Djecko, nemoj ti meni ovdje mitingovati, prosla su ta vremena. Ni to izvrtanje tudjih odgovora a la Dodik, ni taj magloviti tretman cinjenica a la otac nacije Benito Cosic, nista to vise ne prolazi.Martinez_ wrote:Al se zato vidim tebe tiče sve i svašta. Od nečijeg glasačkog opredeljenja preko porekla do mesta boravka.seln wrote:
Upravo to sto mu je babo potpisao iskljucuje mogucnost otcjepljenja, odnosno, u tom slucaju vraca stvari na stanje prije ugovora, to jest, na rjesavanje stvari oruzjem.
To sta bih ja volio ne tice se ni jednog cetnika-poletarca, koji iz jebenog Újvidéka bistri stvari u BiH, a ponekad bratski pruza podrsku treceentitetlijama na Poskoku.
Što se sramiš vlastitih želja i poriva? Naravno, nikakav četnik bilo poletarac bilo akademik nema prava tebe to pitati, oprosti.Nemaš se čega stideti sve su to ''normalne'' stvari na ovom području, ne slušamo Bakirove pretnje u kondicionalu prvi put, ta znamo kako je i onaj crnogorski lekar uzvikivao 91. u parlamentu BiH
Ja mogu imati bilo kakve zelje i porive, nikakve zelje nisu kaznjive...kao sto je npr. kaznjiv genocid, etnicko ciscenje, masovna silovanja...ili, kao sto bi bio kaznjiv pokusaj otcjepljenja genocidne nakaze od entiteta.
Mozes pricati do sutra, izvoditi jezicke vratolomije tipa "cuva Mile volove", imputirati meni srpske zelje, cestitke i pozdrave...nista od toga nece oprati cinjenice, a one su vo vjeki vjakov zapisane u Haagu.