 Re: Premijer liga BiH
Ne znam, ti najbolje znaš, ako slažeš da jesi tebi na dušu.hrasno38 wrote:
Jesam li ja ovdje i kad Zeljo gubi?
- KPNCTNJAH
#41863 Re: Premijer liga BiH
Jesi, znamo gdje sigurno nisi kad igra Zeljeznicarhrasno38 wrote:
- Kinaski
#41864 Re: Premijer liga BiH
na kosevu ?KPNCTNJAH wrote:Jesi, znamo gdje sigurno nisi kad igra Zeljeznicarhrasno38 wrote:
Jesam li ja ovdje i kad Zeljo gubi?![]()
- hrasno38
#41865 Re: Premijer liga BiH
Znas i ti odlicno ali po obicaju tesko je priznati istinu kad te neko navuce. Prelistaj derbije kada ste dobijali i pogledaj kada sam cestitiao za svaku vasu pobjedu. Jos uvijek bez obzira na moje godine odnos muda izmedju mene i vas je ko kosokosovi orasi i ping-pong loptice.Logovan wrote:Ne znam, ti najbolje znaš, ako slažeš da jesi tebi na dušu.hrasno38 wrote:
- hrasno38
#41866 Re: Premijer liga BiH
Sta tebe boli kurac gdje sam ja......ti ni u mudima nisi bio kad sam ja spavao i po Grbavici i po Kosevu. Sta treba da gledam takve kao ti po utakmicama pa da dolazim u iskusenje da vas samaram kao sto sam na utakmici Bosne. Rekao sam ti kad porastes bit ces kengur do tada si samo skocimis!KPNCTNJAH wrote:Jesi, znamo gdje sigurno nisi kad igra Zeljeznicarhrasno38 wrote:
- hrasno38
#41867 Re: Premijer liga BiH
ma zaboravili djecaci i djevojcice sramotu iz Lukavice "made in benko" itd itd...jer jebi ga to su DIVOVI!lendric wrote:Jel ovo pitarcici spominju neke neregularne golove, da li to Leon 'ofsajd' Benko piše na forumu ?
-
LSD
#41868 Re: Premijer liga BiH
Higgsov bozon
kako mu to pade na pamet
brat Hrasno šamara ove neznalice i to preko ruke, backhandom
brat Hrasno šamara ove neznalice i to preko ruke, backhandom
- KPNCTNJAH
#41869 Re: Premijer liga BiH
Sto si nervozan, pa kod nas je pjena parti, kod vas je idila... ja sam zaboravio da ti imas crveni pojas u dziju-dzici, kao iskusan borac znas da ne smijes dozvoliti da planes tako lako, ti si sam od sebe smrtonosno oruzje, svaki tvoj nagli potez je potencijalno ubistvo, ne mozes dozvoliti da te pogadjaju postovi nas obicnih smrtnika... hvala ti u ime svih nas sto ostajes kuci dok igra Zeljeznicarhrasno38 wrote:Sta tebe boli kurac gdje sam ja......ti ni u mudima nisi bio kad sam ja spavao i po Grbavici i po Kosevu. Sta treba da gledam takve kao ti po utakmicama pa da dolazim u iskusenje da vas samaram kao sto sam na utakmici Bosne. Rekao sam ti kad porastes bit ces kengur do tada si samo skocimis!KPNCTNJAH wrote:Jesi, znamo gdje sigurno nisi kad igra Zeljeznicarhrasno38 wrote:
Mogli bi se okrenuti narednom kolu ako zelite da u raspravi ucestvuju navijaci Sarajeva, koji vam ocito nedostaju, cim ih stalno spominjete, ako cete nastaviti o tekmi Zeljeznicar - Sloboda, tu nemamo sta reci...
- leškarenje
#41870 Re: Premijer liga BiH
Ha ha hahrasno38 wrote:Sto pokazuje koliko ste bitni i koliko vas ima na forumu kad ste u buli!KPNCTNJAH wrote:Vid' fakat imaju nekog crnca u ekipi, kontam sto rasizam spominjunego smoriste vi s tom tekmom, sutra je novo kolo... koga boli racku vise sta je tu bilo, primili i mi gol iz ofsajda, pa se spomenulo u 2-3 posta...
![]()
![]()
E jes ovo smiješno
Vas da je oštetio ti bi bolan plako,ko onda kad si se ofiro sa uefom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41871 Re: Premijer liga BiH
Al moram primjetiti sto se tice ove price o steli, sudijskoj pomoci i to...
Kad smo mi bili tema, tad je to bilo legitimno, ma hajde
Sad jel ko spomenuo, ma kakvi, sve regulare
Najpostenija liga na svijetu
Ili je savez ipak korumpiran na celu sa Salemom Ogromnim?
Odlucite se
Kad smo mi bili tema, tad je to bilo legitimno, ma hajde
Sad jel ko spomenuo, ma kakvi, sve regulare
Najpostenija liga na svijetu
Ili je savez ipak korumpiran na celu sa Salemom Ogromnim?
Odlucite se
- leškarenje
#41872 Re: Premijer liga BiH
Zalice se hrasno uefi,oho vam se 
- hrasno38
#41873 Re: Premijer liga BiH
Nemas ti pojma sta znaci biti nervozan ali nejse....ovo je samo verbalno suceljavanje gdje izgleda da je neko planuo ili da je neko cool a u stvarnosti se moze pokazati da je upravo suprotno. Pjesnike kao sto si ti ne diram....oni su onako previse "njezni" i suptilni pogotovo ako pisu pjesmice za svoj voljeni klubKPNCTNJAH wrote:Sto si nervozan, pa kod nas je pjena parti, kod vas je idila... ja sam zaboravio da ti imas crveni pojas u dziju-dzici, kao iskusan borac znas da ne smijes dozvoliti da planes tako lako, ti si sam od sebe smrtonosno oruzje, svaki tvoj nagli potez je potencijalno ubistvo, ne mozes dozvoliti da te pogadjaju postovi nas obicnih smrtnika... hvala ti u ime svih nas sto ostajes kuci dok igra Zeljeznicar![]()
Mogli bi se okrenuti narednom kolu ako zelite da u raspravi ucestvuju navijaci Sarajeva, koji vam ocito nedostaju, cim ih stalno spominjete, ako cete nastaviti o tekmi Zeljeznicar - Sloboda, tu nemamo sta reci...
Ovo je forum i on i jeste zamisljen da se anonimni forumasi verbalno prepucavaju do nekih granica sto vi pojedini preozbiljno shvatate pa kad vam klub zijani isparite se u vidu magle i stavite se na "cekanje". Na kraju krajeva vrlo mi je nejasna ta iznenadna ljubav izmedju navijaca Sarajeva i Slobode nakon svih onih desavanja zadnjih godina kada je Sloboda u Kupu onako pololidno pokradena......ali to nije za ove teme
- hrasno38
#41874 Re: Premijer liga BiH
Jedini covjek koji je ovdje dosao sa uplakanim okicama i jebavao majku pojedinim forumasima nakon izivljavanja Zelje nad Sarajevom si TI.....ja ne placem za glupostima a davno sam napisao da je sport za mene samo zabava.leškarenje wrote:Ha ha hahrasno38 wrote:Sto pokazuje koliko ste bitni i koliko vas ima na forumu kad ste u buli!KPNCTNJAH wrote:Vid' fakat imaju nekog crnca u ekipi, kontam sto rasizam spominjunego smoriste vi s tom tekmom, sutra je novo kolo... koga boli racku vise sta je tu bilo, primili i mi gol iz ofsajda, pa se spomenulo u 2-3 posta...
![]()
![]()
E jes ovo smiješnosvaka čast,treba nam više ovakvih humorističnih postova
![]()
Vas da je oštetio ti bi bolan plako,ko onda kad si se ofiro sa uefom
Ali da ne sirimo pricu vratimo se Terminatoru Musi i izivljavanju sudijske organizacije i malog semberskog kluba nad DIVOVIMA sa propuha zvanog Kosevo!
Last edited by hrasno38 on 04/04/2017 16:27, edited 1 time in total.
- ganjeta
#41875 Re: Premijer liga BiH
Dobro je, bio sam se zabrinuo da nećeš više pisatiKPNCTNJAH wrote:Ovim rezultatima bi svi mogli biti zadovoljni, a za nas bi bilo idealno, zato su male sanse da se to i desiganjeta wrote:Da probam i ja, mada ne kladim se odavno.
Krupa - Radnik 0-1
Sloboda - Sarajevo 1-2
Zrinjski - Željeznicar 1-1![]()
U onoj najgoroj mogucoj varijanti, da izgubimo i vi i mi, Zrinjski bi dosao na Kosevo rasterecen, a nasi igraci bi bili pod ogromnim pritiskom, 2000 na tribinama, a pola od toga bi jebavalo sve redom nasim igracima i upravi, pa bi Zrinjski lagano mogao do tri boda tu, samim tim i na korak do titule... a vi bi bili prisiljeni navijati za nas i radovati se nasim golovimajedino sto bi to moglo malo popraviti je kup utakmica izmedju ova dva kola... bice zanimljivo, nadajmo se rezultatima iz tvog posta
Nama je dobro to sto nas svi otpisuju, evo na svakom portalu po clanak kako su Radnik i Sloboda bolji od nas, a Zrinjski i Zeljeznicar druga dimenzija u odnosu na nas... ne treba igracima bolja motivacija od toga, vidjecemo imamo li pameti da to iskoristimo... sumnjam, ali moRemo se nadati![]()
Vidi, batalio sam kladionicu zato što sam dobar prognozer
Ja nebi imao problema kad bi ovako završile, i što kažeš bili bi svi zadovoljni. Opet nebi imao problema i da slavim vaše golove protiv Zrinjskog, sve što ide u korist Želji je dobrodošlo. Sumnjam da ti nebi slavio golove Želje a da vama ide u korist.
Naredna dva kola mogu dosta odlučiti, možda već i sutra.