Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pepeljara wrote:Ja sam igrao:
West Ham - Tottenham pg1 (prvi gol daje domacin)
Dinamo Z - Slaven 1
Hamburger - Bayern VG2 (vishe golova 2 p)
Dortmund - Hoffenheim DDO (domacin ne daje gool u oba poluvremena)
Motherwell - St Johnstone 1x
Everton Man City 2
Boston - Montreal 1
Pa bum vidjeli dobitak 127 km na 2 km
Prodjoh fala k,,,,,... boston gubio.do.zadnjih 10 minuta:)
Nuken wrote:Ima li ko kakvu siguricu za sutra kvota 2-3?
Derbi X Ne treba dalje traziti
I jednima i drugima treba pobjeda(Sarajevu manje jer se mogu kroz kup domoći Evrope).Teško bi bilo prognozirati rezultat.Sarajevo je u boljoj formi trenutno.Ni golove da igram ne znam šta bi Teren ko oranica,al` ovi naši se adaptirali na te uslove.Željo je u zadnjih pet kola išao 3+,a Sarajevo u zadnja 4 kola.
Energi Cotbus- Greuter Fürth kec kvota 5.5
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
zeznuta utakmica do boli. Moze biti sve. Cottbusu zadnja utakmica kod kuce i hoce da se fino oprosti od 2. lige, a Furthu treba kako bi zastitio 3. mjesto, ali i ima sansu za direktni ulazak u prvu ligu. Probat Aue-Paderborn 2 jer i njima trba za 2. mjesto
Derbi X Ne treba dalje traziti
I jednima i drugima treba pobjeda(Sarajevu manje jer se mogu kroz kup domoći Evrope).Teško bi bilo prognozirati rezultat.Sarajevo je u boljoj formi trenutno.Ni golove da igram ne znam šta bi Teren ko oranica,al` ovi naši se adaptirali na te uslove.Željo je u zadnjih pet kola išao 3+,a Sarajevo u zadnja 4 kola.
ma dzaba da im treba kad derbi nije bio derbi od one 2:2 na kosevu. ja tipujem na 0:0 ili 1:1. Ostalo i za mene bilo iznenadenje. Sutra cu probati ova 2 rezultata igrat ako budu u ponudi
missko wrote:Fürt ne zeli u prvu, mozda 1x sigurnije
Cudi me da bi dovde dogurali ako ne zele u prvu ligu,nisu se valjda na kraju predomislili.
Mada ko zna sve je moguce danas.....
Ma njima odgovara da su hadzije u drugoj nego luzeri u prvoj, puno im troska tesko im to popratit mali klub u svapskom fudbalu nema para pa ovako ko 1860 kubure u drugoj i prodaju tekme ili stimaju za kladionice
missko wrote:Fürt ne zeli u prvu, mozda 1x sigurnije
Cudi me da bi dovde dogurali ako ne zele u prvu ligu,nisu se valjda na kraju predomislili.
Mada ko zna sve je moguce danas.....
Ma njima odgovara da su hadzije u drugoj nego luzeri u prvoj, puno im troska tesko im to popratit mali klub u svapskom fudbalu nema para pa ovako ko 1860 kubure u drugoj i prodaju tekme ili stimaju za kladionice
PriNc_ba wrote:a jebem mu celzi i majku i 85% posjed lopte i jednocifren broj kontakata s loptom svih igraca norwicha
ma bolje igrati 3. lige nego ova sranja. Siguran u pobjede i na kraju svi po dzepu dobijemo. Ovako nisi siguran, pa kad dobijes, sreci nema kraja
Ma golovi zakon, jbo ti kvotu 1,15 bolje uzet opciju domacin daje gol a ista kvota i laske pogoditi nego se znojiti sa tim pobjedama, meni to nikad nije bilo zanimljivo igrati, ali eto kako kome.
PriNc_ba wrote:a jebem mu celzi i majku i 85% posjed lopte i jednocifren broj kontakata s loptom svih igraca norwicha
ma bolje igrati 3. lige nego ova sranja. Siguran u pobjede i na kraju svi po dzepu dobijemo. Ovako nisi siguran, pa kad dobijes, sreci nema kraja
Ma golovi zakon, jbo ti kvotu 1,15 bolje uzet opciju domacin daje gol a ista kvota i laske pogoditi nego se znojiti sa tim pobjedama, meni to nikad nije bilo zanimljivo igrati, ali eto kako kome.
ja sada kornere igram, eto dokle sam dosao
Haj bar jucer dobi 30 eura i 10 eura uplatio odmah listic za SP jer znam da bi ih izgubio do tad. Sad imam 1 euro na racunu. Danas potrosio 19 a nista dobio jos nisam