Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saiks wrote:Probao To sok od narance,dobar je,a nije smece kao sto neki kazu
uopce nije smece,a za onu cijenu 1,35 je vise nego dobar
Neki dan krenuo kupiti ovaj sok i kad sam vidio da ga proizvodi Stanic Kresevo vratim ga, neka hvala. Raskucili radnike Feroelektra, sav ukradeni kapital odnijeli u Hrvatsku i sad da im ja kupujem sokove i pomazem da se jos vise obogate, a odavno su zreli za tamnice govnari jedni.
Izbjegavajte Vitinkine proizvode, vlasnik Vitinke je Tomislav Kovac, ratni zlocinac i ministar unutrasnjih poslova u vladi genocidne za vrijeme rata.
Ne mogu da se naibretim kakav je promasaj Coca Cola napravila promasaj sa Emotion asortimanom, neki dan probam krusku i pio sam je dva dana, nece niz grlo nikako...
Libyano wrote:Ne mogu da se naibretim kakav je promasaj Coca Cola napravila promasaj sa Emotion asortimanom, neki dan probam krusku i pio sam je dva dana, nece niz grlo nikako...
saiks wrote:Probao To sok od narance,dobar je,a nije smece kao sto neki kazu
uopce nije smece,a za onu cijenu 1,35 je vise nego dobar
Neki dan krenuo kupiti ovaj sok i kad sam vidio da ga proizvodi Stanic Kresevo vratim ga, neka hvala. Raskucili radnike Feroelektra, sav ukradeni kapital odnijeli u Hrvatsku i sad da im ja kupujem sokove i pomazem da se jos vise obogate, a odavno su zreli za tamnice govnari jedni.
Izbjegavajte Vitinkine proizvode, vlasnik Vitinke je Tomislav Kovac, ratni zlocinac i ministar unutrasnjih poslova u vladi genocidne za vrijeme rata.
bi ja izbjegavao. da nije povratnika koji tamo rade...
Cuo sam od momka koji je rodom iz Kozluka da nijedan povratnik nije zaposlen u ovoj firmi, sad koliko je istina...
Zato Mlijekoprodukt Kozarska Dubica najvise mlijeka otkupljuje od povratnika, donirane im krave u sklopu projekta za povratak i sad najvise i zive od toga.
Cuo sam od momka koji je rodom iz Kozluka da nijedan povratnik nije zaposlen u ovoj firmi, sad koliko je istina...
Zato Mlijekoprodukt Kozarska Dubica najvise mlijeka otkupljuje od povratnika, donirane im krave u sklopu projekta za povratak i sad najvise i zive od toga.
Za Mlijekoprodukt nisam nista ni rekao. Govorim iskljucivo za Stanice i Vitinku da ih treba izbjegavati, a razloge sam naveo.
Agrokomerc kao firma ne postoji nego postoje zakupci koji koriste logo i proizvodne pogone ovog nekadasnjeg giganta. Tops proizvodi Gadzo komerc Sarajevo. Zasto izbjegavati njihove proizvode? Radnici kao radnici mogu biti svakakvi, ali vazno je da gazda nije nikakav kriminalac, ratni zlocinac i profiter. Izmedju ostalog situacija u Kladusi se smirila, a ne treba zaboraviti ni da svi Kladusani nisu bili u autonomasima.
Slažem se. A uz to može recimo također odlična Jusuf bey sudžuka.
Slazem se za sir. A gdje kupujes ovu sudzuku? Ko je proizvodac?
Neki Jusuf bey doo Visoko. Mislim da ima u Bingu. Ali smiješno, sad vidim, i nije sudžuka, piše 'goveđa čajna kobasica'.
Ne kontam, ja je ne jedem s čajem već sa sirom...
Inače, i Bajrina sudžuka je bila dobra, a meni se njihov kulen ne sviđa, jer ima jak ukus.
Agrokomerc kao firma ne postoji nego postoje zakupci koji koriste logo i proizvodne pogone ovog nekadasnjeg giganta. Tops proizvodi Gadzo komerc Sarajevo. Zasto izbjegavati njihove proizvode? Radnici kao radnici mogu biti svakakvi, ali vazno je da gazda nije nikakav kriminalac, ratni zlocinac i profiter. Izmedju ostalog situacija u Kladusi se smirila, a ne treba zaboraviti ni da svi Kladusani nisu bili u autonomasima.
Zato sto je prijasnji vlasnik agrokomerca osudjeni ratni zlocinac,a neznam je li jos vlasnik
Zato sto je prijasnji vlasnik agrokomerca osudjeni ratni zlocinac,a neznam je li jos vlasnik