Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4176 Re: Vasa najgora date iskustva :P
"jedi bona, pa sto neces, hajd jedan kolac, pojedi do kraja da se ne baca, polizi viljusku steta je ostavljati konobar da lize"
-
Amy82
#4177 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Trebala se zaljubit na prvom dejtu
pa valjda se ljudi prvo upoznaju, druze, pa to vremenom preraste u vezu. Kakvo zavlacenje nakon 1-2 izlaska
Ja mislim da je ona sretna, spasila se na vrijeme, a ti si samo ispao nekulturan
Ja mislim da je ona sretna, spasila se na vrijeme, a ti si samo ispao nekulturan
- lavorpunvode
#4178 Re: Vasa najgora date iskustva :P
htjela je da ga UPOZNA. samo i iskljucivo to. da ga UPOZNA. to je valjda razlog zasto ljudi izadju prvi put. a ne da mu odmah u skoci u narucje, uda se za njega i sta sve ne.S4mpion wrote:Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zaštolavorpunvode wrote:nije to nikakva emancipacija, samo seljakluk. i s njene strane jer ne zna reci, ne, hvala, dosta je bilo. a s njegove strane narocito. ja jos nigdje nisam vidjela da postoji pravilo da nudis nekoga i narucujes bez mjere i onda fino ustupis racun toj osobi koju si galantno nudio sve vrijeme.S4mpion wrote:Čist dokaz da pojedinim ženama ne odgovara baš svaki aspekt ženske emancipacije
jos joj pritom privali i ono sto je on pojeo i popio, za kaznu sto nema prolaz kod nje![]()
U ovoj priči ne postoje pravila, cura izašla sa frajerom i ubila se od hrane, a u startu prekrižila mogućnost veze, ne znam šta je ona htjela, da je neko voda i voza, da nekoga napravi ljubomornim, da se ogrebe...itd...itd...
vjerovatno je cura kroz pricu skontala sa kim ima posla i bez namjere da ga uvrijedi, pokusala mu to dati do znanja.
-
sour cherry
#4179 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa izašla da ga bolje upozna.I eto,upoznala ga jeMa ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zašto![]()
- Lucazode
#4180 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Imal koja samnom da izadje? Ja placam fakat.
- ćiribiribela
#4181 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da mi je cuti njenu stranu price... 
-
staradis
#4182 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zlatno pravilo kaze da se na prvom sastanku ne hvata teskih tema.
- S4mpion
#4183 Re: Vasa najgora date iskustva :P
MOŽDA, ali veliko MOŽDA.lavorpunvode wrote:htjela je da ga UPOZNA. samo i iskljucivo to. da ga UPOZNA. to je valjda razlog zasto ljudi izadju prvi put. a ne da mu odmah u skoci u narucje, uda se za njega i sta sve ne.S4mpion wrote: Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zašto![]()
U ovoj priči ne postoje pravila, cura izašla sa frajerom i ubila se od hrane, a u startu prekrižila mogućnost veze, ne znam šta je ona htjela, da je neko voda i voza, da nekoga napravi ljubomornim, da se ogrebe...itd...itd...
vjerovatno je cura kroz pricu skontala sa kim ima posla i bez namjere da ga uvrijedi, pokusala mu to dati do znanja.
Ona njemu nije dala do znanja "ne sviđaš mi se" nego "nisam izašla s tobom zbog moguće veze, jer meni ne treba momak."
To je njena greška 1/1.
Fino se kaže(ako već misliš nekome odmah reći kako stvari stoje) "mislim da veza neće uspjeti između nas zbog tog i tog i tog..." , a ne kategorično i uopšteno "meni ne treba momak" , pa logično je da ćeš se nakon ovoga zapitat "koji si đavo izašla sa mnom"
-
andalib
#4184 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovo ti rascisti sam sa sobom, mislim ko je koga zvao, i to. pa nam onda slozi barem konzistentnu pricu. ako si smatrao pristojnim i potrebnim da je nudis, onda trebas znati da je bilo na tebi i da platis. osnovni bonton i kultura.Moje je (povedem prijatnim razgovorom od prije neki dan) da je ponudim uljudno jelom itd misleci da ce rezultirati necim finim. I dijalog je bio ok. Ne pusenjem ili seksom.. A posto vidim da si kivna na sve sto mirise na musko tebi nema lijeka.
Elem, citaj kad sam napisao da je sve mogla rijesit porukom a ne zvati me u restorane i slicno. Sta hoces da ti ja ubijam sat dva vremena da jedes i pijes i na kraju da me otkacis a sve si to mogla preko telefona.Ona je neiskrena:D
Pozdravi muza.
meni je ipak najboljSe ovo: spreman sam da platim, pod uslovom da...Moje je (povedem prijatnim razgovorom od prije neki dan) da je ponudim uljudno jelom itd misleci da ce rezultirati necim finim. I dijalog je bio ok. Ne pusenjem ili seksom.. A posto vidim da si kivna na sve sto mirise na musko tebi nema lijeka.
Elem, citaj kad sam napisao da je sve mogla rijesit porukom a ne zvati me u restorane i slicno. Sta hoces da ti ja ubijam sat dva vremena da jedes i pijes i na kraju da me otkacis a sve si to mogla preko telefona.Ona je neiskrena:D
Pozdravi muza.
- lavorpunvode
#4185 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i onako seljacki, uvalit joj racun.S4mpion wrote:MOŽDA, ali veliko MOŽDA.lavorpunvode wrote:htjela je da ga UPOZNA. samo i iskljucivo to. da ga UPOZNA. to je valjda razlog zasto ljudi izadju prvi put. a ne da mu odmah u skoci u narucje, uda se za njega i sta sve ne.S4mpion wrote: Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zašto![]()
Ona njemu nije dala do znanja "ne sviđaš mi se" nego "nisam izašla s tobom zbog moguće veze, jer meni ne treba momak."
To je njena greška 1/1.
Fino se kaže(ako već misliš nekome odmah reći kako stvari stoje) "mislim da veza neće uspjeti između nas zbog tog i tog i tog..." , a ne kategorično i uopšteno "meni ne treba momak" , pa logično je da ćeš se nakon ovoga zapitat "koji si đavo izašla sa mnom"
-
sour cherry
#4186 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ona je bila stvarno poštena pa mu je na prvom sastanku rekla da joj ne treba momak.Nije morala.
Nije njoj žao tih 45 KM sigurno.Meni ne bi bilo.
- dale cooper
#4187 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nego gdje su to dvije kisele vode, nes kafa, palačinci i/ili kolači 45 maraka?
U Tuzli za tu lovu možeš ručati komotno.
U Tuzli za tu lovu možeš ručati komotno.
- Lucazode
#4188 Re: Vasa najgora date iskustva :P
andalib wrote:ovo ti rascisti sam sa sobom, mislim ko je koga zvao, i to. pa nam onda slozi barem konzistentnu pricu. ako si smatrao pristojnim i potrebnim da je nudis, onda trebas znati da je bilo na tebi i da platis. osnovni bonton i kultura.Moje je (povedem prijatnim razgovorom od prije neki dan) da je ponudim uljudno jelom itd misleci da ce rezultirati necim finim. I dijalog je bio ok. Ne pusenjem ili seksom.. A posto vidim da si kivna na sve sto mirise na musko tebi nema lijeka.
Pozdravi muza.
meni je ipak najboljSe ovo: spreman sam da platim, pod uslovom da...Moje je (povedem prijatnim razgovorom od prije neki dan) da je ponudim uljudno jelom itd misleci da ce rezultirati necim finim. I dijalog je bio ok. Ne pusenjem ili seksom.. A posto vidim da si kivna na sve sto mirise na musko tebi nema lijeka.
Pozdravi muza.
Jebes bonton kad lupa po dzepu...
- MaxPayne
#4189 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni je svaki dejt najgori,šta ću ja kad mi se i pored mojih skoro 30 g kada pricam sa djevojkom koja mi se sviđa zarumene slatki obrazščići 
- lavorpunvode
#4190 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja bih platila 3 puta toliko da ga nikad ni u prolazu ne sretnemsour cherry wrote:Ona je bila stvarno poštena pa mu je na prvom sastanku rekla da joj ne treba momak.Nije morala.![]()
-
sour cherry
#4191 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije mi jasno kako je ona ispala najgora,a na prvom sastanku sve se riješilo.Šta bi da je izvodio više puta?I onda žene proračunate 
- S4mpion
#4192 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ili, s druge strane, onako sponzorski je mogao i platitlavorpunvode wrote: i onako seljacki, uvalit joj racun.
- lavorpunvode
#4193 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mogao je, i morao je, ono cim je on ponudio. ti i ja se inace povodom mnogih tema samo prepiremo, pa cu ovdje stati.S4mpion wrote:Ili, s druge strane, onako sponzorski je mogao i platitlavorpunvode wrote: i onako seljacki, uvalit joj racun.
- dale cooper
#4194 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Čini mi se da on ne bi imao problem sa tim da je dobio ono što želi.S4mpion wrote:Ili, s druge strane, onako sponzorski je mogao i platitlavorpunvode wrote: i onako seljacki, uvalit joj racun.
- Kinaski
#4195 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A problem je u tome ako djevojka plati racun jel ?lavorpunvode wrote:ja bih platila 3 puta toliko da ga nikad ni u prolazu ne sretnemsour cherry wrote:Ona je bila stvarno poštena pa mu je na prvom sastanku rekla da joj ne treba momak.Nije morala.![]()
Princeze ne placaju racune ?
-
andalib
#4196 Re: Vasa najgora date iskustva :P
slazem se s ovim, ma ko sta mislio. ta vremena su vjerovatno prosla i uredu je ako je postalo standardno pravilo medju parovima da se podijeli racun. medjutim, ovdje uopste nije pitanje toga da li muskarac treba da plati curi pice/kolac, vec bas pitanje osnovnog kucnog odgoja. pa ne caste se samo potencijalni buduci partneri... jel nikad niko ovdje nije platio racun kolegi, prijatelju, rodjaku, drugarici, nekome s kim se ne misli uci u vezu?! i kako je to onda izgledalo? zar ne pozoves, ne ponudis, ne kazes ili ne signaliziras da ces ti snositi trosak, sto onda uradis... meni je drugarica skoro kad sam bila plaho u stresu jedan mjesec i smrsala, narucila cokoladni kolac da me utjesi i ugoji.Kinaski wrote:Avatar jede malu djecu, vi svi sto mi prigovarate nesto za avatar ste samo ljubomorni
Malo je pretjerao, trebali su prepolovit racun jer je tako najrealnije. Nije mu djevojka sto bi mu placao, ja ni djevojci ne placam osim u rijetkim situacijama. Mozda zbog toga vise nemam djevojku![]()
izgleda da se u rajvosa stvara neka hibridna kultura, malo moNderan, malo papak.
- S4mpion
#4197 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije problem platit račun normalnoj djevojci koja zna šta je sastanak, problem je biti sponzor.dale cooper wrote:Čini mi se da on ne bi imao problem sa tim da je dobio ono što želi.S4mpion wrote:
Ili, s druge strane, onako sponzorski je mogao i platit
- lavorpunvode
#4198 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nebitno bolan jel se o djevojci radi. problem je upravo u tom vasem nekom stavu da djevojka koja dopusti da muskarac plati racun, odmah ispada da je princeza, primadona.. sponzorusa. a ne daj boze ako se odluci da joj je taj izlazak s tim momkom posljednji, odmah slijede puno tezi epiteti.Kinaski wrote:A problem je u tome ako djevojka plati racun jel ?lavorpunvode wrote:ja bih platila 3 puta toliko da ga nikad ni u prolazu ne sretnemsour cherry wrote:Ona je bila stvarno poštena pa mu je na prvom sastanku rekla da joj ne treba momak.Nije morala.![]()
Princeze ne placaju racune ?
jel tebi uredu da izadjes navecer s 5 ljudi (ne zena), narucis 3 ture, svima, i onda ostavis racun njima i ispalis se preko vrata? ispadas li seljacina, ili bi se ponosio svojim postupkom?
-
sha_ba
#4199 Re: Vasa najgora date iskustva :P
lavorpunvode wrote: nebitno bolan jel se o djevojci radi. problem je upravo u tom vasem nekom stavu da djevojka koja dopusti da muskarac plati racun, odmah ispada da je princeza, primadona.. sponzorusa. a ne daj boze ako se odluci da joj je taj izlazak s tim momkom posljednji, odmah slijede puno tezi epiteti.
jel tebi uredu da izadjes navecer s 5 ljudi (ne zena), narucis 3 ture, svima, i onda ostavis racun njima i ispalis se preko vrata? ispadas li seljacina, ili bi se ponosio svojim postupkom?
ima ih da se ponose sa puno ozbiljnijim stavrima... Hebachi, sta ces....
- S4mpion
#4200 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne postojimo ti i ja, već samo naši stavovi i razmjena mišljenja.lavorpunvode wrote:mogao je, i morao je, ono cim je on ponudio. ti i ja se inace povodom mnogih tema samo prepiremo, pa cu ovdje stati.S4mpion wrote:Ili, s druge strane, onako sponzorski je mogao i platitlavorpunvode wrote: i onako seljacki, uvalit joj racun.