lipstick wrote:I ja imam pitanja za Mojatv korisnike ( da ne citam silu prethodnih stanica):
1. Koliko steka (mislim na gubitak slike i interneta) i da li uopste steka?
2. Sta prenose ove Arene posto znam da Sportklub,Skprime i Sk + prenose dosta toga ali ih nijednog nema u ovom paketu
(i da li je to dovoljno posto smo veliki fanovi sporta)?
Imam kablovsku (42 kanala) i internet ,medjutim slika na tv nije bas nesto,cini mi se sve gora. Internet cesto znatno uspori,a da ne pricam koliko me zivciraju sto iskopcavaju i prekidaju signal kad god im se cefne

Planiram da se prebacim na Mojatv ali se bojim da se ne pokajem. Vecina prijatelja koji imaju Mojatv su zadovoljni ,bar tako kazu...
1. Nece ti stekati ako imas dovoljnu propusnost parice sto ce ti tehnicka sluzba bhtelecoma provjeriti . Nisam imao problema ni sa telefonom, internetom i tv-om (koristim full paket), jedino je sam imao problem sa stb (resiverom) koji se zbog groma pokvario, tehnicka sluzba je odma dosla sutradan i zamijenila
motorolu sa
albis resiverom (koji je po meni puno bolji).. kad se prebacuje sa jednog na drugi kanal ceka se ~1sec, neprimjetno i ne predstavlja problem.. (ne svrstava se u problem)
2.ArenaSport kanali prenose (italijansku,spansku,francusku,americku,ligu prvaka,ligu evrope i drugih sportova, tenis,rukomet,odbojka,auto trke i sl. ).. Eurosport 2 prenosi njemacku Bundesligu..
Uskoro i SportKlub, SportKlub+ koji prenose englesku premier ligu..
Podosta kanala cemo dobiti uskoro u ponudi,sad je pitanje samo kad ce biti uvrsteni u listu kanala..