Hayat
Moderator: anex
- karanana
#4176 Re: Hayat
eeee, ne moze svako dzinovica imitirati, u tom i jeste fazon koji pokazuje koliko je jakupovic dobar pjevac.
a ko tamo nije imitator? pa svi pjevaju necije pjesme, ne pjevaju svoje. poenta i jeste u tome ko ce najbolje originalnog pjevaca izvuci kroz izvodjenje njegove ili njene pjesme.
a ko tamo nije imitator? pa svi pjevaju necije pjesme, ne pjevaju svoje. poenta i jeste u tome ko ce najbolje originalnog pjevaca izvuci kroz izvodjenje njegove ili njene pjesme.
Last edited by karanana on 28/10/2012 22:32, edited 1 time in total.
- charrrmed
#4177 Re: Hayat
Ana je to rekla. Imala je Ana ovakvih bisera tokom ovih 5 godina jako, jako puno. A ni Jasni iskreno nije mane.masmavi wrote:
Pa mislim styling i ti djavoli. Ko je tacno rekao? Ana ili Jasna?
Opet kazem, poslusaj kakvi im dolaze http://www.youtube.com/watch?v=asBAFdKwtg4, kako bi ti reagovala? Mislis da se ne bi nasmijala? Ne bi te ovo iznerviralo?![]()
Opet, na Jakupovica nisam mislio kao bas na dobrog pjevaca, ipak je po meni bolji imitator, a Dzinovic je jedan. Zato ga spomenuh.
Znam kakvi im sve dolaze, ali oni su profesionalci, vec 5 godina su u ulozi ziria, to im se ne bi smjelo desavati.
- Not My Idea
#4178 Re: Hayat
Ana je zasigurno profesionalac u onome za sto se i skolovala ali sto se tice ovoga, katastrofa. Koji kompleksi iz nje znaju progovorit, koja zloba i omalovazavanje ljudi, pa to je strasno. Nedavno je pokrila onim papirima po glavi i smijala se a momak ispred nje pjeva.. I zar nije dovoljno to sto je onoj Sari davala svaki put 10? Ono se ne da ni komentarisat.
Onaj profesor...pedofil-pedofil.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4179 Re: Hayat
joj nemojte porediti s grandom, tita vm
ako vec treba porediti, imaju i srbi i hrvati show-ja imam talenat ili tako nesto
uh kakvih tu komentara bude, ali i talenata
ako vec treba porediti, imaju i srbi i hrvati show-ja imam talenat ili tako nesto
- karanana
#4180 Re: Hayat
kad sam rekao "tamo", mislio sam na zmbt. ne govorim ni o glumi ni o pokretima nego o imitiranju glasa. ne kontam, ja ako pjevam selminu pjesmu zar nije najbolje da moj glas i intonacija bude najslicniji selmi? jeli treba da selminu pjesmu totalno izvrnem i otpjevam na drugaciji nacin od selme i tako budem originalan?masmavi wrote:Mislim da si ti poentu fulio, ali zestoko. Poenta nije imitirati, ne trazi se glumac, nego pjevac. Slazem se, ne moze Harisa svako imitirati, opet, ne moze ga niko imitirati, mozes mu pokrete skinuti i malim dijelom glas, ali samo malim dijelom.karanana wrote:eeee, ne moze svako dzinovica imitirati, u tom i jeste fazon koji pokazuje koliko je jakupovic dobar pjevac.
Ne znam na sta mislis "tamo"? Vidim da si se ti okupirao i oko granda i ovih nasih. Oni s granda realno mogu predavati muziku ovim nasim, ali to je druga prica.
sta u ovom show-u znaci biti originalan?
- charrrmed
#4181 Re: Hayat
Not My Idea wrote:Ana je zasigurno profesionalac u onome za sto se i skolovala ali sto se tice ovoga, katastrofa. Koji kompleksi iz nje znaju progovorit, koja zloba i omalovazavanje ljudi, pa to je strasno. Nedavno je pokrila onim papirima po glavi i smijala se a momak ispred nje pjeva.. I zar nije dovoljno to sto je onoj Sari davala svaki put 10? Ono se ne da ni komentarisat.
Potpuno se slazem, nesto slicno rekoh u ranijim postovima!
-
boracha
#4182 Re: Hayat
pa moraju ih poredit s grandom kad pjevaju istu muzikuplain vanilla wrote:joj nemojte porediti s grandom, tita vm
- plain vanilla
#4183 Re: Hayat
vala hajat mije odron, ali ga gledamboracha wrote:pa moraju ih poredit s grandom kad pjevaju istu muzikuplain vanilla wrote:joj nemojte porediti s grandom, tita vm
uh kakvih tu komentara bude, ali i talenataeto i onaj iz kaknja ode tamo, a ovdje bi mogo lagano pobijedit
ali grand jok, nesto ne bih mogla
- plain vanilla
#4185 Re: Hayat
grand? jokboracha wrote:gledaces ih kad bude finale
ali gledam ono -ja imam talenat ...i ono hrvatska trazi zvijezdu (valjda se tako zove)
-
boracha
#4186 Re: Hayat
ma mislim kao goste ovima
zar nije ona ivana selakov, sto je bila proslo finale, bila u zvezdama granda? ko da sam nesto tako cula...a ja sam, da se pohvalim
neke i uzivo gledala
a da zmbt poredimo sa htz, onda bi se ovi bacili s balkona 
- plain vanilla
#4187 Re: Hayat
pa ne poredim ja, samo kazem sta gledamboracha wrote:ma mislim kao goste ovimazar nije ona ivana selakov, sto je bila proslo finale, bila u zvezdama granda? ko da sam nesto tako cula...a ja sam, da se pohvalim
neke i uzivo gledala
![]()
a da zmbt poredimo sa htz, onda bi se ovi bacili s balkona
-
crnoplavo
#4188 Re: Hayat
sta ovo sad ovaj zmbt nema petkom, nema ni masterchefa ne znam sta da gledam pobogu
- plain vanilla
#4189 Re: Hayat
ima zmbt petkom, samo zbog bajrama pomjerilicrnoplavo wrote:sta ovo sad ovaj zmbt nema petkom, nema ni masterchefa ne znam sta da gledam pobogu
-
crnoplavo
#4190 Re: Hayat
plain vanilla wrote:ima zmbt petkom, samo zbog bajrama pomjerilicrnoplavo wrote:sta ovo sad ovaj zmbt nema petkom, nema ni masterchefa ne znam sta da gledam pobogu
aaaa danas je ponedjeljak
- plain vanilla
#4191 Re: Hayat
crnoplavo wrote:plain vanilla wrote:ima zmbt petkom, samo zbog bajrama pomjerilicrnoplavo wrote:sta ovo sad ovaj zmbt nema petkom, nema ni masterchefa ne znam sta da gledam pobogu
aaaa danas je ponedjeljak, meni se sve poremetilo, ja mislio danas petak
hajd dobro je gledat cu masterchefa...
-
Ambrozija
#4192 Re: Hayat
crnoplavo wrote:plain vanilla wrote:ima zmbt petkom, samo zbog bajrama pomjerilicrnoplavo wrote:sta ovo sad ovaj zmbt nema petkom, nema ni masterchefa ne znam sta da gledam pobogu
aaaa danas je ponedjeljak, meni se sve poremetilo, ja mislio danas petak
hajd dobro je gledat cu masterchefa...
Pa dobro, oboje je na "P"
- karanana
#4193 Re: Hayat
uh kako je sexi bila azra music veceras. mislim, vidi se ima kilometraze na njoj, ali je bila sexi. slatka je i ova mala amela u crvenoj haljini a nije losa ni ona sa dubokim ocima, mada mi se nije veceras dobro sredila.
oh by the way....niko ne zna pjevat. ponistiti sezonu.
- plain vanilla
#4194 Re: Hayat
zna onaj maid pjevati
ali toliko forsira i glumata..bez imalo osjecaja..bas je laznjak
-
Ambrozija
#4196 Re: Hayat
karanana wrote:uh kako je sexi bila azra music veceras. mislim, vidi se ima kilometraze na njoj, ali je bila sexi. slatka je i ova mala amela u crvenoj haljini a nije losa ni ona sa dubokim ocima, mada mi se nije veceras dobro sredila.
Djevojka je stvarno jako zgodna i svoj izgled je iskoristila da dodje tu gdje je dosla, i uz onako solidan glas uspjela. Ne vidim nista lose u tome kad je to ucinilo 90% djevojaka na nasim prostorima, mada sumnjam da ce nakon zavrsetka showa ista uspjeti, ali mislim da ce doci do finala.
Maid i Denial odlicno pjevaju, kao i Armin B. i jos par momaka, mada sinoc nisu bili u svom elementu a od djevojaka jedino Amna nije losa (bar sto se tice glasa
-
Melami
#4197 Re: Hayat
Eto bas po tome.Ambrozija wrote:A po cemu se moze zakljuciti da je homoseksualac? Jer voli plesati?Melami wrote:Ne znam zasto svrsavate na Maida, lik je homoseksualac.plain vanilla wrote:zna onaj maid pjevati
hahhaa
Ma lik je iritantan da te Bog sacuva, ne bi pogledao ovu sezonu zamo zbog njega, niti cu pogledati.
Fuj
-
Ambrozija
#4200 Re: Hayat
Navela sam ples jer stvarno ne znam zbog cega si to zakljucio osim zbog navedenog.Melami wrote: Eto bas po tome.
hahhaa
Ma lik je iritantan da te Bog sacuva, ne bi pogledao ovu sezonu zamo zbog njega, niti cu pogledati.
Fuj
I govoriti o nekome da je "fuj" i to bez razloga