http://www.klix.ba/sport/nogomet/dva-go ... /121028113
Svaka čast i Vršajeviću.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Evo golova. Vidi se da je dominirao.KvaziExpert wrote:Medo dominira takoreci
Njega zaboravi jer je igrao za Srbiju!Pitar s Kariba wrote:Vidjeh sad ovaj članak o Ademu Ljajiću pa reko' je li iko njega spominjao? Naša himna svakako nema tekst, taman bi mu dobro došlo, a i nama bi on
zlajapravaraja wrote:Kolasinac je sinoc sjajno odigrao na lijevom beku iako je po prirodi stoper!
Koliko sam uspio upratiti, odigrao je bez greske. Igrao je doduse samo sigurna dodavanja pozada, ali je se cesto ukljucivao u napad, dobijao dosta loptu, driblao, igrao duple paseve i imao nekoliko ubacenih lopti u 16-erac. A u odbrani mi je se isto cinio neprelazan. I sve to smireno kao da mu je 29, a ne 19 godina![]()
Citao sam malo Schalkeove navijacke forume, i samo pozitivne stvari. Neki su ga cak spomenuli kao jednog od boljih u ekipi sinoc.
Pape bi ga komotno vec sad mogao pozvati
Ko?Tkd wrote:Neka ga nije zvao. Ne mogu vjerovati kako ne nonšalantan
The profile for Sead KolasinacTkd wrote:Neka ga nije zvao. Ne mogu vjerovati kako ne nonšalantan
luckylaka wrote:The profile for Sead KolasinacTkd wrote:Neka ga nije zvao. Ne mogu vjerovati kako ne nonšalantan
Sead Kolasinac
© Getty Images
Date of birth: 20.06.1993
Place of birth: Karlsruhe
Height: 1,83
Nationality: Germany
Position: Defence - Centre Back
Foot: left
Market value: 350.000 £
400.000 €Ako je ovo tacno na koju foru PAPE da ga zove,da gleda iz pocasne loze
Crvena Tifoza wrote:luckylaka wrote:The profile for Sead KolasinacTkd wrote:Neka ga nije zvao. Ne mogu vjerovati kako ne nonšalantan
Sead Kolasinac
© Getty Images
Date of birth: 20.06.1993
Place of birth: Karlsruhe
Height: 1,83
Nationality: Germany
Position: Defence - Centre Back
Foot: left
Market value: 350.000 £
400.000 €Ako je ovo tacno na koju foru PAPE da ga zove,da gleda iz pocasne loze
Pa nije Karlsruhe negdje kod Tuzle.
Izgleda zna puno više od nas specijalaca.todd_smith wrote:Vlado stavio Alenovo ime na spisak igraca za slijedecu utakmicu u-19 repke![]()
Zar nije u pitanju U-21 reprezentacija ...todd_smith wrote:Vlado stavio Alenovo ime na spisak igraca za slijedecu utakmicu u-19 repke![]()
u21 .. I to je bilo najavljeno prije par sedmica ..todd_smith wrote:Vlado stavio Alenovo ime na spisak igraca za slijedecu utakmicu u-19 repke![]()
"Malo sam povrijeđen pa nisam puno o tome razmišljao. O tome ću još razgovarati sa svojim ocem", kazao je Halilović.
Ma ja ta, izvinitePlavih_11 wrote:Zar nije u pitanju U-21 reprezentacija ...todd_smith wrote:Vlado stavio Alenovo ime na spisak igraca za slijedecu utakmicu u-19 repke![]()