Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sheilak

#41776 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

alchak.ba wrote:
Secer_033 wrote:Kad je dijete razumno, roditelji nemaju potrebe da ga tuku.
ne postoje razumna djeca.
ne postoje razumni roditelji. ili su vrlo rijetki. :D
zoomba

#41777 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by zoomba »

Iako nam net tj skajp omogućuje da se vidimo, to ne može zamijeniti susret uživo.
Može li opstati veza na daljinu ako se viđate nekolika puta godišnje?
Koliko su šanse da vam partner ostane vjeran?
Može li u tim vezama biti povjerenja?
dječak sa šibicama

#41778 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

Realno, ako te babo ne tuce, ne naucis na vrijeme blokirati udarce, i onda te svi u mahali udaraju.

Svako zasto, ima i svoje zato 8-)
alchak.ba

#41779 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

sheilak wrote:
alchak.ba wrote:
Secer_033 wrote:Kad je dijete razumno, roditelji nemaju potrebe da ga tuku.
ne postoje razumna djeca.
ne postoje razumni roditelji. ili su vrlo rijetki. :D
to je posebna emisija
ultima_palabra

#41780 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ultima_palabra »

Čuj klečanje na nečemu... pa jesu li to roditelji ili španska inkvizicija? :-)
S4mpion

#41781 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Batina je iz raja izašla. 8-)
sheilak

#41782 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

ultima_palabra wrote:Čuj klečanje na nečemu... pa jesu li to roditelji ili španska inkvizicija? :-)
:D hahahhah al fakat.

ma, gle, kaznjavanje/sankcioniranje je hajmo reci razumno, ali na primjeren nacin. u sto ne ubrajam ono fizicko. jer batine cesto prerastu u nacin kanaliziranja frustracija roditelja. dakle, u izivljavanje.
klixoris

#41783 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

Ja vazda zbrisem na biciklo i lagano u bjezaniju... Mada, jednom me stara uspjela pogoditi papucom tako u bjekstvu :D
I onda me nema cijeli dan, nek se brinu sto me nema i sta im je sa djetetom ! Ha ja, hoce oni mene dirat !
Last edited by klixoris on 05/09/2014 12:35, edited 2 times in total.
sheilak

#41784 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

klixoris wrote:Ja vazda zbrisem na biciklo i lagano u bjezaniju... Mada, jednom me stara uspjela pogoditi papucom tako u bjekstvu :D
I onda me nema cijeli dan, nek se brinu sto me nema i sta im je sa djetetom ! Ha ja, hoce oni mene dirat !
sad kontam strast prema motorima. :D
ultima_palabra

#41785 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ultima_palabra »

Ma kontam da nekad roditelj izmariše dijete u afektu, mada ne odobravam. Ali ta klečanja su dugotrajna i sistematska, to već graniči sa torturom.
klixoris

#41786 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

sheilak wrote:
klixoris wrote:Ja vazda zbrisem na biciklo i lagano u bjezaniju... Mada, jednom me stara uspjela pogoditi papucom tako u bjekstvu :D
sad kontam strast prema motorima. :D
Gdje ces dalje kad sam sa 11 godina lokalnim ciganima mazn'o motor (mali Tomos) i vozao se po mahali dok me razjarena rulja ganjala :D Good old times... :eh:
Eurosa wrote:
:lol: joj katila!
Ha ja ! Kasnije kad se vratim, sekiracija ih je vec totalno ubila ! Obraduju se sto me vide zivog i zdravog ! Na pamet im ne pada osveta :D
Last edited by klixoris on 05/09/2014 12:41, edited 1 time in total.
sheilak

#41787 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

ultima_palabra wrote:Ma kontam da nekad roditelj izmariše dijete u afektu, mada ne odobravam. Ali ta klečanja su dugotrajna i sistematska, to već graniči sa torturom.
ma ja nikada necu shvatiti kako neko moze dici ruku na svoje dijete ili uopste kazniti ga za bilo sta :D . a kamoli se izivljavati.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#41788 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Bolje kada je malo nego kada se počne trokirat' i muntat' po forumu. :mrgreen:
sheilak

#41789 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

Velkoski wrote:Bolje kada je malo nego kada se počne trokirat' i muntat' po forumu. :mrgreen:
ti si se oteo kontroli. tebe vise niko u suru ne dovede. kasno je.... :D
KPNCTNJAH

#41790 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

Kakve djece vidjam po ulici, meni dodje da im opalim jedan vaspitni, a onda i njihovim roditeljima... nema nista gore od razmazenog derista...
sheilak

#41791 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

KPNCTNJAH wrote:Kakve djece vidjam po ulici, meni dodje da im opalim jedan vaspitni, a onda i njihovim roditeljima... nema nista gore od razmazenog derista...

sta ima, torquemada? :D
sha_ba

#41792 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

istina, i meni nekad dodje da isamaram roditelje... :roll:
edo_79

#41793 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

Ja sam jednom turio žicu u utičnicu i poizbij'o sve osigurače u kući ..... a jest me stari i nalup'o kruše :roll:
KPNCTNJAH

#41794 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

sheilak wrote:
Dobar oko, ti? :mrgreen: Pa ja, djeca ucjenjuju roditelje, pocnu vristati i histerisati dok ne dobiju ono sto hoce, a roditelji kojim je peglanje odgajati djecu odmah popuste, samo da ih ne slusaju... i onda imas male monstrume koji se ne znaju normalno ponasati i misle da je sve na svijetu njihovo vlasnistvo... dodju ti u goste i uniste pola stvari, mene je samo stara znala prebiti kad zajebem, stari nikad, ali sam znao kad odem negdje da moram za sve pitati smijem li prije nego sto nesto uradim... to bi valjda trebalo biti normalno... uglavnom nisam bio divljak k'o ova djecurlija koju vidjam... :mrgreen:
lavorpunvode

#41795 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by lavorpunvode »

edo_79 wrote:Ja sam jednom turio žicu u utičnicu i poizbij'o sve osigurače u kući ..... a jest me stari i nalup'o kruše :roll:
:lol:
edo_79

#41796 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

KPNCTNJAH wrote:
sheilak wrote:
Dobar oko, ti? :mrgreen: Pa ja, djeca ucjenjuju roditelje, pocnu vristati i histerisati dok ne dobiju ono sto hoce, a roditelji kojim je peglanje odgajati djecu odmah popuste, samo da ih ne slusaju... i onda imas male monstrume koji se ne znaju normalno ponasati i misle da je sve na svijetu njihovo vlasnistvo... dodju ti u goste i uniste pola stvari, mene je samo stara znala prebiti kad zajebem, stari nikad, ali sam znao kad odem negdje da moram za sve pitati smijem li prije nego sto nesto uradim... to bi valjda trebalo biti normalno... uglavnom nisam bio divljak k'o ova djecurlija koju vidjam... :mrgreen:
Ja sam jednom sa starcima otišao u goste kod tetke ... i žena iznela banane i ja smažem 2 zaredom, kad mama kaže nemože on više ... reko modu modu .... i tad su mi banane i prisjele .... mor'o sam prvo pojest skoro kilu banana sam kod kuće (za kaznu) pa sam onda morao ić sebi nać prut, i to dobar da se ne vraćam dvaput ....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#41797 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

ŠOKANTNO: Struja je postojala kada je Edo bio mali!
Capajebo

#41798 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

edo_79 wrote:
KPNCTNJAH wrote:
sheilak wrote:
Ja sam jednom sa starcima otišao u goste kod tetke ... i žena iznela banane i ja smažem 2 zaredom, kad mama kaže nemože on više ... reko modu modu .... i tad su mi banane i prisjele .... mor'o sam prvo pojest skoro kilu banana sam kod kuće (za kaznu) pa sam onda morao ić sebi nać prut, i to dobar da se ne vraćam dvaput ....
:mrgreen: :mrgreen:
sheilak

#41799 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

KPNCTNJAH wrote:
sheilak wrote:
`nako. :D hey, a znas sta su moji radili kad sam se ja histerizirala, bacala po cesti i trazila 100. igracku (skontala da ce mi dati sve da ne vristim :D) pustili su me da se bacam i vristim i samo su otisli. mama se snebivala, ono kako cu je ostaviti, a i vristi kao da je kolju, sramota :D ali nisu joj dali da reagira, a ja kad sam vidjela da odlaze, da me ne dozivljavaju uopste, samo samo se podigla s poda, popravila haljinicu i otrcala za njima. :D i sjecam se, baka me pita, i jesi se smirila. mislim da sam joj odvratila nesto :D , ali nisam vise to radila.

ne kazem ja da nema bezobrazne djece i roditelji jesu tu da ih discipliniraju i nauce, samo mislim da su batine pogresan nacin i da cesto predju u izivljavanje. zapravo, citav taj sistem sankcija neki roditelji koriste da bi se istresli na nekom. onda je od toga vise stete nego koristi.

@edo

zar su te zbog toga kaznili?
lavorpunvode

#41800 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by lavorpunvode »

edo_79 wrote:
:D ja sam u ona vremena kad je 5KM jos uvijek bilo veliko :D dobila od nane novcanicu da odem kupiti cokoladu i da, sto nisam tako shvatila, vratim kusur :D a ja fino odem do prodavnice i kazem teti koja je radila tu da mi da lizala za 5 KM. :D
Ona samo 'vako: :shock: i spakuje mi kutiju punu lizala koja je stajala na pultu, bez brojanja :D konta zena.. ja budale od djeteta :D
kad sam donijela to kuci, mama mebzatvorila u sobu do mraka dok nisam sva lizala pojela :lol:
a ona lizala sa limuntosom okolo, mozda se neko sjeca :D
bar 5 narednih dana sam jela s bolnim izrazom na licu... :D
Locked