zbiljovski wrote:Čovjek baš nema za koga glasat?! SBB se priklonio SDA-u, DF i NS nemaju snage i infrastrukture da se bore sa fašistima iz SDA, ostali su ili neozbiljni ili ne dolaze u obzir. Iako su izbori još uvijek daleko u mojoj sredini, a vjerujem da je i u ostalima sve u gram, SDP je nekako između svih govana govno koje najmanje smrdi, odnosno manje zlo i uslovno rečeno jedina politička opcija koja može srušiti SDA 2018. god. Nekako imam osjećaj da su svi anti SDA glasači pogubljeni i da se opet lagano svi priklanjaju SDP-u. Volio bih sa zadovoljstvom dati nekom drugom glas ali kome, kome? sa druge strane ne želim da bacam glas u vodu ?! Glas bez ikakvog osjećaja dajem SDP-u, ali jebat ću im mater svima kolektivno ako uđu u koaliciju sa SDA na bilo kojem nivou u bilo kojoj općini pa čak i 2018. godine.
ovo je post tacno skolski primjer "posta iz kuhinje"
prvo,u Tuzli se ima za koga glasati,dakle,pises suplju pricu
drugo,niti jednu stranku ne treba gledati kao "veliku ili malu";nego kao dobru ili losu
NS u Tuzli nije imala priliku da pokaze sta znaju,jer nisu imali ni jednog vijecnika do sada
onda dalje,imas stranku Dejana PAvica...a Dejan je jedna institucija i jako mi je zao sto zbog nekih licnih sujeta u tuzlanskoj Nasoj stranci,Dejan nije clan i kandidat NSa
onda dalje...kazes "ako koaliraju sa SDA,nesto ces im "...pa zar vec nisu koalirali ?
sta ti je garancija da nece opet ?
glas za SDP i SDA je bacanje glasa,to je smece i sljam od stranaka...ako je iko imao priliku da ovu drzavu digne,to su te stranke a evo vidimo gdje smo
prema tome,SDPu je bolje da se ne bavi ovim providnim marketinskim trikovima,jer oni vise nemaju sta ponuditi,cak su im i napadi i saopstenja uvijek ista
Gracanica sada ima historijsku sansu da srusi 15togodisnju vladavinu jednog te istog SDPovog nacelnika,postali smo geto jbte
od najperspektivnijeg grada poslije rata,do ucmale sredine koja je mrtva
Nasa Stranka ima odlicnog kandidata za nacelnika i svakim danom mu popularnost raste i sto ga ljudi vise upoznaju,sve ih se vise prikljucuje