Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
edo_79

#41801 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

Velkoski wrote:ŠOKANTNO: Struja je postojala kada je Edo bio mali!
ma postojala je ona i prije toga .... samo ja nisam imao interesa u tom području ..... jednom sam turio ekser u završio ispod stola ....

pa je brat jednom mami živce čupao pincetom dok je ova razvijala pitu .... i žena više pukla baci oklagiju na sto i za burazom ..... samo što je buraz proš'o kroz vrata .... kad je mene tepsija opalila .... tehnički nokaut u roku od o'ma .... sve sam one šestokrake zvijezde vidio u po bijela dana .... ulje po plafonu iz tepsije, u mene zveči u glavi .... opšti haos..
ultima_palabra

#41802 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ultima_palabra »

Kad je mali rođak histerisao i kocenio se, tetka ga samo zalije lončićem hladne vode... worked every time :mrgreen:
sha_ba

#41803 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

:lol: :lol: :lol:
edo_79

#41804 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

lavorpunvode wrote:
edo_79 wrote:
Ja sam jednom sa starcima otišao u goste kod tetke ... i žena iznela banane i ja smažem 2 zaredom, kad mama kaže nemože on više ... reko modu modu .... i tad su mi banane i prisjele .... mor'o sam prvo pojest skoro kilu banana sam kod kuće (za kaznu) pa sam onda morao ić sebi nać prut, i to dobar da se ne vraćam dvaput ....
:D ja sam u ona vremena kad je 5KM jos uvijek bilo veliko :D dobila od nane novcanicu da odem kupiti cokoladu i da, sto nisam tako shvatila, vratim kusur :D a ja fino odem do prodavnice i kazem teti koja je radila tu da mi da lizala za 5 KM. :D
Ona samo 'vako: :shock: i spakuje mi kutiju punu lizala koja je stajala na pultu, bez brojanja :D konta zena.. ja budale od djeteta :D
kad sam donijela to kuci, mama mebzatvorila u sobu do mraka dok nisam sva lizala pojela :lol:
a ona lizala sa limuntosom okolo, mozda se neko sjeca :D
bar 5 narednih dana sam jela s bolnim izrazom na licu... :D
a zato ti imaš odbojan stav prema oralnom sexu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Seoskivaralica

#41805 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Seoskivaralica »

ma jok.....kazniti dijete........ma kaaaakkvvviiii......situacija:
.... trčkara pored mene u nekom shopingu sa jednim malim izbezumljenim magarcem od 5 god. i priča: vidi gleda te čiko sad će te ružiti.... :lol: :lol: :| i ja joj kažem :to što vam je dijete neodgojeno to je samo vaša zasluga i ne miješajte slučajne prolaznike u taj vaš debakl......
nakon toga ona meni ono punih usta kaže šta ti znaš seljačino , gledajući u moja leđa, te joj lijepo odgovorim seljačina ti je općio sa mamom pa si ti to što si..... jer se pred djecom uvijek treba lijepo izražavati....umalo joj očna arterija ne puče od huje.....hi hi hi.....umal mi mlada tu ne umrije od smijeha...
Hmmm ...svojim ponašanjem smo primjer svojoj ali i dječici iz okoline , gdje kad neko ne dozvoljava da vam se djeca druže jasno ocrtava njihovo viđenje vašeg odgoja......
.tj da rezimiramo....
Disciplina je potrebna , bez kazne disciplina nema smisla..... :|
zoomba

#41806 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by zoomba »

ih kakav sam ja belajsuz bio , ljudi kad me sretnu kazu ti nisi hodao vec letio :lol: hajde sto sam po gradu belajisao al kad sam na vikendici kad odem seljacima koji su tamo zivjeli zadavo muke , bas im lose dodje kad cuju da sam stigao :D cak sam im jednom i zamjenio pilice imali razlicite pilice, jedna imao zute samo a drugi prosarane.. , ibretili se kasnije :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#41807 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

Mene nisu tukli, mene su prepadali Skakom.

Skake nam bili komsije u mahali, tri brata, ali nikada mi nisu htjeli reci koji je "taj" Skaka, pa sam se bojao sve trojice.
edo_79

#41808 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

Mene je stari znao prebit prutem tako da su mi noge bile šarene od masnica ... a najgore je kad ideš sam sebi donet prut ... kako god okreneš valja bit bjen .....
edo_79

#41809 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

Pošto su u mene starci duplali smjene (radili istu smjenu) ja sam do 7 godine bio sam .... ono odu u prvu il u drugu a ja ostanem na prozoru gledajući kako odoše .... stari mi donosio romane i tako sam slova naučio, al skontali da sam postao zainteresovan za šibice .... jedan dan mama došla s posla, pita mene kako se pali šibica i ja joj pokažem, onda ona ugasi šibicu i drvce onako vrelo meni na prst .... otad više ne volim šibice....
dječak sa šibicama

#41810 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

veze s vezom wrote:to vas mati nikad nije poslala da izaberete sebi prut?
Jest nana.

Ali taj prut ja slomim cim niko ne gleda, stajao je iza tv-a, ja ga obavezno izlomim na komade.
lua

#41811 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by lua »

Ja k'o mala nisam voljela buku, galamu, bila mirna skroz. Kad mi mama ili otac ili deda ili baka kažu: "NE", to je ne i odmah ruku odmičem od dotičnog predmeta. Ni u tinejdžerskom dobu nisam baš bila divljak, jesam pravila pizdarije i to, al' sitnice. Malo me mama naruži, stari se samo smijao.
zoomba

#41812 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by zoomba »

ja se nicega nisam boja pa ni batina , vazda sam prkosio svima.., to su kasnije i skontali ... :izet:
Seoskivaralica

#41813 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Seoskivaralica »

edo_79 wrote:Mene je stari znao prebit prutem tako da su mi noge bile šarene od masnica ... a najgore je kad ideš sam sebi donet prut ... kako god okreneš valja bit bjen .....
bravo kraljuuuu
ja nađem od onih šimšira komunističkih suhu jednu dugu.....konta stari evo je dobra......heeeej jesam tad fasovO.......
zamahne on kad ono puče u zraku......MAMA MILA JA SE I SAD EVO SMIJEM .......tako sam i tad......jesam i dobio dobru porciju , ono svačim......ali to sad kad prepričavam kaže stari :jes jes ali što si gurao komšiji luk u auspuh.....ljubi ga sin :kiss: ha ha ha ha
pa da se danas mogu smijati ......
edo_79

#41814 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

izgleda da nije vezo .... mene pošalje i još mi lijepo kaže .... sine nemoj da se moraš vraćat dvaput ....
motorna_pila

#41815 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by motorna_pila »

Dje ste chateri?

Jedno pitanje. :grin:

Da li biste policiji prijavili nasilje u porodici? Ono mislim, znate da u komsiluku postoji porodica gdje muškarac zlostavlja ženu i svoju djecu...

Čujete batinjanje, galamu, plač, vrištanje... Svakodnevno..

Nikad Vam se ti ljudi nisu obratili za pomoć.. Ali vi znate za to zlostavljanje...

Zelite im pomoći.. Kako?

Ako ih prijavite policiji, velike su šanse da ćete navući gnjev merhametlije...

Ako ih ne prijavite, zlostavljanje ce se po svoj prilici nastaviti i tu se ne nazire kraj...

Sta uraditi u ovoj situaciji?

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
jedinaprava

#41816 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by jedinaprava »

naravno da bih
ne razumijem ljude koji skrecu pogled od toga i prave se da nista ne vide i ne cuju
alchak.ba

#41817 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

bolje da me kablom tukla nego to ponizenje sto sam dozivljavao.....

i onda moram sebi izabrati predmet kojim ce me marisat.... :-x :shock:
bang and blame

#41818 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by bang and blame »

Naravno da bih prijavila. Nasilje nije privatna stvar. U kakve ljude izrastaju djeca koja su izlozena nasilju ili gledanjem tog istog? Treba u korjenu "rezati" takve stvari i nasilnike strpati gdje im je i mjesto. Prvenstveno, zastititi djecu.
S4mpion

#41819 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

lavorpunvode wrote: kad sam donijela to kuci, mama mebzatvorila u sobu do mraka dok nisam sva lizala pojela :lol:
a ona lizala sa limuntosom okolo, mozda se neko sjeca :D
E jest te kaznila :D
zoomba

#41820 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by zoomba »

bil se ostavile bez para da marke nemate u novcaniku do kuce poslje shopinga? :D
sha_ba

#41821 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

zumba
ne bi :D
motorni
ne bi mogla ostati ravnodusna da znam da neko u mojoj blizini fizicki maltretira zenu i djecu.. prijavila bi
KPNCTNJAH

#41822 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

A sta da zena maltretira muza? :mrgreen:
sha_ba

#41823 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

bila bi me sramota :mrgreen:

sala, isto
Zizi505

#41824 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Zizi505 »

Nasilje u porodici bih prijavila u centru za socijalni rad, bez obzira da li je u pitanju nasilan suprug ili supruga.
KPNCTNJAH

#41825 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

sha_ba wrote:bila bi me sramota :mrgreen:

sala, isto
Kako bi se nasmijali i oni kojim bi to prijavila :mrgreen: trebalo bi da se isto postupa u oba slucaja, al' gdje cu ba zaliti lika kojeg zena udara, ko ga hebe, sto nije ozenio neku od koje je jaci... :mrgreen:
Locked