rayman90 wrote:meni nije lose elvis izgledo, kasno je i prihvatio borbu, jedva cekam uzivo ga gledat u zagrebu
cruz - dillashaw bezzeeeee, meni je ono eskiviranje cisto bjezanje i nije interestantno
moj primjer borbe lineker - rivera

a volim i tehnicke parter ratove maia - shields/gunnar

Koliko mi god bio onaj mali žuti mrav odvratan, on je pravi primjer borca, traži borbu pritšće, dok ovaj Cruz bi komotno mogao u ples s zvijezdama. Izgleda on je borbu dobio i prije meča, jer kako objasniti da izbjegavanje udaraca i bježanje od borbe većim djelom meča uz par nebitnih rušenja( ok uputio je i on udaraca da se ne lažemo) donosi pobjedu
A još niko ne smatra da odluka nije u redu. Da mu je ime TJ čisto sumnjam da bi javnost isto reagovala.
Posebno mi je jak sudija koji mu je dao 4 i 5 rundu
Uglavnom mislim da mu slijedi opet duža pauza sudeći po tome da su ga iznijeli iz dvorane.
Takođe TJ je morao više koristiti low kickove, jer je to jedini način da borca koji se toliko kreće usporiš i poremetiš mu game plan.
Mutapčić nije pokazao ništa od onoga što zna, šteta.
Petis se ne kreće uopšte i ako vako nastavi propade veliki talenat. Onaj Rufus je bio strašno pokretljiv borac i nisi ga mogao uhvatiti koliko se kretao, a njegov učenik samo stoji i čeka da ga se pritisne uz žicu.