SDA-All about

Post Reply
BISCANIN2

#4176 Re: SDA-All about

Post by BISCANIN2 »

fiza wrote:
BISCANIN2 wrote:ASDA je isto napravila iskorak naprijed,ali daleko su oni još od sda u Bihaću , jedino je SDP napravio dva koraka unazad.Ne znam čemu žuč ovdje ,pričajmo o stvarima onakvim kakvim jesu , ne o onakvim kakvim bi htjeli da budu.
sad mi reci razliku izmedju ASDA i SDA! :D

Vjerovao ili ne nemam pojma u suštini me i ne interesuje,iako sam po opredjeljenju bliži sdp , uz ovu ekipicu sam po prvi put dobio volju da se politički angažujem .Imaju jednu dozu entuzijazma i dobre volje ,nisu opterećeni politikanstvom što mi se jako sviđa NO VIDJEĆEMO ŠTA ĆE SE IZNJEDRITI IZ SVEGA TOGA. :run:
drug profi

#4177 Re: SDA-All about

Post by drug profi »

fiza wrote:
drug profi wrote:
A-SDA je otvoreno protiv ateista, mjesanih brakova i djece iz tih brakova, dok SDA nije otvoreno, vec prikriveno.
interesantno! :roll:

Pa sto krajisnjici iz Cazina kazu da je to Alijina SDA?
Sve ti se samo kaze, zar ne? I bude ti jasno sto smo ovdje gdje jesmo.
fiza

#4178 Re: SDA-All about

Post by fiza »

VAMO a sda ALIJINA, a NJ.sin u SDA :D
Innovation

#4179 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Ne bi vjerovali, koliko u SDA ima mjesanih brakova. :)
drug profi wrote:Post Postao/la drug profi dana 15/10/2012 13:03
Licno smatram da ja ubacivanje "klinaca" od 20-30 godina na odgovorna mjesta, samo povaljivanje istih, odnosno postavljanje marioneta koje ce biti poslusne i odgovorne ako se sta zakomplikuje. Ne vjerujem da "posteni i sposobni" mogu da se odupru sivim eminencijama, starim liscima, stranackim taldzijama i lakim parama, jer nije dovoljno samo htjeti, nego treba i znati kako se oduprijeti.
Da li se ovo odnosi i na Nasu Stranku? :mrgreen:
drug profi

#4180 Re: SDA-All about

Post by drug profi »

Innovation wrote:Ne bi vjerovali, koliko u SDA ima mjesanih brakova. :)
drug profi wrote:Post Postao/la drug profi dana 15/10/2012 13:03
Licno smatram da ja ubacivanje "klinaca" od 20-30 godina na odgovorna mjesta, samo povaljivanje istih, odnosno postavljanje marioneta koje ce biti poslusne i odgovorne ako se sta zakomplikuje. Ne vjerujem da "posteni i sposobni" mogu da se odupru sivim eminencijama, starim liscima, stranackim taldzijama i lakim parama, jer nije dovoljno samo htjeti, nego treba i znati kako se oduprijeti.
Da li se ovo odnosi i na Nasu Stranku? :mrgreen:
odnosilo bi se da su u toj stranci okruzeni eminencijama kao sto su u SDA. nazalost, u NS nema dovoljno jakih ljudi da ih mozes zvati sivim eminencijama. Nema kajmaka tu jos uvijek. Dalje, NS bi prvo morala osvojiti vlast negdje pa da moze nekog isturiti kao marionetu, ovako je o tom besmisleno pricati. Tu su samo altruisti koji se bore sa vjetrenjacama, dok im jednog dana ne dosadi plivati protiv struje.

Ministar Trhulj je u mjesanom braku, uz to po mom misljenju izvrstan covjek za poziciju na kojoj se nalazi. Medjutim, to samo potvrdjuje da je SDA prikriveno protiv toga jer kad bi to glasno izrazila, ostala bi bez mnogih kvalitetnih ljudi. Istovremeno, nikad se nije ogradjivala od galimatijasa svojih clanova koji su ranije osipali paljbu po cafirima i kopiladima iz mjesovitih brakova. Svi dobro znamo stav uleme i stav pojednicnih vjernika, a SDA jeste cvrsto vezana za ulemu i tu razlike u stavovima ne moze biti.
Last edited by drug profi on 15/10/2012 15:43, edited 2 times in total.
fiza

#4181 Re: SDA-All about

Post by fiza »

BISCANIN2 wrote:
fiza wrote:
BISCANIN2 wrote:ASDA je isto napravila iskorak naprijed,ali daleko su oni još od sda u Bihaću , jedino je SDP napravio dva koraka unazad.Ne znam čemu žuč ovdje ,pričajmo o stvarima onakvim kakvim jesu , ne o onakvim kakvim bi htjeli da budu.
sad mi reci razliku izmedju ASDA i SDA! :D

Vjerovao ili ne nemam pojma u suštini me i ne interesuje,iako sam po opredjeljenju bliži sdp , uz ovu ekipicu sam po prvi put dobio volju da se politički angažujem .Imaju jednu dozu entuzijazma i dobre volje ,nisu opterećeni politikanstvom što mi se jako sviđa NO VIDJEĆEMO ŠTA ĆE SE IZNJEDRITI IZ SVEGA TOGA. :run:
SDP stranka demokratske POLITIKE po tebi nije opterecena politikom? :D
Innovation

#4182 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

To je bila izjava ratnog zlocinca /za "kopilad"/koji je u Hagu. Ne znam da je to jos neko javno izjavio. Ako jeste ko ga sljivi. :skoljka:
bogumila

#4183 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

razlika sda i a-sda je par stotina hiljada glasova. :D
drug profi

#4184 Re: SDA-All about

Post by drug profi »

Innovation wrote:To je bila izjava ratnog zlocinca /za "kopilad"/koji je u Hagu. Ne znam da je to jos neko javno izjavio. Ako jeste ko ga sljivi. :skoljka:
Selektivno pamcenje. Dvostruki arsini.
sinergija

#4185 Re: SDA-All about

Post by sinergija »

Klavikula wrote:Image
posto kasike vec svi posjedujete, rahmetli Alija vam ih dao i hvala mu na tome, sin mu Bakir sprema se narodu podijeliti zlatne tanjire, da narod ima iz cega jesti.

hvala ti Vrhovni komandante prije svega na milom sinu Bakiru, a i na zlatnim kasikama. neka ti je lahka zemlja bosanska.
jesu li ovo sabrana djela b.i.
Innovation

#4186 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Ne ,to je tajna riznica Zulfikarpasica za koju znaju samo neki. :mrgreen:
Klavikula

#4187 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

sinergija wrote:
posto kasike vec svi posjedujete, rahmetli Alija vam ih dao i hvala mu na tome, sin mu Bakir sprema se narodu podijeliti zlatne tanjire, da narod ima iz cega jesti.

hvala ti Vrhovni komandante prije svega na milom sinu Bakiru, a i na zlatnim kasikama. neka ti je lahka zemlja bosanska.
sabrana djela b.i. i a.i.
bogumila

#4188 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

ovo se vjerovatno u avazu smatra "dokazom" :lol: :lol:
BHF80

#4189 Re: SDA-All about

Post by BHF80 »

ma na opcim izborima sdp i sbb jos padaju sda opet podjedjuje komsic najverovatnije ispred hrvata i srbin xxxxxxxxx
stari grad Visegrad

#4190 Re: SDA-All about

Post by stari grad Visegrad »

sinergija wrote:

Bosnakohercegovacki Srbi i Hrvati nisu pametni kao Svicarci. Vise vole jesti leba i soli, raditi sta Bg i Zg kaze i da kod komsije crkne krava, nego jesti zlatnim kasikama.
Gazija2001

#4191 Re: SDA-All about

Post by Gazija2001 »

SDA je pobjedila zahvaljujući pomoći SDP-a, a tom nesposobnom SDP-u se u vlast priključi i SBB te narod i njih stavi u isti koš sa SDP-om (krive ih za sve što ne valja u državi).
kojeime

#4192 Re: SDA-All about

Post by kojeime »

Gazija2001 wrote:SDA je pobjedila zahvaljujući pomoći SDP-a, a tom nesposobnom SDP-u se u vlast priključi i SBB te narod i njih stavi u isti koš sa SDP-om (krive ih za sve što ne valja u državi).
Iskreno, ako je birati izmedju SDA i SBB radije SDA. Koliko god je los SDA, za SBB ne bih dao glas da je jedina partija na planeti.
novi.dan.nova.nafaka

#4193 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

kojeime wrote:
Gazija2001 wrote:SDA je pobjedila zahvaljujući pomoći SDP-a, a tom nesposobnom SDP-u se u vlast priključi i SBB te narod i njih stavi u isti koš sa SDP-om (krive ih za sve što ne valja u državi).
Iskreno, ako je birati izmedju SDA i SBB radije SDA. Koliko god je los SDA, za SBB ne bih dao glas da je jedina partija na planeti.
:D
Arteta

#4194 Re: SDA-All about

Post by Arteta »

Klavikula wrote:
sinergija wrote:

sabrana djela b.i. i a.i.
Bogami,ni Lagumdzija nam nije vise dao.
Zato te dvije stranke treba zabraniti zajedno sa komunistickim partijama.
Klavikula

#4195 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

@Arteta
zasto odma petljas Lagumdziju, valjda da bi lakse opro Aliju i sina mu. a svakako slazem se da je i Zlatko isto govno kao prva dvojica..

zasto komuniste zabraniti? sta su oni sad krivi, pretpostavljam da je to zbog toga sto su izgradili fabrike pa narod radio i imo sta jesti, doduse nije imo zlatne kasike, al moze se i drvenim jesti kad se ima sta.
kiky

#4196 Re: SDA-All about

Post by kiky »

nedaj bože više fabrika ...
vidiš da se sda svojski potrudila da sve uništi kako bi jedini izvor prihoda običnoj raji bio šverc i kuluk ...
age bi sjedile u telekomu, vodovodu, elektroprivredi i administraciji ...
a za šverc ti treba poslovni prostor ili tezga ...
a tu su su sda jalijaši na svom ...
VjecitiStudent

#4197 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Nakon tabirenja situacije sa snabdjevanjem vode grada Sarajeva definitivno sam se odlucio:
Na sljedecim kantonalnim izborima glasam za SDA!

Jer pravda bi trebala biti ispunjena, na one koji su zakuhali ovo katastrofalno stanje sa infrastrukturom Kantona red je da se sruci sav gnjev gradjana Sarajeva.
madner

#4198 Re: SDA-All about

Post by madner »

Sada mi je jasno sta je ekspertna vlada, kada napravis 80 miliona duga a dobijes premijersku poziciju onda si ekspert :D
jazzer

#4199 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

madner wrote:Sada mi je jasno sta je ekspertna vlada, kada napravis 80 miliona duga a dobijes premijersku poziciju onda si ekspert :D
Sreca pa su se odlucili za expertnu vladu, kakav bi tek belaj bio da su se opredjelili za podobne
stranacke kadrove. Ministar finansija bi, slijedom stvari, trebao biti Budnjo. Kod njega su pare najsigurnije :lol: :lol:
MuaDib

#4200 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

VjecitiStudent wrote:Nakon tabirenja situacije sa snabdjevanjem vode grada Sarajeva definitivno sam se odlucio:
Na sljedecim kantonalnim izborima glasam za SDA!
Jer pravda bi trebala biti ispunjena, na one koji su zakuhali ovo katastrofalno stanje sa infrastrukturom Kantona red je da se sruci sav gnjev gradjana Sarajeva.
Jesi li ti svjestan šta govoriš. :-) :-)
Pa upravo su SDA poltroni uništili Vodovod i kanalizaciju, pogledaj njihove gubitke!!!, SDA poltroni su dozvolili gradnju na Bjelašnici koja je direktno zagadila par izvorišta naVrelu Bosne i Bačevu, SDA poltroni su dozvolili divlje širenje grada koje je preopteretilo postojeće kapacitete vodovoda, SDA poltroni obećavaji bespravnu gradnju i uništavaju vodozaštitnu zonu i sada SDA vodospasitelj. Nije ona nikakav vodospasitelj veće je neodgovornom politikom ugrozila vodosnadbjevanje 600 - 700 hiljada ljudi. E moji ljudi gdje vi živite.
Pa javna je tajna da od svake marke koju platite vodovodu, pola marke direktno ide u SDA kasu, to svi znaju ko se ijole raspituje, ali ne SDA nas spašava. Nevjerovatno je koliko gluposti ima na ovim forumima. Pa zar mi nemama snage konačno glasati protiv sopstvene štete.
Post Reply