BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hau jes no

#4176 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by hau jes no »

karanana wrote:pazi fakat nisam znao da je generalni sponzor euro 2012 castrol.
a ko je zastitno lice castrola?
od sutra džeko, raskidaju sa ronaldom :-D
krompir i riza

#4177 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by krompir i riza »

karanana wrote:pazi fakat nisam znao da je generalni sponzor euro 2012 castrol.
a ko je zastitno lice castrola?
nije zar princezica? :roll:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#4178 Fahro Fanaticos i Ronaldo Razmaženko

Post by dr.gog »

Image
Ronaldo: Fahro, Fuck off!! (Foto: J.Hadžić,Dnevni Avaz)
Autor Redakcija | Objavljeno 10.11.2011. u 08:08

Cristiano Ronaldo je veliki igrač, jedan od najvećih koji su ikada igrali fudbal. Međutim, zašto nikad neće postati najomiljeniji, potvrdio je na večerešnjem treningu reprezentacije Portugala na Bilinom polju.

Naime, nakon što su pojedini navijači BiH, koji su posmatrali trening Portugalaca na Bilinom polju, uperili lasere u igrača Reala, on se okrenuo i bez puno razmišljanja odgovorio podizanjem srednjeg prsta.

Razmaženko, koji se nikad nije upotpunosti udaljio od maminih skuta, večeras je djelovao neuobičajeno nervozno tokom cijelog treninga. O razlozima možemo samo nagađati.

Inače, večerašnji trening bio je posljednja priprema izabranika Paula Benta pred sutrašnji susret baraža BiH i Portugala.

:D

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/6 ... -foto.html
Last edited by dr.gog on 11/11/2011 14:10, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4179 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

veČeraske kad DERNEMO POrTURgalce ima da se preimenuje "Bilino Polje" u "Safetovo Polje".....nJBOLJI izraz je veČerasKe "BOLJNO POLJE" :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
1mala

#4180 Re: Fahro Fanaticos i Ronaldo Razmaženko

Post by 1mala »

dr.gog wrote:Image

Cristiano Ronaldo je veliki igrač, jedan od najvećih koji su ikada igrali fudbal. Međutim, zašto nikad neće postati najomiljeniji, potvrdio je na večerešnjem treningu reprezentacije Portugala na Bilinom polju.

Naime, nakon što su pojedini navijači BiH, koji su posmatrali trening Portugalaca na Bilinom polju, uperili lasere u igrača Reala, on se okrenuo i bez puno razmišljanja odgovorio podizanjem srednjeg prsta.

Razmaženko, koji se nikad nije upotpunosti udaljio od maminih skuta, večeras je djelovao neuobičajeno nervozno tokom cijelog treninga. O razlozima možemo samo nagađati.

Inače, večerašnji trening bio je posljednja priprema izabranika Paula Benta pred sutrašnji susret baraža BiH i Portugala.

A vidi vutre,sto je fina i zelena :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Richard Wagner

#4181 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Richard Wagner »

nikad nismo bili jači

i nikad od nikog neće portugal dobiti po pičci kao što će od nas večeras
G@ss

#4182 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by G@ss »

zavrzlama wrote:na mojoj dream box 10 000 000 kanala ali nema BHT...molim neki link da mogu pratiti preko interneta...please ;-)

a ne ide mi se u kafic da gledam na velikom ekranu,nekako bolje kuci uz meze...

al jazeera +2
digitalb ...
:bih:
arzuhal

#4183 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

Haj kad forumaši svašta govore, ali da novinari ovako ponižavaju jednog od najboljih igrača, onda...Švabo lijepo veli kako je bilo infantilno uzvikivati ''Messi, Messi'' jer to može biti kontraefekat, a još infantilnije je kada neko laserom za..ava Ronalda na treningu...
Prpa.ba

#4184 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Prpa.ba »

Sta god se desilo veceras, hvala nasim momcima. Rijetki su trenuci u kojima sam bio ponosan i uzbudjen kao sto sam bio tokom utakmice protiv Francuske. Sanse protiv Portugala su nam realno slabe, prvenstveno zbog toga se igraju dvije utakmice. Tesko je nekoga dvaput zaredom iznenaditi. Ipak, srce na teren pa sta bude- bice.

Licna prognoza (nadam se netacna):

BiH - Port 1:2
Port - BiH 1:0

Sretno nam, uz poslovicne psovke upucene svima onima koji ce prestati navijati nakon (eventualnog) prvog primljenog gola, a nakon (eventualnog) poraza kritikovati igrace sve redom. :)
krompir i riza

#4185 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by krompir i riza »

arzuhal wrote:Haj kad forumaši svašta govore, ali da novinari ovako ponižavaju jednog od najboljih igrača, onda...Švabo lijepo veli kako je bilo infantilno uzvikivati ''Messi, Messi'' jer to može biti kontraefekat, a još infantilnije je kada neko laserom za..ava Ronalda na treningu...
:thumbup:

ova nezrela balavurdija će samo napraviti veću štetu a nisu ni svjesni toga
amrica

#4186 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by amrica »

malo googleta :D

Bosingwa je napao trenera
Objavljeno 10.11.11 - 18:53, uredio 10.11.11 - 18:53 (© AP)

Nogometnog prvenstva bez Portugal može zvučati dosadno. No, prema Jose Bosingwa je trener Paulo Bento kao loš utjecaj na igrače koji se mogu ispao iz Bosne i Hercegovine.

Kritika trener: Chelsea-nazad Jose Bosingwa kaže da ne igra za Portugal, dok je Paulo Bento landslagsstrener.

Portugal susreće Bosna i Hercegovina na prvom od dva omspillskamper na EM mjestu daleko od kuće u petak. Chelsea branič Bosingwa nije i nije jako optimističan prije dvostruko bitke.

- To me boli to reći, ali dokle god Paulo Bento je reprezentacije, ne igram za Portugal, rekao je Bosingwa.

Bento je tvrdio da je izostavljen desni bek iz momčadi jer se igrač ne doći ili "emocionalno" ili "psihički". Bosingwa scoffs na kritike i ističe da Bento nije dobar uzor kad je bio vezni igrač.

- Osjećam se povrijeđeno i poštovanja liječenje. Ne znam što trener kaže. Ponosan sam što sam dostavljen do Portugala. To stoji u suprotnosti s Bento, i emocionalno i psihički pao sve do Euro 2000, rekao je Bosingwa.

Incident je bio kada se odnosi na Bento tijekom Eura prije 11 godina presavijeni sucu u polufinalu protiv Francuske i bio je zabranjen od strane UEFA-e za šest mjeseci.

- Sada mi Bento ističe kao sljedeći želi uništiti. On ne voditi brigu o igračima, stavite Chelsea bek u.

Od prije Real Madrid branitelj Ricardo Carvalho je podnio ostavku iz reprezentacije zbog Bento ga tretira disrespectfully.

Portugal je iznenađenje 2. mjesto iza Danske u Norveškoj Europsko prvenstvo kvalifikacijske skupine. Ako se momčad ispostavilo da Bošnjaci, to će biti katastrofa za zemlju koja je srebro u 2004."
"
quasar

#4187 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Valjda cemo jednom shvatiti da ce biti bolje za sve ako pokazemo sportski respekt protivniku, drzavi, himni pa cak i njihovom zakeranju oko terena, nego ovakvo ponasanje koje nas predstavlja kao indijance. Najgore sto mozemo uraditi kontra sebe je da raspalimo inat kod protivnika. Mozda bi neki igraci Portugala suzdrzano usli u tekmu da sacuvaju noge za poslodavca i za revans na boljem terenu, a ovako ih samo tjeramo da daju sve od sebe.
Ljuska_u_BaklaFi

#4188 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

„Dragi Bože, ja bih da zamolim ako se može. Ja te molim da mi udovoljiš i Portugalcima noge da “polomiš”. Ne baš skroz, nek' hodaju, al' nek' ne trče, nek' im se noga za nogom vuče. Na glavu bi skak'o svaki naš kanton, da makar jedan Portugalac dobije crveni karton. Molim te ja da zadovoljiš bijedu, i da mojoj Bosni daš pobjedu. Daj nam sada pobjedničke sreće, da nas više nikad ne zovu balkansko smeće“
burgundy

#4189 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burgundy »

Jos 6:27 min
Pitarrr82

#4190 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

Ma sto se mene tice bilo kakva pobjeda, kakvo razvaljivanje ili kakvo rjesavanje baraza ovdje ali isto tako ako nas nekim slucajem dobiju ili ne dao Bog razvale sigurno nece biti nezasluzeno nije Portugal mala maca jbg...
Dr.Mr.Fr.

#4191 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr.Mr.Fr. »

evo kako su Nadrealisti se pripremali za SP u Italiji 1990 ;)

:lol: :lol: :lol:
Not My Idea

#4192 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

kisa samo sto nije pocela padat :cry:
vinnie_jones

#4193 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by vinnie_jones »

Samo muževno i u kost, neka pršti ona šljaka na Bilinom rasveče :mrgreen: :bih:

http://www.youtube.com/watch?v=A815iNbzypQ
http://www.youtube.com/watch?v=9Ed2J6huWdA
LunaLati

#4194 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LunaLati »

burgundy wrote:Jos 6:27 min
Nikako proc i doc . :bih:
Chuckie

#4195 Re: Fahro Fanaticos i Ronaldo Razmaženko

Post by Chuckie »

1mala wrote:
dr.gog wrote:Image

A vidi vutre,sto je fina i zelena :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Slika rodila se za fotošopa, ajmo Mevlu u pozadinu. :D
wewa

#4196 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by wewa »

Teško da u BiH možete pronaći vatrenijeg navijača, euforičnijeg ljubitelja i vrlog poznavaoca reprezentacije BiH, ali i fudbala uopće. Slijedi jedanaest molbi, na 11. 11., Avde Avdića.

Dragi Asmire Begoviću, izvini što Ti ne persiram. Zato ću ti pisati sa velikim „T”. Ne znamo se. Ustvari, ja znam tebe. Ti si onaj golman što je u zadnjoj utakmici primio pet golova. I nek’ si. Time si ispunio norm......u, pa zato večeras ne smiješ primiti nijedan. Ustvari, molim Te, nemoj primiti gol. Zbog sebe. Zbog mene. Zbog onih koji sinoć nisu spavali. Zbog onih koji večeras neće spavati. Zbog onih koji dižu kredit da Te gledaju. Zbog onih kojima se već tri dana znoje dlanovi. Zbog onih koji su u Tvojim godinama ginuli, da bi Ti sad mogao igrati. A mi navijati. Za Bosnu. I Herecegovinu. Makar zbog njih, koji će te večeras gledati s neba, nemoj primiti gol.

Dragi Emire Spahiću, večeras zaboravi sve ono što sam pisao o Tebi. Pročitaj samo ovu molbu i dokaži na terenu da nisam bio upravu. Ne daj mu (znaš već kome) da se primakne našem golu. Ne daj mu da šutira. Ne daj mu da skače. Ne daj mu da postigne gol. I, molim te, nemoj dobiti žuti.

Dragi Senade Luliću, večeras u tamnoplavom dresu odigraj onako kao što igraš u svijetloplavom, i uslišat ćeš moju molbu. Ne moraš dati gol. Samo ne dozvoli da ga oni daju nama.

Dragi Sanele Jahiću, ujedinio si Kiprane. Ujedini večeras Bosance i Hercegovce. Pa da dokažemo Portugalcu Manuelu Barossu da i bez njegovog mišljenja možemo u Evropu. U junu naredne godine.

Dragi Seade Salihoviću, ‘ta je Nani za Tebe? Pokazao si da si uspješniji od njega. On je mogao živjeti u svojoj kući. Ti nisi. On je imao mirno djetinjstvo. Ti nisi. Njega nisu protjerali iz njegove države. Tebe jesu. I Ti si, opet, uspio. I vratio si se u svoju državu. Da usrećiš nesretne. Zavrni jednu u rašlje južnog gola. Ne košta Te ništa.

Dragi Miraleme Pjaniću, u Tvom dresu pišem ovu molbu. To je onaj dres koji mi je poklonio Tvoj otac, u hotelu u Lisabonu. Dan poslije si na Lužu asistirao za stativu. Večeras, molim Te, asistiraj za gol.

Dragi generale Elvire Rahimiću, postroji večeras našu armiju. Učio si strategiju od Rusa. A oni najbolje znaju kako se odbraniti. Primijeni večeras sve ono što znaš. Molim te, Zemljak.

Dragi Medunjanin Harise, Ti si došao sa Sinaja. A oni koji su nekad dolazili sa Sinaja donosili su sreću na ovaj svijet. I Ti večeras donesi sreću u Bosnu i Hercegovinu. Ne treba više.

Dragi Zvjezdane Misimoviću, propala je NBA sezona. Ne možemo više vidjeti radovanja LeBron Jamesa. A Ti si ga dobro oponašao. Pokaži nam i večeras kako se radovao James. Nakon što postigneš gol.

Dragi Vedade Ibiševiću, nedavno sam čitao Tvoje školske pismene vježbe. Sve same petice. U Njemačkoj bi za one vježbe dobio - jedan. E, sad, pošto si već profesor, red je da Ti ocjenjuješ. Večeras ocijeni Portugalce. Daj im jedan. Glavom.

Dragi Edine Džeko, Tebe neću ništa moliti. Ti ćeš svakako zabiti. A ako ne zabiješ, oslonit ćemo se na Onog iz „post scriptuma”.

P.S.I ti nam pomozi, Bože. Ako ti ne možeš, ne znam ko može.
a ja veceras gledam i navijam kombinovano :D :bih:
Comrad

#4197 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

Chuckie wrote:Slika rodila se za fotošopa, ajmo Mevlu u pozadinu. :D
Odmah. :D
Image

U moju drzavu si dosao srednji prst da pokazujes...
amrica

#4198 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by amrica »

Šaneri preplavili Zenicu: Ulaznice za zapadnu 200, istočnu tribinu 110 KM (FOTO)
Policija je locirala i uhvatila jednog preprodavača ispred samog stadiona

Chuckie

#4199 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

Comrad wrote:
Image

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#4200 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by anthraxQ »

Comrad wrote:
Image

aaahahaha... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: .

ili: Hajde, sad, jedi travu Kristina!!! :D :D
Locked