a kako mislis da resi? nemate kapacitet za tako nestokiky wrote:bit če veselo ....
ja se iskreno nadam da je država spremna da prekine blokadu i da reaguje ako ohr doživi kolaps ...
niko to drugi neče rješavat za nas ...
a i bio bi red da bih svoj problem riješi sama ...
Milorad Dodik ALL ABOUT
- daxt
#4176 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- nokia6170
#4177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sarajevo je multietnicnost izgubilo dva puta.daxt wrote:
pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a?
1. prvi put 1992. godine kad je sds pozvao i organizovao vlastiti narod podijelivsi im oruzje da ratuje protiv prvih komsija u Sarajevu i protiv vlastite medjunarodno priznate drzave R BiH (da bas tako kao sto citas, svo vrijeme rata RBiH je formalno-pravno bila drzava svih bh Srba i Srbi su imali status samo pobunjenika u vlastitoj drzavi...jer je u Dejtonu potvrdjen kontinuitet drzave koja je nastala 1992. godine)
2. drugi put 1995. godine kada je rukovodstvo rs-a planski i organizovano iselilo iz sarajeva 150 000 Srba po raznoraznim domacim i svjetskim vukojebinama kako bi ispostovalo svoja dva ratna fasisticka cilja...prvi i peti koji nalazu fizicko razdvajanje Srba od ostalih etnickih skupina i fizicku podjelu grada Sarajeva. To bi slobodno moglo da odgovara definiciji genocida.
p.s. vehabije, bosanski jezik, bosnjaci itd. su samo posljedica srpske politike u bosni, jer da nije bilo ovakve srpske politike i kreiranja RS-a, ne bi bilo ni bosnjaka, ni bosanskog jezika, ni vehabija, a uticaj reisa cerica bi bio ravan uticaju Kike Budalike
- Hunkar
#4178 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
daxt wrote: pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a?

kako se samo kloniraju
- Drvosjeca iz Dejcica
#4179 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog. 
-
Orbini
#4180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
De ba ignorisite trola, uredu je da se neko "saonestrane" ukljuci u postavljenu temu, ali vecina ih nezna o nicemu drugom nego o Teheranu, djamahiriji, fundametalizmu, ekonomskom gigantu RS, i srednjovjekovnim prevjerama,poturicama,... Sa takvom matricom nema diskusije.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog.
- daxt
#4181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
radikalni islamizam je zlo,a oni koji dovode te mudzose u bosni su sve samo ne normalniDrvosjeca iz Dejcica wrote:Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog.
- Drvosjeca iz Dejcica
#4182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ccccccccccc, predobro...zbog mudzosa je valjda i osuđen citav politicki i vojni vrh tzv. R.S.daxt wrote:radikalni islamizam je zlo,a oni koji dovode te mudzose u bosni su sve samo ne normalniDrvosjeca iz Dejcica wrote:Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog.
- daxt
#4183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sace dobrovoljacka,samo polakoDrvosjeca iz Dejcica wrote:ccccccccccc, predobro...zbog mudzosa je valjda i osuđen citav politicki i vojni vrh tzv. R.S.daxt wrote:radikalni islamizam je zlo,a oni koji dovode te mudzose u bosni su sve samo ne normalniDrvosjeca iz Dejcica wrote:Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog.
- Drvosjeca iz Dejcica
#4184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo sto nije...kaze Ronhildaxt wrote:sace dobrovoljacka,samo polakoDrvosjeca iz Dejcica wrote:ccccccccccc, predobro...zbog mudzosa je valjda i osuđen citav politicki i vojni vrh tzv. R.S.daxt wrote: radikalni islamizam je zlo,a oni koji dovode te mudzose u bosni su sve samo ne normalni
-
bosna123
#4185 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To Jova Divjak mudzos, ma bravo.... zaista ste nanadmasni...daxt wrote: sace dobrovoljacka,samo polako
- daxt
#4186 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu..... 
- Prpa.ba
#4187 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mi ne volimo ulaziti samo sa kapitalom u RS. Prvo tenkovima, pa onda kapitalom. Kad se ocisti situacija.daxt wrote:nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu.....
- armin071
#4188 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a?
[/quote]
"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.
"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.
-
Honolulu
#4189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prpa.ba wrote:Mi ne volimo ulaziti samo sa kapitalom u RS. Prvo tenkovima, pa onda kapitalom. Kad se ocisti situacija.daxt wrote:nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu.....
- armin071
#4190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Definitivno izjava mjeseca za izjavu 2009 godinePrpa.ba wrote:Mi ne volimo ulaziti samo sa kapitalom u RS. Prvo tenkovima, pa onda kapitalom. Kad se ocisti situacija.daxt wrote:nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu.....
-
Honolulu
#4191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
još da je mudaarmin071 wrote:Definitivno izjava mjeseca za izjavu 2009 godinePrpa.ba wrote:Mi ne volimo ulaziti samo sa kapitalom u RS. Prvo tenkovima, pa onda kapitalom. Kad se ocisti situacija.daxt wrote:nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu.....
- daxt
#4192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.[/quote]armin071 wrote:pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a?
znaci vama vise odgovaraju vehabije,arapi,mudzahedini i sandzaklije od srba?
- armin071
#4194 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.youtube.com/watch?v=aAZJoh_OhEs
http://www.youtube.com/watch?v=hQP5VF6oqk0
Bice muda nemoj se ti nama sekirati. Dudak je jos u formi trenira svakodnevno..
- Drvosjeca iz Dejcica
#4195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
znaci vama vise odgovaraju vehabije,arapi,mudzahedini i sandzaklije od srba?daxt wrote:"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.armin071 wrote:pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a?
Naravno, razlika između Srba i Radovanovih Srba je velika.
- daxt
#4196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
armin071 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=aAZJoh_OhEs
- daxt
#4197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno, razlika između Srba i Radovanovih Srba je velika.Drvosjeca iz Dejcica wrote:znaci vama vise odgovaraju vehabije,arapi,mudzahedini i sandzaklije od srba?daxt wrote:"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.armin071 wrote:pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a?
znaci vise volis srbe od sandzaklija i vehabija?
- bihpatriot
#4198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najvishe volimo Vojvodjane i Timocane...daxt wrote: znaci vise volis srbe od sandzaklija i vehabija?
-
Orbini
#4199 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Paaa, ako cemo bas o mudima,.. - zna se koji narod na Balkanu je jedini koji se ne usudjuje proglasiti nezavisnost i ko sanja cjepanje BiH a samo prica o tome. Zna se koji narod velikom vecinom misli jedno a nema niti jednu stranku/politicku platformu koja to otvoreno zastupa, zna se ko ide samo nasigurno i preplasi se protivnika koji je bar upola jak, zna se ko je izdrzao rat vise godina po cjenu ogromnih gubitaka i odricanja a ko je podvio rep protiv kozmetickog NATO strike-a poslije svega dva mjeseca.Honolulu wrote:još da je mudaarmin071 wrote:Definitivno izjava mjeseca za izjavu 2009 godinePrpa.ba wrote:
Mi ne volimo ulaziti samo sa kapitalom u RS. Prvo tenkovima, pa onda kapitalom. Kad se ocisti situacija.
Takodjer se u BiH zna ko se vise od 10 god. zakida, gubi "atribute drzavnosti", nadleznosti, DGS, institucije,... prethodno trese goru a poslije se rodi mis.
Mogu se srpski nacionalisti tjesiti dovijeka "cekanjem pravog momenta", RS kao samoodrzivog ekonomskog giganta, malogradjanskom evropeizacijom naspram tamo nekog Teherana, inim ubjedjenjima u kulturolosku ili historijsku superiornost, boljem djelu BiH,.. i ostalim specijalitetima iz banjalucke EPP-kuhinje. Znamo jako dobro da se nece ni u snu odcijepiti od BiH, sprovesti nezavisnost,.... jer kao sto kazes - treba za to muda. A mudonje se djelom dokazuju a ne pricama i jalovim nadama.
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#4200 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Definitivno izjava mjeseca za izjavu 2009 godine
[/quote]još da je muda
[/quote]
Paaa, ako cemo bas o mudima,.. - zna se koji narod na Balkanu je jedini koji se ne usudjuje proglasiti nezavisnost i ko sanja cjepanje BiH a samo prica o tome. Zna se koji narod velikom vecinom misli jedno a nema niti jednu stranku/politicku platformu koja to otvoreno zastupa, zna se ko ide samo nasigurno i preplasi se protivnika koji je bar upola jak, zna se ko je izdrzao rat vise godina po cjenu ogromnih gubitaka i odricanja a ko je podvio rep protiv kozmetickog NATO strike-a poslije svega dva mjeseca.
Takodjer se u BiH zna ko se vise od 10 god. zakida, gubi "atribute drzavnosti", nadleznosti, DGS, institucije,... prethodno trese goru a poslije se rodi mis.
Mogu se srpski nacionalisti tjesiti dovijeka "cekanjem pravog momenta", RS kao samoodrzivog ekonomskog giganta, malogradjanskom evropeizacijom naspram tamo nekog Teherana, inim ubjedjenjima u kulturolosku ili historijsku superiornost, boljem djelu BiH,.. i ostalim specijalitetima iz banjalucke EPP-kuhinje. Znamo jako dobro da se nece ni u snu odcijepiti od BiH, sprovesti nezavisnost,.... jer kao sto kazes - treba za to muda. A mudonje se djelom dokazuju a ne pricama i jalovim nadama.[/quote]
Svaka ti se pozlatila Orbi.

Paaa, ako cemo bas o mudima,.. - zna se koji narod na Balkanu je jedini koji se ne usudjuje proglasiti nezavisnost i ko sanja cjepanje BiH a samo prica o tome. Zna se koji narod velikom vecinom misli jedno a nema niti jednu stranku/politicku platformu koja to otvoreno zastupa, zna se ko ide samo nasigurno i preplasi se protivnika koji je bar upola jak, zna se ko je izdrzao rat vise godina po cjenu ogromnih gubitaka i odricanja a ko je podvio rep protiv kozmetickog NATO strike-a poslije svega dva mjeseca.
Mogu se srpski nacionalisti tjesiti dovijeka "cekanjem pravog momenta", RS kao samoodrzivog ekonomskog giganta, malogradjanskom evropeizacijom naspram tamo nekog Teherana, inim ubjedjenjima u kulturolosku ili historijsku superiornost, boljem djelu BiH,.. i ostalim specijalitetima iz banjalucke EPP-kuhinje. Znamo jako dobro da se nece ni u snu odcijepiti od BiH, sprovesti nezavisnost,.... jer kao sto kazes - treba za to muda. A mudonje se djelom dokazuju a ne pricama i jalovim nadama.[/quote]
Svaka ti se pozlatila Orbi.