Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
daxt

#4176 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daxt »

kiky wrote:bit če veselo ....
ja se iskreno nadam da je država spremna da prekine blokadu i da reaguje ako ohr doživi kolaps ...
niko to drugi neče rješavat za nas ...
a i bio bi red da bih svoj problem riješi sama ...
a kako mislis da resi? nemate kapacitet za tako nesto :D
nokia6170

#4177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nokia6170 »

daxt wrote:
pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a? :-)
Sarajevo je multietnicnost izgubilo dva puta.

1. prvi put 1992. godine kad je sds pozvao i organizovao vlastiti narod podijelivsi im oruzje da ratuje protiv prvih komsija u Sarajevu i protiv vlastite medjunarodno priznate drzave R BiH (da bas tako kao sto citas, svo vrijeme rata RBiH je formalno-pravno bila drzava svih bh Srba i Srbi su imali status samo pobunjenika u vlastitoj drzavi...jer je u Dejtonu potvrdjen kontinuitet drzave koja je nastala 1992. godine)
2. drugi put 1995. godine kada je rukovodstvo rs-a planski i organizovano iselilo iz sarajeva 150 000 Srba po raznoraznim domacim i svjetskim vukojebinama kako bi ispostovalo svoja dva ratna fasisticka cilja...prvi i peti koji nalazu fizicko razdvajanje Srba od ostalih etnickih skupina i fizicku podjelu grada Sarajeva. To bi slobodno moglo da odgovara definiciji genocida.

p.s. vehabije, bosanski jezik, bosnjaci itd. su samo posljedica srpske politike u bosni, jer da nije bilo ovakve srpske politike i kreiranja RS-a, ne bi bilo ni bosnjaka, ni bosanskog jezika, ni vehabija, a uticaj reisa cerica bi bio ravan uticaju Kike Budalike
Hunkar

#4178 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hunkar »

daxt wrote: pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a? :-)
Image

kako se samo kloniraju :D
Drvosjeca iz Dejcica

#4179 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog. :oops:
Orbini

#4180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Orbini »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog. :oops:
De ba ignorisite trola, uredu je da se neko "saonestrane" ukljuci u postavljenu temu, ali vecina ih nezna o nicemu drugom nego o Teheranu, djamahiriji, fundametalizmu, ekonomskom gigantu RS, i srednjovjekovnim prevjerama,poturicama,... Sa takvom matricom nema diskusije.
daxt

#4181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daxt »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jes, jes, mi svi po Sarajevu (citaj Teheranu) hodamo zamotani u krpe, sa stingerom na leđima i kalasom na ramenu. Nedavno smo iz Pakistana dobili donaciju posebne podvrste Afganistanskog hrta koji je obucen da nanjusi Srbina na 2km, tzv. Srb-search Afgan dog. :oops:
radikalni islamizam je zlo,a oni koji dovode te mudzose u bosni su sve samo ne normalni :D
Drvosjeca iz Dejcica

#4182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

daxt wrote:
radikalni islamizam je zlo,a oni koji dovode te mudzose u bosni su sve samo ne normalni :D
ccccccccccc, predobro...zbog mudzosa je valjda i osuđen citav politicki i vojni vrh tzv. R.S. :lol:
daxt

#4183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daxt »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
daxt wrote:
ccccccccccc, predobro...zbog mudzosa je valjda i osuđen citav politicki i vojni vrh tzv. R.S. :lol:
sace dobrovoljacka,samo polako :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#4184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

daxt wrote:
daxt wrote: radikalni islamizam je zlo,a oni koji dovode te mudzose u bosni su sve samo ne normalni :D
sace dobrovoljacka,samo polako :lol:
Samo sto nije...kaze Ronhil :mrgreen:
bosna123

#4185 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bosna123 »

daxt wrote: sace dobrovoljacka,samo polako :lol:
To Jova Divjak mudzos, ma bravo.... zaista ste nanadmasni...
daxt

#4186 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daxt »

nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu..... :lol:
Prpa.ba

#4187 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Prpa.ba »

daxt wrote:nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu..... :lol:
Mi ne volimo ulaziti samo sa kapitalom u RS. Prvo tenkovima, pa onda kapitalom. Kad se ocisti situacija. :D
armin071

#4188 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a? :-)[/quote]

"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.
Honolulu

#4189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Honolulu »

Prpa.ba wrote:
daxt wrote:nego,jel vi volite ruse braco bosnjaci,usli su sa kapitalom u bosnu..... :lol:
Mi ne volimo ulaziti samo sa kapitalom u RS. Prvo tenkovima, pa onda kapitalom. Kad se ocisti situacija. :D
:lol:
armin071

#4190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

Prpa.ba wrote:
Definitivno izjava mjeseca za izjavu 2009 godine :thumbup:
Honolulu

#4191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Honolulu »

armin071 wrote:
Prpa.ba wrote:
još da je muda :lol:
daxt

#4192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daxt »

armin071 wrote:pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a? :-)
"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.[/quote]

znaci vama vise odgovaraju vehabije,arapi,mudzahedini i sandzaklije od srba? :lol:
tamara*

#4193 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tamara* »

...
armin071

#4194 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

http://www.youtube.com/watch?v=aAZJoh_OhEs
http://www.youtube.com/watch?v=hQP5VF6oqk0
Bice muda nemoj se ti nama sekirati. Dudak je jos u formi trenira svakodnevno.. 8-)
Drvosjeca iz Dejcica

#4195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

daxt wrote:
armin071 wrote:pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a? :-)
"Ovco" ne znam sto te "pastir" makar nije naucio da se svaki grad pa tako i Sarajevo pise sa velikim slovom. Drugo "sa onim" se ja mislim i tamo gdje nema vehabija pise odvojeno. Trece Vehabije+Bosnjaci+Pravoslavci+Katolici= multieticnost ali zato Cetnicki Ravnogorski pokret+Srbi+Srbi iz Hrvatske+poslanici S. Tihica ne cine B. Luku multieticnom. Ali drzi se ti svoga "pastira" jer sa njim ti mozak nije potrban.
znaci vama vise odgovaraju vehabije,arapi,mudzahedini i sandzaklije od srba? :lol:[/quote]

Naravno, razlika između Srba i Radovanovih Srba je velika. :wink:
daxt

#4196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daxt »

armin071 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=aAZJoh_OhEs
http://www.youtube.com/watch?v=hQP5VF6oqk0
Bice muda nemoj se ti nama sekirati. Dudak je jos u formi trenira svakodnevno.. 8-)
:lol: :lol: :lol: ovaj jos razmislja o ratu :-) uzas
daxt

#4197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daxt »

daxt wrote:
znaci vama vise odgovaraju vehabije,arapi,mudzahedini i sandzaklije od srba? :lol:
Naravno, razlika između Srba i Radovanovih Srba je velika. :wink:[/quote]

znaci vise volis srbe od sandzaklija i vehabija? :skoljka:
bihpatriot

#4198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bihpatriot »

daxt wrote: znaci vise volis srbe od sandzaklija i vehabija? :skoljka:
Najvishe volimo Vojvodjane i Timocane... :lol:
Orbini

#4199 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Orbini »

Honolulu wrote:
armin071 wrote:
Prpa.ba wrote:
još da je muda :lol:
Paaa, ako cemo bas o mudima,.. - zna se koji narod na Balkanu je jedini koji se ne usudjuje proglasiti nezavisnost i ko sanja cjepanje BiH a samo prica o tome. Zna se koji narod velikom vecinom misli jedno a nema niti jednu stranku/politicku platformu koja to otvoreno zastupa, zna se ko ide samo nasigurno i preplasi se protivnika koji je bar upola jak, zna se ko je izdrzao rat vise godina po cjenu ogromnih gubitaka i odricanja a ko je podvio rep protiv kozmetickog NATO strike-a poslije svega dva mjeseca.
Takodjer se u BiH zna ko se vise od 10 god. zakida, gubi "atribute drzavnosti", nadleznosti, DGS, institucije,... prethodno trese goru a poslije se rodi mis.

Mogu se srpski nacionalisti tjesiti dovijeka "cekanjem pravog momenta", RS kao samoodrzivog ekonomskog giganta, malogradjanskom evropeizacijom naspram tamo nekog Teherana, inim ubjedjenjima u kulturolosku ili historijsku superiornost, boljem djelu BiH,.. i ostalim specijalitetima iz banjalucke EPP-kuhinje. Znamo jako dobro da se nece ni u snu odcijepiti od BiH, sprovesti nezavisnost,.... jer kao sto kazes - treba za to muda. A mudonje se djelom dokazuju a ne pricama i jalovim nadama.
independer
Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne

#4200 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by independer »

Definitivno izjava mjeseca za izjavu 2009 godine :thumbup:[/quote]još da je muda :lol:[/quote]

Paaa, ako cemo bas o mudima,.. - zna se koji narod na Balkanu je jedini koji se ne usudjuje proglasiti nezavisnost i ko sanja cjepanje BiH a samo prica o tome. Zna se koji narod velikom vecinom misli jedno a nema niti jednu stranku/politicku platformu koja to otvoreno zastupa, zna se ko ide samo nasigurno i preplasi se protivnika koji je bar upola jak, zna se ko je izdrzao rat vise godina po cjenu ogromnih gubitaka i odricanja a ko je podvio rep protiv kozmetickog NATO strike-a poslije svega dva mjeseca.
Takodjer se u BiH zna ko se vise od 10 god. zakida, gubi "atribute drzavnosti", nadleznosti, DGS, institucije,... prethodno trese goru a poslije se rodi mis.

Mogu se srpski nacionalisti tjesiti dovijeka "cekanjem pravog momenta", RS kao samoodrzivog ekonomskog giganta, malogradjanskom evropeizacijom naspram tamo nekog Teherana, inim ubjedjenjima u kulturolosku ili historijsku superiornost, boljem djelu BiH,.. i ostalim specijalitetima iz banjalucke EPP-kuhinje. Znamo jako dobro da se nece ni u snu odcijepiti od BiH, sprovesti nezavisnost,.... jer kao sto kazes - treba za to muda. A mudonje se djelom dokazuju a ne pricama i jalovim nadama.[/quote]

Svaka ti se pozlatila Orbi.
:thumbup: :bih:
Locked