ne postoje razumni roditelji. ili su vrlo rijetki.alchak.ba wrote:ne postoje razumna djeca.Secer_033 wrote:Kad je dijete razumno, roditelji nemaju potrebe da ga tuku.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sheilak
#41776 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
zoomba
#41777 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Iako nam net tj skajp omogućuje da se vidimo, to ne može zamijeniti susret uživo.
Može li opstati veza na daljinu ako se viđate nekolika puta godišnje?
Koliko su šanse da vam partner ostane vjeran?
Može li u tim vezama biti povjerenja?
Može li opstati veza na daljinu ako se viđate nekolika puta godišnje?
Koliko su šanse da vam partner ostane vjeran?
Može li u tim vezama biti povjerenja?
-
dječak sa šibicama
#41778 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Realno, ako te babo ne tuce, ne naucis na vrijeme blokirati udarce, i onda te svi u mahali udaraju.
Svako zasto, ima i svoje zato
Svako zasto, ima i svoje zato
- alchak.ba
#41779 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
to je posebna emisijasheilak wrote:ne postoje razumni roditelji. ili su vrlo rijetki.alchak.ba wrote:ne postoje razumna djeca.Secer_033 wrote:Kad je dijete razumno, roditelji nemaju potrebe da ga tuku.
- ultima_palabra
#41780 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Čuj klečanje na nečemu... pa jesu li to roditelji ili španska inkvizicija? 
- S4mpion
#41781 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Batina je iz raja izašla. 
- sheilak
#41782 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ultima_palabra wrote:Čuj klečanje na nečemu... pa jesu li to roditelji ili španska inkvizicija?
ma, gle, kaznjavanje/sankcioniranje je hajmo reci razumno, ali na primjeren nacin. u sto ne ubrajam ono fizicko. jer batine cesto prerastu u nacin kanaliziranja frustracija roditelja. dakle, u izivljavanje.
- klixoris
#41783 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja vazda zbrisem na biciklo i lagano u bjezaniju... Mada, jednom me stara uspjela pogoditi papucom tako u bjekstvu 
I onda me nema cijeli dan, nek se brinu sto me nema i sta im je sa djetetom ! Ha ja, hoce oni mene dirat !
I onda me nema cijeli dan, nek se brinu sto me nema i sta im je sa djetetom ! Ha ja, hoce oni mene dirat !
Last edited by klixoris on 05/09/2014 12:35, edited 2 times in total.
- sheilak
#41784 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sad kontam strast prema motorima.klixoris wrote:Ja vazda zbrisem na biciklo i lagano u bjezaniju... Mada, jednom me stara uspjela pogoditi papucom tako u bjekstvu
- ultima_palabra
#41785 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma kontam da nekad roditelj izmariše dijete u afektu, mada ne odobravam. Ali ta klečanja su dugotrajna i sistematska, to već graniči sa torturom.
- klixoris
#41786 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Gdje ces dalje kad sam sa 11 godina lokalnim ciganima mazn'o motor (mali Tomos) i vozao se po mahali dok me razjarena rulja ganjalasheilak wrote:sad kontam strast prema motorima.klixoris wrote:Ja vazda zbrisem na biciklo i lagano u bjezaniju... Mada, jednom me stara uspjela pogoditi papucom tako u bjekstvu
Ha ja ! Kasnije kad se vratim, sekiracija ih je vec totalno ubila ! Obraduju se sto me vide zivog i zdravog ! Na pamet im ne pada osvetaEurosa wrote:
joj katila!
Last edited by klixoris on 05/09/2014 12:41, edited 1 time in total.
- sheilak
#41787 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma ja nikada necu shvatiti kako neko moze dici ruku na svoje dijete ili uopste kazniti ga za bilo staultima_palabra wrote:Ma kontam da nekad roditelj izmariše dijete u afektu, mada ne odobravam. Ali ta klečanja su dugotrajna i sistematska, to već graniči sa torturom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41788 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Bolje kada je malo nego kada se počne trokirat' i muntat' po forumu. 
- sheilak
#41789 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ti si se oteo kontroli. tebe vise niko u suru ne dovede. kasno je....Velkoski wrote:Bolje kada je malo nego kada se počne trokirat' i muntat' po forumu.
- KPNCTNJAH
#41790 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kakve djece vidjam po ulici, meni dodje da im opalim jedan vaspitni, a onda i njihovim roditeljima... nema nista gore od razmazenog derista...
- sheilak
#41791 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
KPNCTNJAH wrote:Kakve djece vidjam po ulici, meni dodje da im opalim jedan vaspitni, a onda i njihovim roditeljima... nema nista gore od razmazenog derista...
sta ima, torquemada?
-
sha_ba
#41792 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
istina, i meni nekad dodje da isamaram roditelje... 
- edo_79
#41793 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja sam jednom turio žicu u utičnicu i poizbij'o sve osigurače u kući ..... a jest me stari i nalup'o kruše 
- KPNCTNJAH
#41794 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dobar oko, ti?sheilak wrote:
sta ima, torquemada?
- lavorpunvode
#41795 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
edo_79 wrote:Ja sam jednom turio žicu u utičnicu i poizbij'o sve osigurače u kući ..... a jest me stari i nalup'o kruše
- edo_79
#41796 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja sam jednom sa starcima otišao u goste kod tetke ... i žena iznela banane i ja smažem 2 zaredom, kad mama kaže nemože on više ... reko modu modu .... i tad su mi banane i prisjele .... mor'o sam prvo pojest skoro kilu banana sam kod kuće (za kaznu) pa sam onda morao ić sebi nać prut, i to dobar da se ne vraćam dvaput ....KPNCTNJAH wrote:Dobar oko, ti?sheilak wrote:
sta ima, torquemada?Pa ja, djeca ucjenjuju roditelje, pocnu vristati i histerisati dok ne dobiju ono sto hoce, a roditelji kojim je peglanje odgajati djecu odmah popuste, samo da ih ne slusaju... i onda imas male monstrume koji se ne znaju normalno ponasati i misle da je sve na svijetu njihovo vlasnistvo... dodju ti u goste i uniste pola stvari, mene je samo stara znala prebiti kad zajebem, stari nikad, ali sam znao kad odem negdje da moram za sve pitati smijem li prije nego sto nesto uradim... to bi valjda trebalo biti normalno... uglavnom nisam bio divljak k'o ova djecurlija koju vidjam...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41797 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ŠOKANTNO: Struja je postojala kada je Edo bio mali!
- Capajebo
#41798 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
edo_79 wrote:Ja sam jednom sa starcima otišao u goste kod tetke ... i žena iznela banane i ja smažem 2 zaredom, kad mama kaže nemože on više ... reko modu modu .... i tad su mi banane i prisjele .... mor'o sam prvo pojest skoro kilu banana sam kod kuće (za kaznu) pa sam onda morao ić sebi nać prut, i to dobar da se ne vraćam dvaput ....KPNCTNJAH wrote:Dobar oko, ti?sheilak wrote:
sta ima, torquemada?Pa ja, djeca ucjenjuju roditelje, pocnu vristati i histerisati dok ne dobiju ono sto hoce, a roditelji kojim je peglanje odgajati djecu odmah popuste, samo da ih ne slusaju... i onda imas male monstrume koji se ne znaju normalno ponasati i misle da je sve na svijetu njihovo vlasnistvo... dodju ti u goste i uniste pola stvari, mene je samo stara znala prebiti kad zajebem, stari nikad, ali sam znao kad odem negdje da moram za sve pitati smijem li prije nego sto nesto uradim... to bi valjda trebalo biti normalno... uglavnom nisam bio divljak k'o ova djecurlija koju vidjam...
- sheilak
#41799 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
`nako.KPNCTNJAH wrote:Dobar oko, ti?sheilak wrote:
ne kazem ja da nema bezobrazne djece i roditelji jesu tu da ih discipliniraju i nauce, samo mislim da su batine pogresan nacin i da cesto predju u izivljavanje. zapravo, citav taj sistem sankcija neki roditelji koriste da bi se istresli na nekom. onda je od toga vise stete nego koristi.
@edo
zar su te zbog toga kaznili?
- lavorpunvode
#41800 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
edo_79 wrote:
Ja sam jednom sa starcima otišao u goste kod tetke ... i žena iznela banane i ja smažem 2 zaredom, kad mama kaže nemože on više ... reko modu modu .... i tad su mi banane i prisjele .... mor'o sam prvo pojest skoro kilu banana sam kod kuće (za kaznu) pa sam onda morao ić sebi nać prut, i to dobar da se ne vraćam dvaput ....
Ona samo 'vako:
kad sam donijela to kuci, mama mebzatvorila u sobu do mraka dok nisam sva lizala pojela
a ona lizala sa limuntosom okolo, mozda se neko sjeca
bar 5 narednih dana sam jela s bolnim izrazom na licu...