The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ćiribiribela

#4176 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Carol nasla jos jednu zrtvu. :mrgreen:
SaPnA

#4177 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SaPnA »

da hoce onu sashu roknut kako me samo nervira :-D
Yahweh
Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.

#4178 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yahweh »

.
Last edited by Yahweh on 20/03/2015 23:07, edited 1 time in total.
al-em

#4179 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by al-em »

Kerol je uz rika najjaci lik u seriji i mislim da ce je drzati do kraja iste.
Iduci na redu za umiranje su pop, eugen i rozita
IcedMFEarth

#4180 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Ne bi reko da će Rozita. Previše je sposobna. I zgodna :D
Ne može Maggie sama držati kvotu dobrih koka :D
annoy

#4181 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Meni ih je tako bilo čudno vidjeti u tom okruženju, na kućnoj zabavi, u normalnoj odjeći, sa izrazom lica koji ne govori da čekaju kad će ih iza ćoška poluraspadnuto tijelo popapat, nego piju pivo i smiju se, imala sam osjećaj kao da gledam neku drugu seriju
SportLux

#4182 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SportLux »

za 15 dana pregledao sam 5 sezona,takodje i zadnju ovu..a forum od 60 stranice...
Vidim vecina ne voli malca carla,meni bas gotivan zato sto nije plackonja mali.
Bit ce neobicno cekat sedam dana da se samo jedna pogleda :)
jasko_ba

#4183 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jasko_ba »

http://www.buzzfeed.com/jaimieetkin/the ... .xixbJ0BwL
“From the beginning of The Walking Dead on AMC, we’ve been asked questions about what was going on in other parts of the zombie apocalypse, and what it looked like as the world really did ‘turn,’” AMC president Charlie Collier said in a statement. “Through this new series, we’re going to find out.”
jalijas74

#4184 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

annoy wrote:Meni ih je tako bilo čudno vidjeti u tom okruženju, na kućnoj zabavi, u normalnoj odjeći, sa izrazom lica koji ne govori da čekaju kad će ih iza ćoška poluraspadnuto tijelo popapat, nego piju pivo i smiju se, imala sam osjećaj kao da gledam neku drugu seriju
I meni je to palo na pamet ono "happy nation" a ono vani sve gori. Riskirli su na farmi pa jedva pobjegli zatim su imali zatvor i zidine i to im nije pomoglo mislim da se boje ovih danasnjih zidina ne zbog same sigurnosti koliko znaju sta je vani a ovi "hipici" o tome nemaju pojma.
Ako se zombija na onoj livadi stvoilo 10 i pojelo konja predpostavljam da je neko omanje "krdo" tu negdje blizu. Posto su rekli da su materijal uzeli sa nekog gradilista gdje se trebao graditi trzni centar znaci da je gradic veliki i mora biti vise puno vise zombija okolo nego sto smo to vidjeli do sada. Sjetite se zatvora mjesecima su ih ubijali a opet su dolazili u velikom broju da bi na samom kraju navalili u hordama (Hz :evil: )
ExNihilo

#4185 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

jasko_ba wrote:http://www.buzzfeed.com/jaimieetkin/the ... .xixbJ0BwL
“From the beginning of The Walking Dead on AMC, we’ve been asked questions about what was going on in other parts of the zombie apocalypse, and what it looked like as the world really did ‘turn,’” AMC president Charlie Collier said in a statement. “Through this new series, we’re going to find out.”

Image

Mislim da ću gledati ovo... :D
Logovan

#4186 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Ma je l' ovo repriza tek u 4:20? :-)
Cybernetic

#4187 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 13:18, edited 1 time in total.
cyprus

#4188 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Da hoće neko roknut Sašu i Kerol kako me nerviraju :sad:
SaPnA

#4189 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SaPnA »

cyprus wrote:Da hoće neko roknut Sašu i Kerol kako me nerviraju :sad:
SaPnA wrote:da hoce onu sashu roknut kako me samo nervira :-D
:mrgreen:
dječak sa šibicama

#4190 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Tanka epizoda, previse praznog hoda.

Ovi unutra kontaju graditi novu civilizaciju, a nasi junaci poludivlji, samo cekaju priliku da im se svima napiju krvi.
janje_

#4191 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

dječak sa šibicama wrote:Tanka epizoda, previse praznog hoda.

Ovi unutra kontaju graditi novu civilizaciju, a nasi junaci poludivlji, samo cekaju priliku da im se svima napiju krvi.
na to sam i ja pomislio dok sam gledo ovu zadnju epizodu.. mislim, hajde hipoteticki, da to sve "proradi".. kako ona glavna hamša zamišlja.. znači, policija, vojska, komunalne službe, trgovina, ovo ono.. ko battlestar galactica svojevremeno.. čak se u neka doba stvorila i pozicija (admiral adama i predsjednica) i opozicija (tom zarek i ekipa), skoro pa ko izbori u BiH.. ;)

nadam se samo da je ovo zatišje, i da će uskoro biti krkljanac.. gledati ekipu kako roštilja i nije nešto.. jedino bi mogli popravit, da se krenu eksplicitno seksat, pa da nam barem ne bude pegla gledati.. ;) :izet:
dječak sa šibicama

#4192 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Ali stvarno, kako ovi unutra funkcionisu onako bezbrizno, sta ako im neko umre, imaju nekih staraca dosta... zar se niko od njih nije pretvorio u zombija, odnosno znaju li oni uopce da svaki covjek u sebi nosi "virus" koji se aktivira nakon smrti.

Koliko oni znaju o svemu tome, cudi me da Kolinda nije na tu temu popricala sa Rickom i ekipom. Konkretno "sta vi znate o svemu sta se desava?".

Nekako mi ovi aleksandrijani ne djeluju kao previse normalni ljudi... ako bi ih sa nekim uporedio, recimo sa gospodom sa Titanica, koji su pili sampanjac dok je brod tonuo. Uvjereni da nema sanse da brod potone.

Ili se ipak samo pretvaraju, onaj zombi je imao W na celu, i to nesto znaci. Ili se onaj manijak od Kolindinog sina "potpisao" na celo, ili imaju neki sistem eliminacije. Nesto pravo vole pecate po rukama i kozi :D
klixoris

#4193 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

dječak sa šibicama wrote: Ili se ipak samo pretvaraju, onaj zombi je imao W na celu, i to nesto znaci. Ili se onaj manijak od Kolindinog sina "potpisao" na celo, ili imaju neki sistem eliminacije. Nesto pravo vole pecate po rukama i kozi :D
Treba uzeti u obzir da ono W moze biti i M - kao Morgan npr :D
janje_

#4194 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

klixoris wrote:
dječak sa šibicama wrote: Ili se ipak samo pretvaraju, onaj zombi je imao W na celu, i to nesto znaci. Ili se onaj manijak od Kolindinog sina "potpisao" na celo, ili imaju neki sistem eliminacije. Nesto pravo vole pecate po rukama i kozi :D
Treba uzeti u obzir da ono W moze biti i M - kao Morgan npr :D
da, ako ga je morgan upisivo zombiju na celo dok je visio naglavce nogama okacen na obliznju bukvu..

ako imalo slijede strip, onda bi moglo biti da je ovo W prije znak nekih od rivalskih bandi, a koje bi se uskoro trebale ukazati u seriji..
klixoris

#4195 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

janje_ wrote:
da, ako ga je morgan upisivo zombiju na celo dok je visio naglavce nogama okacen na obliznju bukvu..

ako imalo slijede strip, onda bi moglo biti da je ovo W prije znak nekih od rivalskih bandi, a koje bi se uskoro trebale ukazati u seriji..
Ma lozim malo... :-D U sceni jedne od prethodnih epizoda je kratko prikazan natpis na zidu : "Wolves not far".

Image

W bi mogao biti znak tih "vukova"... Mozda je to zamjensko ime za Scavengere iz stripa... Vidjet cemo u narednim epizodama :thumbup:
janje_

#4196 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

klixoris wrote: W bi mogao biti znak tih "vukova"... Mozda je to zamjensko ime za Scavengere iz stripa... Vidjet cemo u narednim epizodama :thumbup:
to sam i ja konto.. nisam vidio natpis, ali za W sam bio poprilicno siguran da su scavengeri..
irac300

#4197 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Epizoda nije vrijedna pomena. Tipično zatišje pred kraj sezone, a onda zna se pyzdarija u zadnjoj epizodi i vidimo se tamo nekad u oktobru.

Edit:
Što se Daryl fino slaže sa pederima. :D
klixoris

#4198 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

irac300 wrote: Edit:
Što se Daryl fino slaže sa pederima. :D
Sve za motor buraz ! :D
irac300

#4199 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Ma sumnjiv mi je skroz. :D
klixoris

#4200 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

Ja samo cekam hoce li do kraja sezone bit prilika da Carol "cookie majstor" pokaze pravo lice i da vidim reakciju ovih stanovnika koji misle da je bas fina, smotana, bezopasna zenica :D
Last edited by klixoris on 10/03/2015 13:38, edited 2 times in total.
Post Reply